World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Nálam így néz ki az IS-7 legénysége. Pillanatkép stabilizátorral nálam nagyon hasznos.
Javítás, hatodik érzék, felderítõ
Javítás, fegyverkovács, pillanatkép
Javítás, sima utazás, off-road vezetés
Javítás, biztonságos elhelyezés, adrenalin roham
Helyzetfelismerés, javítás

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez a nyomorult vajon mit érzett???

Itt látható mennyi az effje szerencsétlennek. Miután megnéztem rájöttem hogy miért a falhoz fordulva akar lövöldözni.

A össz. statja is nagyon impresszív. Ehhez képes Mátyáshun is egy valóságos Szakesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Koridor
Ez már kezd szánalmas lenni, a KV3-om hárombol 1x se sebez de az a kib@szott type 3-bol 3x sebez.

popey8
Azért ezeknél az értékeknél egy kicsit többet jelentenek szerintem, bár nézni még sosem néztem, h pl a töltési idõ mennyivel lett kevesebb. A hatodik érzék az egyik legjobb skill, legalábbis az én játékstílusomnak. Nem hülyeség, mert többször mentette meg már az életemet a gyökér artiktól😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Keresd ki a problémás tankot és rengeteg segítséget kapsz mindenhez. Ezekhez is amiket te keresel.

Link!!!!!44!!!!4!!4
Eagle16
Mocsok ez a T95, mikor elhatározom hogy még a 155-ös ágyú és eladom, elkezdek vele egész jó köröket menni...na most mi legyen 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mit kezdesz azzal hogy csomó ember kifejleszti a nagy tankokat de nincs rá kredite hogy fent tartsa? (nem támad, campel, direkt távol megy mindentõl hátha túléli a csatát, csak HE t rak a tankba mert az olcsó)
Mit kezdesz azzal aki csak azért játszik mert unatkozik és a motivációja egyenlõ a nullával? (nem érdekli a kredit se az xp, majd ha mínuszos megy egyet prémiummal vagy befizet prémium fiókra)
Ezek azok amik miatt korcsul a játék.
sztem tök hülyeségek ezek a skill-ek... fõleg az a bia vagy mi....
gyorsabban lõsz 0.05sec-el ha felteszed.... meg venti.... megint gyorsabban lõsz 0.05sec-el... meg gyorsabban szûkül a célkereszt 0.01sec-el... 😄 nem ezen múlik hogy valaki jó gamer-e vagy sem.... szerintem Szakesz is ugyanúgy pro lenne minden cucc nélkül is 😊 akárcsak én XD
Abban a játékmódban azon a pályán az a bevett taktika hogy lerohanod az ellenfél bázisát és onnan visszaérnek a tankok resetelni a cappelõket. Csak 1-2 olyan eset hogy be tudták cappelni a 30 ból. Amelyik csapat a capre megy megosztva az erejét az veszít mert fent az ellen lerohanja a túlerõ miatt cappelni meg nem fogja tudni mert soká tart és visszaér az ellen. Ott lent abban a pozícióban mindenki egy ülõ galamb csak még nem tudja hogy halott.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

popey8
Még nem értem el a 4. skillt, csak a 2. végénél járok. Azért kérdeztem, h ti mit raktatok rá, mert tegnap este végig azon kattogott az agyam, h mi lenne a legjobb sorrend és melyik lenne a leghasznosabb. A repair és a Bia mindenképpen rá fog kerülni. Csak ugye a bia 100%-on mûködik és 4.-re elég nehéz lenne aktiválni.

Jelenleg ez az összeállítás:

IS-4:
parancsnok: hatodik érzék, felderítõ
lövész: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
töltõ: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
vezetõ: kuplung égetõ, javítás

IS-7:
parancsnok: hatodik érzék, felderítõ
lövész: pillanatkép, javítás
töltõ: javítás
töltõ: biztonságos elhelyezés, javítás
vezetõ: kuplung égetõ, javítás

A pillanatkép, kuplung égetõ, hatodik érzék, felderítõ skillek szerintetek feleslegesek? Mondjuk ezek mehetnének negyedikre pl, kivéve talán a hatodik érzék?
Ezt az összeállítást részben egyébként a ror.hu oldalon lévõ cikk szerint lõttem be magamnak. Viszont a bia teljesen felborítaná ezt és a cikk a javítással nem is számol, pedig tapasztalatom szerint még mindig ez az egyik legfontosabb skill heavyre is. A bia pedig végül is egy második venti, szal ez megint csak nagyobb hasznot hozhat, mint egy kuplung égetõ vagy pillanatkép. Vélemények?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszi, akkor az lesz az elsõ. De szerintem amíg nem éri el a 100%-ot, addig valami mást használok.
dante3
Bizony, kuplung égetõvel egyetemben, mûködõ skill! De a többi a javítósokon kívül nálam nem mutatta meg magát, eddig!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A hatodik érzék olyan, mint a reggeli kávé. Elindulhatsz nélküle, de pocsék napod lesz. 😊

Én örülök ha egy tankon megvan 2 skill fullosan nemhogy 4 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

jaja, és full felesleges skill e8-ra
BerserkGuts
"Tenni ellene senki és semmi nem tud."

Dehogynem többségben lehetne mert van választék ott van a gyakorló csata ha a funolás miatt akarna az ember játszani de tudom sokan csak a pénzre vagy dicsõségre/bolter/topgun hajtanak akkor meg TC csak ezekhez összefogásra lenne szükség.

dante3
yep, de az egyik leghasznosabb skill, és mûködik is legalább

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

De az csak akkor mûködik, ha 100%-os nem?
dante3
inkább hatodik érzék, sztem

Azért mert a játékosok jelentõs része 12 év körüli. Tõlük soha ne várj olyat hogy gondolkozzanak. Sajnos hétvégén és hétköznap délután ezek miatt jelentõsen romlik a játékélmény. Ilyenkor vagy tûröd a helyzetet vagy kilépsz. A döntés az ön kezében van! <#kacsint> Tenni ellene senki és semmi nem tud.
Az easy8-asomon mindjárt 100%-os a legénység, kérdésem az lenne: megéri a parancsnoknak a mentort adni 1. képességnek?
Sok oka van, de például azért, mert az artyk is a kezdõpontnál spawnolnak, tehát ha a felderítõk spot alatt tartják a középsõ pályarészt, akkor az artyk nemigazán tudnak érvényesülni.

RUSSIAN MILITARY POWER!

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 26. 12:52:14
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 305
Szerzett kredit: 52 585
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" <#violent><#violent><#vigyor1>
ximix
A 10-es tankok nem valami gyorsak ezért a sziklák között keresnek arty ellen fedezéket, ha elindulnának a zászló felé egybõl és közben felderítenék õket az arty menet közben könnyedén leszedné az egész brancsot.
eott
Valaki legyen olyan bátyám és magyarázza már el nekem, hogy Steppes-en amikor a 9-esen van egy neutral bázis, akkor mi a bánatért indulnak el 7-8-an top heavykkel egyesen a piros start helyre, majd döglenek ott meg rendre - illetve ha esetleg 1-2 túléli, na, az nem ér át a másik oldalra soha foglalni vagy resetelni és utána foglalni. És minden alkalommal ezen a mapon, ez az idióta játék megy. Rohadjak meg ha értem benne a stratégiát. Most is t9-10-es tank-ból 6 ott döglött meg és zöldek, meg 10-20k csatások is mennek a vágóhídra. "95%-os" meccset buktunk el.
commander: repair, sas szem
gúnár: repair, fegyverkovács
loader: repair, biztonságos elhelyezés
driver: repair, off road vezetés
rádiósmanus: repair, tökmind1

én így csinálnám 😄
patchaou
A 4. skill elérni két tankon is bizony nem kevés csatába kerül, ezalatt nem éreztél rá, hogy mire is van szükséged?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Mármint úgy értem, h külön minden embernél az 1., a 2., a 3. és a 4. helyre😊

repair-repair-repair-repair

Nekem is mondták már 100x hogy feljelentenek de eddig nem kaptam érte semmit <#eplus2>
Ilyen feljelentelek mert nem csináltál semmit meg noob vagy meg hasonló sztem nem is foglalkoznak a WG-nél.

popey8
IS-4/IS-7 duóra ti milyen legénységi skilleket raktatok/ajánlotok az elsõ négy helyre?

