World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha belegondolsz VKdb és kv-13nak sincs nagyobb átütésû ágyúja mégis jobb a fórumokon a közvélemény róluk, mint anno t-43ról volt.
A T-34-85 esetében egyetértek, anno az okosabb játékosok is a jobb 85mm-est használták, a 100mm D-10T túl lassan töltött t6-ban, egy PzIV-nek magasabb volt a DPM-je, de T-43-ra már jó volt a 100 milis, azt már dobálgatta fel t10-be keményen, igen gyakran randalíroztam vele t9-10-ben sajnos és oda kevés rohadtul a 144 pen, persze most már nem rakja az MM t10-be, gondolom fõleg t8-ban állandó szereplõ.

értem, thx. hát még egy 25k xp választ el a top ágyútól :/
Az úgy lehet, hogy a Lóri csak tier 9, a tier 10 Batchatnek meg az a közepes ágyúja, van annál jobb is, aminek a töltési ideje 100%-on annyi, mint a Lóri 100-asának. A Batchaten ventivel, 100%-os csávókkal a 100-as 34.2 körül tölt asszem.

az hogy lehet h batchaton a 100 as fegyó 90es legényekkel 35 egész vmennyi alatt tölt be, de lórin 100 as legénységgel 38,3?
ebben mondjuk szerintem is iagzad van a 85ös ágyúk inkább valók medre, én már bánom, hogy anno a d10t erõltettem rajtuk.
Ajánlom figyelmedbe a T-34-85, T-43 új 85mm-es ágyúját, MESSZE jobb, mint a régi 100mm-es, mert ez azzal ellentétben egy medium tankra való ágyú, nem kell vele sokáig célozni és baromi nagy a DPM-je. A 107mm-es ágyúról mint t5-rõl inkább nem nyilatkozom, ha a jelenlegi pzIV OP, akkor az O^2P.A statomat nyugodtan csekkold le, ezen a néven vagyok a játékban.
és ráadásul úgy is néz ki, mintha egy fél centi vastag lemez lap lenne odatéve 😄
Tényleg viszi, mivel nincs mögötte az égvilágon semmi. A lövegpajzsokat úgy általában azért nehéz átlõni, mert mögöttük még szokott lenni páncél, tankoknál a torony páncélja, TD-knél a felépítményé, Obj.263-nál meg a nyitott küzdõtér van, semmi más. Sztem még a nagy kaliberû HE is viszi.

azét nem olyan baromi pici az, nagyobb neki, mint például az is-4nek vagy is-7nek, majdnem akkor mind mondjuk egy e-50nek vagy KT-nek picivel talán kissebb, jaja az lõhetõ az egy teljesen függõleges lemezlap 😊
biztos jó fullosan aki szereti a TD-ket csak én nem😄
Az alsó rész baromi pici, azt messzirõl nem fogod eltalálni. A lövegpajzsot tényleg viszi az AP?
Mégis milyen buffot kaptak? 😄 Levették a Su85-rõl a 107est, a medekrõl meg a 100as gunt? Az hol buff? Áruld már el nekem? Ennyi erõvel mondhatjuk hogy a PzIV is buffot fog most kapni 😄. Tényleg, és mi van a KV-t ért nerfekkel, az is buff? Nem hiszem hogy túl rég játszanál, mert a béta óta néhány orosz tank igencsak szarrá lett nerfelve.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ehhez még hozzávesszük azt, hogy ahhoz képest, hogy a legmozgékonyabb td elvileg a teszt sezrón körbe táncolt emelkedõs részen a lenerfelt m48, szóval...erõs cucc de asszem én maradok a medeknél, nem való nekem a TD.
tele van, az alsó rész lõhetõ úgy ahogy van, illetve a lövegpajzs gyakorlatilag egy teljesen függõleges lemez lap amit simán be lehet lõni, ezek persze nem túl nagy célpontok, de nem is kicsik!
Nem olyan rossz ez az ág, én is most haladok rajta😊 A stock SU-85-öt azért kellett szokni a B változat után, amivel még random csatákat is könnyedén el lehetett dönteni. Mondjuk az vicces, hogy egy szintet lépünk, de pen és dmg terén sincs jelentõsebb elõrelépés a top lövegek között. Ennek ellenére a 85 sem mondható sztem gyengének T5-ben.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mikor nerfeltek utoljára érdemben orosz tankot? Állandóan, minden egyes patchben kapják a buffokat (T-34-85, T-43, SU-76), a többiek meg szívnak csak. Nem csodálnám, ha az Obj. 263 is kijönne úgy rendes szerverre, ahogyan a tesztszerveren láthattuk. Talán majd másfél év után rájönnek, hogy picit tényleg OP és kettéválasztják, a mostani meg majd átmegy T11-be, a T10-es változat ellenfeleit meg majd szépen lenerfelgetik, hogy ismét õ lehessen a király.
Más: ez az összesített statisztika alapján való balanszolás teljesen torz: pl. az orosz szerveren sokkal több orosz tank van, mint más nemzeté, ergó gyakrabban kerülnek egymással szembe azonos típusok, következésképpen a winrate kénytelen az 50%-hoz konvergálni.Továbbá a fajankó játékosoknak egészen mindegy, hogy milyen jármûvet vezetnek, az õ nyerési rátájuk szintén fals eredményeket produkál. Komolyan, miért nem lehet bizonyos mutatók szerint osztályozni a játékosokat és csak a "felsõ kategóriások" eredményeire hivatkozni a balanszolásnál? Még az is ide tartozik, hogy legtöbbször ha valami új jármû kerül a játékba, akkor egy jó ideig kénytelen OP lenni, mert 100 játékosból ha 5-nek van annyi esze, hogy felfedezze a gyenge pontjait. Ezért nem vagyok híve az ilyen baromi gyors nerfeknek sem. Persze az Obj. 263 más tészta, annak szembõl tudtommal nincs igazi gyenge pontja...
lol és akkor még a az a kis tier 4 vagy tier5 amcsi td leroffolja a stock gunt is rajta és kiszed, na jó eladom ezt a szart az tuti😄😄😄
Nem bírom ezt a stock su-85-t, én azt hiszem lemondok arról, hogy én bármiféle TD-t kifejlesszek az "ajándék" E4en kívûl. Sírba visznek kmolyan mondom. 268 nagyon tetszett a teszt szerveren, de ha belevesszük, hogy CV-n nem sok vizet kavarnak, és nekem kínszenvedés a low tier tdkkel játszani egyszerûen nem éri meg😄 Su100 még szarabb gondolom, su152 troll gunos vacak, isun szenvedni kell egy pontatlan bl10es ért, obj704 se egy nagy durranás, azzal még ráadásul 300k xp kéne. 263-ról is kezdek letenni.

Inkább megveszem lor155-50-t s-51-t jobban járok sztem, még m48-t megveszem akkor full a med gyûjtemény is.
Eagle16
Fölösleges rá felrakni, extra kevés DPM, óriási célzási idõ, cserébe jó átütésért ami nem is szükséges egy Tier 6-os tankra...105-össel jobban jársz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jah és ezért nem lesz több tier10 tankom! tier8-nál nem megyek tovább!
Most nyomtam zsinórban az 5. meccset ahol 1000 sebzést nem tudtam bevinni, mert 2 perc alatt megkaptam a spottot és mindegyik azonnal rám lõtt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trucker39
Akkor valamit állítottak rajta. Az elõbb linkeltem két eredményt is. Sajnos, csat ritkán jön így össze a dolog, de azért látszik, hogy lehet egész jó köröket is menni a ... "morcos légcsapó"-val.

No.1 a hunting listámon a fos155.. és szerintem nem csak nekem :-)
Trucker39
Találó kifejezés. 😊

Én még a DCA 45 elõtt jegeltem az ARL V39-et, ritka szar szerkezet még a 105mm-es ágyúval is, pedig az szinte ugyanolyan löveg mint annó a SU-85 féle 107-es volt. Mégis gyér a tank, mindezek ellenére.

A f@szom ki van már ezzel a sok nyomorék tüzér féreggel. Megvettem tegnap éjszaka a Foch 155-öt, erre nem tudok olyan csatát menni ahol ne lenne minimum 4 db ezekbõl a genyládákból. Minden kibaszott meccsemet ezek teszik tönkre, amint spottolódok egybõl jön rám az orbitális csapás. Ezért ölje bele az ember a sok idõt egy T10 tankba hogy ezek a rohadékok 2 orrtúrás közben is tudjanak élvezkedni.

..a morcos legycsapo 😊
Trucker39
Legalább sikerült megvenni a nagyobbik fegyvert. Ritka idiótán néz ki szegény TD-n:

Hát a KV kapcsán én nem emlékszek, mindenki azt mondta hogy milyen jó hogy azt kiteszik T5-bõl (ami jogos is volt). A SU85 esetében már inkább volt morgolódás.

Trucker39
Ez pedig szép példa arra, mikor ... "nem túl jó" csapattársakkal sikerül egy csapatba kerülni. Nyertünk, de legszívesebben néhány csapattársat falhoz állítottam volna és He lõszerrel lõttem volna rá.

hat nem tudom.. en hosszu oldalakra emlekszem sirasugyileg a su85 es a kv kapcsan is 😊
amúgy most is brutál jó a kv, sztem irreális rofja van azt hozzá tenném...
Csak engem meg zavar hogy amikor a KV megkapta a maga nerfét azért mindenki tapsikolt, mert hogy orosz tank. Pedig biztos sokan szerettek azzal is játszani. De ha egy német tankkal csinálnak valamit akkor egybõl jön miatta a sírás.

ha ezt megszerettem amilyen volt, akkor azert csak banthat a dolog, meg akkor is ha van a tobbi nemzetbol is boven a garazsban. es plane nem latom az okot, amiert evvel akarnek majd jatszani, pont a tobbi nemzet helyett. mert igy konkretan semmi kulonseg kozte es a pz3/4 kozott. ennel ertelmesebb megoldast is kitalalhattak volna.
Kipróbáltam teszten az utódot és azért annyira nem lett az rossz. Meg már megint el felejtitek hogy nem csak német és szovjet tankok vannak ebben a játékban.

..a pz4 130as agyuja mindegyiket vitte eddig a jo pontossagaval. amit helyett most lesz az uj a 110es atutessel, meglehetosen kozepszeru, ugyanolyan gyengecske pontossaggal. pz4nek a mozgekonysaga emelle elegge hurka, ami meg rontottak is. a siras azert megy mert egy jo tankbol, amit tobbszaz csata soran megszerett az ember, lezs egy kozepszeru valami. nem sokan fogjak hasznalni ezutan.
Trucker39
Miket tud a kis kék szörnyeteg...

Igazából nem tudom a T1 Heavy vagy a BDR mitõl rosszabb mint a KV1. Szóval nem értem miért kell mindig sírni a Pz IV miatt.

meglatjuk majd a tezst alapjan. de mivel premium lesz, csodat nem kell varni tole majd, az biztos.
Egyetlen gond vele, hogy látótávolságban óriási visszalépés az elõdhöz képest, persze ez modulokkal valamennyire orvosolható.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

su-85 nagyon jó most... kapott egy durva sniper gunt...
elõtte a 107essel nagyot sebzett de pontatlan vacak volt... 😊
polluxware
oda meg túl lassú..

Nem tudom korábban milyen volt a SU-85, de még így nerfelve is elég jónak tûnik egyelõre. A SU-85B-rõl ne is beszéljünk, azt hittem, hogy csak átugrok rajta és kész, de képtelen voltam tõle megválni, eddig sokkal jobb vele a statom, mint bármilyen más tankkal😊 Persze fontos feltétel, hogy ne vegyenek észre, de ha ez sikerül, akkor még T6-ban is elég veszélyes jószág.
A legjobb az egészben, nagyon úgy tûnik, hogy a SU-101 is valami hasonlóra lesz képes a saját szintjén, szóval kötelezõ tank lesz😊

Axon
Na akkor majd jönnek a jó kis csaták, ahol 10-10 kv1 lesz mindkét oldalon. Nagyon izgi lesz...

Hogy ne legyen ellenfele a KV-1-nek T5-ben.

Nem lesz ami zavarja a csoda Kv-dobozokat T5-be.

medkenet neki van jelenleg a legjobb agyuja abbana tierben. gondolom sokan farmoltak vele.
arra meg ott a SU-14
Axon
Jogos. Akkor marad sulibusznak a kisiskolásoknak 😊