World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

25k xp még a batchat FFFFFFUUUU már nagyon unom a lórit
Eagle16
Én anno eladtam...92mm-es átütéssel kellett vele mennem KV-k ellen amin 107-es ágyú volt 😊 Addig volt meg csak amíg összeszedtem vele a kreditet egy rendes Tier 5-ösre.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A játékot sajnos ki kell fizetni. Utána természetesen semmi nem kerül pénzbe. DCS sorozatnak nagy jövõje van. Most fog kijönni nemsoká a legújabb harci repülõ szimulátora.

Ennyi alapján, ez egy szar...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ha élesben is kapható lenne, lehet beruháznék egyre a Matilda Black Prince mellé 😊

Kubukli: hunt us downról is volt, amikor elfelejtettek szólni, pedig már rég ment az event.

patchaou
Ez az egyik, a másik ok pedig az új csodafegyver. Teszten szakaszban mentünk obj263-al... egy masu ha elénk került nem élt 20 másodpercnél tovább 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Javíts ki ha tévedek, de ez a cucc még erõsen fejlesztés alatt van, nem adták még ki, és ha majd kiadják, jó borsos ára és brutális gépigénye lesz, mint az összes DCS játéknak.

Finoman szólva nem konkurenciája a WoTnak, mert teljesen másik dimenzióban mozog a kettõ a picon.

Nahát erre jó a tesztszeró. Mindig gondolkodtam rajta, hogy a VK4502A-mból ki kéne fejlesztenem a Maust. Hát nem kéne, a tesztszerver megmutatta. A mindenhol nagy számban jelenlévõ artista söpredék miatt teljesen játszhatatlan, felejtõs.

Ruszkijainkról annyit, hogy a Twitter quiz eltûnt a francba mert egyre többen játszottak és a gyökerek inkább szüneteltetik csak hogy ne kelljen foglalkozni vele.

Eagle16
Amúgy tegnap néztem, hogy a teszten megvehetõ 1500 goldért a bétás ajándék Sherman is.

Eagle16
Ez alapján: link szerintem 60mm körül lehetett a döntött rész, nem tudom honnan vették azt a 30-at.

Pz. III tornya is 30mm lett, mert állítólag 40mm a 70-bõl spaced armor volt...tegyék már be végre a hivatalos hitbox-okat komolyan. Így csak hülyítik a játékosokat a kamu értékekkel. (Churchill 150mm-es frontja és a T95 oldala nagyszerû példa...)

Egy undorító nyálkás valami mászott elõ tegnap a kövek alól:
LamazPete
AMX M4 45-tel top tankként nem tudott értékelhetõt nyújtani.
Mondjuk a statja alapján semmivel sem tudna.

Úgy tûnik, ruszkiaink rájöttek, hogy az E3 is kívánatos lett a játékosok körében, ezért még jobban megnehezítik az oda vezetõ utat...
Legalábbis más ésszerû okot nem tudok, mert eddig is egy nyomorult szerencsétlenség volt a T95, és azt sem lehetett elmondani róla, hogy ellepték volna a csatákat, mint anno a franciák.

T8 as csata, fogyatékos enemy, 0 arty, sok sok ilyet még... 😄

Victory!
Battle: Highway 2012. szeptember 9. 10:42:10
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 552 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 110 049
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper
patchaou
Már töltöm is le, megnézem mit tud 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
T95-ös über oldalpáncélja...8.0-ban.

Az a vicc hogy mindig is ennyi volt, 152mm csak a lánctalp vonalában volt, a döntött rész teljesen papír...

Maala
Game resi... Nekem akkor van ilyen, ha indításnál caps/numlock be van kapcsolva véletlen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nyilván nyerni fog vele valamennyit, de minden más tank is, ami nem totál papír.
Szóval kelljen csak kicsit célozniuk már rá, ha egyszer nekem is folyton a weakspotokat kell vadásznom IS-7-ben ülve 😊
(Jelenleg az E-50 220-as penû ágyújával általában viszem az IS-7-eket szembõl, ha oda talál, ahova célzok.)

Ez kicsit férfiasabb! <#ravasz1> Nincsenek rejtett kibaszások a játékossal és semmi nem kerül pénzbe.

Ezen fölösleges problémáznod, az IS-7 csak szembõl kemény, többi részét abban a tierben röhögve át lehet lõni. Még 7.5 elõtt volt hogy DB 132es penjével öltem meg egy IS-7et, igaz nem volt könnyû mert 10 lövésbõl 5 lepattant a seggérõl de csak kifeküdt.

WoT: Nishizumi77

Ismétlem nem kötekedés. Csak ráuntam hogy viszem IS7 et és nem lehet letámadni egy tankot se vele mert akárhol átlõnek. Írtam az object 268 as sztorit is hogy nem lehet 303 mm es átlag pennel átlõni a 240 mm es frontját ami még szögbe is állt. Vittem T54 et azt meg rend szerint az aljára rakta állandóan.És ott is 10 bõl minimum 6 csata vereség és szerintem ebbe semmi élvezet nincs.Kb mehettem volna minden tankal tolatva akkor érem el ezt hogy ott lõnek át ahol akarnak. <#nyes>Mindegy ha ti élvezitek a goldal való trollkodást akkor sok örömteli pillanatot kívánok hozzá. <#puszis>

Nem tudom mibõl állna nekik kikapcsolni az aranylõszer vásárlási lehetõséget a tesztszerón.

Úgy csinálsz, mintha normál szerveren nem látnál például gold lõszerrel lövöldözõ E-100-at vagy IS-4-et. A tesztszerveren biztos olyanok is játszanak, akiknek normál szerveren csak egy T-34-ük van, de teszten beleülnek a hõn áhított T-62A csodamasinájukba. 😊

Hát jah... province-ot nem piszkálták, aztán lehet, hogy a jövõben, az is átalakításra kerül az új render szerint.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tier 10 es csaták nagyon nem olyanok teszten mint normál szerveren. Wg külön igárte hogy nem lesz csak valami 400 gold naponta. Nem hiszem hogy bármiben is hiányt szenvednének gold lõszert kivéve ha nem lenne tömve mindenki goldal.

Eagle16
Mondjuk nem tudom, az Is-7 frontja mennyivel lesz erõsebb a normalizáció csökkentés miatt. 7.5-ben a front felsõ része védett 260+-os átütés ellen, csak a Tier 10-es TD ágyúk tudták átlõni, a tornya meg atombunker védettségû.

El tudom képzelni hogy 8.0-ban nyer annyit, hogy nem lehet majd megbízhatóan átlõni Tier X TD-kel sem, csak a test alját.

Szerintem se, de jól esett 😄

összesen 3db van hozzá az pont 1 tár, és elsõsorban a beteg szar obj 263hoz tartogattam ami most nem volt.

Nekem pont elég volt 1 nap teszt és be is sokaltam a sok retardált gold lõszerestõl.

Próbaképpen kipróbáltam a gold consumeablekat meg gold ammot egy két dologban. Nem kell keresztre feszíteni mert félévente 1x használom. Bétában az ingyen gold mellett se használtam.

Az IS-7et pl sima APval lõttem ki, 1 tár goltot a jgpz felépítménye kapott. Mellesleg APval is sima ügy oldalról kilõni egy IS-7et ami beszambázik 50el egy ház mögül ez úgy hangzott mintha vért kellett volna izzadnom IS-7 ellen 293as pennel...

Majd' 300-as pennel szvsz semmi szükség gold lõszerre ehhez.

Eagle16
Nem véletlenül kezdtem el a francia TD ágat 😊 8.0-val sokat nyernek, még így is hogy megint nerfelik õket.

Most ez télleg ekkora teljesítmény hogy goldal ott lövöd át IS7 et ahol akarod és még ki is posztolod? Nem kötekedek, ilyenekkel van teli a teszt is.

szabii98
basszus már 2 perce updating modules....hogy a fenébe tüntessem el azt a szart középrõl?😄

I met God. She's black

Valamiért nem rakta be a képet:

Kipróbáltam az AMX50 155ös foschot. Nagyon brutális pusztítást lehet csinálni azzal a 3 gránáttal a tárban. Foglalom a bázist, jön ész nélkül egy ellenséges 100%os IS-7 hogy na majd õ megvédi a bázist. 2 lövés volt, az elsõ trackelte és kigyújtotta aztán elég hamar megkapta a 2.at amitõl meghalt. 1et tudott rám lõni az is csak lánctalp és 0dmg volt 😄

( És zárójelben megjegyezném itt a remek alkalom a sok okosnak hogy kipróbáljanak olyan tankokat amikkel még nem mentek pl JP E-100at, és látni fogják teljesítmény szempontjából mennyire nincs egy szinten az összes többi T10 TDvel. )

szabii98
Lehetõségem nyílt kipróbálni a t62a-t, nagyon bejövõs cucc! 😄 Mindjárt meglesem a T-54et és az m48 pattont is, jó ez a teszt

I met God. She's black

Egyébként nem tudom ki és hogyan van vele, de én kiszedtem a pipát beállításokban amellett a sor mellett, hogy akarok-e assault módba játszani mégis ennek ellenére kb. 3-szor berakott assaultba a játék (olyan 30-40 csatából) xd.. Mindvégig T10-es vassal mentem. Tehát nem értem akkor..

Hozzá bizony. Na, akkor már más is ismeri. Fú, komolyan, büszke vagyok rá, hogy õ is hazánkfia. <#mf1><#eplus2>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na akkor ha kijön élesben kb állhatunk is neki azonnal új CW taktikát begyakorolni 😊
Province-t néztétek már, variáltak azon is?

Az e100-al és a jpz-vel is ez a helyzet, próbálgattuk õket 3-as platoonban kickel meg borczal. Nagyon dúrva dolgokat kibírnak és a hp is rengeteg.

Mondjuk a jpz pont olyan szar, mint elõzõ teszten.😄 El halufon egy lövéssel kigyújtott egy másik jpz oldalról, 2-al meg ki is lõtt. Aztán ruinbergen meg szinte átment sebezhetetlen módba, minden pattogott.

Lakevillt nagyon átalakították a városban, sokkal kevesebb a fedezék, szélesebb lett a felsõ út, nincs többé az a domb a templom környékén. A part mentén végig berakták a kikötõt. Fütyivel meg feljutottunk a hegy legtetejére.😄

Valami nyomoréktól meg kaptam egy minuszt, biztos az aimbotos csíter köcsögök bûvöletében él.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

együtt kell vele élned, én se lõttem át tegnap 303 mm átlag pennel egy T62A tornyát ami 240 mm. Object 268 behorpasztotta a tornyát löveg mellett még láttam is a horpadást. Reális esetben egyhitelnie kellett volna. SZAR FOS HUGY RANDOM JÁTÉK.

Még csak pár kört mentem teszten, Lakevillre még nem kerültem. Mondjuk elég komolyan belenyúltak pár pályába. És olyan pályákon is van assault meg encounter, amiken eddig még nem volt. Szóval lesz bõven kitapasztalni való .

szabii98
na megint nem tölt be..át akartam rakni a régi grafra, hogy élvezhetõ legyen a játék, erre nem enged be 😄 vicc

I met God. She's black

szabii98
újradolgozták Lakeville-t, egész pofás lett

I met God. She's black

Ezzel a csávóval én is találkoztam már, olyan fél éve steppesen. Emlkezetes volt na.😄

Kt-ban ült az ellennél, én meg a t32-met húztam. H/G1 környékén találkoztunk, magasabban ált a kt-val, mint én a t32-vel, így elég éles szögbõl lõttem a hasára alulról. A lövésem meg valami 3 modulját is kiütötte egyszerre, mint késõbb kiderült. Biztos végigment a tankban.

Erre elkezdett aimbotozni, meg csíterkurvaanyázni. Elõször nem is foglalkoztam vele, nem tudtam kinek irogat. Aztán megkérdezte tõle valamelyik játékos... Hát, nem lehetett felfogatni a nyomorékkal, hogy nem vagyok csaló. Egész csata alatt szídott... Prívátban kérdeztem tõle, hogy milyen a wotban az aimbot és jól lebaszt@m, hogy hogy lehet valaki ennyire ostoba, ennyi csatával.😄

Szerencséje, hogy azt hittem, sg fórumos. Vannak érdekes mákvirágok a játékban.

Jól emlékszem, hogy ez a hajó jelenleg élesben nincs még ott? 😊
Nem egészen ilyen emlékek élnek bennem Lakeville partvidékérõl...

Tudjátok, mit kéne mindenkinek kipróbálnia teszten?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Maust

De komolyan! Az új hangok és grafika mellett olyan élmény vele játszani, hogy teljesen le vagyok nyûgözve 😊
A normalizáció csökkentés is jót tett neki, a választható játékmódok is a hasznára vannak, és egy nagyon komoly pozitív meglepetés nekem. Teljesen jól játszható, és eldöntöttem, hogy ki is fogom húzni élesben, amint végeztem az USA TD ággal.

Megpróbáltam elbírja e a hajó de keresztül esett rajta 😞
Legalább törné össze vagy valami, ilyesmi a mechwarrior 3 óta van ott pedig a talajt is kirobbanthattad. Nesze neked 13 évnyi fejlõdés a játékiparban.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

darki81
ezt valakinek készíthették a szülinapjára, nagyon zsír ötlet <#wink><#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nincs. Most normál módon adja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.