World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát pontosan ugyanez megy WoT-ba 😄
Csak mivel ez online környezet itt lehet rajta változtatni alakítani. Mások a lehetõségek mint IRL.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem leszel elõrébb attól, ha látástól vakulásig csak mások hülyeségével szembesülsz. Általában nem is realizálja a legtöbb játékos, hogy mennyire elcseszte, amíg õ jön ki gyõztesen az adott szituációból.

GaBenc
Értelek én. De ha lejõsz a grundra akkor el kell viselned, hogy én is ott játszom. Ez ellen nem tudsz mit tenni. Ha idegeled magad meg sértegetsz és akkor is béna maradok. <#nyes>

Ui:Nem sértegettél, ez csak a példa része. Teljesen jól érvelünk.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Jó az megint más de most itt az ember valamiért dolgozik gyûjti az XP-t a kreditet és egy rendes focimeccsen sem akarja az ember az egyszeri lelkes pityut a csapatba pusztán azért mert nem tud játszani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Maala
Istenem, ez az S-35CA annyira op t5-be a 105össel, mint ihaj...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

van ez az oldal a GYIKben a magyar klánokról : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtkyAtLX61qidGd3SkdZcjlEVGQ0VjdJdUdKRDdTMlE&hl=en_US#gid=0

Mit jelent a jellegnél a fél HC, HC, Szoc, CW?

és a klánháborúnál a CW?

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Tier 10 mezõny de én kapom a legtöbb XP-t 😄
Tetszik ez a detailed report.

GaBenc
Na látod, már is tanultál.
"na, így nem szabad csinálni"
Ez nem hasznos? <#nevetes2>

GaBenc
Én a T5 csinálom a legénységet 100-ra meg a képességeket fejlesztem..........azt hiszem.<#wink>

Negatív példából, más kárából a legolcsóbb tanulni.

Én azt vettem a fejembe, hogy csinálok egy alap tankot maxosra (prémium nélkül). Valószínûleg semmi értelme, de kit érdekel? 😄

Ha nem balfaszokra kellene lövöldöznöm, akkor talán én sem lennék ennyire szerencsétlen ebben a játékban, mert látnék és tanulhatnék valamit az ellenféltõl azon kívül, hogy "na, így nem szabad csinálni".

GaBenc
Te mondtad. Én meg vizuális vagyok és megjelent elõttem Ronaldo itt a téren. Közölte, hogy aki "növény" az takarodjon. Azt állt egyedül mint a szerv a lagziba. <#nyes>

GaBenc
Hogyne lenne hasznuk. Hányat lõttél ki? Az mind xp.<#bee1> Tiszta haszon. Tehát hasznosak (már ha nem veled vannak). <#nevetes2>

Most ne ilyenbe gondolkozz a játszótéren is hazazavarják pistikét mert nem tud focizni hiába szeretne a többi gyerek nem engedi mert senki nem akarja a csapatába 😊
ilyen az emberi természet

Ezek a gyenge képességû játékosok csak arra jók, hogy agyvérzést kapjak tõlük, mert másra nemigen voltak alkalmasak eddig, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem is lesznek. 😊

<#taps> Ezzel teljes mértékben azonosulni tudok 😊

GaBenc
Próbáld ki az ANNO sorozatot. Az sem rossz, ja és nincs eff vagy mi. <#nyes>

Csapatfüggõ. Ahol bajnokság van ott igen. De akik hobbyból a játék élvezetéért mennek focizni, ott nem feltétlen. És ez utóbbiak a legjobb hangulatúak. Ott kevesebb az anyázás. A WoT nem pénzdíjas bajnokság 😊

Artman: A Sims3 nem is rossz játék 😊

Artman
Ez a lényeg, mindenki játsszon a tudása szerint a maga szórakozására, s ne akarjon másoknak megfelelni... Ha gyenge, úgyis hamar kibukik a csapatból, onnantól meg már senkit sem zavar, sõt, a roncsa jó lesz fedezéknek 😛

GaBenc
Nem. A béna az be sem kerül a profik közé. De ha a profi le megy a grundra akkor ott lesznek bénák.

GaBenc
Mivel rám van szólva (és igaza van mert nincs értelme), nem írok véleményt.
Tudjátok olvasgatom a fórumot és mivel munka mellet kikapcsolódásért játszom ezért leparkoltam a T5 szinten. Nekem nem kell, hogy számolgassam az xp-t, meg rentábilis legyen a csata. Én csak játszom.

Artman
Amúgy meg ide nem csak tudás kell, hanem egy jó nagy adag szerencse is. Hisz hiába van fullos MAUS-om, ha a csapat lemmings módjára a másik irányba megy, engem meg 2-3 közepes Tier9-es tank szétszed, mint foxi a rongyot...

Rossz a példa. Íjászat nem csapatjáték. De fociba elküldik a rossz játékost a csapatból. Hiába szeret a béna focizni ha a többiek nem hagyják játszani. Nem így megy ez a valóságban? 😊

Artman
Mivel ez egy "FREE" játék, ugyanolyan joga van egy "gagyi" játékosnak is játszani, mint egy vérprofinak, aki már 100%-os WOT tudással látta meg a napvilágot... Ha "gagyi" kerül a csapatba, le kell nyelni, az ellenséghez is került nagy valószínûséggel. akinek meg nem tetszik, menjen SIMS 3-ozni 😊

Vágom, de ez nem egy profi focicsapat, hanem játék. Én is buktam már meccset nem is egyet, mert ész nélkül mentek elõre. A következõben meg nyertünk, mert az ellenfél ész nélkül jött elõre. Ugyanannyi esélyed van arra, hogy a másik oldalon ilyen gyenge játékosok legyenek, mint a tieden.

Csakhogy ezzel nem teszed tönkre a többi versenyzõ versenyét, mert nem csapatban kell eredményt elérni hanem egyénileg vagy értékelve. Ezt értsd meg. Egy focicsapatban is a gyenge gagyi játékost elküldik vagy nem engedik pályára lépni mert az õ bénasága a többire is kihatással van. Tényleg nem vágod a különbséget?
Szerintem ez súrolja a nagyképûség határát.

Mondok egy példát Ry0K3N. tegyük fel, hogy érdekel téged mondjuk az íjászat. Nagyon. El is kezdesz íjászkodni. de 2 év után még mindig csak az utolsó 3 helyen kullogsz a versenyeken. De egyszerûen imádod a verseny hangulatát, ezért tovább odajársz. Na képzeld el, hogy 1 nap azt mondják ne gyere. Gyakoroltál 2 évig minden nap, csak éppen tehetséged nincs hozzá. De egyszerûen imádod, bár tudod, sosem leszel még a középmezõnyben sem. És leírnak, mert nincs hozzá készséged.

Kicsit próbáljatok kilépni az én-bõl. És gondoljatok bele mások helyzetébe, érzéseibe.

Ez rendben és is nézem a a gépen lévõ adatbázist, de mire jó a szerver oldal?
Másik kérdés: az XVM frissül nálatok?

Ja hogy kaptunk 100 milla free XP-t és 100 mila kreditet, nem csoda hogy fullon van az egész teszt szeró 😄

Grrr, teljesen jószándékkal mondom, legyen igazad. Én nem vagyok ennyire halvérû, mint te. Engem bosszant ha a retardált társak miatt vesztek mert ez a játék úgy van megírva, hogy nem az egyéni teljesítmény alapján fejlõdsz hanem rá vagy utalva másik 14 mukira is. Nem elzavarni akarunk bárkit is, hanem csak arra akarjuk rávenni a gyengébbeket amikor hömbölgünk, hogy gyakoroljanak önkritikát. Amikor regeltem ide 830 effem volt. Most 11xx valamennyi. Olvastam, tanácsot kértem, hallgattam arra aki jobb volt. Ennyi a történet. Baromira nem vígasztal, hogy egy növénynek 1 órával többet kell gép elõtt ülnie, hogy meglegyen a high tier vasa.

Ry0K3N, így gondoltam én is csak nem írtam ki mindet.
Artman
Mégegyszer:

Tiger-II, IS-8, Jagdtiger-re mi az a 3 legfontosabb felszerelés amit megvennétek??? Fontossági sorrendben... 😊

Lol engem meg beengedet a teszt szeró 2 percnyi logging in után. Hol van a szeró szibériában?

Az csak fél megoldás.

Ja, úgy értettem hogy a veteránok nem fogytak el soha, akkor nem szóltam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Válogassatok össze ti is csapatot. alapítsatok tankszázadot, ahova csak a nektek megfelelõ játék készségû embereket vegyétek be. és nincs ilyen gondotok. TDantes ezt mondtam én is. Olvasd el még egyszer.

Ha valaki 5k csata alatt sem tud fejlõdni az nem tier 8 fölé való. Az játsszon mással.

A mégnagyobb baj meg az hogy már tier 9-10 is ezekkel a barmokkal van tele.

Ti meg azt, hogy megdolgozott azért a T8-asért. Sokkal nehezebben jutott el odáig, mint ti. Sokkal több munka, idõ befektetésével. Mégis elakarjátok õket zavarni. Pedig milyen jó, ha az ellenfélnél van 1 ilyen. Olyankor gondolom nem bánjátok. Hozza nektek a statot. Van aki nem tehetséges. nehezen tanul. Õk kiseggelik maguknak az eredményt kitartással.

Akkor is jobb lesz az ember játékélménye mert akkor oké veszít jobban taktikázott a másik nem pedig 2-15-re kapsz ki mert tele van retardált barmokkal a csapatod. Nem lesznek ekkora ordító különbségek az összeválogatott csapatok között.

Szerinted az ászok nem fogytak el az igazi háborúban? Hm. És Witmann? A WoT-osok többségének példaképe? Sok nagyon jó pilóta, harckocsizó, tengeralattjáró parancsnok, jó katona halt meg, lehet valaki akármilyen jó ha el fogy a szerencséje.

Marsielle is nagy ász volt, mégis egyszer csak nem volt többé szerencséje. És annyi. Más lehet századannyira se volt jó pilóta, de simán túlélhette.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Looserke
szeretjük a SU100-at... 😄

Azt vedd észre Grrr, hogy nem a low tierben gyengékkel van a baj hanem azokkal akik még T8 szintre eljutva se tudják, hogy mit kéne csinálni.
Nem hát. Odatoltak egy másikat. A következõ csatában megint egy újonc állt a veterán mellett. Az újonc, rosszabb képességekkel, tapasztalattal rendelkezõk sosem fogytak el. Ellentétben az ászokkal.

Így van és aki golyófogó volt az hamar ki is szelektálódott és nem is adtak a kezébe egy F-16-ost vagy egy atombombát.
tegnap este 10 kor bekerültem kb 20 perc kattogtatás után. és a szerveren csak 5000 volt fent mégis várakoztat

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Gondolod az igazi világháborúban másként volt? Ott is voltak jók, és voltak golyófogók.

Ry0K3N: Dehogy nem fog. Éppen te írtad, hogy kiegyensúlyozottabb lesz a játék. Egyszer ez fog gyõzni, egyszer az.

Olyan ez mint a patika mérleg. A serpenyõ mindkét felében sacc/kb egyenlõ súllyal vesznek részt a jók és a rosszak. Ettõl van kb egyensúlyban. Ha mindkét felérõl kiveszed a rosszabbakat, megint csak egyensúly van.

Az a baj, hogy nem nézitek: Ha a ti oldalatokon csak jók lesznek, a másik oldalon is csak olyant fogtok találni. Akik szintén megfontoltan, csapatban játszanak. Innentõl kezdve a gyõzelem kimenetele kétséges.

99%ban oroszok vannak rajta. tuti van valami szûrõ

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Tanári végzettségem van de a próbatanításokon kívül nem tanítottam. De ezt megtanítani nem az iskola feladata hanem a családé. Amit mondasz arra van/volt már példa Magyarországon, de nem mûködik nagy hatékonysággal. Maximálisan egyetértek a szegregált oktatással. A börtönben sem teszik össze a férfi fiatalkorú fogvatartottat a nõvel, a beteget az egészségessel stbstb.
a tesztszerverre ennyire lehetetlen bejutni?
kb 2 órája nyomogaton a connect-et, néha sorbanáll, de végül mindig visszadob hogy "server busy" ..

nem kotelezoleg nem lenne annyi topgun meg boller de az aranyok maradnanak ,abba gondolj bele hogy amikor pl 2-3 killel elverexed magad az bazisaig egy lassu hevyvel vezettek 3 tankal es 2 noveny vegignezi ahogy 1 light elfoglalja a bazisotokat ,te persze eselytelen vagy visszaerni, es ilyen esetrol naponta tobb replayt tudok neked kuldeni

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU