World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repairs:
Vehicle T92 repaired successfully. You have spent credits: 30 414
Ez akkor kb. Tier 10-es szintû javítási költség.
Szóval a Tier 7-eseké meg valahol 25k körül lehet.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. szeptember 7. 7:43:29
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 3 104 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 139
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Akkor fog megjelenni a tankszûrõ opció,ha tele van a garázsod/9db/ tankokkal. Addig inaktív lesz.
Ismét szeretnénk lehetõséget biztosítani a World of Tanks játékosainak, hogy egy Lan Party keretein belül is megmutassátok a tudásotokat!
Nevezni már lehet!
A versenyen 5 fõs csapatokban tudtok részt venni.
Miután egy csapat elfogadott státuszba került, értesítõ e-mailt kap a befizetéssel kapcsolatos információkkal, majd máris utalhat!
A rendezvény idõpontja: 2012. november 2-4. (Az õszi szünet utolsó hétvégéje.)
További információk a weboldalukon (www.lanseries.hu)!
Ha bármilyen kérdésetek lenne akkor: [email protected] email címre írjatok!
ICL STAFF
Látom feltöltötted az eredményekhez, szecsko77--tõl viszont meg kellene vonni az elsõ helyet az IS-3 kategóriában, mivel prémes eredményt írt be. Majdnem azonos eredmény (találat, sebzés), 40%-kal több XP...
Írj Lammaernek, asszem õ az admin.
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 7. 0:54:46
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 597
Szerzett kredit: 39 514
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
9 killem lett volna, ha a végén a GW panthernak az 1 lövésembõl nem maradt volna 9 HP-ja 😄 Persze nem hagyták meg nekem, hisz miattam nyertünk, minek....na sebaj.
A hangár nézetben a tankok mellett bal oldalt, neki van 3 ikon, amikkel a tankokat lehet szortirozni. Nálam viszont semmi. Hogy lehet ezt a funkciót elõhozni ?
Amint látom nem csak nála van ilyen, hanem a nemrégen belinkelt képen is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
nekem meg 260 ezer XP kell hozza, kivancsian varom hogy it tud!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
hogy a f... van neked 78 milla elkoltheto kredited a 98 millarol mar ne is beszeljek..., hogy kel ezt csinalni?
27 tankom van de ha mindent eladom akkor sem lesz meg meg a fele sem...
(legkisebb tankom 7-as tier)
Kerlek irj valamit hogy csinaljam!?
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
wot név: _bitang
Igy az ugyesebbeket ilyenekkel sujtjak, hogy nem sebez az agyujuk, mikozben a noobok 580m-rol az egy pixelre kilogo commander hatch-t eltalaljak kapaslovesbol.
Igy megadjak nekik is a sikerelmenyt, hogy nyerhetnek. De nem csak ezzel, hanem a sorsolassal is siman manipulalnak.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Feltette a koronat a szarukra a wargaming az utolso merkozesen 5% esely es a 170-es effciencyvel sorsolt kozenk jatekost, megfejelve eme gyonyorrel a mai napi mutatvanyukat.
-Az egy napos bónuszkód aktiválása után bármit csináltam, bármennyi afk-tank volt nálunk, sorozatosan nyert a csapat!
-Ez után a fordítottja következett! Lehetetlenség volt nyerni.
-BatChatom gyõzelmi statisztikája 200 meccs után 60%-ról 46%-ra esett vissza! Nem fejlõdhettem ennyi vissza, mikor elõtte a kódos napon szinte kilõhetetlen voltam!
-Ha az elsõ két lövésem lepattan, vagy nem talál, akkor vesztett a csapat. Szerintem ezzel dönti el a program titokban a gyõzelmet. A vesztesnek tervezett csapat találati pontossága drasztikusan csökken. Többször voltam tanúja, hogy a vesztes csapat több tagja által lõtt tank nem sebzõdik, csak az 5-10. találat után (nem KV-1-es volt t5-ös csatában). Arra is volt már példa hogy egy nagy sebességgel száguldó arty kilõtte az elõtte 100m-el, 60-al, keresztben elhaladó, full hp-s BatChatomat!
Gondolom ezekkel a furcsaságokkal mások is találkoztak már.
Saor Alba
Saor Alba
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Csata: Cliff 2012. szeptember 6. 22:27:15
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 2 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 52)
Szerzett kredit: 0
Kénytelen voltam egy T32 buzit büntetni az epikus erõfeszítéseiért.
Sajnos ma a T29-et nem tudom leduplázni. Nincs olyan random team ami tudna 5-8 killnél többet szerezni. Ebbõl én 1-3-at hozok konstans...
Egyenlõre nagyon tetszik. Kipróbáltam jó néhány másik tankot is a nagyok közül, de ez után olyan érzés, mintha lassított felvételt néznék.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
kész, ennyi, itt tuti van valami:
elkezdtünk szakaszozni 3an,
8/8 meccs vereség
ez nem lehet véletlen, bármit csinálhatsz akkor is vesztesz ha a játék azt akarja, elveszi az ember életkedvét is.
nem szoktam ilyen miatt kiakadni de nagyon sokszor ez van.
másnál is?
wot név: _bitang
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Saor Alba
Külsõ nézetben pályától függõen 25-30 a minimum fps-em, sniperben meg 10-15 között van.