Az nem a KV5 hibája hanem a csodálatos random rendszeré. Tier 7 felett nem okozhat problémát egy KV5-öt megizzasztani.

Arra bizony nagyon jó de pont akkor nem azzal indítom el a játékot amikor egy ilyen saláta elkezd pattogni és nem tudom elkussoltatni a nagyszerû statjaival. -.-

patchaou
Ja, és ha egy ilyen balfaszkodik elõttünk, akkor megéri megvárni kicsit hátrébb míg kilövik, ezzel nyerhetünk magunknak fedezéket is 😄

patchaou
Lehet, hogy így volt. Mindenesetre nem árt figyelni a másikra, akár elõttünk, akár mögöttünk van 😊

Nohab
Azt írta, hogy összeakadtak. Úgy értelmeztem, hogy szorosan egymás mellett voltak. Kiment a Type és kicsit befordult, ami miatt már 3636 oldalát karistolva próbált visszabújni.

Velem is párszor megesik. 2-5 foknyit fordulnak, ami védelem szempontjából szart se ér, de legalább nem tud visszamenni. Annyi esze meg nincsen, hogy irányt váltson, inkább szép lassan dörgölõdzik.
patchaou
Ha valakinek nekitolatok, mert mögöttem áll, azt nem jelentem hanem vagy kilövöm, vagy szépen mögé megyek és rátartok amíg az ellen szét nem lövi. Nem kell a baráti tank mögött megállni, mert akkor nem tud visszahúzódni fedezékbe, ennyi.

Igen, mindkét csapatban 4-nek kell lenni.
Nohab
Erre használom az xvm módot. Ha felhozod a szar effjüket, akkor általában befogják. Néha van egy két partizán, aki szerint szart sem ér, de ilyennel ritkán találkozol.
tenkenorman
Csumpa! Vajon akkor is 4 arti kell mindkét csapatban ha artiként indulok a Behind the Lines eventen? az elég gáz lenne...

http://www.tenke.hu

Vicces is lenne, ha ilyesmik helytelen játéknak számítanának.

Nem pánikolok. Csak idegesít a sok okostojás. Jön prémmel,játéktudás alig,ezt viszont sok dumával ellensúlyozza. Ha kilövik akkor meg valakit feljelent,vagy elhordja az egész csapatot mindennek. Bakker nem lehet örökké gyõzni!
ja hülye vagyok, megcsinálta, csak félrenéztem, az ammo került 6 kba nem a kiegészítõk 😄
komolyan nem lehet azt úgy megcsinálni, hogy a már elõre megvett kiegészítõket a depotból pótolja automatikusan? ha bent hagyom a pipát akkor megveszi, ha nem hagyom bent akkor manuálisan kell, de legalább "ingyen" van, csak 10 bõl 9 szer elfelejti az ember csata elõtt..
Nohab
Ne pánikolj! Sokan nem tudják, hogy hogyan lehet egyáltalán feljelenteni valakit. Ettõl függetlenül ezerrel írják, hogy feljelentettelek...
Igen, ezt én is belátom. Csak sajnos anno nem jó ágon indultam el. Nem baj, tapasztalat szerzésnek jó lesz. 😊

Az az igazság,hogy eddig még nem kaptam,és csak az idegesít,hogy a balfaszsága miatt másokat jelentget. Én senkit nem jelentgetek,kivéve,ha valaki szándékosan belém lõ legalább kettõt.
Ilyen idiótákkal ne foglalkozz. A WG-sek nem ugranak 1-1 reportra. Ha túl sokat kapsz hirtelen, akkor is elvileg(!) visszanézik, s s csak utána döntenek, h kapsz-e büntetést v. nem.

BF3: Atomiccore

mijki
A játék is már bekaphatja. Ma játszottam 16 kört, 4 tankkal. 3 tankkal elsõre sikerült elsõre nyerni(E-75, Easy 8, AMX 13/75), míg a Jagpanther-rel már 13 kört csináltam ma, ÉS NEM NYERTEM EGYSZER SE!!! 350-400XP-ket, és 15-20 Crediteket kapok szinte minden körben és nem ba**** egyszer se tudok nyerni vele, már a fa**om ki van...és már a szopóág kategória és a vicc az, hogy nem egyszer 80+% volt a gyõzelmi esély.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Játék közben írták,és buzdították a többieket is.