World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg te beszélsz itt szövegkörnyezetrõl, meg fogalmazásmódról? Ez egy rossz vicc a részedrõl.

nem akarod egybõl TVelvet-et bannoltatni???
Nos, én semmi rosszat nem mondtam hozzátok képest, ha valaki bant érdemel azok ti vagytok. Olvasd vissza a cigány haverod, s értelmezd:

"| ma 22:44 | privát | válasz | #167829
Igen hozzád beszélek te selejtes kis csicska! Utálom az ilyen neten keresztül keménykedõ arc, név és mindenféle adat nélküli kis senkiket akik szánalmas módon úgy próbálnak legalább pár percig a figyelem középpontjában maradni hogy hülyét csinálnak magukból, mert máshogy nem figyelnek föl rájuk!
Na ez lennél te!!! Ha valami gondod van velem te kis foscsomó akkor ne privát üzenetben keménykedjél hanem ha ilyen kemény vagy akkor vállald magadat és találkozzunk valahol! mindegy hol laksz, elmegyek hozzád és szívesen kitaposom a beteg agyadból azt a rögeszmét hogy neten keresztül jáccad az agyadat te kis senki csicska!!! Te vagy itt a helyi baszdszájba kisöreg? Vagy mit képzelsz itt magadról? Havonta egyszer meg szokott itt jelenni egy hozzád hasonló szarkupac, és ugyanígy jácca az agyát mint te mindenféle adat nélkül! Kemény vagy öregem!!!"
Gyere, próbáld meg 😊
b+ ilyenkor nincs egy admin???? Sebov! IP ban ellen is véd az a híres muháj tháj virágcsokor???
<#duma>
Ok: Add a lakcímed, szeretettel várom 😊 Egyébként annyira megriadtam tõled, hogy le kellett rohannom a patikába széntablettákért. (be ne fossak)
Azt látom a szövegkörnyezetedbõl, hogy 16 éves cigánygyerek vagy nagyon instabil körülmények között "felnõve". Az is olybá kitûnik, hogy igen gyakorta bántottak, megaláztak. Nos, ez nem fog rajtad segíteni ha velem találkozol. ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, s idegrendszered leépített állapotát fokozni akarod még egy komoly fizikai streszzel is, én állok elébe. Addig is, egyél sokat, nyugtasd magad, keress egy komoly muay thai edzõcsokrot. Mert különben nincs esélyed. Megjegyezem 15 éve ûzöm e mintát, szóval hadra fel, gyorsan 😊
Doc Hooliday
Ja...a szájába kéne beugrani az ilyennek egy 48-as vasbetétes surranóval öregem!<#eplus2>

jo ez a gif ... :-)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Az a baj, hogy mindig beugrotok neki...

<#eljen>
Tuvok

Kérdésed megválaszolja önmagát ..

Köszi Otep 😊

sracok peace <#vigyor2> nem er ez annyit

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ki a g*ci ez???
LSSAHPAUL
Szia! Van ts3-od? Gyere és kérdezz tõlem vagy Tuvoktól, illetve Bencsitõl de csak holnap lesz, már lefeküdt. Ha van ts-ed akkor adom privátban a címet és jelszót! Egyébként van klánunk, oda is jöhetnél: LS

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Doc Hooliday
Igen hozzád beszélek te selejtes kis csicska! Utálom az ilyen neten keresztül keménykedõ arc, név és mindenféle adat nélküli kis senkiket akik szánalmas módon úgy próbálnak legalább pár percig a figyelem középpontjában maradni hogy hülyét csinálnak magukból, mert máshogy nem figyelnek föl rájuk!
Na ez lennél te!!! Ha valami gondod van velem te kis foscsomó akkor ne privát üzenetben keménykedjél hanem ha ilyen kemény vagy akkor vállald magadat és találkozzunk valahol! mindegy hol laksz, elmegyek hozzád és szívesen kitaposom a beteg agyadból azt a rögeszmét hogy neten keresztül jáccad az agyadat te kis senki csicska!!!<#wink> Te vagy itt a helyi baszdszájba kisöreg? Vagy mit képzelsz itt magadról?<#vigyor1> Havonta egyszer meg szokott itt jelenni egy hozzád hasonló szarkupac, és ugyanígy jácca az agyát mint te mindenféle adat nélkül! Kemény vagy öregem!!!<#taps><#levele>

Te kis buzi, amit leírtam neked privátban azt már a bíróság lezárta, most a te accodért aggódj leginkább! Mert megiszok egy sört és lehet leszarok mindent, s felbaszom. (így már elég nyalvánvaló és primitív voltam) Az a plusz 1 hónap nekemmár nem oszt, nem szoroz, (hogy itt 200-at is szétqrjak) EKE!
patchaou
Megtisztelsz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Azt a címet nem viccbõl adták. Be kell lépni és nyitni egy ticketet (submit ticket), account supportot bejelölni és nyomni a next gombot. Ezután gugli fordítóval beírni a problémát, nem árt beírni magyarul sem, hátha kifogtok egy magyarul tudó illetékest. Utána ha jól emlékszem ki kell választani mennyire sürgõs. Ezek után pedig várni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

505thZajcev[PT]
Egy kerdes:
Honnan tudom hogy pontosan hany meter a latotavja a tanknak, a recon skillek, plusz tavcsok utan? Hol tudom megnezni, vagy cska szamolni lehet?

Nincs itt minden veszve. Patchaou személyében (IS) legalább van közületek egy egyéniség, és értelmes szellem.
Azt tudom, hogy mi miatt függesztették fel az acc-ját, de az lenne a kérdés h h lehet megváltoztatni a nicknevet, am a srác januárban regisztrált...

Ne hibáztasd mag(v)ad, van aki csak a troll etetéshez áll közel, hiszen szüleit látta ahogyan étkeznek, és ahogy 3 dl vodka elfogyasztása után egymás torkának esnek. De én téged nem sajnállak. Sajnálnak majd odafenn elegen amikor remegõ ideggóccá válsz a halálfélelem és elmúlás árnyékában.
Borzalmas állapot, én már tapasztaltam meg; és ha most örülnél; te is fogod!
Wááááááoo!
Jól néz ki!
Mármint a dróton ülõ fecske az elsõ képen. 😄

😄😄 ki az a marha akit náci név miatt bannolnak? 😄😄
Nagyon jókat derülök néha itt.<#vigyor3>
patchaou
Amikor spontán akartam nevet változtatni, azt a választ kaptam supporttól, hogy nem lehet. Ha letiltották a haverod, akkor lehet hogy megváltoztatják neki, de kerüljetek mindenféle náci marhaságot. Nagy valószínûséggel ez miatt bannolták.

Jajjjjjj édes istenem, mi van itt már megint.....<#banplz>
A hegedû vonó nélkül annyit és mint: "Mitér"
Doc Hooliday
Sziasztok! Úgy látom megvan az e-heti újabb ügyeletes agytoprongy emberkénk!<#vigyor1>
Amúgy kivan írva valahová a WOT-fórumra hogy idegbeteg álomvilágban élõ hantagép seggfejek gyülekezete vagy mi??? Vagy honnan jönnek 1-2 hetente ezek a debilek??<#fejvakaras>

mijki
LOL 😄

link

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én tényleg azért nézek fel ide mert kapok érdekes infokat..de hát a haverunk másért jön...viszont ez keveseket érdekel...
elnezest en vagyok a hibas etettem a trollt
<#falbav>

Burgermemham vagy Sebov..én itt olvasni szeretek..a játékról..és nem rólad...légyszi..fáradj át egy másik fórumba a hasonló retard emberkék közé..

Ha nem megmondalak az ovónéninek..bebe..!
Nem tudom lattad-e ,kaptal egy lehetoseget hogy bizonyitsal , ember vagy-e, en mar irtam magamrol .... varom a valaszodat , aki kerte eddig az megkaptatolem a reszleteket privatban( tudod ugy nem nyilvanos <#action> )
egyebkent meg mostmar nem fogom latni a hozzaszolasaidat mert elerted a minusz limitet please privatba irogass.

Sziasztok!

Egy haveromnak a nickneve miatt függesztették az acc-ját, nem vagyunk jó angolosok, de írtak egy honlapot: https://support.worldoftanks.eu/ Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megváltoztatni a nicknevet?

Mondtam volt: "Tovább forszíroztam"
"ha tovabb forszirozod a dolgot akkor esetleg tovabbi reszleteket is rakok fel arrol honnan irsz , asszem lenne ra kereslet "

Tobább forszíroztam.
Vigyázzál, Burgernemham, kezd lecsúszni az álarc az arcodról. Ahhoz képest, hogy a szereped szerint te most csak egy megkárosított újreg vagy, kezdesz pontosan ugyanabban a félidióta, habzó szájjal õrjöngõ stílusban beszélni, mint Burgernemham név alatt tetted.

Mivé lesz a "gondos" álcázás így?

rendben , te kezdheted ... de segitek neked mert elnezo vagyok a fogyatekosokkal ,39 eves vagyok, angliaban elek ,warwickshire-ben ,rugby varosaban , a bath street-en lakok <#puszi>

És én még jogszabályt, törvényrendeletet sem sértek majd vele, te viszont igen! Idióta! Te nem adhatsz ki (már ha tudnál sem személyes adatokat), mert jó megbasznak érte. én megtehetem viszont. AlÚlértékeltelek, azt belátom, (gondoltam egy ip alapján sem tudsz négyzetet vonni a a háromszög fölé), de innen nem te viszed a lantot.
Honnan is írok? Mivel fenyegetsz?! Én fogom nyilvánosságra hozni kiléted minden személyes adatod perceken belül a net minden szférájában.

ati
Toby0501
Én ma csendes hallgató leszek. 😊

Én ma olyannal találkoztam amivel még soha!
Sand riveren voltam Foch 155-el, természetesen támadó.
Már majdnem elkezdtem chat-en anyázni a kedves fejlesztõket, amikor észrevettem, hogy nincs arty. Gondoltam 1 próbát megér.
Úgy is kezdõdött, ahogy szokott, 5X pattantam az ellenfélrõl.

de végül 4 kill, plusz az utolsó 10 mp-ben sikerült behúznom a bázist.

Ám alig játszok ezzel a tankkal Pedig nagyon vártam. A peccs elõtti 9es Foch sokkal jobb volt, mint ez. Kegyetlen pontatlan az ágyú.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kicsit erõltetett, ahogy próbálsz nem helyesen írni.
Ez annyira gyerekes...Komolyan mondom, fordulj orvoshoz.

koszonjuk emese <#pias>

hüjegyerekek vagotk.megnéztem mi a cimtartomány. ha látod az ip címeket mert a forum hoz tartozol akkor legalabb segítettél volna. ehelyett még mineket gyanusitassz. ide se irok tobbet és remélem úgy jartom mintén