418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Mellesleg a játék még rohadtul optimalizálatlan.
    Grafikában két beállítás lehetséges,min és max opció.
    Min opcióval 150-170 fps van,max-el 50-70 fps.
    De cseszettül beszaggat.
    Nincs semmi egyéb beállítás lehetőség,plusz az irányítást minden bejelentkezésnél újra kell állítani,mert nem menti el a játék.
  • Ssenkradlive
    Nem jól fogalmaztam, vagy mi ? :)
  • Plata
    Ha azt hiszed hogy ezek hosszabb csaták lesznek tévedsz.
    Eleve gyorsabbak a tankok.Persze egyenlőre unlimited respawn van,de ha a csapat ügyesen foglal akkor pikpakk vége.
    Na és pénzért eleve megvehetsz minden féle szarságot,pénzből a tankot is parancsnokot is lehet fejleszteni.Ha eleget perkálsz szerintem egyből maxra fejleszthetsz mindent.Perkeket felszerelést upgradet mind lehet venni pénzből ha jól láttam.
  • Plata
    persze megint nem látom a hsz-t.
  • Ssenkradlive
    Néztem belőle pár videót, és persze még sok minden változhat megjelenésig, de elsőre az irány nekem nagyon bejön.

Ez egy ilyen X-generációsoknak tervezett színes-"szaros" idegbeteg rohangálós, a konzolos wot, és a valorant együgyű szerelemgyemekének tűnő csillivilli parasztvakítós f@s, ami remélhetőleg a mostani 3-perces csataátlagot okozó közönség nagy kedvence lesz, benne minden sz@rral amit ők szeretnek, a kismillió játékidegen b#zis csillámf@szláma skineken át a masszív fizetős tartalmakig, és átmennek ezt játszani, a "régi" WoT-ot meg játtsza az a kőzönség tovább, aki az eredeti játék miatt kezdett bele, és sokkal élvezhetőbb lesz ismét.

A remény hal meg utoljára...XD
  • Plata
    Elindult a WoT 2.0 alfa teszt,raknék be képet,de tilos.
  • Plata
    Hajósban én az asszimetrikus csatákat szerettem,sokat is játszottam vele amíg bent volt,sajnos kivették,pedig imádtam az 5v15 csatákat.
  • Caliph
    ez egy időben volt a hajósban is
  • Plata
    Kb igen,viszont sajnos roham-ban nulla csatával is lehet t10-be menni,mert kapsz T10 bérelt tankokat.
  • asolyom
    Lényegileg ez is olyasmi, 7 vs 7 és rangokat lehet elérni.
  • Plata
    Roham nem ranked.
  • asolyom
    Kizárt! A hajósban is agyf@szt kaptam a ranked-től. :-)
  • Plata
    Menj el rohamra,csupa bérelt tank,szerintem sosem láttak előtte t10-et.
  • asolyom
    Jaja, red line sniper T95 és Minotauro, csak pislogok, hogy az ilyen "játékosok" mit szívtak. A sok idióta turista Patton már csak hab a tortán. Legtöbbjük csak forgolódik, mint a fürdős k**va, azt sem tudja, honnan kapja a lövéseket. :)
  • Plata
    Spéci BP van és roham,tele a játék barommal,nem lehet játszani normálisan.
  • asolyom
    Bírom a "report EBR" rage-et a chaten. Aztán persze kiderül, hogy az ilyen nagypofájú fele annyit nem csinált, mint én a kis fospisztollyal. :)
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2024.01.15. 21:01:53
  • asolyom
    Nekem csak Object 261 van olyanból.
  • Plata
    Bakker,tudod milyen poén T10 artyval aratni?
  • asolyom
    Nagy ötlet volt. Így is van elég káposztalepke T9-10-ben, most lesz még több ezzel az ipari hulladékkal. Soha életében nem járt T9-ben, de mivel most lett egy ingyen tankja, hát próbáljuk ki. Már nem egy ilyen 45 csatás figurával találkoztam ebben a Patton sz@rban. Akkor vagy szerencsés, ha az ilyen nem a te csapatodba kerül.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2023.12.22. 13:41:14
  • Plata
    Jah elnéztem a naptárt. :D
  • Fulcrum11
    Péntek reggel lesz, igen. Szegényt szénné nerfelték sajnos, stat alapján a T8-as Renegade lényegesen jobb nála. Hát meglátjuk.
  • Plata
    Holnap regel 7 órakor aki felmegy kap egy ingyen T9 patton tankot karácsony alkalmából.
  • joe662
    4v1 és most nem csesztem el :-D
  • asolyom
    Próbáltam volna ma TD-vel játszani, de nem lehet. Minden egyes meccs 15-2, vagy 2-15. Vagy nem érek oda a sebzésre, és 1-2 lövés sikerül, vagy olyan gyorsan döglik a saját csapat, hogy azért lövök 1-2 lövést.
  • Plata
    Jön az új japán heavy ág is januárban talán.
  • asolyom
    Pedig érdemes a hetessel játszani, igazi kis harapós jószág.
  • Plata
    Én azt hiszem a nyolcassal kezdtem mert kifejlesztettem tervrajzból.
  • asolyom
    Ez a VII-es japân TD egy igen bika tank, 5100 kombináltra, 5 frag-re, és 1365 xp-re csak 1. osztályt adott.
  • asolyom
    Ez még működik?

