World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javítás, hatodik érzék, felderítõ
Javítás, fegyverkovács, pillanatkép
Javítás, sima utazás, off-road vezetés
Javítás, biztonságos elhelyezés, adrenalin roham
Helyzetfelismerés, javítás
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Itt látható mennyi az effje szerencsétlennek. Miután megnéztem rájöttem hogy miért a falhoz fordulva akar lövöldözni.
A össz. statja is nagyon impresszív. Ehhez képes Mátyáshun is egy valóságos Szakesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Link!!!!!44!!!!4!!4
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mit kezdesz azzal aki csak azért játszik mert unatkozik és a motivációja egyenlõ a nullával? (nem érdekli a kredit se az xp, majd ha mínuszos megy egyet prémiummal vagy befizet prémium fiókra)
Ezek azok amik miatt korcsul a játék.
gyorsabban lõsz 0.05sec-el ha felteszed.... meg venti.... megint gyorsabban lõsz 0.05sec-el... meg gyorsabban szûkül a célkereszt 0.01sec-el... 😄 nem ezen múlik hogy valaki jó gamer-e vagy sem.... szerintem Szakesz is ugyanúgy pro lenne minden cucc nélkül is 😊 akárcsak én XD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jelenleg ez az összeállítás:
IS-4:
parancsnok: hatodik érzék, felderítõ
lövész: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
töltõ: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
vezetõ: kuplung égetõ, javítás
IS-7:
parancsnok: hatodik érzék, felderítõ
lövész: pillanatkép, javítás
töltõ: javítás
töltõ: biztonságos elhelyezés, javítás
vezetõ: kuplung égetõ, javítás
A pillanatkép, kuplung égetõ, hatodik érzék, felderítõ skillek szerintetek feleslegesek? Mondjuk ezek mehetnének negyedikre pl, kivéve talán a hatodik érzék?
Ezt az összeállítást részben egyébként a ror.hu oldalon lévõ cikk szerint lõttem be magamnak. Viszont a bia teljesen felborítaná ezt és a cikk a javítással nem is számol, pedig tapasztalatom szerint még mindig ez az egyik legfontosabb skill heavyre is. A bia pedig végül is egy második venti, szal ez megint csak nagyobb hasznot hozhat, mint egy kuplung égetõ vagy pillanatkép. Vélemények?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Dehogynem többségben lehetne mert van választék ott van a gyakorló csata ha a funolás miatt akarna az ember játszani de tudom sokan csak a pénzre vagy dicsõségre/bolter/topgun hajtanak akkor meg TC csak ezekhez összefogásra lenne szükség.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 26. 12:52:14
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 305
Szerzett kredit: 52 585
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" <#violent>#violent><#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1>
gúnár: repair, fegyverkovács
loader: repair, biztonságos elhelyezés
driver: repair, off road vezetés
rádiósmanus: repair, tökmind1
én így csinálnám 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ilyen feljelentelek mert nem csináltál semmit meg noob vagy meg hasonló sztem nem is foglalkoznak a WG-nél.
Velem is párszor megesik. 2-5 foknyit fordulnak, ami védelem szempontjából szart se ér, de legalább nem tud visszamenni. Annyi esze meg nincsen, hogy irányt váltson, inkább szép lassan dörgölõdzik.
http://www.tenke.hu
BF3: Atomiccore
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro