World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
xd
Ezeket hol lehet megnézni?
A frontja meg kemény, a lövegpajzsa benyelt az elõzõ csatában kb. 800 sebzést 😊
SPG-kre viszont vigyázni kell...nagyon szeretik. Be kell vetni minden trükköt 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Azt hogy a WoWP bukta lesz, én azóta tudom hogy bejelentették. 😄
Repülõszimulátor rajongóként el sem tudtam képzelni, hogyan fogják a repülés komplex világát hogyan fogják úgy megcsinálni hogy az átlag tízéves WoT-ozó vérpistike billenntyûzettel+egérrel(alapból röhej) elboldoguljon vele. Mennyire kell majd lebutítani ehhez az egészet, éppen a lényege fog elveszni az egésznek. Aztán jöttek is a hírek, nem lesznek pilótafülkék, nem lesz fel/leszállás, nem lesz normális fizika(stall és hasonlók). És ott lesz ugye a soha el nem tüntethetõ törésvonal a hatékonyságban azok között akiknek van Joystickjük, és akik billentyû+egér kombóval bohóckodnak.
Érdekes hogy a War Thunderben meg bírták oldani. Bár már ránézésre is látszik hogy a War Thunderben több munka van, mint a Wargaming három játékában együttvéve.
Talán a World of Battleshipsbõl ki fognak tudni hozni valami értelmeset, de nekem eleve soha nem tetszett hogy egy félkész játék mellett beleugranak két vadiújba.
És nem bántottál meg senkit, csak ismerem a fórumot, illetve egy két renitenst és elejét akartam venni a félreértéseknek,bocsi ha másképp értetted.Nem szeretem ha ok nélkül bár kit is ócsárolnak,mi csak játszunk és örömmel beszélünk egymással.
1, Mert jobb a grafikája.
2, Van Arcade, Historical és lesz Simulator mod, így mindenki megtalálhatja benne a számításait.
3, A War Thunder-es csapat évek óta dolgozik repülõs játékokkal, nem csak 1-1,5 éve így több tapasztalat = kevesebb bug, hiba a játékban.
4, Sokkal szimpatikusabb a War Thunder üzlet politikája olyan módon, hogy ott is lehet prémiumot venni, de ott még a TOP repülõk is fenntarthatóak nélküle. Ott sokkal több XP-t kell gyûjteni, és lassabb a fejlõdés mint a WoT-ban, de ezért cserébe fenntartható minden prém nélkül gép. Aki meg hamar szeretne a tech tree tetejére érni elõveheti a pénztárcáját.
+ már van benne orosz, brit, amerikai, japán és német techtree
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
És igazad van neked nem tetszik és örülök neki, hogy nem mondtál véleményt azokról akik ezzel játszanak tisztelet érte.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T30-asra meg venti megy majd, hogy a borzalmas töltési és célzási idõ minél kisebb legyen.
Egyébként tudom milyen a szép, lassú fejlõdés, mert van 4db T10-es verda a garázsban.
Ha megoldanák WARthunger alkotói ezt a három játék egyesített kombinációját, akkor átmennétek-e a tank ágra a warthunder verziójában ?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A T25/2-nek még egészen jó, T28P-nek valamennyire, de utána a Tier 9-10-eseknek elég borzalmas. Ha nem kell Tier 9-10 akkor is csak második skillnek raknám a rejtõzködést.
Nem is baj egyébként, mert valami pusztulat lassú, legalább az új lánccal jobban fog gyorsulni, fordulni.
Én feltettem, a fokozott szellõzést, töltésgyorsítót, és rammert az artyk ellen nekem bejött, de ha sniperkedni akarsz a rammer, helyett tedd fel a fix binoculart, kb 25 %-al növeli meg a látó távot álló helyzetben, dönts el mi a jobb neked és, hogyan szeretsz játszani.

Csata: Fisherman's Bay 2012. szeptember 14. 19:11:48
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 2 652 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 321
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
No ezt magyarázom igaz prémmel ,de ez holnaptól 51000 kredit és a ráfordításom volt 17000 kredit, akkor is Qva sok kredit összejön, ha tudod 3 napig nyomni, bármelyik akciós járgánnyal.
az amcsi tankok különösen sokáig javítják a lánctalpat, még az is lehet hogy az M103-mas ventijét is lecserélem toolbox-ra...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
jobbra az artytól védett helyen és szembe találkoztam egy hármat lövõ francia tier csoda X-es TD vel és T-62-vel, egyet ne tudtam lõni, szétszedtek mint a [email protected], de ez rendjén is van mert óvatosabban is ki lehet a domb mellõl bújni, már akkor is más a helyzet, ha egyet lövök, mert az 1300-1500 damage között van és legalább a lõszer megtérül, de hülye voltam, és nem is nagyon foglalkoztam vele ki az ellen.Ennyi a saját butaságról és rhanásról. Vannak olyan tankok ahol ez nem kifizetõdõ, pedig már tudhatnám. Ilyenkor jön a mondásom" [email protected] a ge...........nyóba.
Mle. 48 is megkapja, úgyhogy én már célzásgyorsítót teszek rá teleszkóp helyett...
Remélem a következõ utáni patchben is kapnak valamit és akkor már nem is kell tovább grindelnem õket. A Foch HP-ját esetleg levihetnék 600-ra, meg a célzási idõt 3.4s-re...kb. ilyen irányba haladnak vele.
Játszatok azzal ami most többet ad és szerezzetek kreditet, ha megveszed féláron és eladod majd késõbb ugye nem buksz rajta, persze a modulok ára egészen más dolog, azt be bukja az ember, de megéri farmolni velük, fõleg, ha nincs prémem sem prém járgányom. Használjátok ki.
Ja, mit szóltok a ruszki TD nerfhez, már aki járt fenn a teszt szerón.Szerintem nagyon durva,de míg így sem lesznek rosszak.Vélemény?