World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem is beszélve, hogy pofázik nekem cirill betûkkel, visszaírok neki angolul, hogy nem értem, próbálja meg az angolt, erre seggbedurrant a társával együtt.<#levele>#levele>
Nem volt meg egy korom, amiben 20%-nal nagyobb eselyt adott volna a gep.
Elobb is olyan csapatban voltam amibol 9 jatekos nem erte el az 500-as efficiency-t. <#mf1>#mf1>
Olyan szinten noobok voltak, hogy egy SU-85-el koroztem a bunker korul mikozben egy panther uldozott. Lelottem 376 HPre 1200-rol, 4x-er trackeltem es 3 csapattars 100meterrol nem talalta el KV-1S-ekkel.
It\'s a trap!!! :)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Még most is olyan OP, hogy szinte szégyellem magam miatta 😊
Most már tudom, hogy megéri szenvednem a Protóval 😄
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Sokat nem foglalkoztam vele,de már feltûnt.Vegyél kis prém tankot vagy mi az oka?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A következõ tank kifejlesztve: M48A1. Elköltött XP: 160 000. Elköltött szabad XP: 0.
És igen meg van a hiányzó láncszem a médiumok közül, már csak 6 milla kéne😄
Variants of Billote’s medal: Bruno’s (3-4 kills), Tarczay’s (5+ kills)
VK3601P elkezdi oldalrol lovoldozni az IS-em, tonkre vag 3 modult, erre lelovom es meg irkalja a majom, hogy majd o reportolni fogja, hogy kilottem. LOL
Himmelsdorf 1 zászló és 15 emberbõl csak én és egy luchs (tier 5 csata) megy a hegyre. Én már láttam h esélytelen a luch meg is halt így lezúztam az artykat totál szabadon hagyták a nyomorékok, mert zúztak a zászlóra. Én visszafordultam a távolból kilõttem 1-et majd megöltek. Ekkor kb 10v6 volt és kikaptunk mit ne mondjak a több tank ellenére. Mindez mert nyomorékok ilyen 0,25-0,30 kill arányú gyökkerek bejönnek a csatába. Ezzel nagyon lehetne valamit kezdeni. Aztán ma beáll mögém a gwpanther közvetlen mögém és írja "bug out" . Csak lesek h mi van. Hátra nem tudtam menni, de mi a francnak áll be mögém. Ráfordulok kilövöm, erre írja angolul h haljak meg rákban. Hát hogyne!
Please be aware that the extended battle statistics feature will not be activated until 7th September.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú