World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Csaby
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Orosz Td ág olcsóbb mint a Német TD ág? Mekkora a különbség?
Battle: Abbey 26 August 2012 09:05:26
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1,880 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 12,288
Battle Achievements: Kamikaze
Elgazoltam egy Hellcatet 😄
Saor Alba
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. augusztus 26. 9:53:11
Vehicle: T95
Experience received: 3 692 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 71 838
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a nagy gunnal viszont vigyázni kell már, hosszú a töltési idõ..persze egy orosz hvybe még így is kettõt lövök míg õ 1et
I met God. She's black
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igen, nem egyszerû ez az ág. 😊Még 27K xp az M4E8, de addig azt hiszem, sünt szülök...
Csata: Live Oaks 2012. augusztus 26. 7:17:17
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2 163
Szerzett kredit: 121 808
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
prémmel
Csata: El Halluf 2012. augusztus 26. 2:00:30
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 141
Szerzett kredit: 92 964
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Védõ, Elit lövész
7 kill
Prém nélkül. 2másodpercen múlt,hogy nem nyertem meg. Most sajnálom,hogy nem vettem meg a töltésgyorsítót. 😞
emlekszem leirta, hogy 80%-ba T9-10, 20%-ba T7-8.
Tehát nem T8 a maxiumum, amit ellen megy, hanem tier9-10 ellen fog zömével menni.
Ha te ezt nem tudtad, és tájékozódás nélkül adtál ki valamiért ennyi pénzt, akkor az a te problémád. Szóval igen, te igenis erre fizettél be. Vettél egy felderítõ tankot, most élvezd.
Egyedül a rejtõzködés az, amiben az ISU jobb. Szóval én is a Ferdit ajánlanám. De ha ki akarod húzni a TD vonalat végig, akkor az ISUt, mert az utána következõ TDk jobbak.
Persze ott van a francia T8 TD, ami mindkettõnél jobb.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Lényeg a lényeg nem erre számítottam. Szerintem ez a tank nem alkalmas felderítõnek, legalábbis nem való tier10-es csatákba. Nem elenfele a t50-2 nek vagy az m24-nek. Se nem gyors se nem lõ gyorsan. Ez van.
Mivel pár napja,szinte csak Ferdivel megyek,elmondhatom,h már nem a régi formáját hozza.
Szinte erõlködés nélkül lövik át ott ahol nem akarják.Közel 1 éve mikor felbukkant elõttünk egy ferdi,hárman négy felé menekültünk.Bár a nagy löveg kompenzálja ezt a negatív feelinget,alapjába véve nem rossz vas.
Amit látok a csatában az Isu ról,h bivalyerõs a gun és jól rejtõzködik.
Persze õt is könnyen átlövik,akár a JT vagy az Objectet704 et.
Már semmi sem a régi 😊
https://worldoftanks.com/dcont/fb/imagesforarticles/7.5_mm_na_un.jpg
Jelenleg a következõ ágak vannak meg.
IS-3
SU-152
Tiger P
A Tiger P ágról át tudok menni a Ferdinándra. Viszont a Su-152-rõl pedig mehetek ISU-152-re.
Melyik tank a jobb választás? Az ISU-152-nek papírpáncála van Ferdinándhoz képest viszont az ISU-n ott az 152 ionágyú. Igaz ha az sebzés / perc-et számolom kb ugyanott van a kettõ.
Alapjában az orosz páncélvadászok nagyon papír páncéluak a Némethez képest.
Szerintetek melyik jobb választás a Ferdinánd és ami utána jön vagy a ISU és ami utána van ?
Javító ládát/tool box/ tegyél be,mert 100%os legénység mellett is megõszülsz,mire felrakják a láncot.
Hehhe, ezt mar vagy 10x olvastam a hivatalos forumon 😊
Saor Alba