World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forrás.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Persze, aki tudja hogy hova kell lõni, az ellen nehéz is védekezni bizonyos szituációba. Szerencsére sok a növény 😊 1x valami 12 lövést nyeltem be, 2x lõtték le a lánctalpam, és valami 80% hp-m meg maradt.
Egyébként a csukaorros orosz tankok éppen arról híresek, hogy nem sokat érsz a beforgatásukkal, mert bárhogy forgatod, a csukaorr valamelyik része mindig ideális szögben fog állni az ellenfél számára.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
---
Valami Is-8 szakértõ írna pár sort a géprõl?Valami nagyobb változtatás az Is-3 játék módjához képest? Már csak a lóvét gyûjtöm rám. Is-3-ba szinte szerelmes vagyok, fájó szívvel fogok meg válni tõle.
Egy nagy töltés gyorsító tutit fogok rá rakni, legénységen is van elit alakulat + 2. skill 84%-osak.
Gondolom ventilátort dobjak majd még rá, meg célzás gyorsítót?
Test serveren láttam , hogy Is-7-esre kell még +1 legénység, azt hittem lefejelem az asztalt....
Faszan valogatta ossze az MM a csapatokat. A te oldaladon 7 mikulas van a masikon meg csak 1. En ilyenkor nem is varok sokat a csatatol. Probalok sebezni amennyit csak tudok a masodik sorbol es meglatjuk mire eleg. A tamogatasukra nem lehet szamitani igy hagyom, hogy menjenek elol.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy sem tudom elképzelni, hogyan valósítják meg az M10 Panthert. Ezzel az ágyúval max tier7-ek ellen lehetne esélye, egy nagyon kedvezõ Matchmaker besorolással, úgy hogy Tier8-akat se nagyon lásson. De tudtommal nem terveznek ilyesmit.
Meg aztán az új matchmaker óta(amit nagyon szeretek, de) a matchmaker kedvezményes tankok kedvezménye gyakorlatialg megszûnt. Churchill a harcokban simán ott van a létra alján tíz darab Tier6 alatt, KV-5 is állandóan Tier9ek ellen megy. WG meg úgy tûnik leszarja a helyzetet.
Amúgy hiányzik róla a csõszájfék.
Nem tudom hogy erõsebb páncélzata lesz-e, de eredetileg extra lemezeket raktak a testre és a toronyra is...lehet hogy ez is spaced armor-os okosság lesz, mint a Super Pershing-nél.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hihetetlen. 75mm L/70 150 pennel és 135 sebzéssel, Tier7en, és drágább mint a Type és a SuPershing. Ezek nem normálisak.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
VK3601-et 6 lövésbõl szedtem ki, mert 4 nem sebezte, pedig nem a lövegpajzsát lõttem. Nem mintha azt nem kéne átlõnöm 247 mm pennel, de tökmindegy.
Inkább nem is mondom, mit csinálnék azzal, aki ezt a penetration 0 sebzéses szart kitalálta! Az ellenfél páncélzatát 3-4-szer meghaladó átütésekkel nem tudok sebzést osztani még átütõ találatokkal sem... röhej!
Lehet hogy akkor IS-8-ra stabi, töltésgyorsító, célzásgyorsító lesz, Tiger-2-re töltésgyorsító, célzásgyorsító (stabi sztem nem szükséges hisz az e-75 meg az e-100 elég lomha lesz), harmadik meg talán venti???
És a Jagdpantherre? az még függõben van hogy mi kell rá...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Két ilyen balfaszt még nem láttam Batmobilban mint ezek,ráadásul platoonban,600 és 800 effivel.
Végig kempeltek a kanyonban,aztán mikor a városban laposra vertek bennünket,elindultak a támadni.Miért játszanak ezek ezzel a játékkal? Miért basszák el másik 13 ember játékát azzal hogy még platoonban is mennek? MIÉRT ???
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tiger2-re én ventit, töltésgyorsítót veszek majd, meg ládát rakok még majd rá.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU