World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..kollega emlegette az elobba gold ammot 😊 biztos lesz hamarosan felaru akcio..

koszi!
És nincs ott az exe? Ha igen, indítsd azzal közvetlenül.

Eagle16
link

Elég durva lesz így, a Type 59 pl. nem tud majd másik type 59-et átlõni, kivéve azokon a kis gyenge pontokon amik közelrõl is alig látszanak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem ezért lesz minden a kombinált európai ágban. Egyetlen európai nemzet se tud önálló fára elég tankot kiállítani, még az olasz sem. Magyar, lengyel, svéd pláne nem. Amúgy az is érdekelne, hogyan lesz megoldva. Lenygel fa véget ér Tier3-nál, magyar fa végetér tier4-nél? Mert kábé ezek a realitások.

..vegulis nem rossz teljesitmeny hozzajuk kepest h rajottek egy honap alatt, h baromsag volt ekkora atutesu agyukat berakni a jatekba..
Telepítés elõtt kapcsold ki a vírusirtót, lehet hogy az tünteti el valamiért.

https://wotinfo.hu

..azaz megtobb lepattano, de legalabb lesz hozza ideologia.. az mondjuk kulon vicces, h midnlessly shoot-ot emleget amikor van autoaim a jatekban..
honnan van ez amugy?
A lengyel lovasság sohasem támadott meg tankokat, vagy tankhadosztályokat, nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget....

már 3szor megcsináltam, még újra le is szedtem, de folyamatosan ezt az exe. fájlt kéri :/
nem fogy a gold lõszer az új td-k medek miatt😛
Telepítsd újra az egészet.
Eagle16
Ez nem tudom volt-e már:

"Therefore, it was decided to reduce the normalization of 4-5 degrees in patch 8.0.

It will bring the players:
-armor will become stronger at angles
-shoot mindlessly become impractical."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Önálló lengyel ágat egy tegnap linkelt SerB interjúra hivatkozva említettek, ezért is írtam azt, amit.
Egyébként én sem látom sok alapját az olasz ágnak sem. De a japók érdekességnek jók lesznek. A tankjaik harcértéke legalábbis megkérdõjelezhetõ, de azért várom õket 😊

sziasztok
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor frissíteni akarom a játékot, azt írj ki, hogy: " Figyelem. Nem sikerült elindítani a játékot. "worldotfthanks.exe" hiányzik, ezt tudja valaki miért írja ki és hogyan tudnám megoldani, hogy elinduljon a játék?
elõre köszi mindenkinek a segítséget
jó játékot
szabii98
<#hehe>

I met God. She's black

Jah, úszó meg könnyû harckocsik...tier X-be meg van pár japán prototíous, ilyen Maus forma hülye szörnyek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Miért, sima ügy: a t1 itt nem valami light tank, hanem egy ló lesz. És mondjuk rúgni tud, 10HP-t.
szabii98
japán van egy pár, és szerintem a többit kitöltik ruszki tankokkal aztán csáó 😄

I met God. She's black

Azért az igazsághoz hozzátartozik, nem volt olyan béna a lengyel hadsereg, egész sok harckocsijuk volt, az igaz hogy valamivel elavultabbak a német típusoknál, meg hát ügye a Blitzkrieg ellen nem tudtak mit tenni.
Ez a lovas dolog meg, hát azt olvastam nem egy helyen hogy nem is történt meg. Legenda, hogy szó szerint lovasok mentek a harckocsiknak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ne etesd a trollt...
Ja, de van szó önálló lengyel ágról? Szerintem az se lesz.

Õszintén, én az olasz és japán ágban is kételkedem, még a japán csak-csak valami prototípusokat összekaparnak, de olaszok?

szabii98
de már az is öröm lesz, ha benne leszünk 😊
de komplett lengyel ág..mikor lovasokkal ugrottak nekik a tankoknak annó....😄

I met God. She's black

Ez természetesen így van. De önálló magyar ágról nem is volt szó soha. Csak arról, hogy néhány tankunk bekerül majd a közös európai treebe. És lássuk be, ennél több nem is lenne reális egy közép-európai kis ország esetében.

Yoyo
Lengyel

Hm. Miért magyar ágat lehetne csinálni? Max. tier 6-7-es med-nek a Tas-t be lehetne lõni, de nincsenek nehéz tankok, TD-k...ok, Zrínyi meg a Tas TD változata, de tier 10-tõl messze vannak mint Makó Jeruzsálemtõl.

Kösz! milyen nyelven van ez?

Yoyo
Az AMX1390 mindenkinek pénztemetõ? 76% a találati arányom vele, de ha kilõnek akkor még egy nyertes kör is lehet bukó. Az M41-et azért tartom, hogy befarmolja a 90-es deficitjét.

Lengyel ág... már maga az ötlet is egy vicc 😄
Igaz, nem vagyok egy hadtörténész, sem semmi ilyesmi, de el nem tudom képzelni, hogy mit tudnának a mi derék ruszkiaink elõkotorni lengyeleknél, aminek a harcértéke nagyobb lenne egy tier5-nél.

Nem sokat hallottam a világhírû lengyel tankgyártásról, és a gyártmányai által aratott fényes gyõzelmekrõl sem 😄
Lényegében Lengyelország nem is létezett a játék által felölelt idõintervallumban (bár ez a franciák kapcsán sem jelentett gondot a készítõknek)...

Yoyo
Köszönés. Siemanko az hello a siema valami hali lehet.

szabii98
új*

I met God. She's black

szabii98
De akkor sem lesz Tier 10es úgy JPZ TD. Nem lehet
-szerzõi jogok miatt
-Mert nem létezett
-mert máshogy nemlehet megcsinálni, csak kurva opéra, vagy a nagytestvér félére....
A lengyel ág.....a sok siema srác meg kto pl kilövésére tökéletes lenne 😄

I met God. She's black

Ha célként kitûzöd a T110E3-at, akkor lelkiekben jó elõre készülj fel a T95-re, mert az minden tekintetben súlyos egyéniség. Mondhatni, nagy türelemmel és kitartással rendelkezõ embereknek ajánlott 😊
Lebeszélni egy szóval sem akarlak róla (T95), mert lehet vele nagyon jó köröket is menni, fõleg szakaszban, hogy legyen segítséged. A Kempinovka támadó oldal azért elég nagy szívás vele.
de szembõl jó a jgdpz e-100 védelme, front átlõhetetlen, a felépítményt meg max az oldalán tudják tier10 TD-k de azok is pattognak róla azért, fõleg messzebbrõl. A krokodil alját meg ugyanúgy be lehetne lõni, Sztem is az a baj, hogy rá vannak állva erre a szar e-100 alvázra, valami más kéne, fürgébb.
Mit jelent az magyarul, hogy "Siema"?

Köszönöm! Igazából még nem járok vészesen közel hozzá, csak a minap megtetszett a T110E3 is és az a kósza gondolat merült fel a fejemben, hogy majd a protnál szépen kihúzom a T28-at is. Akkor ezek szerint nem lehetetlen, de készüljek fel egy kis szenvedésre <#vigyor4>
Tibi!Na de 3 negyed 5-kor??😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Trololol ennyi barmot... 😄 Nem volt kedvem vonatozni. Eredmény: 34 bekapott találat és kb fele hp-m ment le. A T-43 a vége felé megvilágosodott,hogy rám kellett volna rontani,de akkor már késõ volt 😊

(prémium nélkül)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

LSSAHPAUL
Én utálom a TD-et, de a SU-152-est szeretem, a 152-es gunt használom, azt is csak HE-lõszerrel, hát bámulatos, nem kell bánkódni ha nagy tier-be dob be, olyan még nem volt hogy ne sebezzek legalább 200-at bármibe. Igaz még csak 100 csatát nyomtam le vele, de még 64% a winrátám 😊 jó vele szórakozni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Master91
Remény hal meg utoljára!
Gottfried
Tudom hogy lófaszt sem fognak tenni a jgpzE100-al de azért kurva bosszantó hogy 6 milláért és egy rakás nehezen megszerzett xp-ért kaptam egy olyan TD-t ami szó szerint semmire sem használható.SEMMIRE !!!
És ezt a WG is nagyon jól tudja mert kaptak bõven reklamációt miatta.Nem hiszem el hogy érdekük hogy legyen egy rakás újabb elégedetlen játékos,aki német tankokkal szeretne játszani.
100 csatát lekínlódtam vele de most már a duplákat sem csinálom meg,annyira használhatatlan.Egy top TD-nek top-nak kéne lenni,nem egy rakás fosnak.

A krokodil nagyon sokaknak tetszik és egy elegáns cserével megoldhatnák ezt a problémát.A nem kicsit döntött frontpáncél pedig szembõl elég védelmet adhatna,még ha a lassúság meg is maradna.Emellett aláthatóságán kéne egy kicsit javítani és ha op tank nem is lenne belõle de legalább lehetne vele játszani.

Mint írtam,tudom hogy semmi nem lesz belõle.😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Koridor
Mik ezek az prém tankfajták: GMC, HMC, Captured, Demolition? Föleg az amcsiknál van sok

Jó ez a Type. Tényleg hozza lóvét lazán 40 rugót.

mondtam én hogy pontatlan? 😊 sõt! meglepõen pontos!!!!!
Jaja, most képzelj el egy ilyent csak gw type e alvázon, 170-es ágyúval, mert a waffentragereknek a gw-el megegyezõ lesz az alvázuk. Tehát adott egy nem csak nyitott felépítményû jpz e100, hanem még papír is lesz mindenhol.😄

Overlord írta, hogy lehetséges, hogy átgondolják picit. Egy kis minimális esély tehát megvan rá, hogy valami használható tank lesz helyette/belõle...

A legelképesztõbb, hogy vannak olyanok akik a maus td változatát akarják másik t10-nek. Na az is egy totál használhatatlan tank lenne...xD

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Természetesen dög lassú, ezzel nem mondtam nagy újdonságot.😄 Kb nem érsz oda idõben sehova. Elõl a váltója, így kigyújthatják, mint a németeket. A torony egy hatalmas gyengepont, felül nyitott, ezért csak úgy szívja magába a HE-t, tehát instant egylövés a nagyobb artyknak, ha találnak. Lepattanó is csak a lövegpajzsról van, mellette könnyen üthetõ a torony.

180mm-es pennel kell megszerezned a 105-öst rajta - ha nincs meg a másik ágról- mivel az elõdön nincs lehetõség a kifejlesztésére. Ez úgy 18k xp-i szopást jelent, bõ nyállal és még ez se valami hú de király ágyú és hol van még a top löveg.😄 De az legalább már elég jó.

Mwreplays-ra menj fel és nézz meg róla pár videót és az alapján dönts!

A t9-10-es bõven megéri a szopást vele szvsz.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ximix
Hátha hinni lehet a tech fának a waffentrager-ek valami effélék, amolyan mellélõnek HE lövedékkel és mindenki meghal rajta fajta.
KATT
Nem olyan pontatlan ez az SU a 152mm-esével.Toltam vele ma 10 csatát, 90% találati aránya van eddig.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Az igen!<#taps>Face 2 face-elt két IS, gondoltam besegítek neki.Belelõttem Su-152-vel az ellenséges IS-be, erre meghalt a szövetséges is😄Mondom mi a szar.Utána jöttem rá, hogy a splash kivégezte szegényemet<#csodalk>

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

És ez miben lenne jobb mint a mostani? Semmiben, mert ennek a nevében is e100 van, meg ez is 170-es ágyút használ. Ez is világítana a holdról, meg lassú is lenne, lomha is, egy óriási gyengeponttal az elején. Ebbe is brutálisakat verne az arty felülrõl. Attól függetlenül, hogy elõre kerül az ágyú, semmiben se különbözik a jelenlegi jpz-tõl.

Inkább imádkozzatok, hogy a wg meggondolja magát és a 2. td ágra t10-ként ne valami e100 származékot kapjunk, hanem valami használhatóbbat, mondjuk e50 alapon egy normális 150-es ágyúval. Kevesebb néha több.

A képen szereplõ model meg egy makettezõ cég agyszüleménye, a jogokért meg a wg-nek perkálni kéne... tehát jóval költõibb az igazság, minthogy op lenne... egyébként se lenne az, tennének rá elég gyengepontot.😄

14k csata 797 eff rate.
Midzi_gyökér
Miféle kibebaszott klánban tud ez játszani?
Ment õ már mindennel, de különösen IS-3-mal epikus top tankként.