World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nem tudom, ki a nagyobb gyökér. Õ vagy a sok marha, aki nem lõtte ki, és még vissza is ment?
Yoyo
Tegnap pedótankoztam, MS-1-el mentem a bázisunkon egy loltrakis kivégzett 3 csapattársat, és ott maradt, a többiek tették a dolgukat, mentünk kipuffogtattuk az ellent, a loltrakis meg végig írta, hogy vissza a bázisra, aki visszament azt is kilõtte -5-tel végzett. Ennyire gyökér lesz nagyobb tierbe is? Pff.

Jakuza001
Ket napja csak bohocokat fogok ki a csapatomban. Tegnap 17 killt csinaltam 3 merkozes alatt, egy arva csata nyeres nelkul.
Ma is igy kezdodik. 😞 Vesztes csata 1158XP/61k kredit es vereseg.

Trucker39
Én is szerettem a T-28-t, bár eléggé átlagosak lettek vele az eredményeim.

Na találkoztam a múltkor ide író klánkeresõ(azóta talált valamit) Ninja112 néven író "gyöngyszemmel",sikerült felhúznia rendesen,az én csapatomba került,volt egy magyar platoon az ELLENSÉGNÉL és végig csetelte velük a meccset,állandóan barát-lista(még én is felkerültem😄),és próbált nekik tippeket adni(na pont õ...),hol vannak kevesen,hol kéne támadniuk,mennyien vannak a bázison(karélia védés).
Nyertünk,de nem épp rajta múlott...
Ha véletlenül olvasnád,az ellenségnek tippet nem adunk,mert a csapatod NYERNI akar,ne szopd el bratyizásból 14 másik meccsét direkt,köszi!!!

Amennyire emlékszem belõle én sem használtam ki a mozgékonyságát, ha lehet ezt mondani, mert nagyon nagy célpont és 1-2 lövésbõl könnyedén kiszednek. Jó, ha mindig van valami fedezék és hagyd, hogy a heavyk fogják fel a lövéseket. Szerintem a ZIS-4 kötelezõ vele a Rof miatt, mire ideje lenne reagálni az ellenfélnek, gyakran már nem is él😊

A SU-76-ot pedig elég gyorsan át lehet ugrani, és a 85B egy kisebb csoda, a Hetzerrel nem is tudom, hogy egy lapon lehet-e említeni, szóval megéri.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

patchaou
Amikor még Én toltam azzal, viszonylag sokszor volt fölül, így nem okozott túl nagy gondot. Nagyokkal szemben sok mindent nem tudsz csak csipegetni. Viszont a szovjet heavy ág annyira jó, hogy ahhoz képest az összes némettel elégedetlen voltam. Egyedül talán az E75 lesz majd nekem való. USA heavy vonal meg T29-ig maga a borzalom, viszont T29 már kárpótol mindenért.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

remek

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Igen, tudom hogy a T28 egy med tank. Csak valamiért nem tudok rájönni, hogy kell használni. Olvastam fórumokat, de nem lettem okosabb. Spottolni túl nagy és kicsit lassú. Lõdözni gyenge és pontatlan.
Van tippetek, hogy mit kéne vele csinálni? Egyenlõre igen nem érzem a vasat.
patchaou
De az orosz heavy ágon még nincs is heavyd. T-28 amúgy szerintem a legjobb tier4-es tank. SU-85B pedig már gyorsabb lesz.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Yoyo
Még csak 80%-os legények vannak, a skill még odébb van, töltésgyorsító, meg a nagyobb lassabb gunoknál elengedhetetlen lesz.

Yoyo
A pontatlan fegyverektõl nagyon kikészülök, akkor inkább gyengébb, de pontos, persze kipróbálom a többit is😊

Trucker39
Nem olyan rossz döntés az az orosz heavy ág. A végén az IS-4,IS-7 párossal. Vagy ha esetleg nem jön be, sokan dícsérik az amerikai heavy ágat. Ott csak t-29-ig merek nyilatkozni (csak addig jutottam) de teszten néztem a T10 tankot és bizony nagyon kellemes vele játszani.

Yoyo
A 85-ös igen pontosnak tûnik, persze van lepattanó, de a gyors töltés elég jó.

Nálam venti,álcaháló,töltésgyorsító van.
(a háló helyett ha van magas álca skilled talán-talán a célzásgyorsító jó lehet)

Elõször a német TD vonalat húztam, JgPZ IV-nél tartok ott. Csak annyi rosszat hallottam a végérõl, hogy elkezdtem az orosz heavy ágat (T-28) de az egy kínszenvedés.
jóhogy muszáj.. én a kisebbik dpm 122 est használom, abba csak 250 kredit egy lõszer, míg a másikba 1k.. pontatlan fos mind2, de ez legalább gyorsan tölt
Arra készülj fel,hogy azzal teljesen más lesz a játék iszonyt lassan céloz,és pontatlan is(tud lenni),de 390-es alfa sebzést kapsz cserébe,azzal már mindenkinek számolni kell akivel találozhatsz.

Yoyo
Mit érdemes rátenni, venti már van.

Trucker39
Jó reggelt mindenkinek! Látom éjszaka megint kellemesen telt a fórumon (Admin nem jár mostanság erre?).

A teszt második fázisára magam is kíváncsi vagyok.

Kingofn00b: Óvatosan dicsérni az SPG-t. Itt nem nagyon kedvelik.

Ha mégis tetszik, azért csak fejleszd nyugodtan. Persze másik ágon is fejlessz valamit, hiszen be van igérve az SPG-k nek egy jelentõsebb sebzés csökkentés. Gondolom, elébb-utóbb be is következik.

a mai nap folyamán.
Yoyo
Elég jó a 85milis is, még nincs kihúzva a többi, de akkor megpróbálom a 122-est is😊 Nagyon bejön ez a vadász😊

Naná!
A 122-es eszi a pénzt,de attól olyan mini object 704 lesz a masinából😊

Mikor indul a második teszt fázis?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Yoyo
Jó reggelt!

Végigszenvedtem a tegnap esti ámokfutást, pff.

On. SU100-ra érdemes feltenni a 85-nél nagyobb ágyút?

Üdv,

Megfogadtam a tanácsokat tegnap, és igyekeztem hatékonyabb lenni.
Futottam 19 kört a grillével, 2 a T-28 és 2 a SU-76-al
Az SU-76 egy fájdalom. Az új motor és felfüggesztéssel, azért már odaér a csatába, de a marder-hetzer-STUG- JgPZ vonal után siralom a pontossága. Azt hiszem, nem fogom erõltetni. Irdatlanul megy vele a játék.
A T-28-al egyszerûen nem tudom, mit kellene kezdenem. Brawlernek gyenge, ráadásul állandóan legalsó tanknak tesz be. Lövésznek – supportnak pontatlan és gyenge az ágyú. Lennék már túl rajta mihamarabb.

Na de a Grille! Ráraktam egy töltésgyorsítót, meg egy célzásszûkítõt, nagyon jó kis cucc, de anélkül is igen korrekt volt. 24 kill 19 csata alatt, plusz bázisvédés, miegymás. Kezdem megtanulni a tipikus felvonulási útvonalakat, a hozzájuk tartozó belõvési pontokat. Igen jó kis cucc. Volt egy nagyon jó Sand River csatánk. Egy Tigrissel ketten bevédtük a felsõ átjárót, kilõve 3 IS-t (Egyet én végeztem ki, kettõt a Tigris) Utánna kilõttem egy kempelõ orosz TD-t, aztán szerencsére megláttam az ellenséges üteg lövési csóváját, és blindre kilõttem. Ott álltam a bázisnál, jött foglalni egy piros heavy (akkor más alig volt tank a pályán.) tûzharvba keveredett egy tankunkkal, én ráfordultam, és TD üzemmódban kilõttem.

Szóval az arty egyre jobban bejön. Igazi gondolkodós, kicsit a sakkra hajazó játékstílus. Nem oda kell lõni, ahol van, hanem ahol lesz az ellenség.

PS: Ne etesd, mert visszajön!
Mi ez az 'eke' amit állandóan irogatott mindenkire ez a személy? A mezõgazdasági célszerszámra gondol?

I never asked for this.

Próbáltam õket a tesztszerón,és eléggé bejövõs lesz az új TD ág.
Ami külön piros pontot érdemel,az a mozgékonyság és az ágyúk pontossága.
Legalábbis ez lesz a következõ patchig.

