World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Találtam pár hivatalos hitboxot 😊 Talán hasznos lehet.

E-50M: link
Jagdpanther II: link
Obj. 268: link
Super Pershing: link
T-62A: link
T110E4: link
Type 62: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Érdemes kínlódni a teszt szerverrel, be engedett már valakit a leállás óta?

Szerintem a németeknél T7-tõl kezdve felesleges az álca skill. Bár még csak Jagdtigerem van.
A vezetõnek fejleszd ki a megelõzõ karbantartást. Nekem venti+távcsõ (10%)+töltésgyorsító volt rajta.
Sippie
JPZE100-on van értelme álca képességet adni a legénységnek, vagy hasztalan és inkább javítás, vagy egyéni perkeket erõltesse az ember?
Artman
Venti van rajta, a ládát átpakolom. Most az elit alakulat 100% minden emberen, meg a javítás átlag 70%. Akkor lehet h töltésgyorsítót veszek még rá, 3-ik skillnek meg 6-ik érzék a parancsnoknak, a többit meg meg látom. Köszi mindkettõtöknek 😊

I.C.ram
Rammer, Vents, Optics vagy Távcsõ. Harcmodortól függ.
Vetit, töltésgyorsítót és szerszámosládát tennék rá. Ugye gyorsan céloz, így célzásgyorsító nem kell, és gyakorlatilag nincs rejtõzködése, így az álcaháló is csak kidobott pénz. A parancsnok hatodik érzékén kívül az összes többit javításra képezném.

Így van, szart sem, ahogy a legtöbb új másodlagos képesség. Én a hatodik érzéken és az elit alakulaton kívül még egynek se látam sok értelmét. Talán a stabilizátorhoz a pillanatkép és a sima utazás, de a többi tényleg semmit se ér.

Artman
Még mindig nyitott a kérdés: Jagdtiger-nek mi a 3 legfontosabb felszerelés, amit érdemes rá megvenni??? 😊

Master91
Ja. Én meg rá raktam a Leopard parancsnokára, már vagy 40%-os volt mikor elolvastam hogy mire is jó...na sebaj.
I.C.ram
Köszi!

Magyarul szart sem ér. Egy átlagos amcsi tanknál ez kb +8 méter.
Master91
Provides a small bonus of 0.02% per training level (up to 2%) to your vehicle's View Range statistic. The bonus increases to 0.2% per training level (up to 20%) with a damaged observation device to help counteract the damage penalty. The in-game description's reference to "maximum" view range is incorrect. The skill is cumulative with the Situational Awareness skill, Coated Optics, and/or Binocular Telescope.

Forrás.
I.C.ram
Valaki tudja, hogy a recon skill hány % bónuszt ad?
Nekem nem ez volt a velemenyem. Mikor bekerult az IS-8 a jatekba pont akkor ertem oda. Allandoan lelottek a lancat meg az arty hazavagott 2-3 modult meg 1-2 legenyseget aztan baszhattam azt a csatat. Raadasul atlotte szinte minden. Azota valamit javitottak rajta valoszinu, de nekem az IS-3 jobban tetszett.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Master91
Már a kezeim közt érzem az erõt 😄 😄

Persze, aki tudja hogy hova kell lõni, az ellen nehéz is védekezni bizonyos szituációba. Szerencsére sok a növény 😊 1x valami 12 lövést nyeltem be, 2x lõtték le a lánctalpam, és valami 80% hp-m meg maradt.
Artman
IS-8 jobb mint az IS-3. Gyorsabb, kicsit tényleg carabb a páncélja mint az IS-3-nak, de bõven kárpótolni fog a 122mm M62-T2 löveg 😊

A csukaorr alsó részét ugyanúgy át tudja lõni bárki, mint az IS-3nál. Aki tudja, hová kell rajta lõni, az ellen semmit nem véd az IS-3/IS-8 frontpáncélzata.

Egyébként a csukaorros orosz tankok éppen arról híresek, hogy nem sokat érsz a beforgatásukkal, mert bárhogy forgatod, a csukaorr valamelyik része mindig ideális szögben fog állni az ellenfél számára.

