World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arty alig sebez a kv-4-re.... vicc kategória 😄 Bat 155 ilyen 100-200akat... de azokat meg nem sürün tesz be ellenem... max ha még védett volna AP ellen 😄 de azért megkérdeztem 😊
Arra meg ott a lejjebb linkelt Agritraktor, nem? <#smile>#smile>
Ap-ellen semmit 15% He+ramm ellen elvileg, a PzB2-õn van nálam,de csak a tankok kis derp-ágyúik ellen véd,artyk szétcseszik úgy is...
Én kb. 1000 csatánál járok vele és a legénységnek lassan össze jön(ne) a 2. skillje is. Így viszont sajna fájdalmas búcsút kell mondanunk. Csak azt nem értem, hogy ivánéknak miért jó ha eltûnik a játékból a PzVI?
nah ezt aztán faszán leírtam....
javított változat következik:
"Repesz páncél az ütközések és robbanás ellen ad több védelmet igaz?
magyarul rammolás és arty lövés valamint HE találat ellen ugye? AP ellen nem?!
gondolkodtam h felvágom KV-4re... így is egy páncélszörnyeteg, de ha csak HE ellen véd akkor annyira nem éri meg az a +1 tonna 😄
így is 107 tonnás a kicsike 😊"
javított változat következik:
"Repesz páncél az ütközések és robbanás ellen ad több védelmet igaz?
gondolkodtam h felvágom KV-4re... így is egy páncélszörnyeteg, de ha csak HE ellen véd akkor annyira nem éri meg az a +1 tonna 😄
így is 107 tonnás a kicsike 😊"
Repesz páncél az ütközések és robbanás ellen véd több védelmet igaz?
gondolkodtam h felvágom KV-4re... így is egy páncélszörnyeteg, de ha csak AP ellen véd akkor annyira nem éri meg az a +1 tonna 😄
így is 107 tonnás a kicsike 😊
gondolkodtam h felvágom KV-4re... így is egy páncélszörnyeteg, de ha csak AP ellen véd akkor annyira nem éri meg az a +1 tonna 😄
így is 107 tonnás a kicsike 😊
Szerintem ha rendes effet szeretnél, akkor keress egy rendes tankot, és azt tapasztald ki rendesen. Én az amerikai E8 Shermant ajánlanám, én azt kötelezõ tananyaggá tenném amúgy is minden WoTozónak, mert az ilyen tankok játszásától fejlõdik a játékos, nem az artytól. E8-nál ugyanis rá vagy kényszerítve, hogy taktikázz, manõverezz, flankelj, célozz rendesen. A medium tankok képzik jó játékossá az embert, és ahhoz jár a magas efficiency.
A Grillével milyen képességed fejlõdik? Megtanulsz a jó pillanatban kattintani az egérrel az ellenféllen? Iszonyatosan egysíkú és unalmas "játék" az, meg se közelíti azt az izgalmas, pörgõs játékmenetet, amit a WoT medium tankal tud nyújtani. Csak ajánlani tudom az E8-at.
A Grillével milyen képességed fejlõdik? Megtanulsz a jó pillanatban kattintani az egérrel az ellenféllen? Iszonyatosan egysíkú és unalmas "játék" az, meg se közelíti azt az izgalmas, pörgõs játékmenetet, amit a WoT medium tankal tud nyújtani. Csak ajánlani tudom az E8-at.
tier6 lesz
Biztos nem lesz T1 Heavy-m, az M3 Lee-vel kéne kihúznom de abból köszönöm nem kérek.
Csak a T6-os franciánál tarok még,néha le se duplázom,annyira nem vagyok oda az artyért,ez rohadt soká lesz meg pláne manapság prém nélkül játszadozom...
Oppá, a T34-re rosszul emlékeztem, mindenesetre akkor az én magyarázatom rossz. A másodikat a fene tudja, szerintem necces, hogy kerülni akar, vagy bújik. 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
Na megint kifogtam a nyomorekokat, 1148XP vesztes csata 7 kill.
Azutani ketto csataban 5-5 kill vesztes csata.
Azutani ketto csataban 5-5 kill vesztes csata.
Ugyan azt néztük?
Elõször egy T34-et lõ ki miután az Amx kitáraz rá,utána õ bújik be a Kv-3 mögé,közben noobozik össze vissza(ha ez a megmagyarázás...).
Elõször egy T34-et lõ ki miután az Amx kitáraz rá,utána õ bújik be a Kv-3 mögé,közben noobozik össze vissza(ha ez a megmagyarázás...).
500 csata felett vagyok vele, de igy sajnos megvalunk egymastol.
Veszedelmes jószágnak tûnik. Nem szeretnék csatában ellenfélként ilyenbe belefutni. Ha jól láttam kilenc kill van a felvételen.
Pz 4
load limit: 32800 -> 27500
brake force: 33500 -> 27000
tank rotation speed: 34 -> 32
turret rotation speed: 20 -> 44
view range: 370 -> 350
turret: 120·60·60 -> 50·30·30
AP penetration: 138 -> 110
AP damage: 135 -> 110
AP accuracy: 0.3542857 -> 0.39
AP reload time: 4.6 -> 4
load limit: 32800 -> 27500
brake force: 33500 -> 27000
tank rotation speed: 34 -> 32
turret rotation speed: 20 -> 44
view range: 370 -> 350
turret: 120·60·60 -> 50·30·30
AP penetration: 138 -> 110
AP damage: 135 -> 110
AP accuracy: 0.3542857 -> 0.39
AP reload time: 4.6 -> 4
Van valami pontos táblázat, hogy mégis mit csinálnak a PzIV-el?
A torony és ágyú elvételt az már ismerem, de gondolom akkor elveszik a HP-t is, meg ki tudja még mit mûvelnek vele. Ez volt a kedvenc tankom eddig. Nem csak azért mert remek farm volt, hanem játszani is imádtam vele. Ma kora reggel is volt vele egy 7 kill-es csatám, ahol a végén az ellenfél vezetett 7:12-re, de simán megfordítottuk a csatát és megnyertük.
Szóval ezért érdekelne, hogy mit akarnak mûvelni pontosan a kis kedvencemmel.
A torony és ágyú elvételt az már ismerem, de gondolom akkor elveszik a HP-t is, meg ki tudja még mit mûvelnek vele. Ez volt a kedvenc tankom eddig. Nem csak azért mert remek farm volt, hanem játszani is imádtam vele. Ma kora reggel is volt vele egy 7 kill-es csatám, ahol a végén az ellenfél vezetett 7:12-re, de simán megfordítottuk a csatát és megnyertük.
Szóval ezért érdekelne, hogy mit akarnak mûvelni pontosan a kis kedvencemmel.
Megmagyarázza a chat-ban, hogy mit miért tesz pedig.
Az elsõ esetben a ~100 hp-val rendelkezõ idióta artit (aki nem menekül, amikor felé száguld az ellen) lövi ki splash-el, miközben az ellenséges tankba 900-at sebez.
A második kicsit mérgében történik, amikor nem képes a kv3 elállni elõle, pedig egy lövéssel végezne, inkább löveti magát a kuka he-t használó is7-el.
Csodálom, hogy milyen elsõre meghökkentõ, de végül is elõnyös döntésekre képesek emberek pillanatok alatt ebben a játékban!
Az elsõ esetben a ~100 hp-val rendelkezõ idióta artit (aki nem menekül, amikor felé száguld az ellen) lövi ki splash-el, miközben az ellenséges tankba 900-at sebez.
A második kicsit mérgében történik, amikor nem képes a kv3 elállni elõle, pedig egy lövéssel végezne, inkább löveti magát a kuka he-t használó is7-el.
Csodálom, hogy milyen elsõre meghökkentõ, de végül is elõnyös döntésekre képesek emberek pillanatok alatt ebben a játékban!
[HUN]Kami*, kiskami*
úúúúúú
visszaveszem a KV-13at!
KV-13
tank rotation speed: 38 -> 40
turret rotation speed: 46 -> 48
!!!!!!!!!AP aim time: 2.9 -> 2.3!!!!!!!!!!!!
AP reload time: 6.3 -> 5.9
visszaveszem a KV-13at!
KV-13
tank rotation speed: 38 -> 40
turret rotation speed: 46 -> 48
!!!!!!!!!AP aim time: 2.9 -> 2.3!!!!!!!!!!!!
AP reload time: 6.3 -> 5.9
Köszi!
Most már OP lett 😄 (amit mûveltek a PzIV-gyel, ahhoz képest egyébként tényleg).
egy lassú lomha dög.... arty szarrá szed... hvy bemegy melléd akkor véged.... hiába 3k hp
<#rinya>#rinya> kösz
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Aki nem tudja használni, annál lehet 😊
De jól forgatva üzembiztosan pattintható vele minden a tier10 TD-ket leszámítva. Arty mondjuk csúnyán üti, de az mit nem? És itt legalább 3k hp-t kell leépíteniük, nem 2k-t 😊
De jól forgatva üzembiztosan pattintható vele minden a tier10 TD-ket leszámítva. Arty mondjuk csúnyán üti, de az mit nem? És itt legalább 3k hp-t kell leépíteniük, nem 2k-t 😊
..ezt majd egyszer valaki magyarazza el, h ennek mi ertelme volt? 😊))
T-25
AP aim time: 2.514286 -> 2.5
T-25
AP aim time: 2.514286 -> 2.5
Az orosz(ilyenem van)nem mindig sebez nagyot,néha csak pár 100-at,Ap-val trackelhet meg no dmg-t lõhet,máskor meg beadja...random,és hát orosz,az Eu-n ez nem divat...
A T92-bõl meg elég volt 2 replay,majdnem felvágtam az ereimet úgy untam,pedig csak néztem😄!LASSÚ,LASSÚ,LASSÚ,mindent lassan csinál,és még pontatlan is,
Batról meg nincs véleményem még nem néztem utánna annyira...
A GW-E meg olyan mindenes klasszikus splashes arty,egyszerû játszani,hasonló az orosz 6-7 hez,német,ennyi lehet a titka(szerintem).
A T92-bõl meg elég volt 2 replay,majdnem felvágtam az ereimet úgy untam,pedig csak néztem😄!LASSÚ,LASSÚ,LASSÚ,mindent lassan csinál,és még pontatlan is,
Batról meg nincs véleményem még nem néztem utánna annyira...
A GW-E meg olyan mindenes klasszikus splashes arty,egyszerû játszani,hasonló az orosz 6-7 hez,német,ennyi lehet a titka(szerintem).
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/142405-tier-viii-spg-discussion-thread/
Pont ezekrõl az artikról szóló topic.
Pont ezekrõl az artikról szóló topic.
..ezt felejtsd el. overlord blogjan volt egy ilyen fiktiv nemet techfa.
Mert elég gyorsan tölt, és elég nagyot sebez, és elég mozgékony.
Legjobb esetben holnap jön az oroszoknak, nekünk meg jövõhéten. De inkább azt mondanám hogy az oroszoknak jövõhéten, nekünk meg 2 hét múlva.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
o.O te beteg vagy.... egy nagy rakás lomha nehéz fémhulladék az egész 😄😄
Úgy hallottam hogy a Maus átkerül tier 9-be, és azzal kell majd kihúzni a maus 2-t. A maus 2 meg majd az E-100 tornyár kapja meg.
Tud valaki ennél bõvebb infót? Meg hogy kb mikor jön?
Tud valaki ennél bõvebb infót? Meg hogy kb mikor jön?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Lehet azért mert épp "középút". Bár nekem az orosz van kifejlesztve, így csak tippelni tudok.
Miért a GW Type E a legkedveltebb top arty a random csatákban? Értékei alapján (löveg) az orosz gyorsabban céloz, gyorsabban tölt az amerikai meg nagyobbat sebez. Mégis a németbõl látok a legtöbbet.
germany agrimotor?? ez mi a tokom akar lenni????? 😊
mikor jon? merta ddigra veszek hozza gumicsizmat😊
mikor jon? merta ddigra veszek hozza gumicsizmat😊
Ha nem lett volna olyan idióta, hogy 2 TK-t kioszt, még talán tetszett volna. Mert azt azért jó volt látni, h arty-val nem csak gubbaszt a sarokban, mint az ovisok a bilin, hanem bátran nyomul elõre!
BF3: Atomiccore
Én is kipróbáltam, és nekem még tetszett is 😄
Amint végzek az USA TD ággal, állok is neki.
Amint végzek az USA TD ággal, állok is neki.
én még azt is kipróbáltam amit nem akartam 😄 (masu) xD
2 Tk-val...és még neki áll feljebb,hááát na.
Arty molesztál top tankot (és megnyeri a meccset).
[HUN]Kami*, kiskami*
nem vennék rá mérget 😊
Ez akkora balfaszság, artyval eszembe nem jutna belelõni a csapattársamba...Egy alkalommal lõttem oda, amikor 1% volt a tank, és egy 90%-os KV abuzálta éppen közvetlen közelrõl. Mire odarepült a lövedék, meg is halt szegény.
Az E-50-nel voltam kimaradt...(talán a lövegbõl sejthetõ max😊
Kifejlesztve:
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '10.5 cm KwK 45 L/52 Ausf. B'. Elköltött XP: 16 303. Elköltött szabad XP: 43 097.
Na végre nem borsóval dobálózok...
Elsõ kör nyerésre állunk megyek rá egy super-pershingre,több a hp-n,kb esélye sincs...saját arty kiszed...ez volt a második Tk-juk a rohadékoknak egy körön belül,a másik egy szegény Amx13-90 volt aki épp scouttolt valamit,utána magyarázta a bizonyítványt a majom GWP,hogy 11 kiljük van az artyknak meg ésatöbbi(amíg le nem tiltottam),hát menjen a francba aki ilyen hülye,az Sp-nek esélye sem lett volna,de még rá sem másztam és két artynk is betalált rám(csak a GwP nyírt ki).
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '10.5 cm KwK 45 L/52 Ausf. B'. Elköltött XP: 16 303. Elköltött szabad XP: 43 097.
Na végre nem borsóval dobálózok...
Elsõ kör nyerésre állunk megyek rá egy super-pershingre,több a hp-n,kb esélye sincs...saját arty kiszed...ez volt a második Tk-juk a rohadékoknak egy körön belül,a másik egy szegény Amx13-90 volt aki épp scouttolt valamit,utána magyarázta a bizonyítványt a majom GWP,hogy 11 kiljük van az artyknak meg ésatöbbi(amíg le nem tiltottam),hát menjen a francba aki ilyen hülye,az Sp-nek esélye sem lett volna,de még rá sem másztam és két artynk is betalált rám(csak a GwP nyírt ki).