418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Still_I_Rise
    Off
  • LSSAHPAUL
    Ugyanez történt velem, a haverom tankja felmászott egy függőleges falra úgy hogy lebegett kb 2m magasan, semmi nem tartotta, de nem esett le, hát alá áltam erre elkezdett nagyon gyorsan 1-ével lemenni az élete, kék lettem, majd ban. De olyan ban hogy miután lejárt a bünti még 3 napig kék voltam, kb 150 csatát mentem de még mindig. Jah érdemes bármi ügyben írni a wg-nek mert utána napokig lehet mutogatni haveroknak hogy megint hogy lerázták az embert :D
  • Plata
    Fura dolgot láttam.Bc tök gázzal fejre állt,kért segítséget hogy valaki vissza lökje talpra,én is közelben voltam de nem is mertem odamenni mert fixre vettem ha hozzá érek biztos úgyis agyon taposom,de jött T54 és elkezdte volna visszaborítani,erre a T54 bekékült,ettől a srác megijedt hátra tolatott a bc meg kinyiffant,erre kiírta hogy T54 összeroncsolta Bc12-t.
    Nem is ő volt,csak próbálta talpra állítani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.30. 10:36:00
  • Kronos79
    Attól függ mennyi szabad XP-t szánsz a dologra. A BP lassú, mint a dög és e mellé hosszú, mint a vonatfütty. A Churchillek általános problémájával küzd ő is: a lánc sűrűn leesik. Ha leláncolnak egy sarkon, akkor ennyi volt. Persze ha a sebessége miatt odaérsz egyáltalán, ahol a tűzharc folyik. Az ágyú átütése jó(171), de T7-ben az a 150 körüli sebzés édeskevés. Még akkor is ha gyorsan(kb. 4sec) tölt.
    Ha nem akarsz ezzel az ágyúval T8-ban is szenvedni, akkor a Caernhez kell a szabad XP. És viszonylag sok kell, mert az ágyúhoz kell a lánctalp és a torony is. Ha fullos, akkor egész tűrhető. A testet rejteni kell, mert a haslemezt szinte minden belövi, amivel találkozhatsz. Az UFP és a torony elég jól viseli az áldásokat.
    Én itt tartok jelenleg.
  • pett3rson
    Black prince-en át a Caernarvon és a Conqueror, S.Conqueror nehéz tankokat megéri kifejleszteni? élmény a játék velük vagy inkább szenvedés?
  • joe662
    Nem
    Csak a másodlagossal is teljesített 15ös küldetések után kapsz.
  • Toweliee
    Vásárolni lehet tokeneket?
  • joe662
    Igen,de a másodlagos is kell.
  • endrodiz
    Ha teljesited utolag a kuldit, visszakapod a 4 ordert (by WG).
  • robogo81 #398711
    Én egyetértek veled,a hdd-t vizsgáld meg,a hd sentinellel egy teljes felületteszt(vagy bármilyen vinyó vizsgáló progi),de lehet hogy elsőre egy chkdsk parancs is jó lenne.
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.12.29. 22:00:10
  • Sir Charles
    Ha már hardware téma:
    Egy pár hete jelentkezett a gépemen egy probléma. A játékon belül, általában a garázsban, egyszer csak megállt a játék, és úgy kifagyott minden, hogy csak reset gombbal lehetett újraindítani a gépet. Aztán a legutóbbi peccs után úgy tűnt, hogy megszűnt a problem és a játék nem fagy már ki.
    Ehelyett most egy pár napja már teljesen random módon bármikor megáll a gép(böngészőben, asztali munkánál, játékon belül stb)
    Ha van valakinek valami ötlete kérem ossza meg, én vinyóra gondolok, de nem vagyok benne biztos.
  • joe662
    Örülök hogy sikerült.Még egy töredezettség mentesitést megprobàlhatsz,ha nem szoktàl,az is lendit valamit az ügymeneten.:-)
  • Plata
    Szerintem ne franciával próbáld,próbáld amcsi vagy német esetleg ruszkival.
    Bár a T8 ruszkitól a hajad is kihullik mert borulékony szar.
    De várj egy kicsit,most nem lehet spotolni,most mindenki megy előre mint a mérgezett egér,mert szünet van.
    Marleen-el sokkal több spotot szedek össze mint akármelyik light-al.
  • kabel15
    Sziasztok,

Újra elkezdtem csinálni a küldetéseket, de a light 15 ös küldetése nem megy. (4000 spot). Lehet én vagyok a béna de ezzel a Bat-Chatillon 12 vel nagyon nem megy a játék. AMX 13 75 el 2500as WN8 am van, ezzel a szutyokkal meg kb 1000. Arra gondoltam hogy a 15 ös küldetést kiváltam ilyen tokennel. De utólag azt vissza tudom szerezni ha valami csoda folytán össze jön a 4000 spot damage?
  • papa74
    Köszönöm a tippet MESTER :)
    Ha teljesen nem is szűnt meg, de alig érezhető, nem zavaró.
    Valószínűleg egy igazán jó pasztával, még jobb lenne, de most csak fogkrém volt kéznél :)
    Bár a tesztek alapján jobb, mint sok hővédőpaszta.

Tono34 - HDD-vel még nem foglalkoztam.
  • Tono34
    Pont ilyen gépem van :)
    8GB RAM, Radeon HD7770.

Lassan tölt be nekem, de nem érzékelek akadást. HDD rendben?
  • papa74
    Köszi a tippet!
    Vettem egy nagy levegőt, és szétkaptam a gépet, kiporoltam, pasztát cseréltem, később majd kipróbálom játék alatt.
  • joe662
    Nézd meg azt is,mert lehet hogy a paszta màr nem höt vezet,hanem szigetel,azt letrottyol a nagy szàmolàsban.
  • joe662
    Ok majd ha végeztem a melóval intézkedek:-D
  • Lucifer001
    Köszi . Ment . Mail cím miatt nem nevetni
  • joe662
    Jah, akinek nem emlékxel a nevére neki van.:-DD
    Dobj egy mailcimet.
  • papa74
    kábel
    MuldR - a vinyót még nem próbáltam
  • MuldR
    Lassú HDD is szokott ilyet okozni. Egy SSD csodákra képes.
  • Lucifer001
    Én most fejlesztem . Illetve mindent lecserélek , + otthoni hálózatot .Vagyis építek ( modding ) asztalba építve , aminek nincs lába , falra felfúrt Szintén én építem . Mindegy . Abból lett elegem , hogy már alap grafikára kellett visszavennem .
  • Lokker
    wifi vagy kábel?
  • papa74
    nem is beszóltam...csak kivagyok ettől az akadozástól :)
  • Lucifer001
    Jut eszembe ...Tudom nem ide való téma , de tud valaki torrent meghívót ? papa74 beszólásától jutott eszembe .
  • papa74
    A proci hőfokát nem tudom, a gpu a játék alatt 73 fok
  • papa74
    Nem mai gyerek, de szerintem elégnek kellene lennie...
    Gigabyte GA-MA770 ga-ma770t-ud3p
    AMD Phenom II x3 720 2,8GHz
    6 Gb RAM
    ASUS R7 250
    Net: UPC Fiber Power 120...letöltés, torrent, egyéb b.sz-b.sz nem megy.
  • McFrost
    Gyenge a net, letöltés, torrent, stb, felzabálja.
  • joe662
    Milyen konfig?
    Hőmérsékletek rendben vannak,Cpu,Gpu?
  • papa74
    Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni!
    Az a problémám, hogy a játék akadozik :(
    Fps és ping stabilnak mondható, 40-80 és 40-70 között mozognak, és mégis akadozik a kép.
    Mi lehet a probléma, mit tudnék tenni?
    A grafikai beállításokat már levettem minimumra, de semmit nem javult, routert cseréltem, azzal sem változott.
  • joe662
    2.9k
    1 festés+750gold +10-10 booster
  • Plata
    Iszonyat ronda,de mennyibe kerül?
  • joe662
    Kíváncsiságból vettem ilyen Wg fest-es festést kicsit elborult,de még mindig jobb,mint amilyenre egyesek pingálják a tankjukat

• Angelus1991ster
    De addig bármikor betehetik a shop-ba.
    Amúgy én minden tiszta játékosnak egy évben, egyszer bármelyik eddig kiadott és nem tech tree-s ingame prémium tank közül egy kiválasztott darab megvásárolhatóságát engedélyezném. (kivéve a Type 59-ét és a Su76i-ét, hogy tovább legendáztassam a Wot népét)
    Csinál a játékos egy "ticket"-et a supportban az adott prémiumtankkért és azt elbírálják. 99%-os elfogadással, ha az illető előtte nem csalt meg hasonlók. Utánna a prémiumshopban megjelenik egy adott ideig szóló ajánlat pl. erre a Tigris 131-esre.
  • tigrincses
    AZ NYÁR ,kösz*
  • Angelus1991ster
    Bovingtoni fesztivál idején árusítani fogják a prémium boltban.
  • tigrincses
    Tiger 131 -es lánctalpast már nem lehet megvenni többé?
  • Plata
    Csupa gyors dög volt.Mire 100 métert haladtam már az ellenség bázisát foglalták.Dombos pályán lassú szegény.
    Max sebessége 24 lezuhanva.
    Kipróbáltam.