World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Nem igazán...meg kb. egy ágyú sincs kifejlesztve 😊 Mind újak. Ezt az ágat szerintem hanyagolni fogom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
1 és 2 server közt mi a külömbség?
Hát ezt leszámítva páncélja a többinek nem nagyon lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Az új top TD adatai:

Ha valakit érdekel még valami akkor megnézem.

Pár dobókocka, illatfenyõ?

Eagle16
Azt még nem próbáltam.

30 napra egy új matrica (minta) 160k kredit...van sokféle, jól néznek ki.

honnan lehet letölteni? pls vki egy linket, a régi nincs fent szal nemtom futtatni a tesztszerver launcherjét
Még 1 opciós lehetõséget hiányolok.
A-M-Ö
Arty-Mentes-Övezet

Na akkor lenne karácsony!

Az új renderen nem javítottak, továbbra is eszi a gépet?

Eagle16
És igen!! Hála az égnek 😊

Akkor vagy a kedves internet szolgáltatónál van a hiba vagy a patch miatt lehet vmi, más ok kizárt. Csak azért ragaszkodok még mindig a patch-re mert elõtte ment, és szolgáltatót nem változtattam.
Eagle16
E-100 kapott +200 HP-t, most 2700 van neki 😊

Toby0501
Nem hinném, hogy egy elsõsorban hálózati hibának tûnõ problémát szoftveres oldalon kellene keresni.

Megy a teszt szerver!

Az az érdekes hogy a netnek bírnia kéne még böngészõ alatt is a wot igényét, és eddig nem volt ilyen, ahogy feltettem a 7.4-et azóta kezdõdött. Lehet köze van hozzá, win7 64bit az op rendszerem. Eddig nem zavarta, lehet 8.0-val megjavul?
toocha
Nagyon érzékeny a háttérben futó progikra. Nálam is sok apróság miatt volt nagy ping, bár mostanában megint emelkedett, pedig semmit nem változtattam.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Sziasztok!
Mi miatt lehet az hogy csak játékon belül vmiért minden 2. percben felugrál a pingem 160-380-ra kb 3 mp-ig aztán visszaáll 45-70-re?
A netem 15mb-os, újra tettem a gépet, fogalmam sincs mi okozza. Azt hittem az xvm zavarja be, elindítottam nélküle akkor volt pingugrálás.
Aki járt már így vagy tudja esetleg a választ szépen megkérem írja le mert más ötletem nincs.
Remek 1 játék ez.Az elmúlt 2 hétben volt 1 6os és 7es gyõzelmi szériám Panter2-vel,természetesen másnap azonnal visszavette..
Délután már megvolt a 6os veszteségi széria,2 óra kihagyással már a 2. bukta van.
Semmi extra nem történt,csak amikor a top e75 a bázison elbújik már tudom mi fog történni.De az e75 helyett írhatnék bármi más top tankot.(Ezek az emberek hogy jutottak el idáig?Végig seggeltek xy ezer csatát és vagy nyertek,vagy nem?Ennek mi értelme?)
54% winrõl,máris 50%on vok.19xy effrõl,máris 1685.Remek..
Mi a cél 45% win rate?
Vki nemrég írta a Wot az a játék,ami fel mérgel napról-nappra,mégis játszol vele.Tényleg...Tudnék nagyon szép cifrákat írni.

KV-1 a Király.
ximix
A mai naptól lehet vadászni a WG-s tankokra, persze csak ha ellenség.
Nem kell kép, replay semmi automatikusan kapod a csata végén az 500 goldot ha kilõttél egyet.

ximix
Köszönöm!
JT-nél már elõrelátóbb voltam, ott már elõre kifejlesztettem 😊
De a heavy legénységem már régebbi darab, úgyhogy õket most kénytelen voltam utólag átképezni.

Metalmilitiakid
Nekem az IS em volt ugyanilyen szerencsedarab. Körönként minimum 1x lõtték ki az ágyút, az ammo néha 2x, illetve 2-3 körönként ki is gyújtottak 😄 Rekord az egy körben 2x ágyú, 1x ammo, 2x periszkóp(vagymi), töltõ és lövész minusz meg 1-2 lánctalp.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Pales27
Miért, artykat meg scoutokat nem lehet oneshotolni?

