World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Most is 10x xp van? Mert akkor eléggé gagyi voltam az elõbb 😄

I met God. She's black

Kb.40 mp alatt beléptem,hála az exit és enter kombónak. 😊
Grafikai beállításoknál vedd ki a pipát a tripla bufferelésnél.

várj vele akkor még, be fog engedni

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szabii98
Már mindegy, igazából nem szarakodtam vele, random nyomtam egy entert, közbe net meg minden. Igazából, most bekerültem. Ez a graf eléggé zavaró, mikrolaggok vannak az egérmozdításnál..érdekes lesz

I met God. She's black

Eagle16
Most is sikerült, leteszteltem. Fél perc alatt beengedett.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Fórumon mondtak olyat hogy feküdj rá az enter-re és akkor talán beenged 😄

Én is úgy léptem be tegnap hogy 3 percen át nyomogattam az enter-t folyamatosan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
most kiírja hogy logging in...az a baj hogy már öt perce

I met God. She's black

Artyval vagy? Szégyeld el magad <#idiota>
Am nagyon szép két találat volt 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fogadd õszinte és legmélyebb tiszteletem 😄

ezen mérgelõdöm én is, már sorban kell állni WTF?
Oddball: teszt volt, imádnivaló masina HA lenne kit támogatni és HA lenne ki támogasson, tisztára mint tier 1-2. Oké hogy teszt szeró meg minden de azért na.

szabii98
reggel fél nyóckor telivan mindkét szerver?? így hogy az életbe lehet bekerülni?😄😄😄

I met God. She's black

DarkHorSe
szep volt! <#szomoru2>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LSSAHPAUL

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Amúgy valóban úgy néz ki hogy honfitársaink kicsit ingerültebbek a többi nemzet fiaihoz képest. Pl ha kinyírok egy ellenfelet, magyartól még sose kaptam gratulációt mármint attól akit kiszedtem 😄 ellenben szidást már többszõr is. Egy példa http://beta.xfire.com/videos/5aa91b most volt 1 órája.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Sunsetjoy
A betöltésnél alaphelyzetben a név mellett akkor van valami ikon, ha XVM-et használsz (gondolom), és az illetõ ez EU serverek egyik nagy klánjában tag, szóval úgy lehet szerezni, hogy belép az ember valamelyik ilyen nagy klánba.
Elvileg erre gondoltál, mert ez van a név mellett, a szakaszjelzõ az odébbvan, és nem tûnik medálnak...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Így kell Prokhorovkán megnyerni egy támadást.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Teszt szerver volt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mi a baj vele? 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tier X-es medet kivittél szólóba pubiba? Merész.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jakuza001
Hat de nem is az efficiency miatt az valaki jo jatekos. 😛

Foxy0
üdv
hogy lehet olyat szerezni ami betöltésnél a név mellet szerepel(medál vagy mi)?

Lol szépen rendet vágtál közöttük. xD

Egyszerûen nagyszerû. Megkérdezném azt a vadbarmot aki az algorimust írta hogy ez mégis hogy a rákba mûködik. Mert azért az iszonyat hangulatos hogy az egyik tankoddal egész nap mindig veszítesz.

Solten
Hahh, volt hozza "szerencsed"? 😊 Orvosi eset a gyerkoc. Balf@sz voltam szerinte mert nem szedtem le egy KV-5 lancat, egy 60-al szaguldo haztomb nagysagu KV-5 meg valoban iszonyat nehez celpont egy artista gyongyszemnek 😊

Saor Alba

Bocsi, hogy belevau, de nincs teljesen igazad.

(Bár az kifejezetten tetszik, hogy értelmes hangnemben folyik az eszmecsere)

Én nem tartom magam egy jó játékosnak, de tök szívesen mondanám el a "gyengébb" csapattársaknak, hogy mikor mit érdemes csinálni, de erre egyszerûen egy ilyen stílusú játékban nincs lehetõség. 15 perc max a csata. Ha elkezdõdik indulni kell a megfelelõ helyekre. Arról nem is beszélve, hogy hiába írnám be tankra lebontva, h ki mit csináljon, a játékosok 75%-a nem tud angolul. Annyira én sem, h mindezt 20 másodpercbe belesûrítsem.
Nagyon sok olyan játékos van aki sokkal többre lenne képes, de egyszerûen nem veszi a fáradtságot, hogy megértse a játékmechanikát, vagy egy picit utána olvasson. Pedig ha párszor elmondanák neki, hogy Mines-on gyors meddel felmegyünk a dombra, mert az a csapatnak jó (és így nekünk is), akkor megtanulná.
Egyszerûen nincs "lehetõség" tanítani a játékosokat. Persze nem lehet mindenkit, de sokakat lehetne.

A random csatába meg bele vagy kényszerítve a fejlõdés miatt. Oda max 3 fõs platoont vihetsz. A company-k meg úgy vannak belõve, hogy nem érdemes gyengébb tankot vinned, mert akkor megint saját magaddal (és a csapattal) szúrsz ki.
Tuvok
Tudom, néztem videót is elõbb ahogy csinálják, de nekem nem mutatja, pedig direkt ezért csináltam újra a skilleket a T62-n, de semmi .

Bocsi az offért, de találtam valamit a képek között 😄

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

patchaou
El bizony 😄 bannoltak is 9.-éig 😊

xD elgurult a gyógyszer

rajta kell tartani a keresztet 3-4 mp-ig

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tuvok
Ez az Eagle Eye perk csak a gyári célkereszttel mûködik ? Mod-os a célkeresztem és nem mutat semmi sérült modult egyik tankon se . 😞

Hmmm, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy több megértéssel és alázattal tolja ezt a játékot.
Ha az überpro játékos, akinek lehet anyuci mossa a haját(meg mást is), bekerül egy munkahelyre és jól megalázzák mert nem ért semmihez, akkor mondja, hogy dehát én vagyok az istencsászár a WOT-ban...
Ez csak egy játék, fogadjuk el egymást olyannak, amilyen.
Egy rokkantat sem rugdalsz le a villamosról, mert gyengébb mint te.
Aki meg itt sír, hogy sok az eff.-em és vesztek, menjen CW-zni vagy századozni az hasonlóan nagyarcú haverjaival.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

GaBenc
Akkor ebben meg is egyezhetünk. Megyek kicsit még idegesíteni a prokat aztán alvás. <#crazya>
Majd még zaklatom a társaságot. Sziasztok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

patchaou
Persze, lehet hogy aki tõlem gyengébben játszik, az jobban gitározik, vagy jobban hegeszt mint Én, vagy pont fordítva 😊

GaBenc
Persze hogy béke van. Simán csak beszélgetünk. Teljesen jó ez így. Érvek érvek ellen. Azért mert nem szólnak beléje, azért ezt páran olvassák. Azért beszélünk itt róla és nem privátba.
Én azt próbálom sulykolni, hogy aki itt van az mind becsülendõ ember. Biztos van értéke még ha nem is tud játszani.

patchaou
Valakinek nincs kedve teszten kis gyors cuccokkal gyakorlóban off-roadozni?
Skywalker_Lajos accal vagyok fent, hogy melyiken azt nemtom.

Maala
Az elsõ sor alapján trollkodott. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Akkor 49%-os gyõzelmi aránnyal még neked is van mit fejlõdni 😊 Érted amúgy hogy mit mondtál? Mert a szerint csak az lenne jó játékos akiinek a win aránya 100% körül van...

patchaou
Nyilván. Azért csinálták, hogy az olyan barmok mint Én vegyék a prémiut és esetleg egy prém tankot, hogy ne tier5-6-ban kelljen minden 10-es tankra összefarmolni a kreditet 😊

Grrrrr - kölyök koromban engem is lenéztek, megaláztak stb.. aztán tettem ellene. Aki nem tesz azért hogy jobb legyen, az megérdemli a megaláztatást. Kivétel persze, ha testi, vagy szellemi fogyatékosság miatt nem megy neki. Részemrõl téma lezárva. Béke!

