World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan 8k spot sebzésre jött párszáz xp.
Büdös életbe ha kiteszed a lelked akkor sem dob top 1 xp közé.
Törölték az MM reformkor az,t hogy a spot sebzés is számít az xp számításnál? Mert tényleg szart sem ér a spot sebzés, se a felderítések száma. Ha már egyik fórumtárs felvettete ezt a napokban.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De T6-ban nagy szívás lenne,kivéve ha nem valami csodapáncélja van.Ránézésre megy vagy 20-al.
Jah tényleg t4.
Tier: IV
Hitpoints: 380
Engine: 600
Weight: 23 tonn
Power-to-weight: 26.09
Maximum speed: Is missing but historically the top speed is 45 km/h (Thanks to SS for providing this data)
Hull traverse: 20
Turret traverse: 35.5
Terrain resistance: 1.247/1.534/2.685
Viewrange: 340
Radio range: 458.9
Hull armor: 50/30/30
Turret armor: 50/40/30
Gun: 40 mm Bofors wz. 36 (Autoloader)
Clip size: 4
Damage: 50/50/60
Penetration: 63/101/23
DPM: 2134
ROF: 42.68
Reload: 4.123
Reload time between shots: 0.50
Accuracy: 0.364
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.14. 19:51:28
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 19:23:16
Hogy a több ágyús tankokat megcsinálják rendesen,és mindegyik ágyút lehet majd használni.
Emlékszem még annak idején arra is gondoltam hogy az m3 Lee-t megtartom mert majd milyen jó lesz ha az összes ágyúja működni fog.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De eddig azt sem tudtam hogy volt lengyel tank.
És remélem ez egy próba a minor nation-ök behozásához.
Lengyel játékosbázis régóta megérdemel egy lengyel tankot a játékba. De remélem nem olyan formában, mint ahogy mijeinket hozták be.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 17:07:54
Gomdolom prém.
•Introduction of the first Polish tank into the game;
•Changes to High Tier Chinese tanks;
•New Training Mode;
•New HD Tanks;
•Tighter matchmaker criteria for vehicle types. Teams will be batter balanced for TDs, Light Tanks and SPG, by choosing vehicles of those classes based on their team place (If one team has a Light Tank as a Top Tier, enemy team will also get a Light Tank to match it);
•Return of the ability to platoon with an SPG, but restricted to one per platoon;
•New SPG aiming was improved and should now be more useful;
•Damaged caused by stun will be now taken into account when calculating Mastery medal;
•Changes to Gore Medal requirements and improved the SPG target marker interface.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Feleslegesen mondjuk, mert nem lépek be klánba, ha jó ideje három-négy naponta lépek csak be 4-7 meccsre...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Tavaly év végén az esti órákban a 150 ezret karcolgatta alulról, addig álljatok fél lábon amig legközelebb lesz annyi. 😊
Pedig már a 150 ezer is visszaesés volt az azt megelőző évekhez képest. De a klánokon keresztül is nyomon lehet követni a folyamatot, egyre kevesebb versenyképes klán van, a magyar community is zsugorodik, nem véletlen hogy fogyatkoznak a top klánok, meg mindenhol két kézzel kaparnak az aktív játékosok után.
Egy új tank behozása kb. olyan mintha csak moddolnák a játékot. A táblázatban az új unit-nak csinálnak egy új sort, szöszmötölnek a flash résszel vagy mivel, aztán ennyi.
Lassan minden fogyatékos barom goldot fos.
Idén érezhetően fogynak a játékosok, lassan már felesleges is lesz 2 szervert fenntartani. És nem hiszem hogy ezt a folyamatot azzal lehetne lassítani hogy beraknak még x tankágat, meg ugyanennyi prémiumtankot tier 8-ba. Február óta már egyáltalán nem költök erre a játékra, a havi 2500 goldot a prémiumhoz még összefarmolgatom, de érzésem szerint erőteljesen hanyatlásnak indult a játék. Pedig sok jó változtatás is történt, pl. artyk, 10-es lightok, heavyk buffolása.... csak sajnos mégis elbaszódtak valahol a dolgok, papiron minden jól nézett ki, de a gyakorlatban elég szarul valósultak meg... a ranked is jelenleg katasztrófa, nagy lelkesedéssel elkezdem, és meg is lett a rank 5, de ezen a héten már csak legyintettem és hagyom a fenébe, biztos nem egyedül vagyok ezzel. Bőven van mit javítani rajta. A cw-t teljesen szétbarmolták, jelenleg már a legutóbbi szezonon is tök felesleges volt részt venni, az sh még úgy ahogy elmegy, de a monotonitása nem sokáig köti le az embert.
Az újabb tier 8-as prémiumtankok röhejesek, főleg a nehezek amikre újabban derogál szemből gyengepontot rakni, had lője a goldot a hülyegyerek. Amiért senkit sem lehet hibáztatni, mert megköveteli a játékmenet. Régebben 3-5 goldammót pakoltam a tankjaimba, most már 15 alatt nem túl kényelmes csatába menni. A tier 8-as csaták szintén viccesek, tier 8-ban már több prémiumtank van mint normál... számomra kiábrandító hogy egy sose létezett cryslerrel vagy Skorpion G-vel hamarabb találkozok, mint egy valamire való tiger II-vel. Dehát ki akarna azzal játszani? Teljesen érthető.
Az új mm kifejezetten tetszik, viszont a tierlimites tankok rábasztak, mert azelőtt nem volt jellemző hogy 30 azonos tierbeli tank essen egymásnak. A limites tankokat gondolom nem kell bemutatnom hogy úgy lettek ballanszolva hogy gyengébbek mint azonos tierbeli társaik. Szóval a limites prémiumtankjaimat szintén nem szívesen veszem már elő... és érzésem szerint nem vagyok ezzel egyedül, mert úgy tűnik hogy lényegesen kevesebbet látok belőlük mint azelőtt... de ezt csak érzésre mondom, nem vezetem papiron ceruzával a dolgot...
összességében sok probléma felgyülemlett már, amik kezelésére sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni, mint új tankágakra... kinek kell a hatszáznyolcvanadik tank a játékba, amikor kedve sincs csatába menni, mert tele van elbaszódott játékelemekkel az egész?
L6/40 Captured

A WoT fájljai közt anno volt egy francia ágra száműzött olasz L6/40-es tank ikonja. De azóta kivették.
Az meg hogy magyar legénység legyen benne kb megint ugyan ez a kategória.Van egy magyar tankom,az a selejtes prém amit kaptunk,de nem érdekel csöppet sem.Olasz tankok azért érdekelnének mert ősrégi emlékeim szerint azok kellemes kis jószágok voltak.De az a játék is régen volt már,abban asszem magyar pofa is volt.De nem mondom tutira.De mintha rémlene hogy valamelyik játékban volt egy magyar szereplő.
Az olaszt, magyart és románt még valahogy a német fába be lehet illeszteni és a németből lenne egy "Axis" tech fa, ami során ha tankot veszel akkor a tank nemzetiségét (német, olasz, magyar, román) is ki lehetne választani.
Vagy lenne egy 10. tech tree slot, amit csak 1 vagy több tier 10-es tank kifejlesztése után nyithatnál ki, abban lennének a minor nation-ök ágakkal, fejleszthető és prémium tankokkal.
Ja, igen, Karelia vedekezes volt, 6375 dmg.
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.06.14. 12:29:06
pedal to the metal...
Nincs fönt most semmi modom.
A D-Day tokját asszem tegnap láttam mikor kerestem egy újságot.
Na jó kb 15 éve volt az a játék,azóta lehet csak az emlékeimben lettek szebbek a tankok.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Régen egy magyar tankos játékban nagyon szerettem az olasz tankokat mert szépek voltak.
<#vigyor>#vigyor>
Annyi free xp-m volt.
Eltoltam free-t sharidenre meg E75-re.
Amúgy nagy szerencsém volt ennél a missziónál, ahogy tegnap délelőtt Hellcattal megcsináltam a 4x-hp-s baromságot. Ahhoz a misszióhoz Su-100-at és Su-122-44-et vettem meg, hogy megkönnyítsem a TD-8 (T-55A) megcsinálását (utóbbit persze a bizonyos "fun" miatt is megvettem). De azokkal se jött össze, így meguntam és full gold Hellcat-tal sikerült lezavarni.
TD-15 (T-55A)-t mi a franncal lehet megcsinálni? Halálcsillagon kívűl? 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 11:07:53