World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégis jobban félek egy T-54-tõl mint egy E-50-tõl 😄
Eagle16
Nekem amúgy azért jön be a német közepes ág inkább, mert mozgékonyságban nem tudnak annyival kevesebbet, mint amennyivel jobb az ágyújuk a szovjeteknél. Ha a T-54 ágyúja 10-es skálán mondjuk 6-os, akkor az E-50-esé 9-es.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
De nem tudhatod hogy tetszene-e a P2 meg az E-50, ha még csak VK3002-nél tartasz. Ha a type tetszik akkor a T-44/54/62 is fog, de addig nekem is nagyon ütõs volt a T-54 amíg ki nem próbáltam az E-50-est...

Mozgékonyságnál nem csak a lóerõ/tonna arány számít, vannak rejtett mutatók is, mint a talajellenállás értéke. A szovjet tankok pl. nagyon kevés sebességet vesztenek kanyarodásnál, a németek meg jóval többet, ezért nem lehet velük körbetáncolni az ellenséges tankokat. Persze csak annyi a trükk hogy le kell lõni a lánctalpat, de ennyi erõvel bármi tud körözni bármi körül 😊

szabii98
kicsit könnyebb a type

I met God. She's black

A type 59 szinte ugyan ugy nez ki mint a T-54. Tulajdonsagra nem tudom mennyire hasonlitanak, de biztosan kozelebb van hozza mint az E-50 vagy a Pantherek.
Amugy az adatok alapjan az orosz medek agyuja pontatlanabb, de azert nem annyira rosszak a top agyuk 0.35-0.37-es szorasa sem.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Az E-50. De nem nagyon szoktam mozgás közben lõni, max közelrõl. Úgy meg általában eltalálja. 😊

Basszus, úgy látszik ma csak istenbarmaival kerülök egy csapatba. Komolyan mondom, már régen láttam ennyi gyökeret. Szépen, egyesével támadnak, mikor védekezni kell akkor is nyomás ki a nyílt terepre.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mozgás közben leadott lövésekre melyik a pontosabb?
Master91
Vicces 😄

Az E-50 nekem amolyan fél heavy-nek tûnik, a T-54 az egy lapos med, kemény fejjel. Amikor ellenem jön egy E-50, olyan emberkével, aki játszani is tud vele, akkor megeszi a T-54-et szemtõl szemben. Az E-50-nel képtelen vagyok játszani, nekem nagyon nem megy vele. A T-54-gyel viszont marha jól lehet lapulni, ha csak a feje látszik, alig találják el. Jobban gyorsul, mint az E-50, viszont nyílt terepen az E-50-rõl jobban pattognak a lövedékek.

Tegnapelõtt bénáztam egy kört az E-50-nel, bár lehet kezdünk egymásra találni. Lelõttek 3 HP-ra, ott idétlenkedtem valahol jobb oldalt elöl a sztyeppén. Aztán ezzel a maradék három HP-val kinyírtam 4 tankot és megakadályoztam, hogy az ellenfél visszaérjen leszedni a foglalókat.

értem én, de az mégis csak dupla annyi lóerõ és a súlya pedig nincs a duplája
szabii98
úgy hogy az e-50m 62 tonna, a t62a meg 37. de az e-50m is eléggé mozgékony cucc

I met God. She's black

nekem a type59 nagyon fekszik, az egyik kedvenc tankom, ami nem túl mozgékony és nem is túl nagy a tûzereje, akkor most melyik lenne a jobb nekem? de nem értem, hogy a T-62a a maga 580 le motorjával, hogy lehet mozgékonyabb az E-50m 1200 le-s járgánytól?
DonZorro
KÖSZI!!!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Eagle16
16:9

DonZorro
Szerintetek melyik a "rendes" képbeállítás???

16:10

Melyi adja vissza nagyjából az eredeti formát???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Eagle16
E-50 gyenge?? 😄

A hátránya kb. kimerül annyiban hogy nagy célpont.

Nekem a P2 is nagyon tetszett, a szovjet ágat is végigvittem, T-44 és 54 inkább tûnt egy nagyra nõtt felderítõnek mint rendes tanknak amivel szórni lehet a sebzést. Bár akkor még nem volt LB-1, a D10T-vel vittem a T-44-est. De a T-54-es D-54-es ágyúja is ritka szar, pontatlan, lassan céloz, kicsit sebez, drága a lõszer hozzá.

Skyline0021: Német tankokon jó kis ágyú van, de nagyok és kevésbé mozgékonyak, szovjet tankokon meg gyenge az ágyú de kicsik és fürgék.
Döntsd el mi kell, tûzerõ vagy mozgékonyság.

hmmm köszi a tanácsokat, azt hiszem az orosz ág mellett döntök, csak az sokkal kínzóbbnak tûnik, legalábbis az adatok alapján😊 de már nem invesztálok idõt és energiát feleslegesen egy tech ág fejlesztésébe, ezért is kérdeztelek meg elõbb titeket és mindenkinek köszönöm a választ😊)
akkor jól sejtettem .. 😊

köszi

T10-ben az 50m már nem olyan jó mint az elõdje t9-ben. A vetélytársainál jóval alacsonyabb dpm miatt elég nagy a hátránya, 1 vs. 1-ben nem ellenfele a pattonnak vagy a t62-nek. Ez alapján dönts. Szerintem orosz...

Én se vettem meg az 50m-et, pedig azonnal kifejlesztettem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Eagle16
Tier 10-tõl 😊

Én erõsen az orosz medeket javaslom. Az új patch óta sokat javult az orsz med vonal, mert levitték a 85mm-es BM löveg célzási idejét két másodpercre, és mozgékonyabbak lettek. Emiatt T34/T34-85 gond nélkül végigtolható. T43 sem olyan gyér már, mint régen. T44 egészen használható tank. A T54 gázos lesz, amíg meg nem szerzed rá a fullos löveget, de utána jó. A T62A meg egyesek szerint a legjobb a Tier10 medek közül.

Ezzel szemben a német vonalon A Panther2, E50 gyenge eresztések. E50M meg talán az utolsó helyezett a Tier10 medek között.

Szóval legyen az orosz med ág. Érdemes a fejlõdéshez platoontársat keresni, sokkal hatékonyabbak lesztek úgy, a fejlõdés is gyorsabb.

Ez engem is erdekelne mert igaz en az orosz agon indultam el es a T-34-85-tel nyomom(ami egy iszonyat jo tank, az egyik kedvenc lett), de megvan a nemet vonal is tier 6-ig.
Nem tudom mit fogtok irni, de nekem az orosz vonal tunt szimpatikusabbnak. Eddig nem csalodtam egyik tankban sem. Na jo, talan az A-20-as, de azt hamar atveszeltem.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

a francia TD-k honnantól dobtárasok?

szabii98
a vk ág könnyebb, mivel a nehezén, a sok kis szar tankon már túlvagy. a vk3002 - p1 - p2 - e50 nagyon jó tankok.
A T-34 hát elmegy de szerintem annyira nemjó, a t-34-85 egy fokkal jobb a t-34nél, a t-43at sokan utálják, a t-44 nemtudom jó-e .. 😄

I met God. She's black

srácok, fontos kérdés elõtt állok😊 med vonalon szeretnék eljutni valamelyik top tankhoz, csak nem tudom melyiken lenne az érdemesebb Német vagy az Orosz? E-50 vs. T-54 és E-50M vs. T-62A valaki tud értékelhetõ véleményt mondani? illetve még az is roppant fontos lenne, hogy melyiket a könnyebb megszerezni😊 mármint melyik ágon nem "szenvedés" a fejlõdés? Egyébként Németeknél a VK3002 és az Oroszoknál pedig a T-34-ig vagyok eljutva (mindkettõ ki van fejlesztve, de nincs megvásárolva)
Arra nem kellett, mert van felszerelve fullos Panther II és E-50 is. E-50M-et nem vettem meg, mert nem tartom jó tanknak és így bármelyikrõl át tudom majd rakni a Leo1-re és esetleg még az AMX-30-ra vagy a titkos szovjet t10 medre is jut, amik majd egyszer csak jönnek 2014-ben. :-D Meg addig még lesz ilyen event, viszont a britekig már nem biztos.

