World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, ennek tükrében én is átértékeltem egy kicsit a dolgokat. Így már nekem nem éri meg a befektetett időt az a jutalom, amit a szezon végén liga 1-ben adnak. Mostantól csak 4-es rankig fogok elmenni minden héten a 10 órányi +50%-os kreditbónuszokért. Az 5-ös rank már nem ad annyi pluszt a 4-eshez képest, hogy megérje megcsinálni (1 nap prém + 1 garázshely), a liga 1-hez pedig nem lesz elég úgy sem. Ezt a 4-es rankot 2-3 óra alatt kényelmesen behúzom majd minden héten és részemről le is van tudva. Így legalább arányos lesz a jutalom a befektetett energiával...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Sunsetjoy
Jah, vagy azt, hogy "a deszkán b****tt rohadt mocskos k***a anyádat, te nagypofájú seg*****sz, maradtál volna apád combján, te szop** szájú hím*****ó!"
És aztán letiltani 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egyébiránt némi bug van játékban. A 13 75-nél nálam 18-18 volt a lőszer leosztás abban az időben, amikor 6-os tára volt, és furi módon ez most is megmaradt, amikor már csak 4-es a tár. <#zavart1>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Tök ciki mikor E75-öt lazán leelőzi egy japán tehén.<#buck>

Akkor ez viszont azt jelenti, hogy a T9 még nekem magas, mint nyúlnak a farzseb. Edződöm még egy kicsit T7 környékén. Most az AMX 13 75-öt és a T71-et tolom felváltva. Néha ezek is bekerülnek T9-be, de szerencsére nem túl gyakran, és akkor is csak max. 3 db T9-es tank van a csatában.

Ja, a mai napig emlékszem mennyire fájdalmas volt 50 000 free xpt kiadni a motorért mert annélkül minden csatában lezúztak az artyk mielőtt az első szikláig elértem volna. 😞
De utána egyik kedvencem lett. Sajnáltam eladni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mi a túró,azt hittem a t49 a legszarabb tank a játékban.<#idiota>
Nekem is kell egy T10 japcsi tehén,no nem rankedre mert arra szarok.Az előbb csatában láttam type 5 lőtt Jpze100-ra de mellé lőtt,jah de mögötte volt két kempelő heavy azokba meg akkorát sebzett mint állat.tiszta arty az a tehén.
Nekem is kell ilyen fun ágyú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.13. 12:00:57

T7 és T9 között óriási a különbség. Jelenleg én a T49-et szeretem az összes tank közül a legjobban, mert pont azt adja, amit várok. Zéró páncélzat, mobilitás, látótáv, jó dpm, jó csőlehajlás. Ezt jelenleg nem tudja más tank T9-10-ben. Vagy a dpm, vagy a csőlehajlás, vagy a mobilitás hiányzik. Az én szememben most a T49 a legjobb tank a játékban, nem tier for tier, hanem minden tankot egybevetve.
Basszus,stock E75 nagyon szar tud lenni.
Most voltam a napi első csatában egyből win,0 sebzésem lett,mindent megöltek mielőtt oda értem volna.
Nagyon rövid csata volt,15-1 lett a vége,medek meg light-ok mindent ledaráltak.
Stock E75 rohadt lassú.

joe662
Még szerencse, hogy nem is voltak ilyen jellegü àbràndjaim. :-DDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Én azt nem értettem, hogy miért csappant meg ennyire a játékosok száma pl. liga 1-ben. Aztán rátaláltam, hogy van feltétele annak is, hogy fenn maradhasson valaki a ranglistán.
Ahhoz hogy pl. most a stage 2-ben valaki felkerüljön a ranglistára, legalább 6 pontot el kell érnie. A következő stage-ben már 10, az utolsóban pedig 16 pont szükséges ugyanehhez. Tehát rengetegen le fognak morzsolódni, így folyamatosan szűkülni fog a ligákban elérhető helyek száma is... Szóval mégsem lehet annyira lazára venni, hogy minden héten eléred az 5-ös rangot és kész, ha liga 1-ben szeretnél maradni a szezon végére. 😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

csak el ne csesszék még jobban élesben! 😄 hidd el ezek képesek rá! 😄
ROMOTO
Túl finom vagy, nem kell kérdezősködni meg magyarázgatni, le kell írni neki hogy az anyja hátán tolod szájba, aztán letiltani a búsba. Én legalábbis ezt szoktam ha nagy ritkán beírnak és nem tetszik amit látok <#hehe>
Az lesz nálam is.

Egyébként nagyon jó ki móka ez a T71, csak egy dologra kell odafigyelni, hogy a HEAT lőszer baromi drága (5600!!!), pont kétszer annyiba kerül, mint az AMX 13 75 prémium lőszere (2800), pedig mindkettő T7.

Sherman0070
Szerencse, hogy még béta. Az egész koncepció fos.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

HTS s3rg1nh00
én az ilyenek miatt állítottam a csetet friends only-ra.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Természetesen ebben a csatában is én voltam a debil. A 6-os svéd prémben ülő fickó folyamatosan pampogott, hogy ilyen meg olyan retardált vagyok. A csata után is még vegzált a chat-ben. Végül visszaírtam neki, hogy talán ő is csinálhatott volna többet a csapat érdekében. A válasz ez volt: "HAHAHAHAHA". Én is is értem, egy csomó ilyen pökhendi barom van. Egy reroll account-on van neki zöld véennyóca, és innentől fogva rajta kívül mindenki idióta. Ha meg megkérded, hogy akkor ő miért nem sebzett többet, akkor jön a HAHAHA.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hát ennyi erővel az egészet átszabhatnák, mert úgy szar ahogy van. :')
Sherman0070
Dmg, xp, spot, akár wr

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ja, de akkor azt hogy mérik, aki mindig eléri az 5-öst?
Sherman0070
Ez a ranked nem épp olyan, amilyenre számítottam. Ez, hogy előző szezonból át teszi a pontokat elég hülye megoldás. Ezt a jármű rangot jó nagy baromság volt belerakni. Elég lett volna az 5 rendes rang, ami hetente resetelődik. Így egy faszsag az egész rendszer.

Valamiért totál fogalmatlan vagyok a T49-cel. <#fejvakaras> Lehet, hogy ez a szint még magas nekem, pedig pl. az AMX 13 75-tel nem megy rosszul. Ennyi különbség lenne T7 és T9 között?

Bocsi. Időközben meglett.

angelus1991ster.blogspot.hu

Valaki tudna segíteni T-55A TD-8 (sebezzd hp-d 4x-esét) misszióban? Mert csak azért se akar összejönni, állandóan 1 nyamvadt lövésen múlik az a nyüves misszió.<#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.13. 01:30:00

angelus1991ster.blogspot.hu

Mert a legjobb retard a BÜSZKE retard.
joe662
A nyomorékja miért nem a szakasztársának írogat??<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Emil2 stronk spotter<#hehe>
A retardáltak nagy része felment a hegyre,a maradék meg a 1-2 soron.A tvp még pittyegett is hol spotoljak<#wilting>

Nekem volt, hogy 3x is ellőtték, ez ilyen.
Sherman0070
Ez az Obj. 907 nevetséges. Semmi gyengesége annak a szarnak.

Nyilván Plata lesz az, aki fullspeed lövi el egy Maus gyenge pontját,
Volt valakinek a T49-ben olyan csatája, ahol nem lőtték el a lőszer rekeszt? <#awink> Nemkem ilyenhez még nem volt szerencsém....<#fejvakaras>

Megvan a nyerő taktika copyright lila szláv játékosok: base camp, aztán amelyik oldalon kevesebb piros pont arra lemming train, fragsteal, vissza a bázis felé félútról, végül fedezék mögül még 1-2 kill 150HP-ról. Biztos lost, de nagy valószínűséggel top 3.
Minősített eset:arty, vár, vááár, vááááááááár, aztán TD módban egy kill.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.06.12. 21:47:32
ROMOTO
Super heavyk csak golyófogónak jók magasabb szinten, őket kár csesztetni, már így is elég egysíkú lehet a ranked topban az a goldfosó medes-táras közeg, ahogy a randomban is 6 évig ezt kellett látni azoknak a szerencsétleneknek akik kihúzták a pl. a német, japán heavy ágat és arcon hugyozta valami med látótávon kívülről.
joe662
Csóri Sheridan nyomatta a cikk-cakkot,de sz rng velem volt<#hehe>

a hülye medhordák vonaglása egyik oldalról a másikra jobb? 😄
Sherman0070
Főleg rankedben szégyen. Tetvek mással nem tudnak játszani...
Super HT + arty = ranked szétbaszása

szerinted érdekel? 😄 azt is leszarom, ha 100/100..
Aham ... arty. Akkor 100 játékosból 90 véleménye: féreg.
Csak nálam késik 1 sec-et a lövedék a lag miatt?
De az Is7 modernebb,így neki meg naná hogy jár a táras ágyú.<#hehe>
Amx-el spotolós küldit akartam csinálni.Úgy is van szerelve,van rajta kukker meg egyéb szar.Erre balfék td-ket kaptam ellenfélnek,nem volt rajtuk tűzoltókészülék,mert minek is az.<#buck>
Olyan szépen leégtek.<#vigyor>

jó bocs... az lemaradt, hogy artyval. xDDD
ROMOTO
IS-A3 ba simán jár a táras löveg mert automata töltővel szerelték, nem irreális elvárás, de már azzal is boldog lénnék ha a förtelmes gun handling-jával, szűküléssel és gun derpel kezdenének valamit, elképesztően szar az a löveg rajta, adták volna hozzá a sima is3 lövegét kicsit szarabb karakterisztikákkal, de neeem, kapott szétcseszett apcr-es löveget ami mindenről pattog ha véletlenül eltalál valamit.
tűrhető <#unalmas>
Nekem akkor légyszi az Is7-re rakjanak 10 töltény táras 500 penes ágyút.<#buck>
De ha már buff akkor kapjon még 300 mili páncélt,meg egy mozgó büfést a hátuljára ha hosszúra nyúlna a kempelés tudjak kajálni is.<#buck>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.12. 20:31:26

az milyen mikor rankedbe én vagyok a top SEBZŐ... és expet kapó? XDDD
ROMOTO
Nekem az IS-3A-t buffolják, kapjon egy táras löveget 240 pennel, kapjon rendes AP lőszert, és a többi mehet a lecsóba <#banplz>
Ma is tanultam valamit,Type 4 lánctalpát érdemes lőni,mert sebződik,az első görgőt lőttem,jött volna ki a sarok mögül,nem engedtem tovább,gondoltam arty meg a tárasok majd szétkapják ha ott tartom láncolva.De két lövésem sebezte is,695-öt sebeztem bele a láncot lőve,na és kaptam egy rakás spot sebzést,mert tényleg szétszedték amíg láncolva tartottam.

olyan idióta med hordák vannak, hogy sírok. 😄
Kíváncsi leszek erre az IS-7 és KV-5 buffra.

ROMOTO
<#hawaii><#eljen> rankedben még az is működik hogy a stun alatt lévőket lövik amivel durván jön az xp