World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Egyedül vagy platon-ban mész ?
Akinek van type 62-je az legyen szíves ossza meg velem hogy õt is 10-bõl 9x tier 8-9-10-es tankok közé rakja e be?
Van hogy rögtön tier9-es van felettem, de az ellenségnél nincs tier6-os!
Ez most valami rejtett szopatásmód a hétvégére az újdonsült type 62 tulajoknak vagy mi a fasz? Mert én nem erre fizettem be!
Vagy esetleg volt apró betûs rész hogy ha megveszed szopni fogsz?
Sunsetjoy
Ha csak 1 figurán van álca az lófenét ér. Ugyanis vannak öten. Ha eléri az az egy a 100%-ot, akkor lesz az álca értéke 20% azt hiszem.

Ez nem Ferdi specifikus mondjuk. De ha témánál akarsz maradni a javítás sztem mindig jól jön. Legfeljebb késõbb lecseréled az elsõdleges skillt mondjuk máshol is egy 100%-os perkesre. Mindenkinek ugyanaz (ha lehet BiA), és akkor ütni fog 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ferdinandra 2.képességnek mit rakjak? Elsõnek ezek vannak fenn:
parancsnok - ezermester
lövész - fegyverkovács
vezetõ - sima utazás
rádiós - helyzetfelismerés
töltõ 1. - álca
töltõ 2. - biztonságos elhelyezés
A Type-ot most azért kerítettem elõ, mert ma elég sok volt, de a 80%-a piros, mint a cserkó. A csúcsot az a retardált döngette, amelyik Karelián elkezdte a "másik elé állok és nem engedem tovább" játékot. Egy E-50-nel kezdte, aztán velem T-20-ban. Az E-50 kiforogta, én meg mentem egy nagy kört. A hülyeségének eredményeképpen az ellenfél 3 Type-a átért és amortizálták a kis csapatunkat. Mire odaértem már csak az E-50 húzta fél HP-n. Nem tudtam megmenteni, aztán egy Object 704 is elõkerült és halál.
Ááá, az igazi véramatõr szinte mindig német heavy tankban ül(néha szovjetben, mert megmondták neki a "profik" a tutit, hogy azok a legjobbak, 'me azok ütik a legnagyobbat), és piros a neve az alacsony efficiency szinttõl.

Én már hülyét kapok a piros nevû német heavy amatõröktõl. Arról lehet biztosan megismerni a kezdõt, aki két hónapja játszik.

A 370 effes Typosokról már ne is beszélj! 😊
Bugi Misi
Prém nélkül<#eplus2><#eplus2>

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. augusztus 25. 20:53:05
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 637
Szerzett kredit: 101 254
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Na most megint kicsit elég lett. lammaer szerint csak az építõ jellegû hozzászólás az igazi, de olyat most sem tudok ezután a Guinness rekorder buzi miatt.
Pepso28 a csúcsretard
Az utolsó 3 csatámból kétszer volt top tank E-75-tel. Elõször várt Lakewille pályán a leghátsó szikla mögött amíg be nem kerítették a végén. A másodikban egy bázisfoglalós pályán a nyílt terepen elõrement mintegy scout-ként és az elsõ percben kihalt.
Mindkétszer 80-80%-ról buktuk mert persze ott voltak még a gyökér IS-3 géniuszok 800 eff alatt és még megtámogatták a csapatot a 200% akciós, frissen vásárolt KV-3 hordák is.
Szóval lammaer várom az építõ jellegû hozzászólást mi van ilyenkor azon kívül, hogy mára már hanyagolom a játékot.

ennyire futotta T54-el, gondolom mennyire idegesek lehettek...

Nálunk talán. Ugyan az akadémiában nem járnak föl annyian TS-re, viszont a fõklánnal egybe van a TS, és csak CW-n nem keveredik a társaság
Ma nekem is volt egy szép platoon-om.Maus hozott be egy csatába egy BS-t.Kicsit bekékültem.<#eplus2>
Nekem olyan kérdésem van hogy van olyan akadémia vagy bármilyen klán ahol nem minimum T10 kell de normálisak és még platoonozni is eljárnak és jó a hangulat😄 ?

Szerintem tulajdonképpen majdnem mindegyik ilyen. 😊

patchaou
type-al már sikerült faszán felakadnom egy-két helyen. De ha valahova beakadsz, már jó eséllyel le tudnak tolni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A teszt szerón játszókat kérdezném, hogy mûködik még a sziklára kicsit feltolatok és jól fel is akadok jelenség? Az elõbb Karelián ezért nem nyertük a támadó oldalt.
BerserkGuts
Óh hogyne igen ezek a szemét ruszkik mindent elloptak még tõlünk is<#hehe>

Azt szeretném kérdezni a fórum öreg rókáitól, hogy aki 9k csata alatt eléri a 980 eff értéket és a csata végén egy TK-ig jut KV-5-tel (én voltam, mert szóvá tettem, hogy esetleg elmozdulhatna a bázis melegétõl és jobb lenne ha nem a scout-ot kergetné a legendásan gyors KV-5tel) az vajon mi a f@szt élvez a játékban?
KT-val 2 top heavy-t szedtem ki ez a gyökér meg engem nyírt ki tehetetlenségében.
IlPanzer

HunAnFionn
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy veterán, zárt-béta játékosnak egy normális, laza, barátságos, nem területre és fejlõdésre összpontosítõ, softcore magyar klánt ajánlani, ahol van néha CW, viszont inkább platoonozásra és a jókedvre heleyzõdik a hangsúly?
Egyébként frissiteni kellene a klántáblázatot.