popey8
A béta óta játszom a játékkal, szal tudom, h ezt kellene csinálni. Ez az elmélet😊 Csak sajnos, mint itt is sokszor el lett mondva ezt nem olyan egyszerû megcsinálni. Nem én határozom meg, hogy kivel fogok találkozni egy-egy csatában és általában olyan szerencsés vagyok, h pont a T10-kel futok össze. Nekem ellenfélként az M103 elég jónak tûnik, persze oldalról papír, de a frontja sok mindent meg tud fogni és a 9-es, 10-es lövegei elég jónak tûnnek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

igen. en azert szotam elsokent kiloni ezeket a gyokereket, ahogy kiernek a korbol, mert onzo mondom irigylem toluk ezt a nagy osszeget! 😊
Mert retardáltak.

😊 azt hittem legalább így kap 1.000.000 creditet 😄
mert idiota!
értem 😄 akkor mi a k* a*-ért visz tier10 tier1-et platoonba? 😄
Egy elõrelátó ember 😄
Amúgy én is így tettem, sõt még a 2. német med ágra is.

Ehh, egy hete sincs, hogy vége lett az eventnek, mikor fél áron voltak az equipmentek, akkor kellett volna bevásárolni. Én már a britekhez is megvettem a cuccot elõre.

..biztos nincs iylen. tegnap platoonba vesztes meccssre kv3ban 112k-t kaptam. kizart h abbol meg levett volna, a tobbiek sajnos nem nagyon jott ki abba a korbe a lepes.
Konspirációs teória. Vicces lenne egyébként. Keresni kell valakit, aki imád löwézni, és dõlne nekem is a pénz.

én is a toolboxra gondoltam az még +500k szép lesz...
wtf konteo?
csak hallottam valami ilyet anno. 1 éve... azóta nem platoonozok xD
szabii98
az elõbb nekimentem egy huminak direkt, -61 hp neki, benyögök egy sry-t és jön hogy KURWA.XD

I met God. She's black

He? Ez a legújabb konteo?

az igaz hogy a platoonban a playerek egyénileg összeszedett creditjének a felét elveszi a game, összegyúrja egybe majd elfelezi a playerek között? 😄
Meglett végre az elsõ Kolobanovom! Kellett hozzá majd' 10k csata, de hihetetlen érzés 😄

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. augusztus 27. 14:12:10
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 2 181
Szerzett kredit: 45 651
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Top Gun, Megszálló

Trabant93
De a 122-esnek picivel jobb az átütése,de hát ez benne van,hogy néha lepattan a skuló,nekem is idõbe telt hogy a d-25-t lassú töltéséhez igazítsam a taktikámat.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

nemtom, én solo player vagyok 😊
jóhogy mondod 😄 megint összejött 961 darab törölni való 😛
Platoonban szerintem nem olyan jo mert egyikonknek fel kell menni a tuloldalra spottolni mivel tier 2-ben nem soakt kell varni a csapattarsaktol(tisztelet a kivetelnek, de az a keves) es mivel ketten nem ferunk el mert hatulrol kiszednek vagy az arty igy oda a platoon feeling.

Pontosan ez volt az én gondom is a 107 mm-el, kevés sebzés- kevés XP és credit 😞 A 122-essel már jó köröket lehet futni, csak a D-25-T nekem nagyon pattog a D2-5T nem annyira viszont az kurva lassú.

Master91
Ééértem.Kár, hogy majdnem hetente törlöm a replayeket 😄