Most olvastam az elõzõ hsz-t végig:
"Rebalanced all vehicles, introduced in 8.0: PzIV Schmalturm, Object 263, SU-101, SU-100М1, SU-122-54."
Tehát a 8.0-val jön! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Jó reggelt mindenkinek!
Az online tech tree-ben találtam ezt:ПТ-САУ СУ-100М1---A SU-100-ból lehet kifejleszteni állítólag.Valaki tud róla valamit?A 8.0-val jön?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Changes from 8.0.1 to 8.0.2 test

return to top
Graphics:

- Reduced brightness on ‘Mountain Pass’, ‘Fjords’ and ‘Malinovka’ maps
- Changed the place of light source (sun) on maps: ‘Ensk’, ‘Ziegfried Line’, ‘South Coast’
- Reduced shining brightness on some of surfaces in premium and standard garages
- Increased texture quality inside the railroad station on ‘Himmelsdorf’ map
- Returned destruction effects of most objects for settings different from the highest
- Updated minimaps for reworked maps
Tech. Improvements:

- Dramatically increased performance on all maps with new render
- Reworked the ‘auto-detect’ function for graphic settings
- Reworked ‘specular’ component of tank and environment lighting
Physics:

- Reworked ramming damage system
- Improved dynamics of driving ‘uphill’ and maneuvering while driving ‘uphill’ for all vehicles
- Changed mechanism of damage calculation from falling
- Fixed the damage mechanics of falling while driving a vehicle on another vehicle
- Removed possibility to set vehicle on fire by falling on it
Vehicles:

- Price for all stock modules of Tier 1 tanks set on 0 credits
- Fixed the armoring of IS-4 gun mantlet
- Fixed the armoring of Pz III front plate
- Increased armoring of E-100 and Maus gun mantlets
- Rebalanced all vehicles, introduced in 8.0: PzIV Schmalturm, Object 263, SU-101, SU-100М1, SU-122-54.
- Reworked battle weight and Tier spread for T-127 and Matilda Black Prince
UI:

- Added small improvements for after battle statistics window
- In after battle statistics damage dealt to allies now takes in count current Anti-TK rules for platoons and training room
- Vehicles that are currently not available for sales were removed from all Tech Trees
- Removed after battle auto-selection of the vehicle with XP modifier for the first victory enabled
- Added possibility to compare modules from different vehicles in the Tech Tree
- Improved the visibility of SPG dispersion circle on some landscapes
- In Tech Tree a pop-up hint, which displays XP cost and price for the vehicle disregarding its’ current status, was added
Sounds:

- Removed the misleading ricochet sound, when ramming a vehicle
- Fixed sound effects for 17cm GwTiger and JagdPz E-100 guns.
- Fixed sound effects for 15 cm sFH 36 L/30 of Gw Panther.
- Fixed sound effects for SPG leFH18B2. gun
- Fixed sound effects for Т34 gun
- Fixed some discrepancy of guns calibers and their sounds
- Removed the explosion effect sound, when explosions happens inside objects
Fixes:

- Fixed the unavailability of red line on ‘Fjords’ map
- Fixed numerous errors in lighting settings on in-game maps
- Fixed numerous errors in content on new in-game maps
- Fixed the ‘Dealt Damage’ tab in after battle statistics, which previously displayed incorrectly ramming and splash types of damage
- Fixed incorrect display of personal emblems contour
- Fixed the incorrect commands binding for F5 and F6
- Fixed numerous graphic errors in display of personal tank emblems and inscriptions
- Fixed the impossibility to switch teams places in training room
- Fixed the display of personal inscriptions texture borders
- Fixed the lack of destruction effects for some environmental objects
- Fixed the work of ‘Leave the queue’ button after opening statistics window
- Fixed the error with opening a training room creation while resizing the game client window
- Fixed the bright-red ‘lighting’ of trees in semi-transparent state
- Fixed client hanging on ‘Loading Hangar’ after the battle
- Fixed the not working cap on ‘Widepark’ and ‘Cliff’ maps
- Fixed the rounds impact points flashing
- Fixed the bright-red lighting of tracks traces
- Fixed the display of explosion remaining on objects with sophisticated geometry
- Fixed the display of clan emblems instead of penetration marks on vehicles of clan players
- Fixed ‘lags’ and ‘freezes’ of the client with big loss of performance in different places on all maps
- Fixed client hanging when trying to install personal emblems or inscriptions
- Fixed the ability to stay underwater without drowning for T-28 tank
- Fixed lighting setting in standard and premium hangars
- Fixed the disappearance or non-display of drowning indicator in several cases
- Fixed the rare crash to desktop during game client loading
- Fixed rare bugs of ‘Fog of War’ Clan Wars feature
- Fixed the rare desync. of aiming vector and the reticle display
- Fixed previously not working RMB fixation for SPG’s
- Fixed the move of reticle while zooming
- Fixed the ‘Achievements’ point in the battle results system messages for battles with no achievements received
- Fixed rare cases of personal emblems and inscriptions not installing on the vehicle after purchase
- Fixed availability of two similar additional equipment for French TD’s
- Fixed shadows ‘shaking’ while moving the vehicle
- Fixed the binding of radial menu on Mouse Scroll

