World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éppen ezt akartam kérdezni mert nekem sem fogadja el a jelszót.
Én meg még nem is változtattam.

köszi😄 ja mint a chocito csak tuti ezt is nerfelni fogják köv patchben
Eagle16
Azok nem változtak.

davidbog: igen, ez elég durva lenne az E4-nek. Az Obj. 263 elég ronda...de finom 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Egyikhez sem nyúltak.

patchaou
Változtattam kb egy hete, de a mostanit és a régit sem fogadja el 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na akkor elsõ benyomások:
- a játék optimalizáltsága sokkal jobb, mint a csak fizika tesztelésre szánt verzión. Kezdtem aggódni, hogy az új grafikát nem fogja bírni a gépem, de most tökéletesen fut max grafikán is.
- a PzIV a legjobb t5 medbõl a legrosszabb t5 med lett. A kis prémium T-25 is úgy megalázza (mindenben), hogy ihaj. Azt hittem, legalább hp buffot fog kapni, ha már lényegében lefegyverzik, de semmi...
- Matilda Black Prince nálam biztos vétel. Egy nyomibb Churchill, de elõre akarok legénységet fejleszteni 😄

Ha az E4-et meg tényleg így tönkreteszik, akkor elbõgõm magam, hogy fölöslegesen szenvedtem a Protóval. Azért viccesek... finomhangolás címszóval csak úgy leugrik 50 mm páncél.
Bár szerintem lesz most több teszt fázis is, ezért is nincsenek még írásba foglalva az ilyen buffok/nerfek, mert ezek még simán változhatnak.

batchat érdekelne még és t-62! Köszi!
Hát ezzel gyakorlatilag semmi elõnye nincs a T110E5-el szemben. Ha ez így marad akkor nálam se fog többet csatába kerülni. Ha a torony tényleg csak 6" lesz szembõl akkor meg kuka. Mert úgy 168 mm effektív védelme lenne 5°-os kompenzációval, tier 10-ben az egy vicc.

Azért maradhatott volna 14 lõszer az Ob. 263-hoz, legyen csak meg a történelmi hûség. 😄 Minden esetre ritka ronda egy gép.
ha a napokban változtattál jelszót akkor még a régebbi érvényes valószínûleg
Eagle16
A francia TD-khez megint hozzányúltak. Célzási idõ növekedett ha jól látom, meg még kevesebb HP-juk van.

Mondjuk sztem azt a toronypáncélt csak elgépelték. Páncélcsökkentésre még nem volt precedens, typo-ra rengeteg.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Most értem haza és a teszteszerverre sehogy nem tudok belépni, azt mondja nem jó a név vagy a jelszó. tapasztalt ilyesmit valaki?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

toocha
A kredithozama a pzIV-nek mennyivel jobb a pzIII/IV-hez képest?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Trucker39
Jaja. 10 másodpercenként 800-1k sebzést kiosztottam IS-7,E-75,263,IS-4... mindegy volt. Mindegyik sebzõdött a már említett mértékben.

aztán ezt is nerfelik mint most e4et, most kell még vele menni egy pár kört ameddig OP xd
hú de elbaszták az ágyúját t34 effet lesz amire összeszûkül 5x kilõnek
Trucker39
Uram atyám, brutális fegyver. Nekem kell egy ilyen ! <#wow1>

Az IS-4-t szemtõl szemben úgy kivégeztem, hogy meg sem sebzett,

Nem tudja valaki hogy van ez? Semmi csata utáni statisztika nincs. Csak kipakol a garázsba. Nem úgy volt, hogy bõvebb csata utáni statisztika lesz?

Most akkor mi fene van?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát ezt nem írták el, akkor megy is a szemétbe.

Eagle16
E4

Azért azzal vitatkoznék hogy a tornya papír volt, még torony széleit is alig lehetett átlõni. De még a tetején lévõ géppuska sem volt biztos pont.

T-54-nek milyen az új ágyúja?
A torony nerf tuti valami elírás lesz. T28 Proto masszívabb.

batchathez, t-62höz nem nyúltak?
az igen papír torony😄 bár idáig is átlõtte bármi, ha nem a lövegpajzsot lõtte, arról tennél fel képet mennyivel romlik e4 ágyúja?
Eagle16
Az ágyút elég rendesen, meg a torony forgatás 2 fokkal lassabb lett.

Plusz akkor amit nem látunk még ugye..menettulajdonságok, ágyú pontossága menet közben...

.. viszont a mozgekonysaga semmit nem valtozott.. igy aztan sokra megyunk a gyors toronnyal.

es felmerul h a multkori kerdes, he nnek iyg mi ertelme? mert nem soka kulonbseg a pz3/4hez kepest. heavy mega nemeteknek ebbena tierben tovabbra sincsen..
Eagle16
Az E4-es amcsi TD is kapott rendesen...

203/203/152-es torony helyett --> 152/152/152

Mellé 2 fokkal lassabban fordul, lassabban céloz és pontatlanabb is.

mit nerfeltek rajta csak az ágyút? Pont most lesz meg élesben 1 hét kb még m48
Nevelõ hatása az jó lesz, hogy nem néznek majd egy közepes tankot TD-nek.

toocha
Farmolni jó lesz még a pzIV? Vagy váltsunk vissza pzIII/IV-re?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Jakuza001
Megis mire jo az a torony ? 😄 szinte egy harmadara csokkentettek az elejet.
Kb az fogja atloni ami nem akarja.

Eagle16
M48A1 nerfelve...

Eagle16
A lower hull viszont veszélyesen gyenge lesz. 170mm elvileg és alig van döntve. De legalább nem valami nagy célpont.

Kicsit magasabb az Obj. 704-esnél, de baromi hosszú tank...mint egy limó.

Egy M48 chartot még pls.

Eagle16
Igen, megkapta. Kereken 150mm-es átütés a 75mm L/70-nek.

davidbog: 42 darab lõszer fér bele 😊 A felépítménye se gyenge ahogy nézem, az is megvan minimum 250mm.

Végül is nem olyan szörnyû, a torony nagyom gyors, pontosság átlagos, fordulhatna kicsit gyorsabban.

ez alapjan a szeretett pz4 ezennel nyugdijazasra kerul..
koszonom!
Azt meg tudod nézni, hogy még mindig 14 lõszer van az Ob. 263-hoz?

Jó ez az ágyú. De baromság. Ennyi erõvel a 130 mm M-65 löveget is berakhatták volna, csak 5-10 mm-el lenne nagyobb az átütése és az legalább létezett. De persze rakjunk csak bele még több kitalált dolgot. Nem számít, hogy volt olyan a valóságban is ami megfelelne...
Eagle16
Pz. IV

Ö. Hát izé. Miafaszom? Beállok a zászlóhoz,és egyrészt nincs csík...és nem is sikerült elfoglalni. He? Mostezakkormiafaszom?

És a részletes statisztika csata után? Nem részletezett ez semmit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A Kwk 42 megkapta a 150-es átütést? Mert akkor leporolom a VK DB-t.

Eagle16
Igen.

mijki: a Tier 10-es TD-n vannak olyan adatai.

Tier 9-en csak ez van:

a pz4rol tudsz egy hasonlot csinlani? koszi!
Ez velem is elõfordult. Kiderült, hogy a problémát egy ugyanarra az internet elõfizetésre kapcsolt gép okozta. Nem a letöltési sebességgel volt a baj, hanem a feltöltéssel. Ugyanis egy oldalra töltötte az adatokat, ahol 100 kb/sec-es feltöltés rögtön 300 pinget csinál az 50-bõl. Mivel a feltöltés is rendszertelen sebességgel történt, ezért a pingem is 50 és 500 között ugrált. Egyszerûen ki kell kapcsolni a le, és a feltöltéseket.
Azóta nincs ilyen problémám.
Telepítést tudom, am akkor végül is a fizikás tesztet patchelték?

mijki
Persze hogy jobb ágyújának kell lennie mint a JT-nek. Csak 10-el kevesebb átlag damage az orosz ágyúnak, gyorsabban lõ, nagyobb a penje és pontosabb. Szopjanak le.<#falbav>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
Elõször le kell tölteni ezt: link

Ezt felrakod oda ahova csináltál egy másolatot a 7.5-ös kliensrõl.

Aztán launcher elindít és elkezdi tölteni.

Eagle16
Semmi, csak azt hiszem hogy ha te az egyiken vagy, a haverod meg a másikon akkor nem tudtok együtt menni.

Honnan lehet leszedni tesztet EU oldalon nem látom kint.