World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÕÕÕ izé... 42?
Az agyam elsült tegnap. StugIII -almentem egy kupac csatát, van vele vagy 35-40% wintratem... állandóan nálam 2 tierrel nagyobb dögök közé rakott, amiket csak dingeltem.
A csúcs az volt, amikor a csata végén írja, hogy lövések száma 13 találatok 10 az okozott sebzés/kilõtt mezõ meg tök üres...
Állt egyhelyben valami ruszki csoda (asszem IS vagy valamelyik KV) én meg oldalról beleõttem 3-mat zsinórba. Nulla eredménnyel.

Most meg olvasom, hogy húzom itt szorgalmasan a némt TD-t aztán a vége meg szopás? Lehet még idõben át kéne állnom a ruszki gépekre.

Egyébként WoT-ban mi a szokás? Fel kell húzni valamit maxra, és onnantól megy az igazi játék (pl mint WoW-ban) vagy itt már lehet azért csapatban érdekeseket játszai alacsonyabb szintû cuccokkal is?
Meg fog nõni keményen a HE használat, megint több arty lesz, 200 méter feletti harcokban meg duplájára fog nõni a lõszerköltség, szép lesz...

Eleve ott kell lennie, ott adagolod a zabot.

de szar érzés amikor mindent megteszel a gyõzelemért, de a csapatod nem 😞((
Vereség
Csata: Ruinberg 2012. augusztus 30. 12:48:51
Jármû: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 793
Szerzett kredit: 16 957
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés
Berakjuk elõre az üzemanyagtankot akkor!

valami gyenge pontot rakjal elore azert! anelkul nem megy!
Axon
Kicsit lemaradtam mostanában. Mondhatnátok valamit a Pz IV-rõl. Mi lesz vele? Ez az egyik kedvenc tankom.

<#nevetes1><#nevetes1>

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

we just bit them 😄😄😄

teljesítménye sajnos nem a legjobb 300kg-ra jut egy lóerõ, valamint ha megtudnánk, hogy mennyi a talajellenállása akkor meg lenne a paci végsebessége, valamint fordulási szöge, elsõ tippre 60km/h-t adnék a végsebességére, irtózatosan jó fordulási szöggel, bár a bofors ágyú lehet bebicsaklana az éles fordulóktól. a paci motorja a hátó felében helyezkedne el. tehát elõrõl nem lehetne kilõni a "motort"

Indulásnál: Let's gallop.

Közelharcban: We just bit them.

Kilõttek: Kurwakurwakurwa...

persze ha kilövik a pacis emberkét akkor csökken a látótáv, leláncolják a pacit akk kilövik egyik lábát. hátrafele lõ elõl meg közelharci módra vált és harap valamint kurwaaa és siemanko szavak felváltva történõ használatával tudja a harapását kombózni.

Simán el tudok képzelni egy nullás tierû lovassági egységet. A paci húzhatná a bofors ágyút. Csak hátrafele lehetne vele lõni.

így viszont lehet csúnya lesz a t110e3 😄 lehet ki kéne húzni e4 másik ágról úgyis meg van az összes ágyú
szabii98
tudom hogy nem harcoltak ellenük 😄 csak legenda.
ennyire ne nézzetek butának xD
Desmodromic, tökéletes az a löveg elhiheted, élvezni fogok 😊

I met God. She's black

FORRÁS

Tévhit: A lengyel haderõ lovassággal szállt szembe a német tankokkal.
Bár Lengyelország 11 lovassági dandárral rendelkezett és a lengyel katonai doktrínák ezeket az egységeket elit alakulatokként tekintették, a kor más haderejei – például a németek, vagy a szovjetek – is tartottak fent és használtak lovas egységeket. A lengyel lovasság, mely korszerû kézifegyverekkel és könnyû tüzérségi lövegekkel – mint például a 37 mm-es Bofors páncéltörõ löveg – volt felszerelve, soha nem támadt közvetlenül a német tankokra, tüzérségre, vagy a fedezékben lévõ ellenségre, ellenben gyakran használták felderítési célokra, és mobil gyalogságként. A lengyel lovasság nagyon ritkán, különleges esetekben indított rohamot, és csak a gyalogság ellen. Ezt a tévhitet a német propaganda terjesztette el.

Tök jó, mostanában akarok T20-at venni, nagy élmény lesz 160-as pennel T9-ben.
Eagle16
Már Overlord is kirakta: link

Oddball-nak lesz egy kis plusz munkája ezzel, mindent újra kell tesztelni, mert néhol 20-25mm vagy még több eltérés is lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

..ez igen komoly autentikus forras. ez alapjan akkor most ki nyert valojaban? mert en bevettem a nemetekkel fort knoxot.
szabii98
of course of course 😄😄😄

I met God. She's black

Viszont lónál nagyon gyakori lenne az ammo rack. <#eplus2>

LSSAHPAUL
pl 13:43 de rengeteg példa van rá 😊 csak játszani kell pár órát.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Innen:

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tono34
Artival volt, de lagalább nem ért semmit .... 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

legjobb hogy kt a top tankja 16k csata után 😄

It\'s a trap!!! :)

szabii98
mond hogy top tank volt <#idiota>

I met God. She's black

Hit Ratio: 16% ??????????????????????????????????????
szabii98

I met God. She's black

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Vagy úgy, hogy annak 150mm átütése lesz... hát akkor tényleg így igaz. 😊
Mert a 75 L/70nek lesz vagy 150mmes átütése, akkor meg ki akar szórakozni 132vel?

