World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol a beszédhiba abban a szóban? 😮

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Mint egy történelmileg hiteles (88-as ágyúval szerelt) KT. Azt meg még nem tudjuk, hogy egyáltalán prém lesz-e, vagy valami spéci jármű (például felújított történelmi csata játékmódba), mert erről még semmilyen infó nincs.
Mikor hol hogy néz ki?

Tier 7-be meg jön a Királytigris H.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami jobb mint a VK4503 😄

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 21:19:42

angelus1991ster.blogspot.hu

A témától függetlenül és elismerve a tudást/tapasztalatot, de miért van az hogy a streamerek nagy százaléka beszédhibás? 3:08-nál a statisztika szó priceless.
Néha már a tartalom kárára megy az affektálás/beszédhiba és néhányuknál az erőltetett káromkodás.
Mondjuk a Tényekbe vagy az időjárás jelentésekbe simán beférnének.
T7 KT prém?
Ha pofásan néz ki jöhet.
Bár most nyárra úgy is pihire teszem a játékot,ha itt a nyáriszünet,már pedig az itt van,holnap van középiskolában is meg általánosban is az utolsó tanítási nap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 21:14:30

Aha, feltétlenül kellett a harmadik copy paste prém stock Tigris a játékba. Jöhet még Wittmanné meg Knispelé (neki rögtön a KT-ját is berakhatják, hogy teljes legyen az összkép).
Te jo eg! Te tenyleg ilyen sotet vagy?! <#szomoru2>

pedal to the metal...

Na banyek,ez lehet köll.
Mert érdekes.

Supertest: Otto Carius’ Tiger 217 Tier 6 Premium German Heavy Tank
Az első zimmerit réteges tank a játékban.
( Michael Wiitman-os nem lesz? 😄)

Statja meg Tigris 131 kopi.

Mekkora lenne már ha egy misszió sorozat keretében (pl. ilyen bovingtonos), meg lehetne szerezni, mint pár hónapja a T25 Pilótát.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 21:09:50

Nono,én mást festenék rá.Mondjuk egy száguldozó vadkecskét.<#idiota>

Abszolút nyugodt vagyok, csak elmondtam a véleményem erről a rákozásról.

"Szerintem ma magyarországon nem tudsz olyat mutatni." - Ha meg tisztában vagy ezzel, akkor még aggasztóbb a dolog. Komoly problémák lehetnek a fejedben, ha nem látod mielőtt kimondod, hogy mi a probléma ezzel.
Ja és kötelezve lennél arra, hogy horoggenyát, meg hungarista szöges keresztes emblémát viselj a T-49-en. XD

Angol td is egy lövésez.<#vigyor>
Ma nem engem lőttek le hanem csapattársat,conway-el voltam, fv td úgy ki lőtte t49 csapattársat mint a huzat.<#hehe>

Csigalom és nyugavér,mutass olyan embert aki még nem vesztett.Szerintem ma magyarországon nem tudsz olyat mutatni.
Reményeim szerint inkább infarktust fogok kapni és nem rákot,az utóbbit nem csipáznám.<#buck>

Akko' má mindegy 😄
Megfelelő bugyort meg is találtam neked 😄
Csak T-49-el játszhatsz az egész örökkévalóságban.
De mindig mellélősz és egy japán titán tank egylövésez.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 20:50:48

Egyszer már kifejtettem itt a véleményem az ilyen családtagos rákos megjegyzések kapcsán, úgyhogy nem ismételném önmagam, de azért szerintem gondolkodj el kicsit a dolgokon, és a saját érdekedben ne nagyon hangoztass ilyeneket társaságban, mert én békés embernek tartom magam, de úgy vágnálak szájba egy ilyen megszólalás után, hogy utána egy hétig balra néznél. És szerintem vannak ezzel még így páran, főleg olyanok, akik vesztettek el már családtagot rák miatt, ami kis hazánkban ugye sajnos egyáltalán nem ritka.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.15. 20:48:41
Ateista vagyok.<#hawaii>

Ha kikapcsolod az emberek hangját és a játék hangját vissza adod megnézem.<#idiota>

Jujj 😄 Nem szabad a getcancerizmus antikrisztusi tanát követni , mert elkárhozik a lelköd.

GTA-ban vannak migránsok,akiket csúnyán el lehet intézni.
Trevor küldetéseiben.<#whatever>

Rosszul írtam: Migránsokat elütni akaró meg GTA-zott? 😄

Hogy ütött volna meg a guta amikor átlépted az apeh küszöbét.<#buck>
Nem kívánok én rosszat az apeh dolgozóknak,csak kívánom hogy annyi család tagjuk dögöljön meg rákban ahány embert tönkretesznek.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 20:43:12

Ne szidjad az Apeh-eseket, egy ideig én is az voltam 😄

Migránst elütős meg GTA-zott? 😄

Van olyan kamionos aki kikapcsolódásnak kamionos szimulátorral játszik.

Apeh-es irodisták dögöljenek meg mind. XD
WG-sek meg nyolc hogy mivel játszanak.Csak ne basszák el a WoT-ot jobban.

Csak épp az APEH-es irodista nem egy játékkal dolgozik. Az meg, hogy "WG-sek" elég tág kategória. A WG alkalmazottainak úgy a 10%-a lehet fejlesztő, a többi marketinges, könyvelő, ügyfélszolgálatos, kutató, ügyintéző, emberi erőforrásos. A fejlesztőknek pedig megint csak a túlnyomó többsége modellező, textúrázó, programozó, hálózati szakértő, szerverkarbantartó, és mint ilyen, a munkaideje alatt egy percre nem találkozik a játékmenettel magával. Az egyedüli olyan WG-sek, akik ténylegesen játszanak a játékkal a munkaidejükben, azok az alkalmazottak kb. 1%-át kitevő teszterek, márpedig őket pont arra tartják, és azért fizetik, hogy kipróbálják és visszajelzést adjanak a többi 99% munkájáról. És még az ő munkaidejüknek is max a 10%-át teheti ki maga a játék, a többi a különböző fejlesztőkkel való kommunikációval, a teszteredmények összeírásával és továbbításával, a bugok és egyéb problémák lejegyzésével, a különböző hibák rekonstruálásával és reprodukálásával telik.

Úgyhogy enyhén szólva el vagy tévedve, a játékfejlesztés baromira nem úgy működik, hogy bemész a munkahelyedre, 8 órát játszol a játékkal, aztán fáradtan megtörlöd a homlokod, hazamész, és lenyírod a füvet. Ez körülbelül olyan, mintha azt mondanád, hogy aki a hadsereg állományában van, az nem fog hobbiból célba lőni, mert úgyis azzal telnek a napjai, hogy nyolc órán keresztül lángoló gépfegyverrel rohangál. Több okból is hülyeség.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.15. 20:11:27
XD én mondtam, hogy a drága wg-sek nem játszanak a WoT-tal 😄
Napi 8-10 órában ezzel a munkatárgyal dolgozik valaki, otthon már biztosan nem fog 😄 Inkább fizikai munkával kapcsolódik ki, pl. felássa a kertet vagy gyereket nevel etc.
Pl. 8 órányi buszvezetés után ki akar buszt vezetni? vagy az apeh-es irodista otthon nem fog bevallásokkal foglalkozni.

Honnan lehet letölteni?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Töltsd le a stat modot.
Az kiírja mennyi a legénységi xp.

Rosszabb a WoT, mint régen volt?

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Van arra valami formula, hogy ha egy csatában mondjuk szerzek 1000 alap xp-t, akkor ezek után mennyi legénységi xp jár?

Az AMX30-ra én is pályázom, de egyelőre még edződöm T7 környékén. Ameddig a 13 75-öt élvezem, addig nem cserélem le, pedig már erős volt a kísértés, de a BC 12-re azánt pénzt elköltöttem a T71-re, és nem bántam meg, nagyon mókás kis jószág.

Tegnap sikeresen túladtam az Obj 416-on, ime egy gyors értékelés annak, akit érdekel.
Az A-44 után elég nagy hátraarc ez a tank. Míg az A-44 egy jó közelharci tank(hozzáteszem,hogy az Obj 430 II is az), az Obj 416 egy Td és egy light keveréke és így is kell játszani vele. Jó látótáv, jó ágyú, 0 páncél, szóval köze nincs az átlag orosz medekhez.
Mivel 3 fok a csőlehajlás, ezért az idő nagy részét azzal tölti az ember, hogy megfelelő pozíciót találjon, mivel a legkisebb bukkanón is az égnek áll a cső.
És mivel a TD játékstílust kell játszani, ezért konkrétan ajánlott a camo skill a legénységre. Én 3 skilles legényekkel kezdem ezt az ágat, akiket a T-54-ről hoztam, de le kellett cseréljem a javítást a camora ennél a tanknál.
Talán a legfontosabb: megfelelő mennyiségű free XP nélkül nem szabad nekikezdeni, mert a stock ágyú szart sem ér ezen a tankon, kizárólag gold ammoval.
Viszont a fejlett ágyú elég kellemes, gyorsan tölt(6,6 sec bia+venti+töltésgyorsító), viszonylag pontos, bár az alap lőszer kicsit lassú, de nem vészesen. A gold ammonak 330 mm az átütése, szóval gyakorlatilag mindent visz.
Mivel hátsótornyos a tank ezért a motort gyakran el fogják lőni, de nem csatánként kétszer, szóval nem gáz, más modul és legénység nem sérülékeny.
Ajánlott játékstílus: a meccs elején sniperkedni, támogatni. Mivel gyors a tank ezért oda lehet érni a másik oldalra is, ha kell a segítség, de szigorúan 2.-3. sorból lövöldözni. A meccs második felében lehet talán 1-1 ellen menni, de csak olyan tankokra, akit 1 max 2 lövésből kivégzünk, mert nagyon gyorsan elfogy a HP-nk, mert nincs semmi páncélvédettsége a tanknak, ráadásul csak 70 fokban fordul a torony így nehéz közelharcolni.
Városi pályán, illetve ahol lehetséges, sidescrapelni nem árt, viszont a tier8+ tankok simán belövik a 90 mm tornyot, tehát nem sok értelme van legtöbbször.
Ajánlott felszerelés: optika,talán periszkóp, töltésgyorsító, venti
Nekem nagyon kilógott a tank az orosz medek közül, inkább a németekre hajaz.
Összességében annak ajánlom ,akit kielégít a sniper, támogató stílus(engem nem).
Ja és mivel bokorban üldögél az ember, ezért sokszor megkaptam az anyázást a kedves csapattársaktól.<#action>

Sunsetjoy
Micsoda általánosítás ez... "Mivel a Sabatonos srácok sokat játsszák a játékot, a World of Tanks játékosai pedig szeretik őket, így adott volt a lehetőség egy remek kapcsolatra." Kimaradt az, hogy "játékosai közül jó néhányan szeretik őket". Pongyola fogalmazás...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem tudom hogy van-e bármi értelme kifejleszteni a t10 franciát.
Azon is gondolkoztam hogy át teszem a legénységet bat 12-be és inkább húzom azt,kéne az amx 30.

A hatos tár úgyis tök felesleges volt, sose tudtad kilőni teljesen, viszont a fos ágyúkarakterisztikák miatt a fele úgyis mellé ment vagy pattant, aztán egy percig tölthettél. Most az ágyú is kezesebb lett, az átütés is nagyobb, az APCR miatt a mozgó célpontok eltalálása is könnyebb (katasztrófa volt annak az AP-nak a mozgási sebessége) és a töltés is kellemesen megrövidült.
Na igen,mert mi van akkor ha 12 tankot spotolsz de a végén 0 spot sebzés,mert inkább a sziklák mögött kempelnek.
Közben meg láttam egy hírt,de nem tom mi a franc ez.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 16:50:57

" Nagyjából 0 felderítés, de hát arra úgy sem kapna semmit."

Ez igaz, de mégsem igaz. <#awink> Lehet, hogy a játék xp-ben, és kreditben nem honorálja a felderítést, de ha van egy jó spotter a csapatban, akkor nagyon sokat hozzá tud tenni a győzelemhez, ami a vereséghez képest mégis csak több xp-t és kreditet jelent. No persze csak akkor, ha elég értelmes a csapat ahhoz, hogy lője is a felderített tankokat.

A kevesebb lőszer nekem nerf.<#hehe>
A patch előtt is T10-be került és most is.Igaz már nem kerülhet be T6 csatába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 16:13:27

Egy fenét kapott nerfet a 13-90, sokkal jobb, mint a patch előtt.
Könnyítenek? Jó lenne.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

M41 is szarabb lett,sajna Amx 13 90 is inkább nerfet kapott.
T49-el meg rém rossz menni,az 5 csillagos csapatot át tettem Sheridanbe,most valami 91%-os sutyerák balfék bagázs van T49-ben,de ezekkel minden csata iszonyatos kibaszás,lassú pontatlan idióta banda.

joe662
Kedvenc tankom lesz,amíg le nem nerfelik<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lengyel Pudli Párduc
Tier: 6
Hitpoints: 840
Engine: 700
Weight: 44 235 (Max: 48 000)
Power-to-weight: 15.82
Maximum speed: 55/20 km/h
Hull traverse: 30 deg/s
Turret traverse: 31.3 deg/s
Terrain Resistance: 0.959/1.151/2.205
Viewrange: 370
Radio range: 740.4
Hull armor: 85/50/??
Turret armor: 100/45/??

Gun: 7,5 cm Kw.K. 42 L/70
Damage: 135/135/175 - ? nem kéne növelni egy csöppet? 140-145-re? Még így is elmaradna a svédtől.
Penetration: 150/194/38
DPM: 2011.2
ROF: 14.898
Reload: 4.027s
Accuracy: 0.336
Aim: 2.21s

Crew: 5

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 15:40:46

Ez mind igaz sajnos, én mégis szeretem azt a tetűt. 😊
Milyen szar érzés , amikor a t71 játszva kiheréli. Azért nem szabad előremenni vele,csak hátulról csipegetni.
Tiszta td stílus. Nagyjából 0 felderítés, de hát arra úgy sem kapna semmit.
T71-em sosem volt. Nincs kedvem újabb tankot kezdeni 0-ról.
Napi 3-10 kör. Attól függően milyen az mm, meg a kedv, és mennyi időt szánok rá, ha az mm és a kedv jó.
De ha nincs kedv, be sem lépek.

ROMOTO
Most nézem hogy a szem. küldiknél átalakítanak pár feltételt a régiben is.
Azt a tankot gyakorlatilag kiherélték. Milyen már, hogy egy könnyű tank 8+ másodperc alatt tölt. Én el is adtam. Inkább megyek az AMX 13-75-tel, meg a T71-gyel, millószor élvezetesebb, mint egy kő mögött dekkolni 8 mp-et, amíg betöltök. Ráadásul az AMX-nek brutál jó camo-ja van, a T71 meg átlagban 900 sebzést köp ki 10 mp alatt. Mire az SP I C egyszer betölt már meg is halt. <#awink>

Az új pm-ben megoldhatnák, hogy a reward tank választható legyen. Pl lengyel vagy német vagy magyar vagy bármi, csak azonos tier.
Pm 1 tier5.......stb
Vagy mondjuk választható lenne Zrinyi (1 vagy 2) rohamlöveg vagy Stug4 , ha már stug4 van akkor a gold ára (esetleg a kredit, de az már citrom ízű).