World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Nekem 115 csatából 2.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten

Szepen csinaltad, jo cucc, a tesztszeron egy tar volt egy kisse serult T-62 😊

Saor Alba

Valamit már hallottam. Pár napja elmélkedtünk itt a T-43 robbanási hajlamairól, meg wet ammo rackról hozzá, nekem nem volt túlságosan robbanós, csak a vége felé. A T-44 elég gáz ilyen szempontból
T-44 ilyen..... nem tudtad?
Meglett a T-44. Na ez robban! tizenegynéhány csatám van vele, de már kétszer szálltam el, egyszer one shot, másodjára meg majdnem one shot. Arghhhh 😞
naggyon jóóóóó!
xd
Ezeket hol lehet megnézni?

Eagle16
Jó ez az Mle. 48...100-as ágyúval célzásgyorsítóval nagyon gyorsan céloz.

A frontja meg kemény, a lövegpajzsa benyelt az elõzõ csatában kb. 800 sebzést 😊

SPG-kre viszont vigyázni kell...nagyon szeretik. Be kell vetni minden trükköt 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Trucker39
nagyon jó! 😊

Új rész!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Trucker39
Végre egy jó csata, még ha kikaptunk akkor is:

A kérdés Qjó.Amikor beleöltél 2-3 évet és mondjuk havi 2500 forintot, és már mondjuk 6 helyen tier 10-nél jársz feladod e?.HÁT..............ahhoz nagyon jónak kell lenni a másiknak, és igen lehet, hogy lesz ilyen, és egyre jobban belegondolva,biztos, hogy lesz ilyen.
A repülõgépszimulátort sokkal nehezebb megcsinálni, mint ezt a tankos játékot, ahol csak 2 dimenzióban mozognak a harckocsik, addig a reülõst sokkal nehezebb kivitelezni és eszerint a WarThunder alkotóinak a tankos játéka több mint valószínû hogy jobb lesz játszhatóságban és élvezetben mint a WOT.
Igen, valóban sokkal jobb a WorldThunder a repülõs játékot tekintve és a kérdés éppen az, hogy ha megcsinálják a tankosat valõszínû, hogy az is jobb lesz mint a WOT és ekkor te átmész a másikra játszani ?
Tény hogy a War Thunder sokkal jobb a WoWP-nél, viszont a War Thunder alkotói sosem csináltak mást mint repülõgépszimulátort, nincs gyakorlatuk tankos játékok készítésében, mint ahogy nem is áll szándékukban.

Azt hogy a WoWP bukta lesz, én azóta tudom hogy bejelentették. 😄
Repülõszimulátor rajongóként el sem tudtam képzelni, hogyan fogják a repülés komplex világát hogyan fogják úgy megcsinálni hogy az átlag tízéves WoT-ozó vérpistike billenntyûzettel+egérrel(alapból röhej) elboldoguljon vele. Mennyire kell majd lebutítani ehhez az egészet, éppen a lényege fog elveszni az egésznek. Aztán jöttek is a hírek, nem lesznek pilótafülkék, nem lesz fel/leszállás, nem lesz normális fizika(stall és hasonlók). És ott lesz ugye a soha el nem tüntethetõ törésvonal a hatékonyságban azok között akiknek van Joystickjük, és akik billentyû+egér kombóval bohóckodnak.

Érdekes hogy a War Thunderben meg bírták oldani. Bár már ránézésre is látszik hogy a War Thunderben több munka van, mint a Wargaming három játékában együttvéve.

Talán a World of Battleshipsbõl ki fognak tudni hozni valami értelmeset, de nekem eleve soha nem tetszett hogy egy félkész játék mellett beleugranak két vadiújba.

Engem meggyõztél, és ki is fogom próbálni, kedvet kaptam hozzá.
És nem bántottál meg senkit, csak ismerem a fórumot, illetve egy két renitenst és elejét akartam venni a félreértéseknek,bocsi ha másképp értetted.Nem szeretem ha ok nélkül bár kit is ócsárolnak,mi csak játszunk és örömmel beszélünk egymással.
mijki
Senkit se szerettem volna megbántani. Viszont szerintem aki WoWP után kipróbálja a War Thunder-t, az ott fog maradni. Hogy miért?

1, Mert jobb a grafikája.
2, Van Arcade, Historical és lesz Simulator mod, így mindenki megtalálhatja benne a számításait.
3, A War Thunder-es csapat évek óta dolgozik repülõs játékokkal, nem csak 1-1,5 éve így több tapasztalat = kevesebb bug, hiba a játékban.
4, Sokkal szimpatikusabb a War Thunder üzlet politikája olyan módon, hogy ott is lehet prémiumot venni, de ott még a TOP repülõk is fenntarthatóak nélküle. Ott sokkal több XP-t kell gyûjteni, és lassabb a fejlõdés mint a WoT-ban, de ezért cserébe fenntartható minden prém nélkül gép. Aki meg hamar szeretne a tech tree tetejére érni elõveheti a pénztárcáját.
+ már van benne orosz, brit, amerikai, japán és német techtree

