World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Lehet ügyeskedni,taktikázni,csiki-csuki,bokorba bújás,rush,1szóval mindent lehet ami a repertoárban van.
PII-t húznám,de kiléptem,majd késõbb visszanézek,vagy nem.
Megkérdeztem az E-75-t(épp top volt) ugyan miért nem megy.Annyi írt:Az elõzõ csatában ment elõre és kilõtték...
Nem is írtam semmit válaszként.Erre mit lehet reagálni?
Persze nem t10-es csata volt,de azért...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez nekik jó? Azért jutnak el top tier tankokig, hogy ugyanúgy játszanak velük, mint a loltaktorokkal? Amerre épp eszébe jut, arra gurul a hülyegyerek, ki a pusztára, be 5 ellenség közé, vagy épp bele a másik seggébe... A kisegítõiskola homokozójába több értelem szorult, mint ezekbe...
Nem vagyok "sznob", hogy csak nagy tankokkal játsszak. Szeretek low tierben menni, de amikor nagy tankokhoz van kedvem, és szeretnék egy kicsit értelmesen is játszani, akkor ne ilyeneket kelljen már látnom...
És még reménykedtünk, hogy ha elkezdõdik az iskola, akkor majd jobb lesz... hát nem jött be.
Most tényleg így kell kinéznie egy tier10 csatának 3 perc elteltével? (összesen sem tartott 5 percig az egész)

"Amikor bûnmegelõzésre kerül a sor, Kolon fõtörzs azt vélte legbiztonságosabbnak, ha nagyban gondolkozik.
Létezik olyan gondolati iskola, mely azt vélelmezi, hogy a legjobb módszer, hogy az embert a törvény lelkes oltalmazójának ismerjék el Ankh-Morporkban,
az, ha járõrözik az utcákon és sikátorokban, besúgókat veszteget meg, követi a gyanúsítottakat, és így tovább.
Kolon fõtörzs bliccelt ebbõl a bizonyos iskolából. Nem azért, sietett volna kijelenteni, mert megpróbálni visszaszorítani a bûnözést Ankh-Morporkban olyan,
mint megpróbálni visszaszorítani a sót a tengerben, s az egyetlen elismerés, amelyet a törvény bármelyik lelkes oltalmazója alkalmasint kaphat az a fajta,
amely így szól: "Hé, az a holttest a csatornában nem az öreg Kolon fõtörzs?" hanem, mert a modern, rámenõs, intelligens igazságügyi tisztviselõ mindig
egy ugrással a jelenkori bûnözõk elõtt kell járjon. Egy nap valaki feltétlen megpróbálja ellopni a Rézhidat, és akkor majd pont ott találja Kolon fõtörzsõrmestert
erre várakozva.
Közben a híd csöndes, szélárnyékos helyet nyújtott, ahol elszívhat egy nyugtató cigarettát, és valószínûleg nem lát semmit, ami fölzaklatná."
Tegnap pl lattam Type 59ben ulo gyereket aminek a gyozelmi mutatoja 42% volt azzal a tankkal es az Effje, 380 mikozben 8k csatanal jart.
Ket-harom TD egyuttmukodve kitudja csinalni az ellenfel csapatanak nagyreszet.
Azzal persze egyetértek, hogy sosem fognak dominálni TD-k sem CW-ben, sem companyban.
Én nem érzem õket haszontalannak, max. nehezebb velük jó eredményt elérni.
Obj. 704-el 2700-as átlagsebzésem van, és ez nem úgy jött össze hogy leghátulról kilõttem a 100 HP-s tankokat hidd el...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
BF3: Atomiccore
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnap volt olyan, hogy beszorult a támadó ék, én meg sikeresen kisunnyogtam oldalra. Onnan lett 3 killem, és úgy tudtunk tovább menni.
A másik jó meg akkor történt, amikor Karelia assaulton jobb szárnyon egy panthrral tartottunk fel, meg lõttünk ki 3 ellenséget.
A minimális csapatmunka is iszonyú hatékony tud lenni.
De az a halálom, amikor apró csapatocskákra oszlik az egész társaság, és egyenként véreznek el. Egyedül TD-ként nem sok esélyem van egy nagyobb tankkal szemben (általában, mert volt olyan, aki állt egy helyben, lõdözött tovább egyenesen elõre, míg seggbe lövöldöztem)
A 75 ágyút meg kipróbálom.
De szerinted aki így játszik, az nem ugyanígy tenne akkor is, ha más típusú tankban ülne? Csak azt próbáltam kifejteni, hogy ha már valaki campelni akar, akkor inkább tegye azt TD-vel, mint bármilyen más típusú tankkal.
