418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #398520 Najó, ez már művészet! -
Jópofák ezek a Star wars-os skinek 
Az a Kv-2 odab..sz:-)) -
Szeretni fogod,hidd el.
Látótávot,és álcát próbáld erőltetni,nekem bejött.
Pedig én ilyen wot ősb@lfasz vagyok,de ezzel szerintem jő a statisztikám
Bár erről lehet diegho-nak más a véleménye

-
Tegnap vettem egy 11 ládás kínai csomagot, nem volt benne semmi csoda,de annyi arany igen, hogy meg tudjam venni ezt a kis dögöt, meg volt még benne egy álca csomag is. Még nem mentem vele,nincs bele legénység, azt tervezem,hogy a karácsonyi négy csajt teszem bele, + 1 faszit. Hát kiváncsi leszek -
diegho™ #398516 Tehát azt magyarázod éppen, hogy a nyomingerek, akik nem képesek átlagban 1 sebző lövés leadására, azok aimbotoznak... aha. -
nemtudommivan #398515 Nem. Én tisztaban vagyok vele hogy szar vagyok nehez tankkal, mersekelten szar vagyok kozepessel, es turheto vagyok konnyuvel.(mar ha felderitesrol van szo ) Itt egy jelensegrol van szo. Nem mazlirol nem az rng jatekarol hanem egy kib.szott csalasrol amit nagyreszt total nyomingerek hasznalnak. -
Ezért nem veszek már ilyen vemhes tehénre hajazó szerkezeteket 
Elég volt a kampányt végigtolni ,a Typ5.Mamusz duóval
-
sempike #398513 Visszaraktam én is tegnap a játékot. Szivatott rendesen, de volt egy nagy pillanat. A lőtávom szélen (IS3) menet közben lőttem egy t10-re, kb 5 pixel látszott ki belőle. A lövés félrement és kicsapott egy még nem spotolt arty jóval a t-10 mögött. Visítva röhögtem a szopóroller ellenére
. -
Plata #398512 Nem azt hogy túléltem T10-et. 
Sajna ezzel nem tudsz olyan sokat lőni,legtöbbször lemarad a csatában mert túl sok a gyors tank.
Egyébként az ágyúja nem rossz,csak lassan tölt,sajna.És elég kiszámíthatatlan kibe mit sebez,vicces amikor puha tankba sebez 336-ot t10 meg hasonlókba meg 200-al többet is.
De azért nagyon jó kis dög tud lenni,ma is volt mákom táras 8-ast szemtől szembe kikapni,lóri és t69 is golddal próbálkozott,T69nek volt esze és próbált menekülni,Lóri az büszke gold ammós volt,ő szembe fordult és csak menni kellett felé és hármat bele ereszteni.
Van bele troll lőszer is az valami 600 fölött sebez,elméletileg,még elfelejtettem kipróbálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.25. 13:43:03 -
Itt mit kell nézni,a sebzést?:-D
Ennyit szoktam löni t67-el is:-DDD -
diegho™ #398510 Úgy érzem te nagyon az xvm által szajkózott "jó játékos vagyok mert 1500 felett a WN8-am" csapdájába estél. Ha elhiszed, hogy jó játékos vagy és mindent tudsz, akkor jön az, hogy ha bármit is szarul csinálsz, akkor is a másik a hibás, hiszen jó vagy, aztán valahogy mindig kiderül, hogy nem... -
nemtudommivan #398509 Köszönöm Müller Péter hogy rávezettél a lelkem mélyén lappangó negatív érzelmekre amik gyötörtek :DD
-
diegho™ #398508 Te meg szar játékos és állandóan másokban keresed a hibát, hogy ezzel leplezd a gyengeséged. -
nemtudommivan #398507 Ja és csak 1914 w8.
4000 felett a reroll goldfosó ugorjunk free xp-ből szar tankokat alap ágyúkat vagy komplett ágakat t10-ig kezdődik. -
nemtudommivan #398506 Naiv vagy... -
diegho™ #398505 Én sírtam itt? Érdekes... be tudnád linkelni? Azt nem értem, hogy miért gondolod azt, hogy nem lehet másnak is szerencséje, csak neked?! Vagy te úgy érzed, hogy mindig mindent skillből csinálsz? Akkor gondolom 4k feletti átlag WN8-ad van, mert a skill az ott kezdődik valahol, de akkor meg miért nem ignorálod ezeket és dominálod az összes többi csatát? Egy kör nem kör, az összes átlaga legyen jó, ez a lényeg. Gondolom amikor első lövéssel ammorackelsz egy tankot, akkor az tudatos célzott lövés, amikor menetből beadja az szintén azért volt, mert akkora király vagy, hogy kiszámoltad a másodperc töredéke alatt, hogy az ott most biztosan bemegy. Vicces dolgok ezek. -
endrodiz #398504 LOL
-
nemtudommivan #398503 Az megint más. Céloztál eltaláltad kész. .Ez más. Rázod a tank elejét és a csöve leköveti. Egyébként meg malinovkán volt hogy háromszor is csaptam a mező közepén egy kört és el sem találtak . Most meg biztos hogy egy nulla tudásu fog telibevágni még a majrélámpa felvillanása előtt ( tudom 3 másodperc). Nem isten mod , mert nagy távolságnál ha előre hátra megyek akkor ő valszeg elém és mögém fog lőni mert az aimbot előre céloz, de közelharcnál óriási előny. Honnan tudom ? Kipróbáltam egy nem használt accon ( lehet fikázni. 4 csatát mentem vele) és elmondanám hogy brutálisan megnő a sebzésed. Csak nyomsz egy jobb klikket abba az irányba amerre az ellenfél van (nem is kell rátartania, míg én néha kétszer háromszor is nyomkodom a natur auto aimet hogy állj már rá b...d meg!! Ez light tank vs light tanknál óriási előny. ) agyú tipusától függően vársz a célzásra (már ha kell ) és tűz. Olyan tankokra is rálőttem így amikkel egyébként nem is foglalkoztam volna mert nem lett volna idő odafordulni célozni mert már eltűnt volna. Plusz nem a tank testének a közepét fogja lőni hanem a gyenge pontját. Ezért van az hogy közelharcnál kiugrik a fal mögül és azonnal betalál, mert akkor ő már rá van állva a célra, míg te keresgéled a gyenge pontját. Nem kell ismernie hol vannak a gyenge pontok, nem kell céloznia , csak vezetni meg klikkelni. Szintén ezért követi le a csöve a tankod tekergetését mert már rá állva.
