World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fedni
"Nem érek rá hozzád hasonlókkal veszekedni, dolgozom, suliba járok, de ha problémád van velem gyere fel WoT-ban gyakorló szobába és 1v1-ben le tudjuk a dolgot, addig nem érdekelsz."

Kik a hozzám hasonlók? Akikkel "veszekedni" kell. Talán veszett vagy?!
Honnan kerültél ide, hozzád magam nem címezvén semmit; átléptél a bukott másik nickedrõl, 'emide' 😊
Az ostobaság akkor a legnyomorúságosabb, ha azt már a szar sem tudja fedi😊
Bocs!
Master91
Ne nindzsáskodj, nem áll jól....fogadok 1x nem ütöttél még ököllel 😄
Master91
Haverom ezzel a névvel kezdte a játékot:
Hände hoch jüdischen
(vagy valami ilyesmi)

Azt jelenti hogy fel a kezekkel zsidó.
Asszem kapott 1 pici ban-t, és supportal át tudta magát neveztetni 😄
Nem érek rá hozzád hasonlókkal veszekedni, dolgozom, suliba járok, de ha problémád van velem gyere fel WoT-ban gyakorló szobába és 1v1-ben le tudjuk a dolgot, addig nem érdekelsz.

Master91
Igazából beforgattam, még gyakorlom. Tehát ki rakom picit így a seggem, rám lõnek, majdnem az így kapott összes lövés ( persze abból az irányból amerre néztem ) vagy be nyelem vagy elpattan. Aztán gyorsan ki tolatok, és már lövök is, majd arcal vissza állok a falra.
Ez bunkóság már bocsánat, lassan kihozol a sodromból.

"Nem tudom ,de rontja a fórum színvonalát, lassan elléphetne aludni, mindenki jobban járna"

A fórum színvonala egyenlõ a nullával: példaértékû bejegyzésed is ékesíti eme tényt: "elléphetne"
"Ki ez a Sebov néven írogató kis nyomorék?"

Gyermekem, nem ismered föl jó anyád?!
Nem tudom ,de rontja a fórum színvonalát, lassan elléphetne aludni, mindenki jobban járna...

Gottfried
Ki ez a Sebov néven írogató kis nyomorék?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

"Ugyan már öregem olvass már inkább te vissza hogy mit mûveltél! Ennyi mínuszt még senki nem kapott mint te ma este! Mindegy...nem érdekel ki vagy, hol vagy, mit csinálsz s.t.b...részemrõl befejeztem a bohóckodást, ez egy játék fórumja és úgy gondolom elég volt bõven a sok OFF-ból!"

Én akkor sem adnék mínuszt soha senkinek, ha az életem múlna rajta: Ezért nem volt AVO-s, Nyilas, és egébb féreg a családomban soha. Te szegény, szegény!
A mínusz engem igazol. Sajnos. Letett errõl a néprõl már szinte mindenki.
Ezt kívülrõl egyszerûen és szomorúan lehet látni, értelmezni. Egy bödönben harapják egymás torkát, föltett kéz: ki veszi meg! Mellettem lárma mód pusztulnak az imágók; már haláluk záloga is uzsora, s ki ezt nem érti dögöljön meg!
patchaou
És nem árt, ha nem keverjük össze a látótávot az észlelési távolsággal.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És én még mennyire szerettelek benneteket, s magam : magyarok (vagyunk)

Bizony, amit én még csak egy jó tanácsnak szántam nektek, nekünk. Pár nappal ezelõtt abból én közutálattá nõttem ki magam. Semmi egyébrõl nem szólt (azon kívül, hogy én tökéletesem megértem a szláv nyelveket), hogy a Lengyelek akik elvileg nagyon szeretnek bennünket, stb , soha nem látott módon fordulnak el a gyökér kultúrálatlan barom magyar (70%) játékosok végett tõlünk.
Mindegy, nem érdekel az egész.
Aki küzdeni akar, keressen meg! Bár egyszerûbb bevennie 200 szem rivotrilt, így én sem kerülök bajba.
505thZajcev[PT]
Ertem, koszi. Akkor ebbol teszt lesz, mert mar sok a skill, franc tudja eloszor kell a tavcsot szamolni, majd a skillek szorzoerteket..<#whatever>

Doc Hooliday
Ugyan már öregem<#vigyor2> olvass már inkább te vissza hogy mit mûveltél! Ennyi mínuszt még senki nem kapott mint te ma este! Mindegy...nem érdekel ki vagy, hol vagy, mit csinálsz s.t.b...részemrõl befejeztem a bohóckodást, ez egy játék fórumja és úgy gondolom elég volt bõven a sok OFF-ból!<#wink>

patchaou
láttam és kicsit le is döbbentem 😊 Amúgy Én nem sokat foglalkozok a látótávval, legtöbbször megyek elõre és aki felvillan azt lövöm 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
A látótávja ki van írva a tanknak, bár azt nem tudom, hogy ez az alap érték, vagy a kiegészítõkkel ennyi e. Minden estre egyszerû matek. Ha az alap érték, akkor a távcsõ százalékát és a legénységi skill százalékát hozzá adod és meg is van az erdmény. Ha kiegészítõkkel annyi, akkor meg ki kell vonni 😊 Ezt meg tényleg le kell ellenõrizni, vagy megvárni hogy beírja valaki aki tudja.

A helyesírási és stilisztikai hibákért elnézést kérek: vodka.
Doc Hooliday
Ja...ha nem bugos a cucc!<#nyes> láttad a tegnapi videót a látótávról?

505thZajcev[PT]
Tehat akkor nincs vhova ez kiirva? <#confused>

köszönöm, KT-ra venit helyett célzásgyosító vagy szerszámosláda esetleg ?
Hetzertõl megválok ahogy meglesz a Stug, szóval majd arra lesz rátéve.
most nézem, hogy kv1s-en is van még 1 hely a célzás és töltésgyorsító mellet, oda mit ajánlotok?

wot név: _bitang

Bocsáss meg drága barátom, de ha visszakeresed az origot, te rohantál nekem olyan diszkrininatív szöveggel amitõl az ember agyában megerednek azok a spektrumok is amit csak legfeljebb egy balkáni stressz okozta fátyolütésre borít.
patchaou
Bocs elsiklottam fölötte...
Legegyszerûbb ha megkérsz valaki, hogy menjen be gyakorlóba veled. Ott meg lehet nézni a látótávot nyugodtan.

505thZajcev[PT]
Es most kepes voltal magad egy este alatt lehuzni...
De persze az en kerdesemre senki se valaszolt, de erre a jomadarera igen.

Baj, hogy Ukrán vagyok Magyarok?! Én nem vagyok Magyar?! Nem vagyok az, mert letéptek az anyaországról, s ti nem tudtok írni és olvasni? Ti nem vagytok képesek kutúrálódni, tanulni?! Kibaszott nehéz volt nekem onnan bebizonyítani, hogy képes vagyok diplomát szerezni, de megtettem!!!
Doc Hooliday
Na még erre reagálok oké? Ha egyetemet végeztél ahogy állítod akkor lenne egy egyszerû kérdésem hozzád! De most hagyjad ezt a nagyképû bohóckodást amit idáig mûveltél mert elárulom nem fogok megijedni tõled, úgyhogy ne fáraszd tovább magadat!...szóval azt akarom kérdezni hogy miért csináltad ezt ma este itt a fórumozókkal ha értelmiséginek vallod magadat?

asszem Gyöngyös kozelebb van hozzad....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Én Ukrán vagyok, de Magyarabb a magyarnál, minket elválasztottak az anyaországtól, de még így is 2 egyetemet elvégeztem Budapesten. Lenézem azokat akiknek minden adatva van, s erre nem képesek: (lényeg) = (azokat akiknek adatva van)
Hazudsz
Doc Hooliday
<#nevetes1>...na léptem aludni tényleg! Elég volt mára belõled! Majd józan pillanatodban (ha van ilyen) nézd már meg mit csináltál itt ma este!
Na hali mindenkinek!

Megmondtam mint üzent Burgernemham: soha ne lépjen paraszt olyan kígyóra amelyikrõl nem tudja biztosan elpusztult e már, s nem e MAR!
Doc Hooliday
Miskolc, Vörösmarty 62( a media markt-al majdnem szemben!)...ha jössz elõtte kélek írj privit mert általában dolgozom és nem mindig érek rá!<#wink> Majd egyeztessünk idõpontot és szívesen megtanítalak egy kis jó modorra ha ennyire szeretnéd drága barátom! Te is leírhatnád a címedet ha már ilyen terminátor vagy! Vagy félsz? Csak adatok nélkül mersz keménykedni? Te kis szánalmas kamugép!<#vigyor1>

Most mondom, pontosan tudom honnan írsz. Behatárolni házra nehezebb lesz.
Kapsz 24 órát, hogy nyilvánosan bocsánatot kérj tõlem, vagy esküszöm az égiekre megtalállak és legyalullak, te eke!
Ez nem vicc! Velem így senki nem beszélhet, mindig megtoroltam az ilyen iq zero ekéket! 24 óra!
Szóval, adod a lakcímed, vagy én keresselek föL?! Rád verek, ott fogsz az égiekért rimánkodni! Vagy bocsánatot kérsz, vagy megkereslek. nekem ez nem akadály. 2 évet ültem már bizonyos információk eltulajdonításáért, s birtoklásáért.
Hetzerrel kezdetnek a ventillátort ajánlom mindenképp.

Ha a 105 mm-est favorizálod (mint én), akkor töltésgyorsító is dukál.

Harmadiknak a két levehetõ közül a camo-t és a +25%-os távcsövet szoktam cserélgetni. Illetve ha a 75-össel játszol, akkor dobd fel mindkettõt.

In gém ném: MaxWell125

Doc Hooliday
kisfiam...nem tûnt föl hogy mindenki nyomja rád a mínuszt? Ennek lehet valami oka nem? Mi van egyest kaptál valamibõl már egybõl így év elején és jössz itt dühbõl trollkodni vagy mi van veled?<#smile> Figyu én nem haragszom rád mert ha tényleg ilyen buta vagy akkor nem tehetsz róla, ha meg direkt csinálod a hülyét akkor meg azért nem haragszom mert úgyis ki fogod nõni ezt a gyerekes viselkedésedet! Megnyugodtam hogy csak 16-vagy mert így már érthetõ a dolog, viszont ha felnõtt lennél akkor már nagyobb lenne a gond ezzel a hozzá állásoddal!<#vigyor3>

Na jó éjt mindenkinek!!!

(Neked is hülye gyerek!)<#nevetes1>

patchaou
KT-re venti és stabilizátor. TD-re pedig vehetsz periszkópot, azt ugyanúgy arany nélkül le lehet venni mint az álcahálót.

venti, celzas gyorsito

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

2GB rammal toltam teszt szerót... (igaz Geil Ultra ram-ok szal nem a gagyi fajta) Standard engine-l szóval nem az újjal és simán bírja.... 512MB-os gagyi VGA-val.... szal elégnek kellene lennie a gépednek... lehet a game-el volt gebasz...
Tigris 2-re töltésgyorsító mellé mit érdemes tenni?
valamint Hetzernél tartok a TDk-nél ott álcaháló van eddig, én periszkópra gondoltam de nem vagyok biztos, örülnék ha valaki segítene ezekben.

wot név: _bitang

Te nem hagyod magad bevonni, te úgy ahogy vagy testesíti meg az ürest, szánalmast.
Köszönöm az ötleteket a 8.0 grafikai hibámra, sajnos már nem tudom kipróbálni õket, lekapcsolták a tesztszervert...
A memória gyanítom elég 4G rendszer 1G video.
A tömörített textúra jó ötlet, ha kijön 8.0hoz, kipróbálom.
Mellesleg 40 múltam, és 3 perc alatt leinformálom bármelyiktek szánalmas panelját. Miéiért nem teszem?! Elemi jogom nincsen hozzá. És nekem csak heccbõl nem éri meg a veletek való együgyû nihilizmus. Könyörgöm! A múltkor legalább (helyre-közel) érteles "partnerek" voltak fenn!
Doc Hooliday
Ja igazad van, hagyjuk!<#wink> Én vagyok a hülye mert hagyom magam bevonni egy ilyen értelmetlen és sületlen üres fecsegésbe!

Igazad van, most leszek 16. De képzeld el, hogy ha én hülyének látnak, hogy lát egy aktív 20 éves?!
patchaou
Most komolyan, nem hiszem el hogy ennyire naivak és gyerekesek vagytok. Saját magatokat hergelitek fel azzal, hogy válaszoltok neki. Meggyõzni nem fogjátok semmivel, csak annyit értek el, hogy a válaszával még jobban felhergel és valaki más is becsatlakozik. Így ezzel csak egyre nagyobb lesz a fórumban a szarhalom. Ha valaki érdemleges dologra kíváncsi simán átsiklik felette...

Doc Hooliday
16 éves cigány gyerek???<#nevetes1> 35 éves magyar ember vagyok te kotonszökevény! De ha legalább lenne annyi eszed hogy rá kattints a nevemre akkor te is látnád! Tudod mit? Megyek aludni mert holnap korán kelek, dolgoznom kell! Köszi az esti lefárasztást, legalább hamarabb elalszom! Majdnem bedõltem itt neked és bele mentem a szánalmas kis játékodba! Tudod én már elég sok idiótával találkoztam életem során de te a felsõ kategóriába tartozol!<#nevetes1> Egyébként mit kezdenél a lakcímemmel te kis csicska? Annyira beszari kis szar vagy hogy semmit sem mersz elárulni magadról, nehogy valaki beletaposson a szádba egyszer tényleg a faszoskodásod miatt!<#vigyor3> Gondolom suliba jársz még valószínûleg, és te vagy az egyik csicska az osztályodban mert az ilyenek szokták név és arc nélkül kiadni a dühüket például a neten keresztül! Erre a fórumra az emberek a játék dolgait szokták megbeszélni, ezért járunk ide! El bírom képzelni milyen ember lehetsz ha 23-óra után feljössz trollkodni egy fórumra anonimus módjára!