World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden csatában 3x-os a legénység fejlõdése.
A KV-5 nem OP. Csak a balance miatt olyan, amilyen... <#eplus2> Egy szovjet tank nem lehet OP ebben a játékban, és pont. <#idiota>

Azt hittem már valahol nyomon lehet követni ezt

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

csaba90
HALI! ez a 3 szoros pilóta XP is úgy van hogy csak az elsõ gyõztes csatánál van, vagy folyamatosan minden csata XP-jét megháromszorozza?

Csaby

szabii98
gondolom elmondták hogy report xy

I met God. She's black

Honnan tudod hogy feljelentettek?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Van egy S-51 artym. Nem sokat artyztam. Az a kérdés hogy HE-vel vagy simával szoktak Aretyzni?

Udv a klubba. 😄
Kezd tele lenni a hócipõm. Mindenki kezd megõrülni? 2 nap alatt két reportot kaptam. Tegnap a Hummel a pálya túlsó oldaláról állapította meg,hogy nem csinálok semmi. (6 tankot sebeztem,1-et kilõttem) Ezért feljelentett helytelen játékért. Most meg egy Type tolatott nekem és kilõtték miközben összeakadtunk,ezért õ is feljelentett,és közölte,hogy menjek Tetrisezni. De jó,hogy mindenki ossza már az észt,akár 200-300 csatával a háta mögött.
mijki
A KV-5 elmehet a kurva anyjába. 200m-rõl Jagdpantherrel, célzom R2-t, az L/71 szórom mint a franc, még a lánc is elnyelt vagy 3-4 lövést, és egyszer sikerült átlõnöm R2-t, míg õ rendre szarrá szedett. Nem OP, áááááááá....dehogy...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Javítási költségek hogy alakulnak?

Orosz Td ág olcsóbb mint a Német TD ág? Mekkora a különbség?

Solten
Victory!
Battle: Abbey 26 August 2012 09:05:26
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1,880 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 12,288
Battle Achievements: Kamikaze

Elgazoltam egy Hellcatet 😄

Saor Alba

Csata elsõ 90 másodperce alatt az ellen 3 artyja megölette magát... Sírtunk a röhögéstõl XD
Eagle16
Is-8 ellopta elõlem az SPG killeket...egy S-51-et kilõttem, 2 GW Panther-t meg lesebeztem 10 hp-ra...

Victory!
Battle: Ruinberg 2012. augusztus 26. 9:53:11
Vehicle: T95
Experience received: 3 692 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 71 838
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
A t20 a rövid gunnal is ugyan ez, csak gyorsabb , alacsonyabb és több a hp-ja 😄
a nagy gunnal viszont vigyázni kell már, hosszú a töltési idõ..persze egy orosz hvybe még így is kettõt lövök míg õ 1et

I met God. She's black

Eagle16
Igen, most már rájöttem miután megnéztem a fórumon de azért kösz a választ.

A Lee/Sherman féle ágon kábé negyedannyi idegeskedéssel és energiával lehet eljutni ugyanahhoz az E8-hoz. Mindenki arra megy, aki nem akar Chafeet.

Müködik. Ugyanannyit ír ugyan hátralévõ XP-nek, csak éppen a megszerzett XP háromszorosával nõ az emberek XP-je. Tehát ha mondjuk a lövészed következõ százalékához kéne még 8000XP, és te a tankal szerzel a csatában 2000XP-t, akkor a csata után 6000XPvel fog csökkenni, és már csak 2000XP kell majd a kövekezõ százalékhoz. És ugye a többi ember is 6000XPvel lesz gazdagabb.

Eagle16
Ja értem, nem írja így ki szám szerint hogy háromszor kevesebb xp kell, de mûködik.

patchaou
Az hogy 3x több xp-t kap a legénység nem azt jelenti, hogy 1/3-al kevesebbet kell elérni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Az E8-ért megéri 😊 Igazi csíter tank, egy 7-es heavyt ha egyedül elkap simán megrágja, a roncsát kiköpi és megy a következõ áldozatra. Ha felülre kerülsz vele akkor egy nem túl gyenge csapattal jó esély van a top gunra.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Ez a 3x gyorsabb legénység fejlõdés mûködik egyáltalán? Mert a bónusz elõtt és után is 13k xp-t ír 1% skillhez a BatChat-nél...