Semmi értelme a vitának. Ha tier-tõl, harckocsinemtõl függetlenül, saját csapatban zöldségek mellett nem tudsz nyerni, akkor még van hova fejlõdni! 😉
Kis elõny szerezhetõ szakaszban gurulással, de az csalás, mert egy-két ügyes mellett lehetsz te helikopter - nyerni fogtok. 😄

[HUN]Kami*, kiskami*

És ezzel megaláztátok õket. alsóbbrendûnek soroltátok be. De nem baj, leszel te is a másik oldalon, idõs korodban, ha elõbb nem.
- Na jól van Tata üljön oda le!
- De én még bírom!

Más: A Clan Warsnak létezik magyar nyelvû részletes leírása?

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

GaBenc
Na látod ez tökéletes. Ha csak a prok játszanak akkor nem vagytok elegen. Akkor nincs is játék. Mert azt te is vágod, hogy nem azért csinálták ezt a játékot, hogy mi jól érezzük magunkat.<#wink>

patchaou
Szerintem ebbe a verés téma inkább nem kellene belemenni...
Nálunk meg volt válogatva ki lehet a csapatban és ki nem. Akik bénán játszottak azok max akkor lehettek a csapatunkban, ha nem voltunk elegen.

GaBenc
Na ezt gondold át. Ha lemész, és ott már játszanak akkor csatlakozhatsz (random). De hogy elzavarsz valakit? Az azért lehet ellen véleményezik.
De egyébként nem beszélsz mellé, csak rossz a felfogásod. Miért zavarom el? Miért nem tanítom? Ja, hogy az fárasztó meg macera. Inkább zavarjuk el.
Na gondold végig.

Ha lemész egy igazi grundra, és elzavarod azt aki ott játszik már ezer éve, mert hozzád képest béna, jó eséllyel verést kapsz. 😄

Anno 5-en voltak igazolt játékosok. Voltam én, aki nem fociztam, de az atlétika miatt gyorsan futottam, és voltak a többiek. Az egész bénától a nem annyira bénáig. Ha oda jöttél volna, és elakarod zavarni a gyengébbeket, hidd el, verést kaptál volna 😊

De ezt láttam most is a nyáron a lányoméknál, nagyok és kicsik együtt rúgták a bõrt. Minden csapatban volt nagy is kicsi is. A kicsik sokszor kerékkötõk voltak. Mégsem zavarták el õket a nagyok.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

patchaou
Ma pl azért hagytam abba, mert olyan csapatokat fogtam ki, akik elhullottak 2-3 perc alatt, és körönként 25-40k kreditet kaptam a type59-el. Igaz a SU100-al amit most vettem vissza nagyon jól ment. Talán azért mert tier 6-os csatában nem számított mennyi növény van a csapatomban, pár kill-t mindig összehoztam. Viszont T8-9 növények ha kihullanak mellõlem akkor a type kevés hogy 6-7 T8-9-es tankkal szemben helyt álljon.

Maala

Ez a tank olyan érzés, mint a KV szétszedés elõtt, csak sokkal törékenyebb... Isteni. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A játékban adott a lehetõség arra, hogy olyanokkal játssz, akikkel szeretnél. A random csaták nem kötelezõek, ha azt választom ezekkel a dolgokkal számolni kell.
patchaou
Pont ez az, ha lemegyek a grundra simán elzavarhatom a csapatomból azt aki nem tud játszani, de wot-ban ez nem megy 😊

GaBenc
Csak az a gond, hogy ezen mi nem tudunk változtatni. Azzal hogy egymást alázzuk nem fog változni semmi. Te én csak játszanunk, mi ezt tehetjük. Gondolom neked is tetszik a játék, nekem is. Neked megy, nekem nem. Ezért még nem kell egymást gyûlölni. Vagy tévedek?