A Type 5 még mindig vicces tud lenni, ha T8 ellen kell menni, meg ha az ellenfél pepega. :)
  • Fulcrum11
    Huh, az első Pool medálomat a bérelt Cromwell B-vel szedtem össze épp most. Sajnos az utolsó KV-t már nem volt időm becserkészni :(
    Replay itt
    Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2023.11.21. 22:54:36
  • Plata
    Well deserved verda,november végén kapjuk.
  • Plata
    HANDOFBLOOD
    7 nap prém,250k credit,T34-85m tank,stílus és sok egyéb szarság.
    Ha t34 megvan 3300 aranyat kapsz.
  • joe662
    Nem használtál véletlenül, valamilyen jelszó kezelő programot?
    Nálunk egy helybéli arc, felrakott egy ilyet a telefonjára, majd egyszer hívták a bankból/csalók/ hogy csalók próbálkoznak a számláján.
    Ők nem pint,és társait akartak elkérni, hanem csak fel akarták tartani amig váltogatják vissza az állam kötvényeit, és ne a push üzenetekkel foglalkozzon.
    Emberünk rohant a bankba, miközben velük beszélt, mire beért addigra 10+ misi-töl meg is szabadítottak:-(
    Ez után derült ki, hogy a jelszó kezelő programon keresztül, klónoztak a telefonját, vagy mit csináltak.
  • suba53
    Megoldódott a probléma. Visszaállították az accountot, nem veszett el semmi.
    Remélem most már elég magasra húztam a védelmet, hogy ne tudjanak ismét meghekkelni.

Vigyázzatok ti is. A telefon hozzáadása, és egy komoly, 20 karakteres random jelszó már elgondolkodtatja a betörési szándékkal kavaró hackereket, hogy más felé próbálkozzanak.
  • suba53
    Köszi. Ezt megjegyzem. Végül is újra telepítettem a teljes játékot, hogy így kényszer pihenőre kerültem, szemét hackerek miatt.
    Most jónak tűnik, másik accounttal próbálva.
  • joe662
  • suba53
    Végül is hagytam a fenébe a két szintű hitelesítés beállítását. Külső appokat kéne telepíteni a telefonra, azokkal vacakolni, ahelyett hogy egyszerűen a műveleteket egy SMS kóddal lehetne nyugtázni, mint a telefon megadásakor.
  • suba53
    Te is az access controlban láttad Primorszkot?

Én úgy értelmeztem a WoT accountnál a két szintű hitelesítést, hogy csak a fizetési műveleteknél aktív.
    Ha beállítom, akkor minden más bejelentkezési műveletnél is küld kódot a megadott telefonra?
  • suba53
    Valami nagy gebasz lehetett. A tikettem hatására zárolták a fiókomat, és azt írták, hogy vissza tudják állítani egy négy nappal ezelőtti állapotra.
    Gondolom az után törhették fel. Beleegyeztem, és várom a feloldást, és visszaállítást.
    De hogy Kazahsztánból hogy tudták megszerezni a jelszavamat, és bejelentkezni az én fiókomba, az rejtély.
    Talán még időben változtattam jelszót, egy random 20 karakteres van most, ez stabilan működik. - egyelőre. :-)
    Most érzem annak a súlyát, hogy a Gmail milyen komoly biztonsági eljárásokat használ. Mert a jelszóváltoztatást csak egy az email címemre küldött linken keresztül lehetett megoldani, azt meg nem törték fel. ( remélem. )
  • suba53
    Lehet hogy összefügg a vázolt problémámmal. A játék oldalán az account managerben az Access Controlban, ami azt mutatja, hogy mikor és honnan lépett be valaki az accountba van Kazahsztáni belépés is regisztrálva. Ez kicsit idegesítő. Írtam egy jegyet az ügyfélszolgálatra, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak kihámozni. Pár napja amikor kezdődött beállítottam egy extra erős jelszót, meg hozzárendeltem telefonszámot is, de a mai nap is bejegyzett idegen hozzáférést.