Master91
Remek, köszönöm szépen !
I.C.ram
Hát ugyanolyan csukaorra van mint az IS-3-nak. Annyi, hogy ha csak a csücsköt dugod ki, és derékszögben lõnek rá, akkor nagyon pattogós tud lenni. Amúgy inkább flankelõs tank. Szemtõl szemben simán elintézi egy E-75.
patchaou
8.0-val kiadhatnának kis hazánkban egy doboz verziót, prémmel, golddal meg ajándék tankkal 😊 Ebben a formában már lassan megérdemli hogy fent legyen a polcomon.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az oldalának a felsõ része 64 mm és 57° (függõlegestõl) volt. 8.0-ban is csak 104 mm effektív védelme lenne, ha maradt volna 64 mm vastag. Gondolom így biztosabban ütik át az SPG-k HE lövedékei az oldalát.
Master91
Na ez jó hír! Be forgatással sokat lehet benyelni? Is-3 al viszonylag sokat tudok hárítani.
I.C.ram
IS-3hoz nagyon hasonlít. Picit fürgébb, picit szarabbul páncélozott, de kb. ugyanaz a játékstílus.
Master91
Majd szólok a többieknek hogy nézzenek utána.
---
Valami Is-8 szakértõ írna pár sort a géprõl?Valami nagyobb változtatás az Is-3 játék módjához képest? Már csak a lóvét gyûjtöm rám. Is-3-ba szinte szerelmes vagyok, fájó szívvel fogok meg válni tõle.

Egy nagy töltés gyorsító tutit fogok rá rakni, legénységen is van elit alakulat + 2. skill 84%-osak.
Gondolom ventilátort dobjak majd még rá, meg célzás gyorsítót?
Test serveren láttam , hogy Is-7-esre kell még +1 legénység, azt hittem lefejelem az asztalt....
Pár hete volt szabályváltoztatás, szóval lehet, hogy elnéztetek valamit.

Ahogy mondani szokas, ilyen csapattarsak mellett nem is lenne szukseg ellensegre. <#nevetes1>
Faszan valogatta ossze az MM a csapatokat. A te oldaladon 7 mikulas van a masikon meg csak 1. En ilyenkor nem is varok sokat a csatatol. Probalok sebezni amennyit csak tudok a masodik sorbol es meglatjuk mire eleg. A tamogatasukra nem lehet szamitani igy hagyom, hogy menjenek elol.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nekik asszem igénylólapot kell írni(lehet megtették:/)
Mentem Csörcsillel pár kört, és top tank voltam általában, ha nem, akkor is csak pár t6-ost tank volt felette.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
Marha jó kérdés. Szerintem soha. Klánomba is nyertek ESL-en 1000 goldot fejenként, arról sincs semmi hír ( kb. akkor nyertek mikor volt ez az arty-s cucc )
8.0-ban M103/T110E5-öt nyugodtan lehet 25 fokig forgatni, nem fogják átütni az oldalát. Beforgatott M103 homlokpáncéljáról pattan a saját top ágyúja közelrõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én sem értem, csak belinkeltem. 8k aranyért teljesen irrális lenne. Bár ki tudja, a Type62 felderítõ szutykot 6000 aranyért adták, szóval ki tudja.

Amúgy sem tudom elképzelni, hogyan valósítják meg az M10 Panthert. Ezzel az ágyúval max tier7-ek ellen lehetne esélye, egy nagyon kedvezõ Matchmaker besorolással, úgy hogy Tier8-akat se nagyon lásson. De tudtommal nem terveznek ilyesmit.

Meg aztán az új matchmaker óta(amit nagyon szeretek, de) a matchmaker kedvezményes tankok kedvezménye gyakorlatialg megszûnt. Churchill a harcokban simán ott van a létra alján tíz darab Tier6 alatt, KV-5 is állandóan Tier9ek ellen megy. WG meg úgy tûnik leszarja a helyzetet.

Az artis múltheti event 500(gold) mikor jön meg?
Csak azt nem látom honnét szedte ezt az árat...annyiért amúgy egy rablás.

Eagle16
Még nem biztos hogy annyi lesz, a Dickermax is nagyon drága volt a teszten és csak utána kapott normális árat.

Amúgy hiányzik róla a csõszájfék.

Nem tudom hogy erõsebb páncélzata lesz-e, de eredetileg extra lemezeket raktak a testre és a toronyra is...lehet hogy ez is spaced armor-os okosság lesz, mint a Super Pershing-nél.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azt olvastátok, hogy az M10 Panther 8000 arany lesz?

Hihetetlen. 75mm L/70 150 pennel és 135 sebzéssel, Tier7en, és drágább mint a Type és a SuPershing. Ezek nem normálisak.

egy a sok kitarto jatekos kozul aki szereti a kihivasokat :-)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Köszönöm az info-t, remélem akkor már jó lesz. 😊

15:00 újra indítják. tehát legyél bent 15:01 kor nagy eséllyel be fogsz jutni. én is bent voltam de csak 1 kört tudtam menni. engem nem dobott ki csak nem indít csatát

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Titeket is kidobott a szerver? Nem hiszem el.. Most lenne idõm kipróbálni, de ezt sem lehet. Végre bejutottam, a meccs közepén kidobott.

Kicsit sincs elõre eldöntve a csata, mikor egy tier8 TD-vel 21 lövésembõl 12 talál, és ebbõl 7 sebez csak...
VK3601-et 6 lövésbõl szedtem ki, mert 4 nem sebezte, pedig nem a lövegpajzsát lõttem. Nem mintha azt nem kéne átlõnöm 247 mm pennel, de tökmindegy.

Inkább nem is mondom, mit csinálnék azzal, aki ezt a penetration 0 sebzéses szart kitalálta! Az ellenfél páncélzatát 3-4-szer meghaladó átütésekkel nem tudok sebzést osztani még átütõ találatokkal sem... röhej!

Artman
Köszönöm mindkettõtöknek 😊
Lehet hogy akkor IS-8-ra stabi, töltésgyorsító, célzásgyorsító lesz, Tiger-2-re töltésgyorsító, célzásgyorsító (stabi sztem nem szükséges hisz az e-75 meg az e-100 elég lomha lesz), harmadik meg talán venti???
És a Jagdpantherre? az még függõben van hogy mi kell rá...

Én azt nem vágom minek játszanak egy villámgyors, páncélozatlan medium tankal, ami kiválló képességeket, jó reflexeket és jó taktikai helyzetfelismerési képességet igényel. Az ilyen 700 effes kempelõ arcoknak E-75ben meg IS-4/7ben a helyük.

ne mondj ilyeneket , tegnap megkaptuk azert jatszanak mert kitartoak ,tanulhatunk toluk.... nem rettenti el oket a sikertelenseg <#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hát nekem van némi gyakorlatom a DCS fejlesztõivel, tekintve hogy minden repülõgép szimulátorukat rongyosra játszottam a Lock On óta. Orosz fejlesztõk azok is, sokat ígérnek, keveset tartanak be, a határidõ fogalmát pedig nem ismerik, ahogy az optimalizációét sem. Viszont jó drágán adják a portékájukat. Szóval hiszem ha látom, az ígéreteiknek nem hiszek.

Ez a csata Fisherman's Bay-en igazán élvezetes volt. 😊

Gottfried
A Batmobil platoonoktól félni szoktak de ezektõl nem kellett. 😞
Két ilyen balfaszt még nem láttam Batmobilban mint ezek,ráadásul platoonban,600 és 800 effivel.
Végig kempeltek a kanyonban,aztán mikor a városban laposra vertek bennünket,elindultak a támadni.Miért játszanak ezek ezzel a játékkal? Miért basszák el másik 13 ember játékát azzal hogy még platoonban is mennek? MIÉRT ???

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Töltésgyorsító, célzásgyorsító/stabilizátor, venti

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
is-8 stabi, venti, töltésgyorsító.

tiger2-re én ventit, töltésgyorsítót veszek majd, meg ládát rakok még majd rá.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Artman
Tiger-II, IS-8, Jagdtiger-re mi az a 3 legfontosabb felszerelés amit megvennétek??? Fontossági sorrendben... 😊