World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mozgékonyságnál nem csak a lóerõ/tonna arány számít, vannak rejtett mutatók is, mint a talajellenállás értéke. A szovjet tankok pl. nagyon kevés sebességet vesztenek kanyarodásnál, a németek meg jóval többet, ezért nem lehet velük körbetáncolni az ellenséges tankokat. Persze csak annyi a trükk hogy le kell lõni a lánctalpat, de ennyi erõvel bármi tud körözni bármi körül 😊
Amugy az adatok alapjan az orosz medek agyuja pontatlanabb, de azert nem annyira rosszak a top agyuk 0.35-0.37-es szorasa sem.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Tegnapelõtt bénáztam egy kört az E-50-nel, bár lehet kezdünk egymásra találni. Lelõttek 3 HP-ra, ott idétlenkedtem valahol jobb oldalt elöl a sztyeppén. Aztán ezzel a maradék három HP-val kinyírtam 4 tankot és megakadályoztam, hogy az ellenfél visszaérjen leszedni a foglalókat.
I met God. She's black
16:9
16:10
Melyi adja vissza nagyjából az eredeti formát???
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A hátránya kb. kimerül annyiban hogy nagy célpont.
Nekem a P2 is nagyon tetszett, a szovjet ágat is végigvittem, T-44 és 54 inkább tûnt egy nagyra nõtt felderítõnek mint rendes tanknak amivel szórni lehet a sebzést. Bár akkor még nem volt LB-1, a D10T-vel vittem a T-44-est. De a T-54-es D-54-es ágyúja is ritka szar, pontatlan, lassan céloz, kicsit sebez, drága a lõszer hozzá.
Skyline0021: Német tankokon jó kis ágyú van, de nagyok és kevésbé mozgékonyak, szovjet tankokon meg gyenge az ágyú de kicsik és fürgék.
Döntsd el mi kell, tûzerõ vagy mozgékonyság.
köszi
Én se vettem meg az 50m-et, pedig azonnal kifejlesztettem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ezzel szemben a német vonalon A Panther2, E50 gyenge eresztések. E50M meg talán az utolsó helyezett a Tier10 medek között.
Szóval legyen az orosz med ág. Érdemes a fejlõdéshez platoontársat keresni, sokkal hatékonyabbak lesztek úgy, a fejlõdés is gyorsabb.
Nem tudom mit fogtok irni, de nekem az orosz vonal tunt szimpatikusabbnak. Eddig nem csalodtam egyik tankban sem. Na jo, talan az A-20-as, de azt hamar atveszeltem.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A T-34 hát elmegy de szerintem annyira nemjó, a t-34-85 egy fokkal jobb a t-34nél, a t-43at sokan utálják, a t-44 nemtudom jó-e .. 😄
I met God. She's black
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy én is így tettem, sõt még a 2. német med ágra is.
csak hallottam valami ilyet anno. 1 éve... azóta nem platoonozok xD
I met God. She's black
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. augusztus 27. 14:12:10
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 2 181
Szerzett kredit: 45 651
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Top Gun, Megszálló
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93