Usa-szerver oldaláról

Jó éjt neked is!
Mi azok vagyunk 😊 Azt hiszem lépek, még van egy kis munkám amit már délután be kellett volna fejeznem, de az asszony úgy felhúzott, hogy a kocsmában kötöttem ki pár feles vodkára 😊 Ja, és még egy söröm is van. Kedves egészségedre!
patchaou
Lehet, hogy pihentetned kellene. Én mindenesetre most ezt fogom tenni. Jó éjt mindenkinek.

viasz, végre mûködik a billentyûzetem
patchaou
Ez bölcs emberre vall 😊

visz
Eszem ágában nincs fogást találni olyan embereken, akik úgy fogják meg a gyertyát, hogy az világítson is nekik, de a kezükre sem csöpögjön a forró visz.
patchaou
"Így ezzel csak egyre nagyobb lesz a fórumban a szarhalom." Most ebbõl neked komolyan ez jött le? Ilyen könnyen nem találsz rajtam fogást.

Hogy mondtad, szarhalom vagyok?
Legalább a 3. forum deit is vessétek be!
Nosza! öten vagytok ha jól számoltam max 10 felhasználóval,, ennyire telt?!
Egy ürge bekerül az elmegyógyintézetbe. Kérdezi az orvos:
- Ön miért került ide? - Mert elvesztettem a szemüvegem.
- És miért ide hozták?
- Miért, ide hozták?

Úgy próbál viccet belinkelni, hogy azt képzeli aktuális. Annyira primitív, hogy nem veszi észre azt a csöppnyi vesszõt az utolsó sorban, ami végett saját magát égeti le.

Na, ilyen az ostoba ökör!
LSSAHPAUL
Egy ürge bekerül az elmegyógyintézetbe. Kérdezi az orvos:
- Ön miért került ide? - Mert elvesztettem a szemüvegem.
- És miért ide hozták?
- Miért, ide hozták?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Sajnos, te minden szimptomat bemutattál a homoszexualitás elfojtásának küzdelme mellett. 4 évet töltöttem adjunktusként bizonyos intézményekben, tipikus eset vagy.
Master91
Remélem azért nem fájdult meg a fejed a gondolkodásban 😄 😄 😄

Igen, veled ellentétbe engem szeretnek.
Srác, soha az életbe nem fenyegettél élesbe senkit, le ír rólad.
Helyedbe elkezdenék járni templomba, vagy valami hit gyülekezetbe. Talán már csak az ima segít rajtad.

Nah, de nem etetlek kis trollocska, további jó offolást a bannig 😊 see-ya !<#mf1><#wave><#action>
Mater, gyere küzdjünk meg!
Master91
Minek mondjam, ha 5 percedbe kerülne ki nyomozni? Hisz te tudsz accot lopni, meg kitudja miért ültél 2 évet....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lófaszt, közbe meg csak egy pattanásos fél idióta csíra vagy<#ravasz1>
91-es? Szerencséd, hogy szeretnek a lányok, mert még talán jól meg is baxnálak, kis sunyi köcsög. Buzi vagy, mi?!
Bár igazad volna, nem szégyellném magam, s talán 2 évvel többet tölthettem volna szabadon. Hány éves fiúcska vagy?