World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az átlag jenki baka meg nem azt nézte az M10-eseken, hogy van-e csõszájfékje, vagy sem, mikor õ ott járkál az ardennekben a téli -10 fokban nyári ruházatban, és viszonylag "friss" német csapatok jönnek...
WoT: Nishizumi77
Értem ezalatt,h hiába álcaháló,képesség stb stb. és mégis látnak/SU 100ban ültem/.
Úgy,hogy kivételesen takarásba voltam 180°ban,és a nyílt mezõn felém robogó arl39 td eltûnik,de õ menet közben lõ.Néha akkora anomáliák vannak ebben a játékban,h csak na.
15-3 kikaptunk.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem tudom ezek után ki fogja bármire is használni a 88-as L/56ot.
Su-100(122 gyilok),T6-csatában ezen a serene coaston,fent a dombon meglátok egy full Hp-s E8 sörmit szépen becélzom eltûnik és odadurrantok...kapom a szöveget hogy kilõttünk valamit.
Gondolkodom ez hogy a frászba...erre megnézem közelebbrõl,valami szerencsétlen Pz3-ast sikerült kiszedni ami fel se villant,azt se tudtam hogy ott van.Az E8 meg kapott egy kis haladékot.<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy 8.0 után ki fogom cserélni 75mm L/70re a DB ágyúját, kell a francnak rövid 88 😄
Jó kis passzív buffot kapott a DB így már nem is õ a legkisebb átütésû t7 med.

már volt linkelve régebben, lehet tanulmányozni mire érdemes feltenni camo hálót meg skillet
Van valahol magyar nyelven leírás, hogy mi alapján kapunk a csaták után pontokat? Nagy lelkesen beléptem a játékba 10 perce, hogy egy kicsit gyakoroljak. Bele is állt a program a csata elõtti névsorba. Nem tudtam belépni.
Ki kellett várnom a csata végét. Programot kilõve, s újraindítva is a névsorba kerültem.
De még így is nyert a csapat, s kaptam 5xx tapasztalati pontot. Mire?
Biztos azért, mert nem voltam a csapatom hátrányára... 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Talán még nem késõ a bûnbánat a lelkedért!<#nevetes1>#nevetes1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.