"tobbseg az M5-on elverzik, ami nem csoda"

Igen, nem egyszerû ez az ág. 😊Még 27K xp az M4E8, de addig azt hiszem, sünt szülök...

én írtam,és úgytünik idõszakfüggõ mivel most reggel és akkor reggel is nagyrészt tier 7-8as csatákba tesz,nagyjából középtájt a felsorolásban,aztán ahogy halad elõre a nap délután és este egyre több és több tier9 es és 10es csatát látok,ahol már mint felderítõ szerepelek legalul.
mozesapo
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. augusztus 26. 7:17:17
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2 163
Szerzett kredit: 121 808
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

prémmel

BerserkGuts
Most látni kedvezõbb az mm-je mint a többi scoutnak (T-5tõl) szóval nem értem mit sír ez miatt mert így is kegyes vele az mm.

Vereség
Csata: El Halluf 2012. augusztus 26. 2:00:30
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 141
Szerzett kredit: 92 964
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Védõ, Elit lövész
7 kill

Prém nélkül. 2másodpercen múlt,hogy nem nyertem meg. Most sajnálom,hogy nem vettem meg a töltésgyorsítót. 😞
Type62-rol valaki minap irt reszletes velemenyt. Ahol ha jol
emlekszem leirta, hogy 80%-ba T9-10, 20%-ba T7-8.
El lett mondva nem egyszer, mindenki elõre tudta, hogy a Type62-õt könnyûtankként felderítõként kezeli majd a meccsméker és nem közepes tankként.
Tehát nem T8 a maxiumum, amit ellen megy, hanem tier9-10 ellen fog zömével menni.

Ha te ezt nem tudtad, és tájékozódás nélkül adtál ki valamiért ennyi pénzt, akkor az a te problémád. Szóval igen, te igenis erre fizettél be. Vettél egy felderítõ tankot, most élvezd.

ISUn a BL-10 azért nem ionágyú. Lehet hogy nagy átütésû és pontos, de a szokásos orosz betegségekkel küzd. Negyed perces újratöltés, hosszú célzás, pontatlanság. Szóval ha egy közeli helyzetben mellémegy vele a gránát, halott vagy mire újratöltenél. Ferdi a kissebb sebzést nagyobb tûzgyorsasággal kompenzálja. A páncélzat szintén a Ferdi mellett szól.

Egyedül a rejtõzködés az, amiben az ISU jobb. Szóval én is a Ferdit ajánlanám. De ha ki akarod húzni a TD vonalat végig, akkor az ISUt, mert az utána következõ TDk jobbak.

Persze ott van a francia T8 TD, ami mindkettõnél jobb.

12.Kezd elegem lenni abból, hogy 3 perc alatt 10 csapattárs elhullik, az ellennek legfeljebb 3.
Type statisztika: 0 win, 10 defeat. Nincs itt semmi sem manipulálva kérem.
Solten
Amugy meg nem ertem mi ez a nagy felhaborodas a tulajok reszerol, megis mit vartak hogy keresztulgazolnak a papir tankjukkal a fel tier 9-es mezonyon?? 😊)

Saor Alba

Solten
Jol van gondoltam hogy felesleges kiemelni a HASONLO-t. Ha jellemezned kene a tankot mi a tokomhoz hasonlitanad? KT-hez?? Jelenlegi mezonyben a Chaffee stilusa all hozza a legkozelebb (konnyu tank, aktiv scoutnak sz@r, flankelos trollnak meg jo, nagy tierek ellen megy), nyilvan ettol meg nem lesz Chaffee, a jenki jobban gyorsul, qrvapontos agyuja van, mozgas kozben is qrvapontos, stb. gondolom a kis Type orokolte a nagyteso gagyi agyujat.

Saor Alba

Elismerem nem néztem utána pl a besorolásnak. Azt láttam videón hogy milyen sebességgel tölt. De minden sírás ellenére ha max tier 8-ig rak(rakna) be. Akkor lehet vele jókat játszani.
Epherandes

M18 Hellcat, avagy a bátor ellenségek. Nem mert volna lerohanni 2 db KV-1S és 1 M6, épp hogy nem dõltem le a székrõl attól amit mûveltek körülöttem. Nem tudtam eldönteni, hogy nevessek-e vagy sírjak. <#nevetes1>
Köze sincs a Caffee-hoz irányításra. De tényleg még csak köszönõ viszonyban sincsenek. Coffee a kedvenc tankom. Azzal szerencsés helyzetben kinyírok egy tier9 tankot, ezzel nem. Ezzel tier 8-ig elboldogulok, a fölött szerintem már használhatatlan.
Na de hát meg tudtad elõre nézni az adatait és összevetni a többi scout tankkal. Amit most én is megtettem és egyértelmû, hogy rosszabb pl a sebessége és a ROF-ja mint a chaffeenak. Innentõl fogva én nem vettem volna meg a helyedbe.

