World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek célzókör ha így is pro vagy?Lehetek a barátod? 😄D
Arra törekszek hogy mindig be tudjam bizonyítani az eredményemet 😊
amúgy nem próbáltam teszten spg-t.De átérzem a problémádat 😊
A 2 szerveren külön vannak tárolva az adataid? Mert abba a problémába ütköztem, hogy nem adhatok el, csak X tankot naponta, így nem tudom egyszerre kipróbálni az összeset. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az én ízlésemhez túl kicsi az alfa sebzése egy top TD-hez képest (igaz, ezt a RoF-fal kompenzálja, és kimondottan jó a DPM-je), és az sem tetszett, hogy szinte nincs ágyúkitéríthetõsége, sem horizontálisan, sem vertikálisan. Plusz, ha élesben többen felfedezik, hogy ez bizony nyitott, akkor a HE lövedékek (nem csak az arty) nagy pusztítást fognak csinálni benne/rajta.
T110E4-tõl viszont szinte el vagyok ájulva, új erõt merítettem a T28 proto grindhez, és a Foch is egész tetszetõs azzal a páncéllal és mozgékonysággal 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
muhahhaha 😄:😄
tény és való hogy elbújhat az Obj.263 mögött 😊 az egy állatgépezet
Ha tetszési sorrendet kelleni a teszteltekbõl felállítani, talán így nézne ki:
1. Object 263 (gyors, pontos, fordulékony, mindenhol, mindig ott van)
2. T110E4 jó nagyokat odasóz, kicsit lassan tölt, forgó torony nagy elõny.
3. AMX-50 Foch (155) jó lenne, de a táras megoldást inkább hátránynak érzem. Nem is túl gyorsan adogatja a tárból, de mikor elfogy (3db), akkor úgy fél percig nagy csend van. Pontos számadatot nem mértem, MOD-t még nem mertem alá telepíteni.
4. JagdPz E-100 Nos, ha ingyen adnák sem kellene. Lomha minden tekintetben. A "színes" fémgyûjtõkön kívül más nem hiszem, hogy rá fanyalodna. (magán vélemény, ettõl még valakinek nagyon is tetszhet)
Azt se mondja nekem senki, hogy azért sok az artysta , mert teszt szerveren mindenki azt akarja kipróbálni. Nem, ezek többsége mindenhol csak artyzni szeret.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mozgékony, gyorsan fordul, jó tûzerõ párosul pontos fegyverrel. Néhány kör után, nagyon szerethetõ tanknak tartom. Igaz, közvetlen közelrõl senkit nem támadtam vele és igyekeztem csak a tornyot mutogatni az ellenfélnek.
Menjen nyugodtan randomban 85mm-es ágyúval a KV-1, Historical módban majd a 76mm-es ZIS-5 el fog.
(a pontozott részre ízlés szerint behelyettesíthetõ néhány szó, szerintem rábízhatom mindenki egyéni fantáziájára)
Amikor csak a fizikát lehetett teszteni, akkor is sok arty volt. Ezeknek mindegy. Fizikai teszt, rendes teszt szerver, jöhet új tank ág, vagy bármi, ezek csak arty-znak. Semmi mást.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
https://wotinfo.hu
https://wotinfo.hu
isten ments hogy leszedjék... csak akkor nem értem hogy a pz4et miért herélik ki (csak ezt)
Lassú, nehezen fordul, nagyon ritkán elereszt egy malacot (az elsõ 100m-n lepattant a t110 oldaláról).
Az egyik csatában egy med beállt mögém. Gondoltam új fizika, nosza toljuk el, vagy forduljunk el. Meg sem tudtam mozdítani a TD-vel. Szépen hátulról kiszedegetett.
150mili? az tökjóó😉
ebbõl kiindulva, akkor a pántherrõl is leveszik a szívószálat? mert az is elég irreális?
JP2 javítási költségérõl pedig szó sincs, csak az artykét emelik fel.
látva a sok tesztelõi hozzászólást...
azt már láttam, hogy a pz4 egy valósághûbb kinézetet ölt, de mi a helyzet a kedvenceimmel?
:stug3, hetzer?
ezeken nerfelnek valmit?
megkuksizná valki ha szépen megkérem😉
Elhiszed, hogy ez erõsen vissza fogja venni a számukat? Aki eddig ezekkel farmolt, azok vagy eladják, vagy visszamennek tier 5-ig.
De simán át lehet rakni amire akarod
Kiléptem a normálból és nem tudtam belépni a tesztre.
Más. Aki fent van a tesztszerón, és van ideje, csináljon már egy összehasonlítást az "új" PzIV és a Pz III/IV között, hogy melyik a jobb játékélményben és pénzhozatalban.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tesztszeró alapján a német TD és arty ágról mik a benyomások? Érdemes kigrindelni, vagy inkább váltsak orosz ágra?
A második acc-om meg simán beengedett.
Viszont...
Ehhez ugye garázshelyeket is kell venned, mert ugye alapból csak öt garázshely van a játékban. Ha eddig nem bõvítetted volna a garázsod, várd meg a következõ akciót, akkor csak 150 arany a garázshely darabja.