World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A T29-3mas szintû szellõzés kell! Üdv

WOT nick: tepi1

Ez jól hangzik, csak a T10 ágyúk lesznek rá veszélyesek, de még azok is csak akkor ha jó pent kapnak a randomtól.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

180/55 fok, olyan 280 effektív lesz oldalszög nélkül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
lementem egyet durvulni a kicsik közé 😊

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. szeptember 12. 14:55:36
Jármû: MS-1
Szerzett tapasztalat: 2 224 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 695
Csatában elért Achievement: Top Gun, Megszálló

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hali!A T29-re jó a 3mas szintû fokozott szellõzés vagy 4es kell rá? Megnézné vk akinek van T29-e vagy nincs 1 oldal ahol megtudnám ezt nézni?
A Foch-nak kb mennyit fog változni a frontja 8.0-tól?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bebaszna, ha Bisonnal berakna csatába tesztszerveren, nem is próbáltam. :-D Mindenki t9-10-ben mozog, esetleg kevesen t5 környékén a brit csiga kipróbálása végett.

Nem akkor amikor a bisonnal játszottál? 😄

Ja, egy grafikai bug eszembe jutott, kb. minden harmadik tracer látszódott. Simán tankkal tûnt fel, nem arty buzulás közben, de megnéztem haverral trainingben artyval is, ugyanaz volt a helyzet, új renderben próbáltuk csak.

Eagle16
Ez az eltûnés tegnap elõfordult miközben teszteltünk. 50m-re elõttem lévõ T110E3 eltûnt a nyílt terepen, meg az én tankom is eltûnt többször is (T110E5).

Nem az Obj 263 bugos, hanem a szerverekkel van valami.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

popey8
Na meg az arty célkeresztje is eljátszotta ezt. Töltés közben nem látszott, csak mikor betöltött. Mondjuk ez biztos amiatt volt, h a Jimbo mod nem teljesen kompatibilis ezzel a verzióval. Ja és vmelyik mod (sztem a damage panel), megint fagyaszatja a játékot.

Fene, h nincs szerkesztés gomb.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Egyes hangeffektek nekem is egyszerûen megszûntek néhány csata közben.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Végsebességét masszív lejtõ és indításnak egy méretes seggberúgás után éri el. Ahhoz képest mennyire papír kurva szar mozgékonysággal van megáldva, 8.0-ban picit buffolják.

Na, ez így máris jobban tetszik. Meg ez a modul hasonlítgatós cucc is jópofának tûnik.

popey8
Csak pár csatát tudtam menni a top tierekkel, szal még akarom egy kicsit õket próbálgatni, meg persze az új TD ág részvevõit is. Akkor nem törlöm le. Kösz az infót.

Am észrevettem még vmit teszten, nem tudom nálatok jelentkezett-e. Mikor benyomom a shiftet és átvált "ágyú nézetre", hirtelen 1-2 mp-re beszaggat. Bízok benne, h a véglegesben nem fog elõferdülni, mert elég zavaró. Remélem, h ez csak annak köszönhetõ (úgy mint az eltûnõ Obj 263), h a szerverek nem nagy kapacitásúak.

Az IS-4 megússza a csúnya mantlet nerfet. Ez az😊
"Removed auto selection of next x2 tank in post game stats window" - helyes😊

Agreed. Nem csak hogy felesleges még vacak is, és kötelezõ kifejleszteni az Obj. 263-hoz, agyfasz.

Mindenki beszél mindenféle tankról...de a francia nehézrõl senki ??? miért olyan xarr...? nekem most lesz meg az m4 45 .öm...de láttam demot amx50b -rõl szerintem semmilyen tank nem ér fel hozzááá...annyi hogy nem annyira kemény a páncél...de a többi eszméletlen..a töltési meg a végsebességérõl nem is beszélve!!!!!!
Pedig voltak jócskán, fõleg a hangok terén. Nálam Himmelsdorfon egyáltalán nem voltak hallhatók lövéshangok, de csak ott és nem is minden nap, érdekes volt. Becsapódás és futómû hangok meg minden pályán bugosak voltak nekem, hol voltak, hol nem. A fizika teszt óta viszont jócskán kevesebb volt a grafikai bug, úgy hogy fejlõdnek bugtalanítás terén.

Axon
Én nagyon szeretem. Remek köröket megyek vele.

Eagle16
Lényegesebb változtatások kicsit normálisabb fordításban:

"-New TDs will be mostly nerfed. Some guns will be removed
-Will revert IS-4 gun matlet nerf and PZ3 chassis armor nerf
-Bloom effect will remain. Game artists will go through all maps and remove where it is excessive.
-In 8.1 or 8.2 it will be possible to disable bloom.
-Fixed some places with weird FPS drops
-Anti-aliasing with with the new render will remain FXAA. TXAA will be done, but later.
-In tank tree it will be possible to compare modules from different nations
-Collision damage model will be reworked
-Unsinkable T-28 will sink
-Removed auto selection of next x2 tank in post game stats window
-Lots and lots of bug fixes.... "

popey8: lesz még második teszt patch is, szóval ha még tesztelni akarsz akkor ne töröld le.

Hát az attól függ, szeretnél e még részt venni a Teszt2-ben is. Ugyebár most sem egykörös lesz a teszt.

Hát én ahogy általában, most se értek egy szót se a Google Ferdítõs változatból. Fasza kis szoftver ez a google fordító, csak kár hogy nem mûködik.

Kár hogy nem tud itt valaki oroszul. 😄

popey8
Szerintetek a teszt szerver kliensét akkor le lehet törölni vagy szükség lehet még rá?

Eagle16
Nem, lesz még teszt 2 is.

patchaou
Én semmilyen különleges buggal nem találkoztam.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor ezek szerint lesz még teszt2 is vagy simán kiadják a változtatásokkal véglegesre.
Mert ha igen akkor megint kapunk egy szép félkész valamit amilyen bugok voltak a teszten.

Remélem az 54-122 top ágyúját kiveszi, mert teljesen felesleges a jelenlegi formájában.

Eagle16
"- Parameters of the new Fri will generally nerfed. Some guns will be removed."

Ez lenne a szovjet TD nerf. Néhány ágyút teljesen el is vesznek tõlük.

Remélem, mert ilyen formában kiadni a 263at egy kicsit túlzás.

..szerintem ezek plusszba jonnek az eddigi valtozasokhoz..
Csak én nem látok itt nerfet az új TD-kre? Vagy azt csak késõbb jelentik be?

Eagle16
Teszt 2-es változtatások, google fordítós.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Parameters of the new Fri will generally nerfed. Some guns will be removed.
- Turret IS-4 and the housing Pz III go back.
- The effect will bloom. Who are the artists on all cards and remove its excessive effect, if they find it.
- In 0.8.1 or 0.8.2 will be able to turn it off. Who do not have time.
- Found a few things with strange subsidence fps in different places on different maps. Corrected.
- Overall performance on most cards raised by 10-15%.
- Found drawdown fps in Snipe mode and in semi bush. Now fix.
- Hellish fog on Prokhorovka is removed.
- Smoothing the new renderer will remain until FXAA. Will do his version TXAA, but later.
- Bringing almost all settings to the standard rendering.
- Sights we modify so as to be visible on all backgrounds.
- Will be reworked slightly specular component of light tanks and facilities that will give them an extra "texture of."
- The sounds of guns firing will be fully recycled.
- The sound of a battering ram has already been fixed.
- The sound of falling caterpillars already been rewritten.
- The sound skips from the fight is still going.
- In the tree display will return count is spent on research experience of the tank or the module.
- Return the ability to compare the modules of different nations.
- Will the bug with the inability to install the module after an increase of insufficient capacity.
- Can introduce zapominenie scroll position for every nation.
- Background "Daisies" are likely to make is not so dark.
- Entangled F5 and F6 correct.
- The T will be returned to the team "support fire" (or "attack" for the arts) when pointing at the enemy.
- Will be reconfigured system damage in ram.
- Will the improved dynamics lift "up the hill" and maneuvering when climbing "up the hill" for all tanks.
- Will be fixed avoidance of falling damage the tank to another tank was destroyed.
- Will be fixed bugs with incorrect operation indicator of flooding.
- Netonuschy T-28 will sink.
- Bug with the disappearance of the tank in the scope of the work now.
- Will Fixed crash when exiting the hangar.
- Many fixes to the emblems and inscriptions: the location of the point, blink, and so on.
- Will ipravleno hang when installing the logo or inscription.
- Will be fixed partial disable fix the position of tools for RMB to art-ACS and PT-ACS.
- Disabled auto-select the next tank with x2 in the statistics after the fight.

Már akinek használhatò :-D
én imàdtam a 100 milissel is a T43-at

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Így van. Lehet hogy az orosz medektõl elvették a 100mm-es ágyút, de a 85mm-es BM löveg feltúrbózásával (nomeg az új motorokkal) nagy buffot kapott a szovjet med ág. Végre van normális, gyorsan célzó, medium tankra való ágyújuk, ami eddig nem volt. Összességében jól jártak.

A peccs a T-34/85bõl és a T-43ból egészen használható tankot csinált.

Master91
Meg jött a MarderII-esem is:

Master91
Ezért megyek csak AP-val 😄
Metalmilitiakid
Olyan nekem is volt IS3 al, hogy az utsó t54 et akartam aprítani amikor nézem, 120 as sebzés, mi a fasz és észrevettem, hogy nincs több AP 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ha én visszavenném akkor túl nagy lenne a soviet hvy bias gyûjteményem....
már bent áll a garázsban KV-1, KV-2, KV-4, IS, IS-8, IS-4, IS-7
😄DDD
patchaou
Köszi! Amúgy én is sûrûn gondolkodom az IS-3- visszavételén. Rohadt jó köreim voltak vele. Az miatt a tank miatt szoktam rá arra, hogy max 3-4 repeszlõszert vigyek magammal 😊 Volt hogy csak azért nem lett 10+ killem ert elfogyott az AP és repesszel kellett bontogatni, aztán valaki elvitte a maradékot...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

érdemes letölteni a videót és eltenni a winchester mélyére emléknek... majd visszanézzük 50 éves korunkban xD
190mb-ot foglal az én KV-4es videóm.....
Master91
[email protected]

Ide elküldöd neki e-mailben csatolva, semmi szöveget, semmi tárgyat nem kell írni.

Vissza dobnak 1-2 levelet, hogy beregisztráltak téged a rendszerükbe, mi a jelszavad/felhasználó neved ( semmi értelme..), meg 1 nyugtázást, hogy hamarosan meg csinálják a videót.

És olyan 1-2 órán belül jön még 1 levél a youtube linkel.
Most a Marder II videómat várom, azt is meg osztom itt propaganda és kis e-pénisz növelés céljából 😄 😄
szép!
rohadt IS-3! sokat gondolkodtam rajta hogy vissza vegyem-e 😄
patchaou
Ilyen replayt, hol lehet "csináltatni". Csak mert tegnap szakaszban hoztunk 13 killt, abból 10-2-1 arányban 😊

patchaou
Ezzel Én is így voltam. Nem könnyen vettem rá magam, hogy nekiálljak, annyian ócsárolták, aztán valahogy megszerettem és pikk-pakk kihúztam vele a T-44-et 😊

Maala
Amúgy az artys videót 2:00 környékén érdemes megnézni. 😄 Tudnak ezek a játékbeli állapotokról, csak szarnak rá. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

én nem szerettem bár nem volt kritikusan szar, de utána a t-44 az új lb-1el nagyon durva volt😄 És akkor a MM szinte mindig toptiernek rakta t-44-t iszonyat pusztítást lehetett vele végezni, talán azzal a tankkal a legjobb a statom😄
Master91
Végre meg csinálták a 8 killes Is-3-as replayemet. A végén be sírtam az artyval....
Én mondjuk kifejezetten szerettem a T-43-at, valszeg azért, mert kellemes meglepetés volt, csak rosszat olvastam róla elõtte és ehhez képest elég jó kis vas volt.

Sõt, merem állítani, hogy kb. 40%-ban top tier. Nem mondom, hogy sok a 144 pen egy t7-es medre, viszont cserébe eléggé pontos a 85mm-es(szemben a 100mm-essel), úgyhogy lehet lõni weakspotokat.