World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszi!
Elég durva lesz így, a Type 59 pl. nem tud majd másik type 59-et átlõni, kivéve azokon a kis gyenge pontokon amik közelrõl is alig látszanak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
https://wotinfo.hu
honnan van ez amugy?
"Therefore, it was decided to reduce the normalization of 4-5 degrees in patch 8.0.
It will bring the players:
-armor will become stronger at angles
-shoot mindlessly become impractical."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként én sem látom sok alapját az olasz ágnak sem. De a japók érdekességnek jók lesznek. A tankjaik harcértéke legalábbis megkérdõjelezhetõ, de azért várom õket 😊
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor frissíteni akarom a játékot, azt írj ki, hogy: " Figyelem. Nem sikerült elindítani a játékot. "worldotfthanks.exe" hiányzik, ezt tudja valaki miért írja ki és hogyan tudnám megoldani, hogy elinduljon a játék?
elõre köszi mindenkinek a segítséget
jó játékot
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
I met God. She's black
Ez a lovas dolog meg, hát azt olvastam nem egy helyen hogy nem is történt meg. Legenda, hogy szó szerint lovasok mentek a harckocsiknak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Õszintén, én az olasz és japán ágban is kételkedem, még a japán csak-csak valami prototípusokat összekaparnak, de olaszok?
de komplett lengyel ág..mikor lovasokkal ugrottak nekik a tankoknak annó....😄
I met God. She's black
Igaz, nem vagyok egy hadtörténész, sem semmi ilyesmi, de el nem tudom képzelni, hogy mit tudnának a mi derék ruszkiaink elõkotorni lengyeleknél, aminek a harcértéke nagyobb lenne egy tier5-nél.
Nem sokat hallottam a világhírû lengyel tankgyártásról, és a gyártmányai által aratott fényes gyõzelmekrõl sem 😄
Lényegében Lengyelország nem is létezett a játék által felölelt idõintervallumban (bár ez a franciák kapcsán sem jelentett gondot a készítõknek)...
-szerzõi jogok miatt
-Mert nem létezett
-mert máshogy nemlehet megcsinálni, csak kurva opéra, vagy a nagytestvér félére....
A lengyel ág.....a sok siema srác meg kto pl kilövésére tökéletes lenne 😄
I met God. She's black
Lebeszélni egy szóval sem akarlak róla (T95), mert lehet vele nagyon jó köröket is menni, fõleg szakaszban, hogy legyen segítséged. A Kempinovka támadó oldal azért elég nagy szívás vele.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
És ezt a WG is nagyon jól tudja mert kaptak bõven reklamációt miatta.Nem hiszem el hogy érdekük hogy legyen egy rakás újabb elégedetlen játékos,aki német tankokkal szeretne játszani.
100 csatát lekínlódtam vele de most már a duplákat sem csinálom meg,annyira használhatatlan.Egy top TD-nek top-nak kéne lenni,nem egy rakás fosnak.
A krokodil nagyon sokaknak tetszik és egy elegáns cserével megoldhatnák ezt a problémát.A nem kicsit döntött frontpáncél pedig szembõl elég védelmet adhatna,még ha a lassúság meg is maradna.Emellett aláthatóságán kéne egy kicsit javítani és ha op tank nem is lenne belõle de legalább lehetne vele játszani.
Mint írtam,tudom hogy semmi nem lesz belõle.😞
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Overlord írta, hogy lehetséges, hogy átgondolják picit. Egy kis minimális esély tehát megvan rá, hogy valami használható tank lesz helyette/belõle...
A legelképesztõbb, hogy vannak olyanok akik a maus td változatát akarják másik t10-nek. Na az is egy totál használhatatlan tank lenne...xD
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
180mm-es pennel kell megszerezned a 105-öst rajta - ha nincs meg a másik ágról- mivel az elõdön nincs lehetõség a kifejlesztésére. Ez úgy 18k xp-i szopást jelent, bõ nyállal és még ez se valami hú de király ágyú és hol van még a top löveg.😄 De az legalább már elég jó.
Mwreplays-ra menj fel és nézz meg róla pár videót és az alapján dönts!
A t9-10-es bõven megéri a szopást vele szvsz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
KATT
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Inkább imádkozzatok, hogy a wg meggondolja magát és a 2. td ágra t10-ként ne valami e100 származékot kapjunk, hanem valami használhatóbbat, mondjuk e50 alapon egy normális 150-es ágyúval. Kevesebb néha több.
A képen szereplõ model meg egy makettezõ cég agyszüleménye, a jogokért meg a wg-nek perkálni kéne... tehát jóval költõibb az igazság, minthogy op lenne... egyébként se lenne az, tennének rá elég gyengepontot.😄
Midzi_gyökér
Miféle kibebaszott klánban tud ez játszani?
Ment õ már mindennel, de különösen IS-3-mal epikus top tankként.