World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Kubukli: hunt us downról is volt, amikor elfelejtettek szólni, pedig már rég ment az event.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Finoman szólva nem konkurenciája a WoTnak, mert teljesen másik dimenzióban mozog a kettõ a picon.
Pz. III tornya is 30mm lett, mert állítólag 40mm a 70-bõl spaced armor volt...tegyék már be végre a hivatalos hitbox-okat komolyan. Így csak hülyítik a játékosokat a kamu értékekkel. (Churchill 150mm-es frontja és a T95 oldala nagyszerû példa...)
LamazPete
AMX M4 45-tel top tankként nem tudott értékelhetõt nyújtani.
Mondjuk a statja alapján semmivel sem tudna.
Legalábbis más ésszerû okot nem tudok, mert eddig is egy nyomorult szerencsétlenség volt a T95, és azt sem lehetett elmondani róla, hogy ellepték volna a csatákat, mint anno a franciák.
Victory!
Battle: Highway 2012. szeptember 9. 10:42:10
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 552 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 110 049
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az a vicc hogy mindig is ennyi volt, 152mm csak a lánctalp vonalában volt, a döntött rész teljesen papír...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval kelljen csak kicsit célozniuk már rá, ha egyszer nekem is folyton a weakspotokat kell vadásznom IS-7-ben ülve 😊
(Jelenleg az E-50 220-as penû ágyújával általában viszem az IS-7-eket szembõl, ha oda talál, ahova célzok.)
WoT: Nishizumi77
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
El tudom képzelni hogy 8.0-ban nyer annyit, hogy nem lehet majd megbízhatóan átlõni Tier X TD-kel sem, csak a test alját.
összesen 3db van hozzá az pont 1 tár, és elsõsorban a beteg szar obj 263hoz tartogattam ami most nem volt.
Az IS-7et pl sima APval lõttem ki, 1 tár goltot a jgpz felépítménye kapott. Mellesleg APval is sima ügy oldalról kilõni egy IS-7et ami beszambázik 50el egy ház mögül ez úgy hangzott mintha vért kellett volna izzadnom IS-7 ellen 293as pennel...
I met God. She's black

( És zárójelben megjegyezném itt a remek alkalom a sok okosnak hogy kipróbáljanak olyan tankokat amikkel még nem mentek pl JP E-100at, és látni fogják teljesítmény szempontjából mennyire nincs egy szinten az összes többi T10 TDvel. )
I met God. She's black
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Province-t néztétek már, variáltak azon is?
Mondjuk a jpz pont olyan szar, mint elõzõ teszten.😄 El halufon egy lövéssel kigyújtott egy másik jpz oldalról, 2-al meg ki is lõtt. Aztán ruinbergen meg szinte átment sebezhetetlen módba, minden pattogott.
Lakevillt nagyon átalakították a városban, sokkal kevesebb a fedezék, szélesebb lett a felsõ út, nincs többé az a domb a templom környékén. A part mentén végig berakták a kikötõt. Fütyivel meg feljutottunk a hegy legtetejére.😄
Valami nyomoréktól meg kaptam egy minuszt, biztos az aimbotos csíter köcsögök bûvöletében él.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
I met God. She's black
Kt-ban ült az ellennél, én meg a t32-met húztam. H/G1 környékén találkoztunk, magasabban ált a kt-val, mint én a t32-vel, így elég éles szögbõl lõttem a hasára alulról. A lövésem meg valami 3 modulját is kiütötte egyszerre, mint késõbb kiderült. Biztos végigment a tankban.
Erre elkezdett aimbotozni, meg csíterkurvaanyázni. Elõször nem is foglalkoztam vele, nem tudtam kinek irogat. Aztán megkérdezte tõle valamelyik játékos... Hát, nem lehetett felfogatni a nyomorékkal, hogy nem vagyok csaló. Egész csata alatt szídott... Prívátban kérdeztem tõle, hogy milyen a wotban az aimbot és jól lebaszt@m, hogy hogy lehet valaki ennyire ostoba, ennyi csatával.😄
Szerencséje, hogy azt hittem, sg fórumos. Vannak érdekes mákvirágok a játékban.
Nem egészen ilyen emlékek élnek bennem Lakeville partvidékérõl...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De komolyan! Az új hangok és grafika mellett olyan élmény vele játszani, hogy teljesen le vagyok nyûgözve 😊
A normalizáció csökkentés is jót tett neki, a választható játékmódok is a hasznára vannak, és egy nagyon komoly pozitív meglepetés nekem. Teljesen jól játszható, és eldöntöttem, hogy ki is fogom húzni élesben, amint végeztem az USA TD ággal.
Megpróbáltam elbírja e a hajó de keresztül esett rajta 😞
Legalább törné össze vagy valami, ilyesmi a mechwarrior 3 óta van ott pedig a talajt is kirobbanthattad. Nesze neked 13 évnyi fejlõdés a játékiparban.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.