WoT: Nishizumi77

szabii98
német buff...kíváncsi vagyok, hogy ha így beforgatva is sajtot csinálnak belõlem KTval, akkor mi lesz a kövi ilyen buffal? Az a baj, hogy a KT egész nagy termetében egy rohadt nagy gyenge pont...lassú, rohadt nagy padlólemez stb...ettõl függetlenül még mindig az egyik, hanem a legjobb t8

I met God. She's black

Ragamofi
Sziasztok! Melyik prémium tankot érdemes megvenni?

Origin: Brandter55

Miért halna ki a rövid 88-as? Nem értem a következtetést...
Így viszont szerintem a 88 L/56 ki fog halni és nagyon ritkán fogjuk látni 😄
Ki tenné fel azért a kicsit több alfáért ha sokkal vacakabb az átütése. Aszem sok VKt fogunk látni ezzel, meg szívószálas Tigriseket.
Jagdpanzer IV meg tök jól jár vele, kicsit javul teljesítményben,+ ezt használta igazából is.

ebbõl semmit nem értek, mi a lényege?😄
ez is összejött 😊

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 30. 10:46:13
Jármû: ST-I
Szerzett tapasztalat: 1247
Szerzett kredit: 47 204
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés
Teszten bárki próbálhatta, aki akarta. Már akkor is lehetett tudni, hogy randomba öngyilkosság menni vele, legalábbis egyedül. Már a koncepciója eleve olyan elcseszett, hogy olyan szintû buff kéne neki, amit úgy sem fog megkapni - világít, lassú, alacsony dpm, böszme, e100, német = gyilkos kombó. Ez egy célszerszám cw-re, mint a maus.

Úgy tekint mindenki a krokra, mintha valami messiás lenne, pedig ugyan az a szar, csak kicsit más csomagolásban.

A jpz felépítményének páncélzatára így sem lehet semmi panasz és mit érnél a krok a frontjával, mikor mindenki a hasát lövi, amit egy zeppelin is használhatna hangárnak?😄 Ott meg acél jóska átüti a kisújjával is. Arra az esetre, ha meg véletlenül sikerül olyan helyzetbe kerülni, hogy el tudod rejteni, serb biztos ami biztos telepakolná a tetejét a géppuskatornyon kívül plusz kibúvókkal, ilyen-olyan períszkópokkal, távolságmérõkkel...

Ha ezt a modelt választotta volna ki a wg, akkor meg azért menne a sírás, hogy legyen inkább a ferdi stílusú, mert az biztos jobb, pedig semmivel sem, az is egy e100. Én erre vagyok már kibukva, hiába nekem is a krok a fav.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Jó, akkor nézzük németeket t8- és a medeket. Szerintem ez egyértelmûen jót tesz pl. az e-50m-nek is.
mijki
Itt hol van a híres német pontosság? Jó lesz ez az ágyú? Az orosz társának miért nagyobb a átl. penje 22mm-rel?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
Itt meg arról lehet olvasni hogy mit változtatnak a fizikán a tesztszerveren lévõhöz képest: link

Csak megoldják, hogy ne lehessen az is7-et biztonságosan átütni szembõl a t10-es td-el sem.😄

•_•😉
( •_•😉>⌐■-■
(⌐■_■😉

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Vagy nézhetjük úgy is, hogy sokkal fontosabb lesz az ágyú pontossága és a gyenge pontok ismerete, ez nem rossz, német buff 😄
Hát így tényleg soknak tûnik ez a 4-5 fok így elsõ hallásra. Mi ebbõl a tanulság? Ne húzd ki a medet, a td-t, az új cuccokat, mert úgyis csavargatják. Eskü artyt kell húzni az mindig OP lesz 😄
hát csak ez így meg parasztvakítás, mert ugyanott leszünk kb mint 7.5 elõtt...
Viszont így a Maus szembõl effektíve átlõhetetlen lesz, ha okosan van szögelve, az azért már valami.
..biztos esz nelkul lovoldozol vele az a baj 😊

majd kap megint egy kis pontossagot, es csokkena reload mint a multkor 😊)
Eagle16
Így már érthetõ a 75mm L/70 "buff" is 😄. Ha csökken a normalizáció akkor ugyan ott leszünk vele mint most.

A Tas egy magyar Párduc másolat, szóval annak tier 7nek kell lennie mivel a párduc is az, a többi tankok meg max 5ig mennének, Turán meg Zrínyi tier 5ben korrekt lenne, viszont lenne egy lyuk 5 és 7 között.

A normalizáció csökkentéshez meg: Ez esetben qurva nagy buffot kell kitalálniuk az E-100nak hogy használható legyen, így se ér semmit az ágyúja T10ek ellen általában. De lehet a 128asnak se ártana, annak sincs valami hû de jó átütése.