Solten
Azt meg irtak hogy kormanyzasa Chaffee-stilust (vagyis ahhoz hasonlo azaz HASONLO) kivan, szoval olyan vegye mar meg ami ment par kort a kis troll jenkivel es elvezte. Ellenkezo esetben nem kivant oralsex lesz a vege. Mivel ehhez nem kell grind (tobbseg az M5-on elverzik, ami nem csoda), sok konnyu frag lesz a szamunkra (sok piroska fogja vezetni a tankot hehhe).

Saor Alba

Szerintem a Ferdi jobb választás. A gunja sokkal megbízhatóbb, igaz hogy kisebb a sebzése, de nagyobb a ROF és pontosabb. Gyengébb tankok ellen a páncélja is jobban véd. Az utána következõ JT páncélja és gunja klasszisokkal jobb mint az Obj esetében. Annyi hogy a 10es TD-k közül a ruszki a jobb választás.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Á hagyjuk leírtam egy monitornyi véleményt de mit érek el vele.
Lényeg a lényeg nem erre számítottam. Szerintem ez a tank nem alkalmas felderítõnek, legalábbis nem való tier10-es csatákba. Nem elenfele a t50-2 nek vagy az m24-nek. Se nem gyors se nem lõ gyorsan. Ez van.
Khaosz5, menj a Jagdpanther ll-re.
Solten
Ertelmesebb klanokba ez okbol is min. 16 ev feletti egyeneket vesznek be.

Saor Alba

😊
Mivel pár napja,szinte csak Ferdivel megyek,elmondhatom,h már nem a régi formáját hozza.
Szinte erõlködés nélkül lövik át ott ahol nem akarják.Közel 1 éve mikor felbukkant elõttünk egy ferdi,hárman négy felé menekültünk.Bár a nagy löveg kompenzálja ezt a negatív feelinget,alapjába véve nem rossz vas.

Amit látok a csatában az Isu ról,h bivalyerõs a gun és jól rejtõzködik.
Persze õt is könnyen átlövik,akár a JT vagy az Objectet704 et.
Már semmi sem a régi 😊

ximix
Aztattat akarják mondani, hogy felderítõ (scout).

https://worldoftanks.com/dcont/fb/imagesforarticles/7.5_mm_na_un.jpg
Kis tanácsot szeretnék kérni páncélvadász ügyileg.

Jelenleg a következõ ágak vannak meg.

IS-3
SU-152
Tiger P

A Tiger P ágról át tudok menni a Ferdinándra. Viszont a Su-152-rõl pedig mehetek ISU-152-re.

Melyik tank a jobb választás? Az ISU-152-nek papírpáncála van Ferdinándhoz képest viszont az ISU-n ott az 152 ionágyú. Igaz ha az sebzés / perc-et számolom kb ugyanott van a kettõ.

Alapjában az orosz páncélvadászok nagyon papír páncéluak a Némethez képest.

Szerintetek melyik jobb választás a Ferdinánd és ami utána jön vagy a ISU és ami utána van ?

Ez akkora hülyeség, hogy "Mert én nem erre fizettem be!" Írták valahol, hogy nem fog menni T9-10-be? Ha nem akkor meg lehetett tudni elõre..

Töltõnél válaszd az adrenalin rohamot,a vezetõnél CSERÉLD le a sima utazást kuplungégetésre.Gondolom nem szoktál menet közben lõdözni,de a rádrontó medet szeretnéd leforogni.Így sem lesz egy idegbeteg fordulása,de azért érezhetõ a különbség.
Javító ládát/tool box/ tegyél be,mert 100%os legénység mellett is megõszülsz,mire felrakják a láncot.

Solten
"Mert én nem erre fizettem be!"

Hehhe, ezt mar vagy 10x olvastam a hivatalos forumon 😊

Saor Alba

Tier6 könnyû tank, mégis mit vártál?