World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is gondoltam hogy ennyire jó lesz ez a KV3 😄
Victory!
Battle: Murovanka 2012. augusztus 25. 11:27:16
Vehicle: KV-3
Experience received: 3 416 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 102 800
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Toby0501
Használj csak XVM-et. Ha problémás a konfig fájl szöveges szerkesztése, itt van hozzá editor.

Sziasztok!
Egy kérdés:
Az XVM és OTM kiegészítõk nálatok is összeakadnak? Ha mindkettõ fenn van, akkor az OTM editorával készített xml file nem érvényesül, csak az XVM alapbeállításai.
A célpontok felett megjelenõ nevekre, jelekre, sávkijelzésre gondolok.
Az XVM xml file-jában találtam egy ugyanolyan bejegyzésblokkot, mint ami az OTM-hez van. Azt törölve látszólag helyrejön. Az OTM beálításai érvényesülnek így.
Ez így korrekt? Lehet valami következménye?
Van korrektebb megoldás?
Van valami szerkesztõ az XVM-hez?
Sunsetjoy
Ezt az xvm modot a dev mennyire veszi rossz néven? Anno mintha lett volna hivatalos fórumtörlés miatta, nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Grat az 500 aranyhoz!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hivatalosan is kiválthatod a "Féregirtó" igazolványt 😄

Das tegnapi elsõ meccs. Vajon mennyi esélye lehet?

Üdv!
Ez a debug panel mire jó, illetve hogyan kell telepíteni?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Azt ne felejtsük el, hogy ez elsõsorban a fizika tesztje.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Ezt sejtettem, mert így szaggat csata közbe az alap zene 😄 Tegnap végig lövöldöztem, míg fent voltam a 3-5 csatámon, nekem sokkal élvezetesebb volt a lövés 😄
Szerintem ezek még nem a végleges hangok.

Master91
Srácok, teszt szerveren a lövés hangok hogy tetszenek? Nekem bejönnek, csak a kérdés az, hogy viszonylag "valósághû" -e?
http://mwreplays.com/replay/B9KABPV9LBOB/ Jól kezdõdik a napom 😄 és prémium nélkül és még mindig lehet szerintem KV-val farmolni

Sunsetjoy
Ezt a telefonost kicsit elnézted😊 Amikor csak annyival töltöttem fel egy kártyás telefont, akkor a kumma életbe nem tud többet leszedni róla😄
Kb. 250 Ft pluszköltség volt talán rajta (ez meg lehet szolgáltatófüggõ).

Én azt használtam egy-két tanknál, amit láttam egy videóban (de gondolom mások is használták elõtte).
A legénység már a második képzettséget gyûri (az elsõk a szokásosak, de nem 100%-ra való perkek, a másodikak ami úgy jött).

Eldobatom a képességet 90%-os ezüstös megoldással, így lesz az belõle, hogy az elsõ képesség teljesen visszaállítható, a második meg kb. 5-7%-kal kevesebbet kap vissza ilyenkor (arannyal mindet). Az elsõ most egy 100%-os perkest (pl. Brothers in arms) kap, a következõ második pedig egy olyat mondjuk, mint ami eddig az elsõn volt (tehát képzettség növekedésével a hatása is nõ).
Így pl. BiA esetén növekszik az fõtudásuk, így kompenzálva (illetve túlszárnyalva) van a váltáskor elvesztett tapasztalat.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Solten
Klassz kartonpapir... 😊

Saor Alba

ximix
Ok kösz megnézem, csak paráztam nehogy a harmadik képességét tanuló emberkémet lekukázzam véletlen egy gombnyomással.
szabii98
inkább vetõdj oda emberekhez, mert egyedül meghalsz

I met God. She's black

Lehet, azzal a gombbal amit írtál is. Ingyen megmarad az xp 80%-a, creditért 90%, aranyért 100%.

ximix
A személyzet képességeit lehet e reset-elni és újakat tanulni helyette ?
Van az a "Képesség eldobása" gomb, de mit dob el csak a skilt vagy tp-t is tud errõl bõvebben valaki ?
GaBenc
Hát ez igaz. Rambóban...izé...randomban kicsit más. Én században játszogattam, a TS az sokat segített a játékmenetben. Randomban ha 1 valaki van akivel lehet menni (mert néha van) akkor az már jó. Végül is ez csapat játék lenne vagy mi.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Minden tankkal meg fogod tapasztalni, hogy meddig tudsz eljutni mielõtt az ellenfél leggyorsabb tankjaival találkoznál. Amíg hellyel közzel meg nem ismered ezeket a pontokat, addig óvatosabban haladj! Lehetõleg mindig úgy mozogj, hogy ha az elsõ lövést kapod, a másodiknál már fedezékben legyél!
A szopóágat pedig lex jól leírta. Az azzal jár, hogy te mindent megtettél a gyõzelemért, csak a nagy többség "nem tudott élni" a tankjával. Ehhez jön még a randomisten nyújtotta mindenféle segítség.
GaBenc
13 azt csuklóból hozom. Hogy kell nyerni? Na az az izgalmas kérdés. Veszteni már tudok. <#wink>

..majd ha 13at vesztesz egy tankkal zsinorban.. nah az a szopoag..
GaBenc
Éreztem, mindig csak velem baszik ki ez a játék. <#eplus2>
Gondolom ezt hívjátok szopóágnak. Na akkor én erre rácuppantam a mai nap.<#nevetes2>

Hello)
Vmi fizetõs vagy ingyenes?
Illetve ha fizetõs vki mennyi elõnyt jelent?

szabii98
engine bug.és kurva idegesítõ, de ez van...ja és még1, mindig csak veled történik, az ellenféllel sosem

I met God. She's black

GaBenc
Akkor még egy kérdés. Elég sokszor elõfordul, hogy lõnek rám és látom honnan jön de a tank nem jelenik meg. Ez mitõl van? Végül is tudom honnan lõ de csak nagyjából tudok rálõni mert nem látom.

GaBenc
Na mire begépeltem meg is kaptam a választ. Köszönöm.

GaBenc
Nem a láthatóság. Ugye ha mögöttem van valaki az a "radaron" megjelenik. Pedig nem látom mert mögöttem van. Na most ha azt csinálom hogy az ellent "spotolom", nem lövök csak nézelõdöm, akkor neki is megjelenek a "radaron"? Mert akkor hiába bujkálok.

szabii98
azt kifelejtettem, hogy ha bokorban vagy, akkor ha eléggé közel jönnek hozzád(kb 100 méter, lehet több) akkor látni fognak elvileg, ha alap tankkal vagy

I met God. She's black

szabii98
van egy skill, amivel felvillan egy lámpa ha felderítenek. ha szikla mögött vagy/álcahálód van/bokorban állsz, nem mozogsz akkor nagy valószínûséggel nem látnak. lõni sem szabad, kb ennyi

I met God. She's black

..a faq-t olvasd at egyszer. sokmindenre megadja a valaszt. szerintem alathatosagrol biztos van egy fejezet..
mijki
Khaosz5:
Skin penetration Zones Mod 0.7.5

Link

REF:

Red - vulnerabilities.
Purple - ammunition.
Yellow - the crew.
Green - engine.
White - a top gun.
Blue - the fuel tank.

ximix: Én még nem reseteltem skill-t, valószínûleg újra lehet õket taníttatni, de szerintem biztos hogy veszítenek X%-ot. De kérdezz meg mást is aki már csinált ilyet, nem akarok hülyeséget mondani.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szabii98
Gondolkodtam rajta, hogy veszek egy type 59et, de mi van ha annyira szar lesz az új fizika, hogy megunom a játékot?xD
szóval, mennyire használható, mennyire változik a játékmenet?

I met God. She's black

GaBenc
Próbálgatom ezt a felderítem kilövik dolgot. Addig már megy, hogy felderít....de ez a kilövés még nem az igazi a random csatákban. <#wink>
De egy kérdés. Ha én látom akkor neki is jelzi hogy ott vagyok? Nem a rálátást kérdem, ha nem az ikonok, nála is jeleznek?
Mondjuk elengedem mellettem a támadókat, mert ugye bujkálok akkor a progi jelzi nekik hogy ott vagyok? Vagy csak ha van rálátása? Illetve ha én látom akkor elvben õ is lát. Ez így igaz?

Az jó, mert én is errõl beszéltem. <#smile>

ximix
Ilyen kéne ami megfesti az ellenséges tankokat, de hol tudom letölteni ? Nem tudok oroszul sajnos .

Mi az angol neve ?

ximix
A személyzet képességeit lehet e reset-elni és újakat tanulni helyette ?

Fent vagyok😊
A DAO PAY-nél a 450Ft/perc az a fizetés sebessége, nem pedig a pluszköltség. Egy friss példa: Type 59 ára 8240 Ft volt a mai napon.
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
A Damage Panel ez, a fokskála pedig Debugpanel pedig ez, azt hiszem.

Hali,

milyen mod-ot töltsek le ha azt szeretném elérni hogy mutassa tank sérülékeny pontjait? Ti melyiket használjátok ha használtok ilyet ?

Ez melyik damage panel? Valamint a zöld fokskála is érdekelne.

Micsoda? Percenként 450Ft pluszköltség, 6 percig? Ne már, az 2700 forint pluszköltség lenne hat perc alatt. Egy 2500 aranyas vásárlás(egy hónap prém,2800Ft) ára 6 percnyi telefonhívás. Ember, az nem pluszköltség, hanem azzal fizeted ki az arany árát. Pluszköltség az lenne, amit az arany árán felül még levonnak.

ximix
JÓ akkor senki se vegyen a DAO PAY-nál, mert über brutál lehúzós , elég ha csak én <#duhos2>
GaBenc
Nekem ez elég kihívás. <#wink> Ezzel is el bohóckodom egy ideig. <#worship>

mijki

Bocsi valamiért 2x ment el...