World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 21:19:42
angelus1991ster.blogspot.hu
Néha már a tartalom kárára megy az affektálás/beszédhiba és néhányuknál az erőltetett káromkodás.
Mondjuk a Tényekbe vagy az időjárás jelentésekbe simán beférnének.
Ha pofásan néz ki jöhet.
Bár most nyárra úgy is pihire teszem a játékot,ha itt a nyáriszünet,már pedig az itt van,holnap van középiskolában is meg általánosban is az utolsó tanítási nap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 21:14:30
pedal to the metal...
Mert érdekes.
Az első zimmerit réteges tank a játékban.
( Michael Wiitman-os nem lesz? 😄)

Statja meg Tigris 131 kopi.
Mekkora lenne már ha egy misszió sorozat keretében (pl. ilyen bovingtonos), meg lehetne szerezni, mint pár hónapja a T25 Pilótát.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 21:09:50
"Szerintem ma magyarországon nem tudsz olyat mutatni." - Ha meg tisztában vagy ezzel, akkor még aggasztóbb a dolog. Komoly problémák lehetnek a fejedben, ha nem látod mielőtt kimondod, hogy mi a probléma ezzel.
Ma nem engem lőttek le hanem csapattársat,conway-el voltam, fv td úgy ki lőtte t49 csapattársat mint a huzat.<#hehe>#hehe>
Reményeim szerint inkább infarktust fogok kapni és nem rákot,az utóbbit nem csipáznám.<#buck>#buck>
Megfelelő bugyort meg is találtam neked 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 20:50:48
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.15. 20:48:41
Trevor küldetéseiben.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 20:43:12
WG-sek meg nyolc hogy mivel játszanak.Csak ne basszák el a WoT-ot jobban.
Úgyhogy enyhén szólva el vagy tévedve, a játékfejlesztés baromira nem úgy működik, hogy bemész a munkahelyedre, 8 órát játszol a játékkal, aztán fáradtan megtörlöd a homlokod, hazamész, és lenyírod a füvet. Ez körülbelül olyan, mintha azt mondanád, hogy aki a hadsereg állományában van, az nem fog hobbiból célba lőni, mert úgyis azzal telnek a napjai, hogy nyolc órán keresztül lángoló gépfegyverrel rohangál. Több okból is hülyeség.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.15. 20:11:27
Napi 8-10 órában ezzel a munkatárgyal dolgozik valaki, otthon már biztosan nem fog 😄 Inkább fizikai munkával kapcsolódik ki, pl. felássa a kertet vagy gyereket nevel etc.
Pl. 8 órányi buszvezetés után ki akar buszt vezetni? vagy az apeh-es irodista otthon nem fog bevallásokkal foglalkozni.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Az kiírja mennyi a legénységi xp.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Az A-44 után elég nagy hátraarc ez a tank. Míg az A-44 egy jó közelharci tank(hozzáteszem,hogy az Obj 430 II is az), az Obj 416 egy Td és egy light keveréke és így is kell játszani vele. Jó látótáv, jó ágyú, 0 páncél, szóval köze nincs az átlag orosz medekhez.
Mivel 3 fok a csőlehajlás, ezért az idő nagy részét azzal tölti az ember, hogy megfelelő pozíciót találjon, mivel a legkisebb bukkanón is az égnek áll a cső.
És mivel a TD játékstílust kell játszani, ezért konkrétan ajánlott a camo skill a legénységre. Én 3 skilles legényekkel kezdem ezt az ágat, akiket a T-54-ről hoztam, de le kellett cseréljem a javítást a camora ennél a tanknál.
Talán a legfontosabb: megfelelő mennyiségű free XP nélkül nem szabad nekikezdeni, mert a stock ágyú szart sem ér ezen a tankon, kizárólag gold ammoval.
Viszont a fejlett ágyú elég kellemes, gyorsan tölt(6,6 sec bia+venti+töltésgyorsító), viszonylag pontos, bár az alap lőszer kicsit lassú, de nem vészesen. A gold ammonak 330 mm az átütése, szóval gyakorlatilag mindent visz.
Mivel hátsótornyos a tank ezért a motort gyakran el fogják lőni, de nem csatánként kétszer, szóval nem gáz, más modul és legénység nem sérülékeny.
Ajánlott játékstílus: a meccs elején sniperkedni, támogatni. Mivel gyors a tank ezért oda lehet érni a másik oldalra is, ha kell a segítség, de szigorúan 2.-3. sorból lövöldözni. A meccs második felében lehet talán 1-1 ellen menni, de csak olyan tankokra, akit 1 max 2 lövésből kivégzünk, mert nagyon gyorsan elfogy a HP-nk, mert nincs semmi páncélvédettsége a tanknak, ráadásul csak 70 fokban fordul a torony így nehéz közelharcolni.
Városi pályán, illetve ahol lehetséges, sidescrapelni nem árt, viszont a tier8+ tankok simán belövik a 90 mm tornyot, tehát nem sok értelme van legtöbbször.
Ajánlott felszerelés: optika,talán periszkóp, töltésgyorsító, venti
Nekem nagyon kilógott a tank az orosz medek közül, inkább a németekre hajaz.
Összességében annak ajánlom ,akit kielégít a sniper, támogató stílus(engem nem).
Ja és mivel bokorban üldögél az ember, ezért sokszor megkaptam az anyázást a kedves csapattársaktól.<#action>#action>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Azon is gondolkoztam hogy át teszem a legénységet bat 12-be és inkább húzom azt,kéne az amx 30.
Közben meg láttam egy hírt,de nem tom mi a franc ez.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 16:50:57
Ez igaz, de mégsem igaz. <#awink>#awink> Lehet, hogy a játék xp-ben, és kreditben nem honorálja a felderítést, de ha van egy jó spotter a csapatban, akkor nagyon sokat hozzá tud tenni a győzelemhez, ami a vereséghez képest mégis csak több xp-t és kreditet jelent. No persze csak akkor, ha elég értelmes a csapat ahhoz, hogy lője is a felderített tankokat.
A patch előtt is T10-be került és most is.Igaz már nem kerülhet be T6 csatába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 16:13:27
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
T49-el meg rém rossz menni,az 5 csillagos csapatot át tettem Sheridanbe,most valami 91%-os sutyerák balfék bagázs van T49-ben,de ezekkel minden csata iszonyatos kibaszás,lassú pontatlan idióta banda.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lengyel Pudli Párduc
Tier: 6
Hitpoints: 840
Engine: 700
Weight: 44 235 (Max: 48 000)
Power-to-weight: 15.82
Maximum speed: 55/20 km/h
Hull traverse: 30 deg/s
Turret traverse: 31.3 deg/s
Terrain Resistance: 0.959/1.151/2.205
Viewrange: 370
Radio range: 740.4
Hull armor: 85/50/??
Turret armor: 100/45/??
Gun: 7,5 cm Kw.K. 42 L/70
Damage: 135/135/175 - ? nem kéne növelni egy csöppet? 140-145-re? Még így is elmaradna a svédtől.
Penetration: 150/194/38
DPM: 2011.2
ROF: 14.898
Reload: 4.027s
Accuracy: 0.336
Aim: 2.21s
Crew: 5
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 15:40:46
Milyen szar érzés , amikor a t71 játszva kiheréli. Azért nem szabad előremenni vele,csak hátulról csipegetni.
Tiszta td stílus. Nagyjából 0 felderítés, de hát arra úgy sem kapna semmit.
T71-em sosem volt. Nincs kedvem újabb tankot kezdeni 0-ról.
Napi 3-10 kör. Attól függően milyen az mm, meg a kedv, és mennyi időt szánok rá, ha az mm és a kedv jó.
De ha nincs kedv, be sem lépek.
Pm 1 tier5.......stb
Vagy mondjuk választható lenne Zrinyi (1 vagy 2) rohamlöveg vagy Stug4 , ha már stug4 van akkor a gold ára (esetleg a kredit, de az már citrom ízű).