418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #398640 Bezzeg ti faceit-eztek engem meg be sem engedett... :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!soros ügynökök, soros terv része
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.28. 22:05:30 -
Still_I_Rise #398639 Kár... -
kár,hogy nem csináltam visszajátszást,most belinkeltem volna,hogy a remek faceit tudásodat megmutassam a többieknek.Sja azt elfelejtettem írni,hogy egy dologra használtad a minimapot,taktikai elemként betüket formáltál csata alatt.Arra volt energiád, időd de arra nem,hogy próbáj védekezni mást megvédeni.Részemről ennyi voltál,további szép napot a többieknek. -
Still_I_Rise #398637 Akkor nézzük a tényeket.
Itt egy kép golyószóró barátomról. Ez a jobbik csatái közül való, legalább 1 percig nem lőtték ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tudod,ha a minimapon,tudod az a kis térkészerű valami zöld körben számmal jelzik,sokat nem kellett megjegyezned az általános iskolában egy és kettő azt védjük és nem támadjuk és nem kell beleállni a nyilt mezőn.A himmelen azt hittem,hogy neked van annyi eszed,hogy jössz segíteni,nem te snipeltél a hegyre.Ott álltál mögöttem végig láttam.Mind1 rajtad és a játéktudásodon már segiteni nem tudok,csak gondoltam válaszolok a posztodra. -
Still_I_Rise #398635 A szerencsétlen hülyétől függetlenül ajánlom mindenkinek a Faceit csatákat. Értelmi fogyatékosoktól függően 2-3 óra alatt meg lehet csinálni. -
Still_I_Rise #398634 Akkorát védtél te félkegyelmű, hogy öröm volt nézni...
Viszont zseniálisan kerülted el, hogy ellenféllel találkozzál.
Még valami... neked minden csata védés te retardált?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 21:41:29 -
Drága Pozdorja,ha az értelmi szinvonalad több lenne,minthogy Védő módban beállsz a capre és nulla sebzéssel IS-3al megdöglesz akkor talán a fos játéktudásodból lehetne xar is.Az emlegetett himmelen ha talán nem kempeltél volna hátul,mikor rámjött 2 Oho és sajnos te csak sniper módban is-3 al próbáltad a hegyet lőni és valószinű kikapcsolt mini map mellett sikerült a tudatodra adni,hogy milyen gyenge játékos vagy.Ja és ezen a pályán csak arra voltál képes drága barátom,hogy a spammeltél.S mivel ismerem a HOAX klánt tudtam,hogy az IQ-d csak erre képes,hogy ezt kiposztolod. -
Plata #398632 Nézd találtam neked egy újabb zsenit.
Murovanka-n az erdőben lévő házak közt bújt el,kiakart lőni,ház mögül kilőtt volna de nem talált el,telibe lőttem,erre átment a ház másik oldalára és ott jött ki,ott is telibe.Erre vissza a másikra.
Ott volt a közelében vagy öt tank,nem hogy azokat lőtte volna,engem akart.
Mellesleg foglalással nyertünk,valakik befoglalták,pedig úgyis nyertünk volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 21:31:40 -
Kryon #398631 A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha változatlan statok mellett lejjebb raknák őket egy tierrel. -
Kryon #398630 Az viszont új lenne korrekt, ha az összes létező prémium közül lehetne válogatni a cserénél, mert különben mit csináljon az, akinek se másik tech trees prémium se gold nem kell? Vagy buffolják a limiteseket az új prémiumok szintjére. -
WR104 #398629 Es tenyleg. Explorerrel beenged Firefoxal nem.
Koszi. -
Still_I_Rise #398628 A Futushimo nick nevű értelmi fogyatékosnak üzenném a Faceit-re, hogy ha esetleg egyszer sebezne, vagy nem elsőnek döglene meg, az elősegítené a csapatot.
Vagy ha egyszer jó irányba menne...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.28. 19:43:05 -
Próbáld meg másik böngészőről. -
Plata #398626 Hát nem szoktam szakaszozni,de inkáb Fv-vel játszom,mert süketperzsával rohadt tré a T10,Fv még elvan benne,de süketperzsa oda kevés mint sünben a vaj.MT küldiket próbáltam vele,de lehetetlenség. -
WR104 #398625 Mar ket napja nem tudok belepni a wot honlapjan a sajat accomba. A WG-be beenged de onnan hiaba nyomom, hogy lepjen be a wot-ba semmit nem csinal. Masnak is ilyen vagy csak velem ilyen kedvesek? -
WR104 #398624 A tier limit max 1 tier felfele. Vagyis ha az SP tierlimites(nem tudom mert nincs) akkor kizart, hogy tier 10-be keruljon ha egyedul vagy. Szakaszban ha a masik nem limites akkor betesz +2 tierbe is. -
Plata #398623 Mégis mit jelent az hogy teljes tiert kap?
Azt mondjátok a süketperzsa tierlimites,de én ezt sosem éreztem.Mindig T9-10 csatákat kaptam vele.Rohadt ritkán nem. -
Ráadásul a limitesek majdnem mindig drágábbak voltak, elvileg minimum kijárna nekik egy majdnem op ra buffolt változat. -
R3nton #398621 megkapja a hosszú 88-ast lehet. Ha a camót és a DPM-t nem bántják, még okés is lehet, vagy valami űrméret alatti lőszert nagy átütéssel.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 14:07:59 -
Elvileg minden tiert érint, de valóban kis tierben sok tanknál komoly probléma lesz ez. -
Ahogyan az ilyet kezelni szoktàk.Tönkreb@sszák:-DD -
Lokker #398618 Semmit, beváltod goldra. :P -
Na majd az E25-el mit fognak csinálni ha elérnek tier7-re?
