World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp most láttam egy igazi gold noob-ot,wz132-1 a csapatot lövi gold ammóval.
Sima random T8-T10 csatában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.12. 20:02:59
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WoWs-ban minden nap ha elérsz bizonyos xp-t kapsz egy ládát,2k xp 12k xp,többire nem emlékszem.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.12. 20:00:19
Valamelyiknap is 2k xp-s ládából 50k free xp-t nyitottam.
Öcsém zsinórban a harmadik csata amiben a csapattársak egymást lövöldözik,komolyan mondom nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.12. 19:53:04
június 15. 9.19.1 peccs super teszt
21-22 első public teszt
28 második public teszt
július első felén élesítik.
a peccs tartalma:
orosz tankok buffja, a prémek is buffot kapnak
új átdolgozott rating
bugfix, meg egyéb apróságok,amik később kiderülnek.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.06.12. 19:54:06
Vereség
Csata: Pilsen
Járművek: E 75
Szerzett tapasztalat: 180
Szerzett kredit: 7 115
Persze én totàl b@lf@sz vagyok,de még nekem is sikerült pàrszor.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nézegetem ezt a bondot. Elméletileg vehetek a legénységnek tűzoltó skillt egy csatára? ha igen, akkor a tűzoltó helyére mehetne a pótellátmány, és olyan sok HP-t nem vesztenék tűz esetén sem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Második csatába mentem.
Gondoltam kipróbálom E75-öt.
Pilsen 3-3 t10 tank többi t8 és t9.
Megindulok a gyár felé elszáll a net.
Ez lett volna E75 első csatája.
Prémium fiók megszerezve. Lejárati idő: 2017.06.13. 16:34:10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Képfeltöltés bedöglött.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.06.12. 15:34:29
Valahol el kell kezdeni.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2017.06.12. 13:19:02
angelus1991ster.blogspot.hu

Mindenki eldöntheti, hogy megéri-e ez az egész. Hangsúlyozom itt mindhárom felszerelés fejlesztett, de a ranked szezon végén csak 1-et tudunk megvenni. Szerintem nem éri meg a felszerelés, viszont, a legénységnek 2 bond-ért 100% tűzoltást adni és minden gyúlékony tankra ellátmányt tenni és nem leégni már bizony nagy királyság.
.jpg)
Tehát, ha király vagy és behúztad 4 héten át az 5 rangot, akkor 7750 bond-od lesz. Amiből vehetsz 1db fejlesztett szart, vagy kicsit számolgatsz és máris másra költöd.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.06.12. 12:30:59
Közben meg 4000-5000 egy fejlesztett cucc.
Éjjszakás vagyok ezen a héten szóval max 1 órűt tudok csak játszani....