World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 hónap után gondoltam megnézem a gamét😊) nagyot változott még szarabb lett ha lehet ezt fokozni😄

Nem jött ki,csak test 2-õ van.

Le vagyok maradva annyira hogy már kijött az éles szerverre 8.0?
Trucker39
Nem lesz könnyû. "Identification error.." Már sokadjára. Lehet kimaradok a teszt ezen fázisából.

Valaki aki bejutott az próbálja már meg összeszedni miket nerfeltek az új TD-ken.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ki írja néha de közben meg ha csatát nyomok bedob csatába szóval nemtudom értelmezni azt az üzenetet😊
patchaou
Az entert nyomogattam észnélkül és be is dobott, aztán meg ki és most mintha azt írná, hogy szar a szerver.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nyomj esc-t ahogy betenne várakozó listára és azonnal nyomj connect-et,ezt addig ismételheted amíg beenged,hol elõbb hol késöbb😊
patchaou
Ezt megértem, de tojok azokra kik nem húzták ki korábban, miért az Én tankomat gyengítik?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Yoyo
Köszönöm. Nagyon nem tudok vele mit kezdeni olyan tankok ellen amikkel egybetesz. Szinte mindenrõl pattogok, amit meg sebzek 2 lövésbõl lebont. Nem való neki a tier8😞 Ezekkel a felszerelésekkel gondolom felderítõnek megfelel.

nevetséges hogy már most nem lehet bejutni arra a nyomrék szerverre, bassza meg az a sok semmirekellõ
patchaou
És már most nem tudok bejutni

ST-I-nek így erõsebb frontpáncélja lesz. Hacsak nem ezzel akarják rávenni a usereket a grindre, mert sokan kaptak 7.3 után ingyen IS-4-est.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Venti, álcaháló, távcsõ. A legénységet pedig az álca/javítás irányba gyúrd (kivéve parancsnok, aminek kötelezõ a 6. érzék minél hamarabbi megszerzése).

https://wotinfo.hu

patchaou
Ha ez igaz, akkor nagyon nem örülök.

Változtatnának 8.0-ban a IS-4 homlokpáncélján?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Yoyo
Sziasztok!
AMX13 90-re mit ajánlotok? Venti van rajta.

él a teszt.
Én a VK db-vel jártam így azzal a különbséggel hogy nem volt a kedvemcem. Megvettem féláron, gyorsan kifejlesztettem stock tankkal a Panthert és már adtam is el félárú modulokért. 46 csatát mentem vele és kész is lett.
En a lampajat szoktam.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

patchaou
Höhö. Lõdd az oldalát, a parancsnoki nyílást, az orrát azon a magasságon ahol a lemez fut keresztbe. Vagy keress meg és gyakorlóba megmutatom.

Type59-el megyek és ha találkozok egy másik type59-el hol célozzam vagy váltsak HE-re ? Nem viszi át az agyú.

nekem sosem volt célom a typ e, tiger volt a max amait akartam, mivel a fegyver ugyanaz, hpja kicsivel több a typ-nek, meg talán vmivel pontosabb lesz az ágyú.. de ez nekem nem ér meg több százezer xpt 😄 meg amúgyse vonz az arty
Hát, ott még nem tartok, de a tierVIII - hoz a tierVII-en keresztül vezet az út :-)
én a gw tigert eladtam, rosszul voltam a lassúságától és a méretétõl, visszavettema panthert, aztán elég az nekem.
A franciák elvileg közepeseket, de emelett baromi gyorsak ill. a top arty revolver táras.

BF3: Atomiccore

patchaou
[/url][/img]

Eddigi legjobb eredményem vesztes csatában.

A német a legkiegyensúlyozottabb arty - ág.
A T-28-at én is félretettem anno, de most megint elõvettem mert kellene a KV-1S meg ami utánna jön.
Egyébként most erõsen szemezek egy arty ággal, csak nemtudom melyik lenne a legjobb. A ruszkik rohadt nagyot ütnek, de gondolom pontatlanok, a németek ellenkezõleg, az amcsik kettõ között félúton, de a franciák mit tudnak?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Rebalanced all vehicles introduced in 8.0: PzIV Schmalturm, Object 263, SU-101, SU-100М1, SU-122-54.

most netfelik szét õket gondolon 😊
Eagle16
Teszt 2: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Axon
Én még a kedvenc KV3-asmoat is eladtam, hogy felszerelést vegyek. Mivel csak "kedvenc" tankok vannak a garázsban így roppant nehéz volt a döntés. Majd ha féláron lesz egyszer, akkor vissza vásárolom.

Master91
De rossz volt, össze szedtem nagy nehezen 2.2 misit, mondom még elmegyek 3.1ig és meg veszem Is-8at...
Most van 600k-m 😞 de rossz...
Axon
na megvettem a 13 db féláras felszerelésemet. Talán még holnap össze sikerül farmolnom a 14.-re is a kreditet. Ha jól tudom szombat reggelig van akció.

köszi, ezt nem ismertem.
Trucker39
Én innen szoktam egy-egy adott típushoz replay-t letölteni. Jobb minõségû, mintha youtube-n néznéd. Elég nagy a választék. Érdemes azokat kiválasztani letöltésre és tanulmányozásra, amelyeket sokan letöltöttek. Sok okosságot lehet így tapasztalni.

Yoyo
Annyi türelmem azért nincs, de le lehetne mosni a pályát vele😊

Most nekem se valamiért...

Jakuza001
Masodik siman nem mukodik nekem.

Axon
Én is gondoltam már rá, hogy milyen lenne a loltraki 100%-os 1-2 killes legénységgel plusz teljes felszereléssel 😊

Van két féle:
A régi(xvm-féle cappel-húzós)
Az új,ez,osztott tank-típusonként.Nem tudom mire gerjed inkább,talán dmg?

Yoyo
Én is szerettem kiskoromba😊 Most visszaveszem a kicsiket a tank ászért😊

Yoyo
Remélem is, hogy nem látom többet, fõleg magasabb tierben😊

Yoyo
Csak a tapasztalatlanok mentek vissza, vesztükre, én begyûjtöttem 5 kill-t és hoztuk a meccset, nem foglalkoztam a barommal, persze bennem volt, hogy visszamegyek, de 8 hp-val nem sok esélyem lett volna😊

ugyan az

Miért ez jut az eszembe?<#nevetes1>

A wot-news.com webes efficiency ugyan annyi mint az XVM mod efficiency? (nem használok XVM-et mert jobb ha nem tudom milyen emberek vannak velem egy csapatba)

Axon
Ebbõl is látszik milyen remek járgány az a loltraki 😊

Az ilyen valószínûleg nem jut el nagy tierbe,csak marhaságból bergisztrált,most bannolják egy idõre,addig ráun,törli a játékot,és elfelejti hogy valaha is létezett ilyen wörd of tanksz.(már ha szerencsénk van persze😊

YouTube-ról aránylag sok tippet tudsz gyûjteni, csak keress rá pl. így: wot t-28 gameplay.