World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg még nem is változtattam.
davidbog: igen, ez elég durva lenne az E4-nek. Az Obj. 263 elég ronda...de finom 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
- a játék optimalizáltsága sokkal jobb, mint a csak fizika tesztelésre szánt verzión. Kezdtem aggódni, hogy az új grafikát nem fogja bírni a gépem, de most tökéletesen fut max grafikán is.
- a PzIV a legjobb t5 medbõl a legrosszabb t5 med lett. A kis prémium T-25 is úgy megalázza (mindenben), hogy ihaj. Azt hittem, legalább hp buffot fog kapni, ha már lényegében lefegyverzik, de semmi...
- Matilda Black Prince nálam biztos vétel. Egy nyomibb Churchill, de elõre akarok legénységet fejleszteni 😄
Ha az E4-et meg tényleg így tönkreteszik, akkor elbõgõm magam, hogy fölöslegesen szenvedtem a Protóval. Azért viccesek... finomhangolás címszóval csak úgy leugrik 50 mm páncél.
Bár szerintem lesz most több teszt fázis is, ezért is nincsenek még írásba foglalva az ilyen buffok/nerfek, mert ezek még simán változhatnak.
Azért maradhatott volna 14 lõszer az Ob. 263-hoz, legyen csak meg a történelmi hûség. 😄 Minden esetre ritka ronda egy gép.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Most akkor mi fene van?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azért azzal vitatkoznék hogy a tornya papír volt, még torony széleit is alig lehetett átlõni. De még a tetején lévõ géppuska sem volt biztos pont.
Plusz akkor amit nem látunk még ugye..menettulajdonságok, ágyú pontossága menet közben...
es felmerul h a multkori kerdes, he nnek iyg mi ertelme? mert nem soka kulonbseg a pz3/4hez kepest. heavy mega nemeteknek ebbena tierben tovabbra sincsen..
203/203/152-es torony helyett --> 152/152/152
Mellé 2 fokkal lassabban fordul, lassabban céloz és pontatlanabb is.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Kb az fogja atloni ami nem akarja.
Kicsit magasabb az Obj. 704-esnél, de baromi hosszú tank...mint egy limó.
davidbog: 42 darab lõszer fér bele 😊 A felépítménye se gyenge ahogy nézem, az is megvan minimum 250mm.

Jó ez az ágyú. De baromság. Ennyi erõvel a 130 mm M-65 löveget is berakhatták volna, csak 5-10 mm-el lenne nagyobb az átütése és az legalább létezett. De persze rakjunk csak bele még több kitalált dolgot. Nem számít, hogy volt olyan a valóságban is ami megfelelne...
És a részletes statisztika csata után? Nem részletezett ez semmit.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
mijki: a Tier 10-es TD-n vannak olyan adatai.
Tier 9-en csak ez van:

Azóta nincs ilyen problémám.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ezt felrakod oda ahova csináltál egy másolatot a 7.5-ös kliensrõl.
Aztán launcher elindít és elkezdi tölteni.