World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kérdés:
Akinek gyengébb gépe van és kipróbálta a 8.0 Physic Test-et, jobban fut mint a 7.5 vagy szarabbul?

mert én úgy veszem észre hogy megnõtt a gépigénye :S😞
Egyébként legyetek szívesek elárulni, hogy mit csinálok rosszul. Tegnap megvettem a type-ot, ezidáig mentem 32 csatát és 25% winrate-m van vele. Egyszerûen azalatt a 9 hónap alatt, mióta játszom, ennyi segghülyét még nem láttam egyszerre. 15-0s meccs is ritka, mint a fehér holló, de a type-al már megéltem belõle 4-et. És ha ez még nem lenne elég, a 0 dmg-s penetrationök száma is érezhetõen magasabb, mint a többi tankomnál. Komolyan, ez azt a célt szolgálja, hogy vegyél fiam prémiumot, különben semmit nem érsz a prémium tankoddal? Nagyon el vagyok keseredve...
Na, ezt most fogalmazd érthetõbben és talán tudunk segíteni 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az S-35 CA melyik ágyú a illik rá?
Ez így van, bár annyit hozzátennék hogy E8ra a töltésgyorsító totál felesleges, 0,3 másodpercel gyorsítja a betöltést az M1A2 ágyúnál, cserébe 200 kilóval nehezebb lesz a tankod, ami a gyorsulás miatt nem mindegy.

Minél gyorsabb az újtatöltése egy lövegnek, annál kevesebbet gyorsít rajta a töltésgyorsító. Így gyors ágyúknál felesleges.

szabii98
micsináljak ha elindítanám az xvm módot, de azt írja h server stopping vagy valami ilyesmi?

I met God. She's black

31500 a Su-152,tehát akkörül gondolkodj,nem hinném hogy sokkal több/kevesebb lenne ennél.
Az új Td ágba medekbõl vihetsz motort,lövegeik ilyen 122-es ketyerék fõlegSu-100M nem tudok úgy semmit róla,kap valami új 122-est,Su-101 Uralmash1 ez valami Is-4 szerû löveget kap, a Su-122-54(T-54 td-verzsön) rakhat fel 130-miliset(Is-7 ágyú konverzió).
A Top Td meg valami ocsmány arty szerû nyitott izé lesz.(vegye aki szeret arty-t etetni).

Szia M4E2 és az M4E8 között nagyon sok különbség van igen!
E2: nagy páncélzatú de böhöm lassu tank
E8: kisebb a védettsége ugyan de 47 kmel dönget iszonyat gyorsan tölt újra fõleg töltés gyorsítóval.
E8 ezerszer jobb, egy medium azért legyen medium és ne csiga lassu mint egy heawy. Tehát én az E8 at favorizálom hewy tankokat simán körbe táncolom vele és kinyimrom bármelyiket tier 8ig simán. Feltéve ha valaki nem zavarba az akcó közbe. Szóval e8 a király.
Hogyan kell mediummal játszani?
Semmi féle képpen sem úgy hogy elõrerohanni és na majd én alkotok egyedül halott vagy!
A medium tankok támogató tankok, nem kell scotelniük arra ott van a t50-2 meg az amx.
A medium tankoknak a hewy tankokat kell segíteniük és ha helyzet adodik akkor az ellenfél háta mögé lehet velük rontani. bizonyos estekben arra jók hogy kiugrassz a fedezékbõl és amig az ellenfél veled van elfoglalva addig a hewy társaid darabokra lövik. Amugy fedezékben kell vele maradni és a heawy tankokat elõre kell engedni. tier 9 ig igy kell. tier 10 es medem még nincs de pl M48A1 már 2000 hp val megy ami csak 200 kevesebb mint egy T110E5 tanké... szóval egy tier 10 es mdeivel már lehet hogy lehet "keménykedni" mert elég erõs errõl nincs tapasztalatom. de tier 9 ig óvatosan kell menni figyelni bujkálni és ha alaklom van csak akkor akciózni ellenkezõ estben hamar halál lesz a vége.
popey8
A SU-100M kifejlesztéséhez mennyi xp fog kelleni? Lehet már tudni vmit az új TD ág tulajdonságairól?

Kronos: Értem. Ez szomorú hír, mert a T-54-emre már rá tudnám rakni a D-54-et, de nem tudom, h rárakjam-e vagy várjam meg az új löveget. Ugyanis free xpbõl fejleszteném ki az ágyút, de mind a kettõre nem akarok pazarolni. Ezzel az LB-1-sel, pedig nem akarok még 1 hónapig szívni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Teszten még "csak" a fizika tesztje megy még ha minden igaz.
popey8
Próbálta vki tesztszerveren a T-54 új lövegét (D-10T2S)? Jobb, mint a D-54? Érdemes lesz inkább azt feltenni?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

basszus nem hiszem el, kilõttem 4 artyt,m és most nézem h replay is kell róla, az meg ki van kapcsolva 😞( hát van ilyen, screent csináltam, de gondolom az nem elég
Alien69
Épp most szívatta le a Jagdpanther-em, mert ÉN nem láttam õt, mert ugye Õ orosz TD. A top 122 ágyúval lövöldözött rám, és biza, hamarabb elfogytam, mint Õ.<#ravasz1>

szabii98
én szeretem , sõt... kicsit pontatlan, ez van. viszont volt már olyan , az 1. csatámban a 122essel, hogy 293at(minimum) adott egy stugra, és majdnem kicsinált míg töltöttem xD

I met God. She's black

jah, fõleg amikor 5 méterrõl mellé lõ xD na az valóban álom xD
ha jól jön ki vele a lépés akkor nem rossz, nagyot sebez a 122-es nagyon...
szabii98
ecsém te jólvagy?😛
Az a td egy álom..t6 királya vazze

I met God. She's black

fehér alap és azt irja nem válaszol???
Valami baj van nem enged belépni nektek nincs ilyen gond?
urrrrristen ez a Su-100 mekkora szar o.O
mire meglesz az exp su-100M-re addig kiidegel ez a szar XDDD
Koridor
Az E8-nak sokkal jobban kitérithetö lefelé az ágyuja.

Alien69
De ettõl még a két motor UGYAN AZ! <#awink>

szabii98
Az E8 gyorsabb és jobban manõverezik, és az e2nek is ugyan az az mmje, annyiban jobb hogy m6ra és t20ra is lehet benne menni.

I met God. She's black

Alien69
Mind a két tanknak UGYAN az a top motorja. Teljesítmény UA! Ágyú választék is ugyan az! A két tank páncélzata/súlya más, ennyi. <#nyes>

Kár, szerintem innen kezdve lesz igazán jó a medium vonal. Mondom ezt úgy, hogy a Pattont és a Patton III-t még nem próbáltam, de t7-ben a T20 a legjobb 'hagyományos' med (sokkal jobb, mint a t-43 szutyok) és a Pershing is nagyon ütõs...
Ismét mondom, nincs itt semmi sem manipulálva. Ez most amúgy szarkazmus vagy irónia?
E2. épp ezekért a tuladonságaiért.. és igen: az ágyúja világbajnok 😄
de itt be is fejeztem az amcsi med ágat.
Sippie
replayben a chat is megmarad, ha visszanézed láthatod.
Sziasztok!
Egy kérdés:
Lehet a chat-et visszanézni a csatában, vagy utána?
Sokszor a csata során üzengetnek, de sokszor jobb dolgom is van, mint azt olvasgatni. Viszont amikor már kilõttek, akkor már kíváncsi lennék, mit is volt. Hátha valami fontos noobozás...
Alien69
Tier 8-s csatába hozni egy tier 1-st, menjenek a picsbe.

akkor most olyat mondok beszarsz 😊
én sokáig alap toronnyal mentem, gondoltam egyet és feltettem a jobbikat meg a jobbik gunt... elsõ 3 találatot toronyba kaptam... visszatettem régit, rá kis idõre megint feltettem a gyengébb tornyot és megint oda kaptam a lövéseket 😄😄
Alien69
Mai elsõ csatám:
Vereség
Csata: Ensk 2012. augusztus 26. 15:15:43
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 102 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 26)
Szerzett kredit: 7 380 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 3 900)

LoLtraktor elment, és elbújt. Oda mentem, kilõttem, mert menjen az annyába az ilyen. Persze, utána nem csináltam semmit se, nehogy sok pízt kapjon a kecseg...

Sunsetjoy
Anno ajánlották E2 (jumbo) shermanra a durrbele ágyút, aminek a sebzése nagy. Olyan dömperszerû lesz tõle, de ha jól sorsol az MM, akkor hozza a pénzt 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én a másik kombót választottam, azzal sem olyan nagyon vészes a toronypáncélzat és a világbajnok ágyú nagyon menõ.
E2-õt alap toronnyal kell használni, így nem megy rá a jobbik 76mm-es csak a gagyibb, ennyi elõnye van az E8-nak az E2-vel szemben
pedig fullosan nagyon jó kis tank az 😊 nagy kedvencem! hogy hogyan kell használni? CSORDÁBAN 😄 menj a többi meddel.... dugd el a testet....
Bocs, akkor rosszul tudtam. 😉
szabii98
Hát ha a t20 nem tetszett akkor nem ajánlanám az amcsi med ágat, mert kb olyan az egész, csak lassabb. Az amcsi mediumokkal ne egyedül menj, ahogy mással se, de a meddel végképp ne mert egyedül bármi kinyírhat kb

I met God. She's black

nah átéltem wot-os pályafutásom egy újabb bizarr esetét 😄
KV-4-el nyomulok, himmelsdorfon, betett nagyok ellen ofc... osztom a népet, megvágok egy vk4502P-t, Löwet, 704-est, kicsinálok egy JT-t meg egy KT-t, szépen fogy az enemy, jó csapatot fogtam ki... maradt egy IS-4 az ellennél, gondoltam rárontok.... oda is megyek, meglövöm lepattan, meglõ lepattan rólam, utánna már 2szer kilyukasztottam és bement egy ház mögé ahonnan csak a csõ látszik ki... és akkor veszem észre.... D-25T van rajta xDDDDD nah utánna simán kicsináltam 😄😄 nem értem h a WTF-be lehet rajta D-25T....
És mi köze a tanknak a winrate-hez?
Pontosan ugyanaz a lövegük és az e2 frontpáncélja baromi kemény. Egyébként stimmel 😊
Pedig azzal van az egyik legmagasabb winratem. Ugyanúgy kell játszani vele ahogy eddig az amcsi medekkel használd ki hogy hulldownképes 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

E8-ról tudok Neked infot. Szerintem a legjobb tier6 med. Nagyon mozgékony, gyorsan tölt (3 sec alatt), viszonylag jól sebez (a fullos). Élvezet menni vele, és nehéz vele minuszos kört menni.

Ha két e8 összejátszik, kevés ellenfél akad nekik t8-ig.

Nem az a berohangálós, hanem jól kell vele helyezkedni, és osztani a damage-t.

E2 hasonló, kissebb teljesítményû löveggel, és páncélzattal, a motorja is kissebb.

Ha választani kell, akkor az E8-at javaslom.
Sziasztok ,valaki mondja már meg hogy a f*****-ba kell a pershingel játszani mert támadásra nem jó mindenki átlõvi aki arra jár, rejtõzködni se mert akkora hogy egy himalája méretü szikla kellene hozzá hogy elbujak mögé.A nagy motor még nincs meg de tapasztalataim szerint azzal se lesz egy nagy durranás.A t-20 után elég nagy csalodás.Tényleg ilyen szar vagy csak én vagyok béna hozzá.<#mf1>
A tegnapi végeredmény a frissen vásárolt type-al(forrás: planetwot):
Type 59 winrate 7.69% (1/13)
Sunsetjoy
Olvasd el a FAQ tankismertetõjét, ott valamelyikrõl két ember is írt. Annál jobban nem igazán mondja el senki külsõsnek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Srácok, azokat kérdezném, akik már végig taposták az amcsi ágakat. Igazából nagy különbség van az M4E2 és az M4E8 között? Ha egyszer meg lesznek, szeretném az egyiket megtartani. Most mindkét ágon futok, de ha nincs nagy eltérés, akkor a Lee-tõl az T1 felé nyekerednék 😊

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. augusztus 26. 13:55:44
Jármû: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 3 476 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 68 011
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Ez izgi volt. XD
Addig mindenképpen amíg az ellenséges csapatban vannak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szeretem a piros(eff értékû) arty-stákat

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog