World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Pont tegnap lett meg a T-44 es nekem nagyon tetszik. A top agyut kihuztam freebol meg a lancot is igy mar csak a motorok kellenek. Nagyon jol lehet vele tamogatni a heavyket. A Type-nal nekem sokkal jobban tetszik.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Köszi elõre is!
BF3: Atomiccore
A német JagdPZ E100 ezekkel a buffokkal már életképesebb, mint volt?
Kissd: a Párduc átlagsebzése még kisebb, a VK DB-nek meg nincsen penje 😊
Én nem használtam se biztonságos elhelyezés perket, sem vizes lõszertartót, mégsem volt szokása robbanni. Sõt, engem még az oly sokat hangoztatott gyulladási hajlama is elkerült.
Lehet egyéni szerencse kérdése ez is.
A T44-en már csak a lõszerrekesz kell és jöhet a móka. A tornyáról sokan pattantak már le.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ég és föld... Az a sebzés amit ad az lókuki. Penetration nem rossz, de annyira kicsi a sebzés, hogy nos igen...
Állandóan ammo-t kaptam, még skilles legénységgel és vizes lõszerrel is.
Úgyhogy rémálom volt. Nem volt rossz statom vele, de sztem csak mert mindig platoonban mentünk. Különben sztem borzalmas.
Eddig ezt kedveltem legjobban a T8 medekbõl,bár a Lóri is tetszett,de az már T9,Pershing meg olyan 10-ezer Xp,még(stock szutyok alig várom,de kell az E-50 gun szóval nincs free xp...)
A t62-vel egy azaz két probléma van szvsz. Nincs semmi páncélja és a nulla gundepression miatt mindig teljes mellszélességgel vele harcolni.
Namost ez a kettõ így talán a leggyengébb T10-es meddé teszi.
A T-44 meg egy király T8-ban imádom. iszonyat élvezetes vele menni és nem utolsó sorban prémium nélkül is lazán el lehet vele játszani.
Én szinte tökéletesen azonos statot produkáltam vele, mint a T20-szal. Pontosan nem emlékszem, de olyan 60% körüli win, és relatíve jó kill átlag. Van sebzése, van penje, és mozgékony is. Ágyú kitéríthetõsége nem rossz, torony viszonylag pattogós.
Szerintem teljesen rendben van, jó kis tank az, nincs vele semmi baj.
T-44-et még nem vettem meg, mert túl sok ágat húzok egyszerre, így azt most jegelem kicsit.
.... de mire még a T-44-et is kifullozom.....
anno. a Pershingtõl nagyon fostam... mármint az oda vezetõ út miatt, de a T20 nagyon jó, M26-ot meg 3 nap alatt kimaxoltam 😄😄
lehet kiderült h inkább medes vagyok. megszerettem.
prém nélkül sem volt ritka a 900-1000xp.
milyen lehetett korábban? 😄
A Bat egy szar papírlomhapontatlan foschkupac. 😄
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Arra jobb, ha felkészülsz 😊)
inkább városi harcos tank az.... kiereszted a tárat aztán mész tölteni...
de aztán lehet én vagyok a hülye 😄 majd mindjárt megmondják a szakik
kellene egy orosz med.... T-34-85tõl megváltam mert elvették a 100mm-esét 😞
Szeretném kikérni a véleményetek arról, hogy az AMX 50B-t érdemes e amolyan álca tanknak kigyúrni? Gondolok itt arra, hogy álcahálót, teleszkópot veszek rá, és a legények másodlagos képességei közt mindenkinél ott egy álca is.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Megvásárolva:
T-62A' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
😄😄
Wot account (nem az enyim 😄) eladó.
110 nap prémiummal, 5600 golddal, T110E5, Maus, Is4, Is7, T95, Type59, T34, T30, T44, T50, M12, pz4 a garázsban. Minden tank felszerelve. Minden 10-es tankon gold ammo készlet a cw miatt. 3 millió kredit, 400k váltható xp-vel T110E4 kihúzva, T110E3-hoz 100k xp kell.
Ha esetleg valakit érdekel küldjön privit. Elõre is köszönöm.
Legyetek rosszak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És ilyenektõl várnám én (persze hiába), hogy nézzék a minimapot, értelmezzék az eseményeket, ismerjék legalább a saját tankjukat, ha már az ellenségét nem is...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU