World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kik a hozzám hasonlók? Akikkel "veszekedni" kell. Talán veszett vagy?!
Honnan kerültél ide, hozzád magam nem címezvén semmit; átléptél a bukott másik nickedrõl, 'emide' 😊
Az ostobaság akkor a legnyomorúságosabb, ha azt már a szar sem tudja fedi😊
Bocs!
Hände hoch jüdischen
(vagy valami ilyesmi)
Azt jelenti hogy fel a kezekkel zsidó.
Asszem kapott 1 pici ban-t, és supportal át tudta magát neveztetni 😄
A fórum színvonala egyenlõ a nullával: példaértékû bejegyzésed is ékesíti eme tényt: "elléphetne"
Gyermekem, nem ismered föl jó anyád?!
Én akkor sem adnék mínuszt soha senkinek, ha az életem múlna rajta: Ezért nem volt AVO-s, Nyilas, és egébb féreg a családomban soha. Te szegény, szegény!
Ezt kívülrõl egyszerûen és szomorúan lehet látni, értelmezni. Egy bödönben harapják egymás torkát, föltett kéz: ki veszi meg! Mellettem lárma mód pusztulnak az imágók; már haláluk záloga is uzsora, s ki ezt nem érti dögöljön meg!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bizony, amit én még csak egy jó tanácsnak szántam nektek, nekünk. Pár nappal ezelõtt abból én közutálattá nõttem ki magam. Semmi egyébrõl nem szólt (azon kívül, hogy én tökéletesem megértem a szláv nyelveket), hogy a Lengyelek akik elvileg nagyon szeretnek bennünket, stb , soha nem látott módon fordulnak el a gyökér kultúrálatlan barom magyar (70%) játékosok végett tõlünk.
Mindegy, nem érdekel az egész.
Aki küzdeni akar, keressen meg! Bár egyszerûbb bevennie 200 szem rivotrilt, így én sem kerülök bajba.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hetzertõl megválok ahogy meglesz a Stug, szóval majd arra lesz rátéve.
most nézem, hogy kv1s-en is van még 1 hely a célzás és töltésgyorsító mellet, oda mit ajánlotok?
wot név: _bitang
Legegyszerûbb ha megkérsz valaki, hogy menjen be gyakorlóba veled. Ott meg lehet nézni a látótávot nyugodtan.
De persze az en kerdesemre senki se valaszolt, de erre a jomadarera igen.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Na hali mindenkinek!
Ez nem vicc! Velem így senki nem beszélhet, mindig megtoroltam az ilyen iq zero ekéket! 24 óra!
Ha a 105 mm-est favorizálod (mint én), akkor töltésgyorsító is dukál.
Harmadiknak a két levehetõ közül a camo-t és a +25%-os távcsövet szoktam cserélgetni. Illetve ha a 75-össel játszol, akkor dobd fel mindkettõt.
In gém ném: MaxWell125
Na jó éjt mindenkinek!!!
(Neked is hülye gyerek!)<#nevetes1>#nevetes1>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
valamint Hetzernél tartok a TDk-nél ott álcaháló van eddig, én periszkópra gondoltam de nem vagyok biztos, örülnék ha valaki segítene ezekben.
wot név: _bitang
A memória gyanítom elég 4G rendszer 1G video.
A tömörített textúra jó ötlet, ha kijön 8.0hoz, kipróbálom.