Maala
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. szeptember 6. 16:23:00
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 2 208
Szerzett kredit: 46 275

:o:o:o Akkora botok voltak, hogy az már fáj.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nekem van a Jagdtigeren, nem is emlékszem mikor gyulladtam ki utoljára. Nem ismerem a pontos mûködési elvet, de mûködik.
Ja, én értelmeztem félre a dolgot, szóval sztornó az elõzõ állításomra. Ez tényleg artys medál.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amúgy szerintetek a megelõzõ karbantartás perk az csak a közvetlenül motort érõ találatoknál csökkenti a tûz esélyét, vagy úgy általánosan? Én erre az utóbbira tippelnék.
Valamit ki kell találnom, mert most gyújtották ki az E-75-ömet kétszer, két közvetlenül egymás utáni lövéssel.

Kösz, félreolvastam, javítva.

https://wotinfo.hu

Hát nem tudom. Melyik tier 10-es TD képes rá, és mi ellen? mert max t8-as cuccokkal kerülhet szembe. Egy t8-as med-et vagy nehéz tank ellen meg, nem hiszem hogy sikerülne, csak oltári mázlival.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen, ezzel valószínûleg a tüzéreknek akarnak kedveskedni.

Jó csak írtam na..😊Ne keress már mindenben hibát😊

"Bombardier: Given to a player who destroys more than one vehicle with one shot." Nekem itt az elsõ gondolatom az S51.<#alien2>

A T10 TD-k számára se lesz éppen lehetetlen dolog.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hi.Akkor artynak szól?😊

De vk63 nem találkozik tier10-esel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ezt még kevésbé értem. Azt mit jelent hogy egy lövésbe többen haljanak bele? Kettõt egy csapásra?

Akkor viszont kimondottan arty-sta medál, mert arty-n kívül egy lövéssel több killt, nagyon nehéz összehozni.

Igen,pl tier10 1 vk3601-t kiszed 1 lövésbõl...
Na de az artyknak ez nem lesz olyan nehéz😊

Ez fordítási hiba. Az eredetiben szó sincs arról, hogy tljes életerõrõl kéne. Csupán azt írja, hogy 1 lövésbe többen haljanak bele:
"Bombardier: Given to a player who destroys more than one vehicle with one shot."

Nem teljesen. KV-2-eseknek is lehet, troll gun-al.

Egy lövéssel 100%-rõl kiszedni egy tankot nem olyan egyszerû, vagyis hát ha nem valami magas tierû tank( esetleg valami troll gun) vs alacsony tierû nyomi scout...fura lesz összehozni.

" Bombardier: Pusztíts el minimum két ellenséges jármûvet 1 lövésbõl, teljes életerõrõl."

Ez valami játssz artyval dolog?<#alien2>

Mighty
Mivel ilyen sokszor van assault vagy encounter a normál rovására, úgy gondolom, hogy elõbb a game mode-ot dönti el a gép és csak aztán a pályát...

Én már annak is örültem volna, ha a pálya sorsolás után dõlne el, hogy normal, assault vagy encounter mode legyen. Így se rossz. Ha néha kedvem lesz encounterre, akkor beállítom.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Pedig erre azt mondták hogy nem lehet javítani. Meglátjuk...

https://wotinfo.hu

Ez de fasza!

Javítva a az ágyú véletlenszerû emelkedése, mely nagyobb objektumok mellett lépett fel a célzó és a normál nézet váltásakor.
UUUU
Micsoda buzerans banda ez a wargaming.
Megcsinaltam a 5600 XP-s kort azota a gyoker game kompenzation motorjuk, csak a tier7be sorsol be, 12% gyozelmi esely mellett. Meghogy ezek nem manipulaljak a sorsolast es a gyozelmi ratat. Meg a loturot nem.

Master91
Ruinberget én is szeretem, fekszik nekem a tágasabb város pályák.
Épp ezért bonyolult. Egy Malivonkán például nincsenek ilyen problémák. Bebújik a kõ, a ház vagy a roncs mögé a delikvens, majd vár, vár és vár. 😊

Te jó ég... amúgy szerintem még jobban szörnyülködnék, ha lenne XVM-ed is... 😊

Master91
Havernak van egy kis gondja. Elindítja azt a spéci launchert,hogy letöltse a fris test servert, és ki írja ezt:

warning. the data obtained from the update service is incorrect. for details, see log file.

Mit kéne tennie ?