Egyáltalán van a wg-nek erre rálátása? -
Plata #398502 Valóban egy rakás szar,mindig T10-be kerül ahol nem tud semmit sem csinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #398501 Te nem vagy normális,bármit eltalálsz ammorackel mehet a levesbe.
Szerintem nagyon jó kis tank.A svéd td-ket szereti szemből nagyon,szerintem kicsit zizi,valamiért jobban spotol mint egy light.
Megállsz jó helyen akkor fel spotol mindent 400 méteres körzetben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már többször kaptam vele felderítőt.
Jah ami gáz vele hogy a csapattársakra nagyon kell vigyázni,úgy töri a med meg light tankokat mint a papírt.Ha valaki neki jön csapattárs vagy rosszul jön és megoldalazom akkor szar.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.25. 10:31:33 -
endrodiz #398500 Jo a fenet! Egy nagy rakas sz@r. Tegnap oldalba vagtam Obj. 704-el egyszer es mehetett a garazsba: Ammoreck. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!copyright by Plata -
Plata #398499 Nekem bejön.
De kinek mi tetszik.
Kezdünk össze melegedni,csak ugye lúzer jakab legénységet kapott. -
bekescsaba #398498 oszt jó ez a faltörő? -
Plata #398497 Nincs igazad,ne tudd meg az ilyen vérpistikék hányszor hackereztek le,vagy hackereznek le most is.Azért mert ő vérpistike és nem tudja megcsinálni másnak lehet mákja.
Itt van a mai máksorozatom,Marleen legénysége béna,nézd meg szemből úgy kicsaptam kínai td-t hogy a szikla mögül csak egy 10-15 centi látszott a tankja fölső részéből.Akkor is kilőttem,nem mondom hogy pró vagyok,nem használok hacket,mázli.
Mázli hogy t10-et szemből átütöttem mázli hogy másik Marleen-t szemből átütöttem amíg ő nem tudott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A wz biztos hackerezett,ugyanis nem közelről szedtem ki hanem messziről,bement szikla mögé egy mélyedésbe,alig látszott ki bármi a tankjából,de akkor is talált. -
Angelus1991ster #398496 Áldott, békés és boldog aimbot-ot kívánok mindenkinek. Az rng legyen veletek
nemtudommivan #398495 Így van , meg tudom. Mivel jelzi a sebzés helyét. És had ne higyjem már el hogy vérpistike a fal mögött hintázva majd kiugorva egy tizedmásodperce 3x egymás után hasba a bal oldali görgő mellé lő. Mikor nem látta a hasam akkor kétszer a géppuskafészekre. Nyílván olyan faszagyerek. Aham... Egyébként pont te sírtál itt ( már ha az idegesség miatt írt kommnetet sírásnak nevezzük , de legyen így ) hogy malinovkán kiszedték a spotter tankodat onnan ahol szerinted nem is látszik belőle szinte semmi. Ennyit erről. -
Plata #398494 Tudd meg hogy irigyellek. 
Az én kicsikémre nem mehet semmilyen festés.
Még aranyat is akartam venni hogy legyen miből kicicomázni,erre nem aktív a gomb amivel lehetne álcázni meg egyebek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.25. 09:16:48 -
diegho #398493 Nyilván meg tudod különböztetni mikor lőnek rád aimbottal. Nem unjátok még ezt az állandó sírást? Mindig az a baj, hogy hülye a csapat, vagy csal az ellenfél... Hát persze, hogy sosem ti vagytok a balfaszok. -
A kis genya karácsonyra megkapta az új ruháját 

nemtudommivan #398491 Dugja fel a seggebe a csucsdiszt minden aimbotozo gyoker. Hat nem igaz hogy nyominger verpiroskak vegeznek ki ezzel folyamatosan. Miert nem tiltjak ki oket a kur.a anyjukba? Keves a jatekosallomany? -
Plata #398490 Bocs de nem voltam itthon. -
Still_I_Rise #398489 Aham, közben rájöttem :) -
Plata #398488 Ez a videó egy nulla,mi értelme hogy kinyitsz 10 közönséges ládát? -
Plata #398487 Alap ágyúval nem He-t használtam mert az nagyon szar. -
VaFec #398486 Úgy néz ki, hogy 2018 márciusában végre elérjük az 1.0-ás verziót, és ezzel egyidőben megtörténik az ENCORE motor bevezetése is!
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/2018-preview/#graphics
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Still_I_Rise #398485 Tanulságos video. A mester eljutott... öööö... sehova.
-
Still_I_Rise #398484 Plata!
Type-4 alap ágyújához melyik lőszer a jobb? Próbáltam a HE-t, de a tankok oldalába 90-200-akat sebez. -
tothgyorgy #398483 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Lokker #398482 Vége. -
Lesznek még tankok, vagy vége a kalendáriumnak?