És ismétlem, hidd el, legalább ilyen dühítõ, mikor TD-vel neked kell támadni menni akkor is, ha nem akarsz, vagy a pálya nem alkalmas rá. Mert vagy ott maradsz védeni a bázis közelében, és nem lesz támadótok, mert a sok hülye tanktípustól függetlenül ugyanúgy campel, vagy elindulsz támadni a pusztába, és kénytelen vagy olyan terepen harcolni, ami egyáltalán nem passzol neked.
Szóval nem hiszem, hogy a TD-kre, vagy a TD-vel játszókra kéne ráhúzni a vizes lepedõt, mert aki gyáva és nem akar elõremenni, az tanktípustól függetlenül is ezt fogja tenni. De egy hátul kuksoló TD-nek még mindig több létjogosultságát látom, mintha ugyanezt teszi bármi mással.
Nem feltetlenul kapsz 4-5 artyt. Jatszottam en mar ugy azon a szaron hogy volt vagy 18 TD arty meg egy szal se. Biztos sok eselye volt a tamadoknak.
A
Jo vedekezo csapatot te nem gyozol le ott, lehet akarmennyi artyd.
Meg ugye ott a PzIV nagytornya is ami végleg kikerül na abban is van 4k belefeccölve.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Teszem hozzá, top TD-vel én ritkán maradok védeni, mert tudom, hogy nélkülem úgyis elbuknak a támadók, de attól még elfogadom, ha TD-vel campel valaki. Inkább azzal tegye, mint bármi mással.
Hidd el, legalább ilyen idegesítõ, mikor akkor is elõre kell menni TD-vel, amikor nem akarok. Mert ha én nem megyek, akkor lényegében nem lesz támadó erõnk a campelõ lightok, medek és heavyk miatt...
Az meg, hogy a TD leszarja a csapatot... a csapat is leszarja TD-t és rendszeresen csesznek kiszedni a medet, lightot az oldalából. Sõt, randomban mindenki leszarja a másikat.
A camper TD az csíra, de te hõs vagy, ha artyzol, ugye? <#idiota>#idiota>
Companyt még nem próbáltam, ahhoz csíra vagyok. <#nevetes1>#nevetes1>
Ez volt a top tankunk es nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek mikor neztem ahogy jatszik. Elretento peldanak az egyik legjobb amit valaha lattam. Termeszetesen kikaptunk.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Az 7.5cm L/70-es agyuval a weak pontokon atlosz mindent.
Igaz nem oriasiakat sebez, de helyette nagyon jo gyorsan lo.
"Ha nincs meg meg a camou perks, akkor inkabb ne probald meg, hogy elmenjenek melletted es nem losz, mert altalaban kiszurnak ugyis annelkul"
"Game Modes
Added the ability to exclude Assault and Encounter from the random rotation in the settings"
BF3: Atomiccore
Ugyebar ennek a TDnek legjobb a camoja, igy ha jol hasznalod akkor nehezen szurhato ki. Binocularral,termeszetesen camoval es toltesgyorsitoval hasznalom.
Nem art persze a palyakat ismerni, ahol jol beloheto minden es mik azok a spotok ahol kevesbe szurnak ki es tudsz menekulni.
Light tankok primaryk meg messzirol altalaban, mert egyedul jatszom vele.
TD tactics: lo, tolat camo on, ujra ismetelgetve es a spottereket, nagyobb tankokat eloreengedve.
Ha megfelelo tavban vagy ki se szurnak, sixth sense pedig segit bujkalni.
Ha nincs meg meg a camou perks, akkor inkabb ne probald meg, hogy elmenjenek melletted es nem losz, mert altalaban kiszurnak ugyis annelkul.
Es sokszor elkell dontened hogy lohetsz vagy sem, vagy a tobbieket hagyod eloszor loni, mert ha oket fedezik fel eloszor akkor eloszor ralonek es lesz idod loni. En segitsegnek hasznalom meg ezt a minimap modot igy nagyjabol tisztaban vagyok a latotavokkal:
http://adf.ly/1903378/www.mediafire.com/?srw1skhhlqgga1t
Probalj mindig frontot mutatni az ellennek, mert meg egy kv-1et is kitudsz loni ugy sokszor, mivel eleg gyorsan losz.
Persze az is kell ehhez, hogy ne szopoagra tegyen pl Prokhorovka tamado oldal. De nagyjabol ezeket az elveket kovetem.