-
R3nton #398616 Kérdés, hogy csak a tier8 vagy lejjebb is. Azért ott lesznek érdekes dolgok...E25, tier4es full tier limites cuccok. Legalább egy csomó szartól meg tudok szabaduli, hehe SP, tog, wz-111
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.12.28. 13:38:39 -
WG festen elhangzott hogy az összes tierlimites prémtank teljes tiert kap jövőre, KV5 el kezdődik-type 59 el végződik, első körben a tier 8 asokat veszik elő. Akinek nem jön be az később cserélheti másra vagy beválthatja goldra.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.12.28. 13:17:22 -
Plata #398614 De az a tank ugyanaz mint a másik,csak festés nélkül. 
Na bakker,nekem kell a festetlen is.
A játékban is benne van,a modulok közösek,modulokra az van írva hogy Vk168.01 és vk168.01p. -
endrodiz #398613 Az elobb fedeztem fel jatek kozben, hogy letezik egy klan "Bekes Megyei Zsivanyok" neven. Szuletett Bekes megyeikent en szegyellem magam a klan es tagjai teljesitmenye miatt!
-
MuldR #398612 Van rá esély.
https://tanks.gg/tank/vk-16801-p -
Plata #398611 ENSK volt.Asszem,úgy hívják azt a pályát ahol vasút is van meg erdő is meg város is meg pályaudvar.Bocs nem vagyok már játékban.
Sosem szoktam megnézni kinek mennyi a wn8.
Szerintetek lehet hogy a Vk168-ból jön még egy?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 11:12:41 -
Pedig megnézhetnéd 500wn8:-/
Az ilyentöl mit vàrsz,csak free dmg-k
Nézd,az a td rettentően pàlyafügő.
Nyilvàn egy Himmelsdorfon,eltaposol mint a sz@rt.
Viszont prohón,én csinàlok belöled tésztaszürőt,ugy hogy nem is làtsz.:-DD -
Plata #398609 Nem néztem meg minek.
De ezt a szét szedi hogy azt se tudom mi vagyok egy kicsit költői baromság. -
Nézd màr meg a S1 es mestereidet:-DD
Azt se tudjàk melyik a tank eleje,nem hogy àlca skil, felszerelés,vagy hogy müködik a bokor camo.
Egy normàlis S1,egy kedvezö pàlyàn ugy szedi szét a kis dràgaszààgodat,hogy azt se tudod, fiú vagy-e vagy làny.:-DDD -
pett3rson #398607 Ilyen van nagy ritkán, de szerencsére nem sok. Alább említett UDES és STRV tud ilyeneket csinálni, meg némelyik arty. Néha Én is csak lesek, hogy most hol a francban van, aztán egyszer csak felbukkan előttem 20-30 méterre...öööö, hoppá. ja és light-al vagyok, jelzem...jó, nincsenek kimaxolva, ~400 m-re már azért ellátok, de akkor is durva.
-
Plata #398606 Állati ha t6-8 csatába kerülök ezzel a pici Maus-al.Lazán behajtottam az ellenség közé és menekülneeek.Csak behajtasz a tömegbe és lősz mindenre ami mozog,ha valami puha kerül az utadba azt nem is kell lőni csak feltolod valamire hogy ne ugráljon.
A csapat meg ott röhög és szétszedi az ellenséget.
http://kepkezelo.com/images/c53m9c0euaj9jd4nxmif.jpg
El lopták előlem a legtöbb kill-t de nem bántam.állati vicces volt ahogy menekültek volna.
Ma a legtöbb sebzés ütközéssel amx65-be volt 955,felkentem a templomra otthagytam gondoltam Kv4-et leápolom majd vele is foglalkozom,erre csapattárs kilőtte.
Libertével ugyanígy jártam,azt is felraktam hogy nyugiba legyen erre kilőtte mögülem gyökér.
Megint felderítő voltam.
-
Plata #398605 Igen,mert UDES-t meg sem látom.
UDES ha lő akkor max annyit látok hogy a nagy semmiből jön lövés.
STRV1 platoon az erdőben volt a házak mögött,legalább háromszáz méterre volt,mikor észrevettem az elsőt.Elindultam arra felé át a sineken és lőttem erre elkezdett futni mentem tovább erre felspotolódott a másik is.Sajnos nem tudtam őket megölni mert ahogy fel spotoltam az arty is meg a csapattársak is rájuk szálltak.Vicces volt ahogy tolatva menekülnek.Sajna elég gyorsan tud futni. -
Lucifer001 #398604 Apdfszt :-D -
Plata #398603 Az ágyúja tier 9 ágyú.
Nagyon sokan alábecsülik a kicsi Maus-t.
Tegnap T100 Lt lakeville-n meglátott a félpályáról elindult lefelé felém padlógázzal,azt hitte majd szétkap,első lövés 510-et sebzett belé és oda lett a lánca oldalt fordult kapott 530-at.Már nem jött tovább megpróbált bebújni egy szikla mögé de nem jött össze.
Egyébként jön még egy prém Vk168 asszem.Az ágyújára két Vk168 van írva.
Vk168.01 és Vk168.01P. -
ozbom #398602 Azért vannak érdekes anomáliák a játékban. Pl az is fura, hogy egy messze elszáguldó light tankra rálövök, de későn. Amikor lőttem már beért a tankja több mint fele a szikla mögé. Beadta találatnak, holott el se találhattam. -
ozbom #398601 Ezen nem őrjöngök csak érdekesnek találom. Ha meg a kapuból valaki nem látja a szomszédja autóját vegyen szemüveget.