World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"| ma 22:44 | privát | válasz | #167829
Igen hozzád beszélek te selejtes kis csicska! Utálom az ilyen neten keresztül keménykedõ arc, név és mindenféle adat nélküli kis senkiket akik szánalmas módon úgy próbálnak legalább pár percig a figyelem középpontjában maradni hogy hülyét csinálnak magukból, mert máshogy nem figyelnek föl rájuk!
Na ez lennél te!!! Ha valami gondod van velem te kis foscsomó akkor ne privát üzenetben keménykedjél hanem ha ilyen kemény vagy akkor vállald magadat és találkozzunk valahol! mindegy hol laksz, elmegyek hozzád és szívesen kitaposom a beteg agyadból azt a rögeszmét hogy neten keresztül jáccad az agyadat te kis senki csicska!!! Te vagy itt a helyi baszdszájba kisöreg? Vagy mit képzelsz itt magadról? Havonta egyszer meg szokott itt jelenni egy hozzád hasonló szarkupac, és ugyanígy jácca az agyát mint te mindenféle adat nélkül! Kemény vagy öregem!!!"
Azt látom a szövegkörnyezetedbõl, hogy 16 éves cigánygyerek vagy nagyon instabil körülmények között "felnõve". Az is olybá kitûnik, hogy igen gyakorta bántottak, megaláztak. Nos, ez nem fog rajtad segíteni ha velem találkozol. ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, s idegrendszered leépített állapotát fokozni akarod még egy komoly fizikai streszzel is, én állok elébe. Addig is, egyél sokat, nyugtasd magad, keress egy komoly muay thai edzõcsokrot. Mert különben nincs esélyed. Megjegyezem 15 éve ûzöm e mintát, szóval hadra fel, gyorsan 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Na ez lennél te!!! Ha valami gondod van velem te kis foscsomó akkor ne privát üzenetben keménykedjél hanem ha ilyen kemény vagy akkor vállald magadat és találkozzunk valahol! mindegy hol laksz, elmegyek hozzád és szívesen kitaposom a beteg agyadból azt a rögeszmét hogy neten keresztül jáccad az agyadat te kis senki csicska!!!<#wink>#wink> Te vagy itt a helyi baszdszájba kisöreg? Vagy mit képzelsz itt magadról?<#vigyor1>#vigyor1> Havonta egyszer meg szokott itt jelenni egy hozzád hasonló szarkupac, és ugyanígy jácca az agyát mint te mindenféle adat nélkül! Kemény vagy öregem!!!<#taps>#taps><#levele>#levele>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Honnan tudom hogy pontosan hany meter a latotavja a tanknak, a recon skillek, plusz tavcsok utan? Hol tudom megnezni, vagy cska szamolni lehet?
Borzalmas állapot, én már tapasztaltam meg; és ha most örülnél; te is fogod!
Jól néz ki!
Mármint a dróton ülõ fecske az elsõ képen. 😄
Amúgy kivan írva valahová a WOT-fórumra hogy idegbeteg álomvilágban élõ hantagép seggfejek gyülekezete vagy mi??? Vagy honnan jönnek 1-2 hetente ezek a debilek??<#fejvakaras>#fejvakaras>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#falbav>#falbav>
Burgermemham vagy Sebov..én itt olvasni szeretek..a játékról..és nem rólad...légyszi..fáradj át egy másik fórumba a hasonló retard emberkék közé..
Ha nem megmondalak az ovónéninek..bebe..!
egyebkent meg mostmar nem fogom latni a hozzaszolasaidat mert elerted a minusz limitet please privatba irogass.
Egy haveromnak a nickneve miatt függesztették az acc-ját, nem vagyunk jó angolosok, de írtak egy honlapot: https://support.worldoftanks.eu/ Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megváltoztatni a nicknevet?
Tobább forszíroztam.
Mivé lesz a "gondos" álcázás így?
ati
Sand riveren voltam Foch 155-el, természetesen támadó.
Már majdnem elkezdtem chat-en anyázni a kedves fejlesztõket, amikor észrevettem, hogy nincs arty. Gondoltam 1 próbát megér.
Úgy is kezdõdött, ahogy szokott, 5X pattantam az ellenfélrõl.
de végül 4 kill, plusz az utolsó 10 mp-ben sikerült behúznom a bázist.
Ám alig játszok ezzel a tankkal Pedig nagyon vártam. A peccs elõtti 9es Foch sokkal jobb volt, mint ez. Kegyetlen pontatlan az ágyú.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle