World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérni hogy valaki legyen szíves bevenni egy magyar klánba! (a játékosnevem:ninja112)
Elõre is köszi!
Üdv.:
ninja55
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nincs belõlük már így is elég?
It\'s a trap!!! :)
Az elején borzasztóan gyûlöltem a T43-at. A T-34-85 után visszalépés. Ugyanaz a löveg, állítólag vastagabb páncél, némileg több HP és kisebb mozgékonyság. Igazából nem T7-es tank, hanem max T6+. De rá lehet érezni, kiváló spot/sniper tank, van egy olyanja, hogy képes pattanni a lövedék róla, fõleg, ha kicsit bemozdul. Tûz az van, sokszor. 4000+ csata után ezzel fordult velem elõ elõször, hogy 2x gyulladtam ki egy csatában. Az ágyúja jó, ua mint T-34-85, de T7-ben már gyengécske.
Akinek bejön a hátulról lövöldözõs/egy susnyásban lapuló spotoló, az fog vele tudni menni jó köröket. Külön élvezet, hogy sebezni is tud a spotolás közben. De mozgékonysága az hagy némi kívánni valót maga után. Emiatt közelharcot nagyon óvatosan kell vele vállalni.
Csak fanatikus med rajongóknak ajánlanám.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halkan pukkantok , hogy ne fájjon 😊
BF3: Atomiccore
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De jó is lesz,mert az új fizikával jó-pár retard és troll szarba fog fejelni.
-Hú de szép völgy!Lemegyek oda hátha nem lõnek ki.
Aztán a csata végéig ott fog pislogni,mint hal a szatyorba mert nem tud kijönni,vagy a jobbik,ha oda is döglik a szerencsétlenje.
de várom már.
el kell küldeni eamilben a replay filet és a rendszerük automatikusan feltölti Youtube-ra majd a linket elküldik neked emailben 😊
elküldtem nekik a fájlt, küldtek vissza emailt is!
elvileg nemsokára fent lesz youtube-on ^^
EMAIL:
Dear Györe Dávid,
We have received your replay replay and saved it.
Here are the links for your saved replay:
20120911_1506_ussr-KV4_07_lakeville.wotreplay
Please find attached to the replay:
Direct link to download the replay:
http://www.myreplays.ru/dr/2a1803ab-f3b6-276c-3c0f-504f4543481f
Permanent link to the table of combat results:
http://www.myreplays.ru/rt/2a1803ab-f3b6-276c-3c0f-504f4543481f
Permanent link to the table of combat results, as an image
(Convenient for being inserted on forums and blogs):
http://www.myreplays.ru/ri/2a1803ab-f3b6-276c-3c0f-504f4543481f.png
We have defined that you sent us a gaming replay of World of Tanks v.0.7.5 #242.
Our system of conversion of replays into Youtube videos supports this version of the game, and your replay has been automatically submitted for conversion.
When the conversion of your replay into a video is finished, you will receive an e-mail with the link to your video.
You can place your comments, wishes, thanks and other feedback send them to the following e-mail: [email protected]
--
Best regards, MyReplays.ru
co2 meghozta a szerencsémet!!!!
mától szombat reggelig:
féláron van: SU-85 és SU-100
féláras felszerelések
dupla exp a legénységnek
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
felvettem volna vmi videó felvevõvel aztán feltöltöttem volna youtube-ra :/
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Legjobb köröm 1080, 6 kill, közel 6000 sebzés.
T8-as, T9-es tankokkal röhögve összejön 1200-1500 XP is.
Persze, prém nélkül.
Szóval nem értem, hogy T10-es TD-vel (ami többnyire T10 tankok ellen megy), miért nem tudok több XP-t összeszedni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
KV-4 gameplay..... nem fogjátok elhinni amit látni fogtok ..... én is alig hittem el 😄DDD
http://data.hu/get/5555215/20120911_1506_ussr-KV4_07_lakeville.rar
nah erre mit mondtok? szar a KV-4 mi? 😊
Régóta olvasom a fórumot és idõrõl - idõre elõjön, hogy dögöljön meg minden artysta....
Elõre szólok nincs egy artym sem és kb 3 menetet mentem tier 2-es artyval.
A játék része ez is... Én speciel nagyon örülök ha olyan arty van a csapatomban aki segit megnyerni 1 csatát...
Igen lõttek már ki one shotal engem is, és vannak nagyobb tierben is tankjaim nem csak az alsó tierben.
Hihetetlen hogy sokan csak köpködni tudnak, de azt nagyon... Akkor miért játszotok a játékkal ha ennyire köpköditek?
Az artyk is a játék részei mint a TD, MED és Heavy tankok.
0.7.5 alapján várható, hogy tier 10 TD lövegek se fogják stabilan átütni a homlokpáncélt, ha szembõl lövik. Elvileg 391 mm a homlokpáncél effektív védelme 0.8.0 szerint. Na nem mintha sokat jelentene az elméleti vastagság, mert a 0.7.5 kompenzációjával 319 mm. Ennek ellenére a legutolsó teszten a 120 mm M58 35-40%-ban átütötte az orrát, úgyhogy csak 285-290 mm lehet.
A teknõ elejéhez szerintem legalább 232 mm-es átütés kell majd. A torony eddig is nagyon erõs volt. Az a két kis sáv a lövegpajzs mellett ami eddig 248 mm volt most olyan ~260-270 mm lesz.
Megvásárolva:
Felszerelés 'Széndioxiddal tölti meg a tankokat' (1 db) sikeresen megvásárolva. Költöttél kredit: 250 000.
nah végre nem fog égni a KV-4esem 😊))
ez biztos hogy van még? mintha régebben téma lett volna hogy kivették,nehogy jobban fejlõdj ha magasabb tiert ölsz.
alig várom h kijöjjön a peccs!
Az Is-7-est mikor csinálod? Arra nagyon kíváncsi lennék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csak akkor kapsz foglalásért XP-t százalékonként (és fix kreditet, ha te is a foglalókörben vagy az ablak megjelenésekor), ha bázisfoglalással fejezõdik be a játék. Tehát hiába állsz benn a körben, és éred el akár a 100%-ot is, ha kilövik az utolsó tankot, akkor sem kapsz foglalásért XP-t (ilyenkor a játék is azt írja ki, hogy "Gyõzelem, megsemmisítettétek az összes ellenséges tankot", nem azt, hogy "Gyõzelem, az ellenséges bázis sikeresen elfoglalva").
A sebzésért meg HP-nként kapsz XP-t, amit módosít az ellenfél tankja/típusa a te tankod tierjéhez/típusához képest. (Killnél ugyanez)
Célszerûbb sebezni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!