World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nagyon örülök az örömödnek. 12K csatám van eddig és a bétában is majdnem 10K csatám volt. Szívesen látom, hogy nagy örömmel teszitek fel a jobbnál jobb eredményeket, csak egyre kérlek, ha napokig csak a [email protected] kártya másik oldalán állsz akkor se add fel, mert lesz ilyen, nyugodj meg fejlõdni fogsz, nekem ennyi idõ alatt sem sikerült 1360 eff felé menni de nem érdekel, élvezem a játékot artystul, lemmingestõl, mindenestül, pedig már igen idõs csóka vagyok. Csak így tovább, addig míg örülsz, hogy játszol és a kevés is tud örömet szerezni semmi gond. Csak így tovább.
Legalább ma még duplán képzõdik a 90%-os legénység.
(nagyokkal már rég nincs)
Véletlen vagy kivették?
Itt a link, mert oly módon ahogy ti csináljátok nem tudom hogy kell beszúrni.
In gém ném: MaxWell125
Kerek 1896 csata után úgy érzem alakulok a fejlõdésben és már régóta szerettem volna beszúrni ide egy csatámat, hogy ha esetleg egy-két szakértõ ember megtekinti, akkor tájékoztassanak a hibáimról. Az elõbb összejött egy elég jó kör a majdnem vadiúj KV-val, de annak ellenére hogy jó csata volt, nyilván ebben is látszanak az alapvetõ hibák, amik a játékstílusomat jellemzik. Néhányról én is tudok, mint például hogy önfejû vagyok, vagy hogy meccsfordításra ritkán vagyok képes és inkább akkor tündöklök, hogyha jó csapattársak is vesznek körül.
Szóval ha a következõt sikerül beszúrni, akkor örülnék néhány kemény kritikának a játékomat illetõen.
In gém ném: MaxWell125
Amúgy nekem megy a fõoldal. Desmodromic linkjét is megnyitotta, meg már elõtte is néztem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The qualification rounds are complete, and this weekend, the top sixteen teams in the world are heading to Moscow for the Ural Steel Tournament Finals. You can follow all the action at this thrilling event through our livestream or just sit back, relax and soak up the tournament atmosphere on battlefields of World of Tanks by enjoying some bonuses!
From Saturday 15th September 2012 at 07:30 CEST (05:30 GMT) until Tuesday 18th September at 07:00 CEST (05:00 GMT) you will be able to enjoy some great in-game bonuses:
x3 experience for the first victory of the day!
Feel like a champion by earning 3 times more than the normal rate of experience for the first victory of the day with each vehicle!
50% discount on some big heavies:
Soviet vehicles
KV-1S - tier VI heavy tank
KV-2 – tier VI heavy tank
T-150 – tier VI heavy tank
KV-3 – tier VII heavy tank
IS – tier VII heavy tank
German vehicles
PzKpfw VI Tiger – tier VII heavy tank
PzKpfw VI Tiger (P) – tier VII heavy tank
American vehicles
M6 – tier VI heavy tank
T29 – tier VII heavy tank
French vehicles
ARL 44 – tier VI heavy tank
AMX M4(1945) – tier VII heavy tank
We believe that everyone’s garage needs more big heavies! Fill it up with this special!
50% additional profit with following vehicles:
Tank destroyers
StuG III – tier V German tank destroyer
M10 Wolverine – tier V American tank destroyer
Medium tanks
PzKpfw V Panther – tier VII German medium tank
M4 Sherman – tier V American medium tank
Heavy tanks
KV-1S – tier VI Soviet heavy tank
T-150 – tier VI Soviet heavy tank
M6 – tier VI American heavy tank
ARL 44 - tier VI French heavy tank
Fight to the death with these vehicles and pick up the sweet rewards in the form of extra credits!
We hope you have a very good weekend and will join us in wishing all four European teams the best of luck in Ural Steel!
Nem megy a fõoldal, azért rakom be így is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ma van idõm játszani, gyakorlatilag este 6-tól bármeddig /sárkányeregetés rulez/, erre holnaptól félárú a T29, amihez hiányzik 4000XP és megvan rá a lóvé. Asszem az egyszer élünk esete forog fent és megveszem ma.
Hétvégi akció
https://www.google.hu/#hl=hu&safe=off&sclient=psy-ab&q=world+of+tanks+bonus+iodine&oq=world+of+tanks+bonus+iodine&gs_l=hp.3...4942.8975.0.9295.27.27.0.0.0.0.254.4158.0j22j5.27.0...0.0...1c.1.uO17h4Jwqd4&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=3c933bb79b75baf8&biw=1440&bih=799
😄DDD
A gép szerintem egész jó, a topgun megvan rá a lánc meg a motor nincs. Elég pattogos, az ágyu is jó modjuk sniperkedi nem lehet vele.
- Tegyél majd rá ventit, töltés gyorsítót, meg célzás gyorsítót késõbb és jó lesz az! A legényeken fejleszd ki a javítást, a parancsnokon meg legyen meg minél hamarabb a "hatodik érzék" képesség!
Na ha ezek meglesznek írj majd hogy szar-e a KV-4!?!<#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
naponta leduplázgatni a tier8-9eket botrány..
ellenben tegnap marder2-vel 13gyõzelem 1 vereség.
Ez egy lemming mágnes, 21 csata 4 gyözelem.
[/url][/img]
[/url][/img]
Mint látszik elég ocsmány dolgokat lehet mûvelni ezzel a TD-vel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
És szerintem nem is olyan bonyolult.
Csak a tank alap wiew range kell, felmérni hogy van e skill / periszkóp, ha van akkor beszámítani, és meg nézni hogy milyen mappon vagy.
Hisz minden térképen tudni hogy hány méter x méter.
És akkor arányosítva csak rajzolni a térképre 1 karikát.