Hálám üldözzön halálodig <#worship>
Csak nekem tûnik Made in CCCP Jagdpanthernek?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Su-122-44, t8 prém lesz valamikor... hogy meg fejik majd ezzel is a német fanokat.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Elvtársak, nézem a dicsõ szovjet úniónk új tigrisvadászát, ami vasökölként csap le ellenségeinkre, a nagy vezérünk nevében! de ismerõs valahonnan... ezek a mocskos disznók ellopták dicsõ tankunk terveit!:G

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

mijki
Igen, móddal vissza lehetett õt rakni a játékba, a kép alatti spoiler-ben van a link.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Michael Wittmann megkapta a méltó helyét a játékban?
Áhhh meg 12 Kill Amx 40-el???<#idiota>

mijki
Keresd a hibát!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Így használom, mert nem volt kedvem újraállítgatni mindent... Eddig jól mûködik.
kisTekila
nem hinném hogy lenne vele vmi gond.
én is úgy használom h az xvm.config fájlban lévõ "Marker" részt törlöm és akkor az otm-é mûködik.
de amit belinkeltek neked xvm editor is jó, csak ezt gyorsabbnak találom. (egyszer talán neki esek átszerkeszteni, de minden verziónál újra kell)

xfire: kistekila

Hm tier-el kapcsolatban
Mobilitás > Páncél
Fõleg mert sokat növelték a fegyverek erejét illetve tankok gyorsaságát
A német heavyk népszerûségén meg is látszik ami soha nem látott szintre esett

Semmi extra, csak már baromi rég kész van, és semmi hír róla, hogy valaha a földi halandó játékosok megkaphatják-e.

Ejnye kedves minuszoló. Most mi nem tetszett a hozzászólásomban, nem is volt benne a két kulcsszó. <#eplus2>

mit tud az a Hydro szar hogy mindenki sír utána?

Nem a prén hk a lényeg, hanem az, hogy milyen lesz majd a rendes PzIV. Nagyon remélem, hogy fel tudja venni a versenyt a félelmetes és hõs KV-1-el.

De van itt egy másik kérdés is. Mi lesz a PzIV Hydro-val, ha a mostani fullos változat prém lesz? Megmarad a WG saját játékszerének?

Nem kapja meg a prém tankot, mondták. A schmalturm kifejleszési költségét nyilván visszatérítik, az L/70-ét viszont nem, mert használhatod más tankokon is.

Eagle16
8,8 cm KwK 46 L/100 - 0,3
7,5 cm KwK 45 L/100 - 0,3 (E50)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
Hát akkor nézz körül jobban...

7.5 cm L100
8.8 cm L100
10.5cm KWK45
JT 88-asa

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet van még... Számoljunk csak... ez 4, ami kapásból jobb nála. Tehát max 5. lehet.
Srácok, azt hallottam hogy a PIV top lövegén akarnak valamit buzerálni, ebbõl igaz valami? Remélem nem akarják gyengíteni, mert most az a legjobb pénzhozó tankom :S

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na, mesélj, ez érdekelne. Milyen pontosabb lövegek vannak néla?

Én csak az E-50M lövegérõl és a prémium Jagtiger lövegérõl tudok, ami pontosabb, ez utóbbi csak egy tizeddel.

Azért a top háromban bõven benne van.

Én a következõ nyelvtani fordulattal szoktam az iskolázottságomat villogtatni: KURWA 😄

Hell Girl
1 újabb No NAME magyar klán, akiknek csak ,,jól mutat" a klánnév a nevük mellett. 😊

Megcsinálhatjuk a simán is, a lõszerköltség nem fog földhöz vágni.

Felmentem, de azt írja, offline vagy.

Sztornó, ott nem tudok tankot venni:/.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Fenn vagyok tesztszerón.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pozitívan csengõ jelzõkbõl összetákoltak egy mondatot, ami szerintük jól hangzik.
És a potenciális célközönségüknek ez tökéletesen meg is fog felelni 😊

Megkérdezném tõlük hogy mitõl legsikeresebb és mitõl legmagyarabb? Van tán ilyen fokmérõ ami ezt méri? És a sikerességet is lehet mérni? Na mindegy, gondolom úgy se tudnának felelni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"Aki környezetében nem tart rendet, önmagában sem igen képes ezt megteremteni."
Hát na... 😄D
"Eme klán Magyarország legsikeresebb, és cselekedeteiben "legmagyarabb" történelmi hadvezérének állít emléket, Görgõi és toporczi Görgey Artúrnak. " Görgey forog a sírjában... 😊

Hell Girl
Inkább tartsd magadban, vagy max meséld el a szomszédodnak, de nem kell ez ide ! 😄
Hülye voltál lásd be, nem ragozom, nem erõltetem a témát. OFF

Nem, van itt nélkülem is elég feszültség 😊 Csupán jól esett kiírni magamból.