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

És gondolj bele hogy most még tovább rontják majd a ROF-ját.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egyéni szociális probléma, nekem megfelel, és attól még nem leszek kevesebb mint más, de nem fogom egyik játékot sem leköpni fõleg azokat akik játszanak vele, mert nekem nem tetszik, én csak véleményemet mondom, és nem azt, hogy értékeljem az embereket úgy, hogy ki mivel játszik.
És igazad van neked nem tetszik és örülök neki, hogy nem mondtál véleményt azokról akik ezzel játszanak tisztelet érte.
mijki
A WoWP egy nagy kalap FOS a War Thunder-hez képest.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A t-30-os-hoz keres egy öntödét és olvaszd be mert úgy a legjobb, nem fog idegesíteni.
Maala
Igen, lesznek új +10% terhelésnövelõ felszerelések amcsi, és francia tankokra.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Eagle16
T28P-n nekem nagyon bevált ez a három: periszkóp, töltésgyorsító és javítódoboz. Rengetegszer leszedik a lánctalpát, ventit meg nem lehet rá rakni...szerintem a javítódoboz a leghasznosabb.

T30-asra meg venti megy majd, hogy a borzalmas töltési és célzási idõ minél kisebb legyen.

Nem ismerem a másik játékot, de béta játékos vagyok a WOWP-ban, melyet 6 hónap után kaptam meg.Sokat játszottam szimulátorokkal, de a WOWP-tól ne ezt várd. Élvezhetõ hasonló játék a tankoshoz, csak nagyobb térlátást kíván. Pillanatok alat elértem az 5-ös tierig, de innen már nehezebb, gyerekcipõben jár még, fõleg ha a modulok fejlesztését nézem, mert csak egy egy csoportot tudok fejleszteni, külön motort ágyút, egyebet nem, de nagyon jó lesz, ha nem szimulátort akarsz, hanem élvezhetõ játékot, és az irányítás sem lesz olyan egyszerû mint a tankban, mert itt gyorsíthatsz, leállithatod amotort és a légi fordulásokhoz kell egy térlátás ami nem mindenkinek van, tehát nem mindenki fogja élvezni.
I.C.ram
Értem. Köszi. És milyen kiegészítõket érdemes rá rakni? Periszkóp töltésgyorsító gondolom, alap. Mi legyen a harmadik a t28 protra? Gondoltam, megveszem elõre, ha már ilyen féláras akció van.
Ha nem sietek elszalad mellettem az élet! 😊

Egyébként tudom milyen a szép, lassú fejlõdés, mert van 4db T10-es verda a garázsban.
Szerintetek a WarThunder lenyomja a Warplanest ? Illetve a WarThunderben seperc alatt meg lehet oldani, hogy a három platform játékosai együtt játszanak, míg ugye a Wargameingben ez még gyerek cipõban van, a fizika tesztszerver is kidob állandóan.

Ha megoldanák WARthunger alkotói ezt a három játék egyesített kombinációját, akkor átmennétek-e a tank ágra a warthunder verziójában ?
Tudom nagyon nehéz a stock járgányokkal, de szépen lassan fejlõdj és mindent elérsz, azt gondoljátok nekem egyszerû volt, nem volt más képp mint bárkinek, türelem és élvezd a játékot akkor is, ha nem sikerül ,abból is tanulsz, és ha egyszer full lesz a járgány, nagyon fogod élvezni, de azzal is lehet veszíteni, akkor meg gondolkozz el, mit is rontottam el? Mert nem mindig a random isten és a leming, meg az ellen arty a hibás, hanem csak te és te és te és te és...folytathatnám
ximix
Igen , ez az amit Maala is írt gondolom a hiper fizika miatt a 0.8.0-ban, hogy minden tank egyforma eséllyel induljon a freestyle-ban 😊aki sziklákról ugratni akar nekik kötelezõ darab, hogy ne sérüljön olyan hamar a futómû.
Miért is akarod a plusz terhelhetõséget, fejlessz ki mindent és akkor rá teheted az összes modult, hová sietsz az élet hosszú, de ha sietsz hamar halsz ennyi.
patchaou
Most ezért ki nem lépek tesztrõl, hogy megnézzem mi megy a T29-re, de teszten Enhanced Torsion Bars +5 t Class megy rá, ami +10% terhelhetõséget enged.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
A tornyos TD-knek nagyon rosszak a rejtõzködési értékeik. Sokat nem javítana rajta.

A T25/2-nek még egészen jó, T28P-nek valamennyire, de utána a Tier 9-10-eseknek elég borzalmas. Ha nem kell Tier 9-10 akkor is csak második skillnek raknám a rejtõzködést.

Hát ez az én nagy szívfájdalmam! 😊

Nem is baj egyébként, mert valami pusztulat lassú, legalább az új lánccal jobban fog gyorsulni, fordulni.
I.C.ram
Rejtõzködés nem ér semmit?
T-29-re?
Én feltettem, a fokozott szellõzést, töltésgyorsítót, és rammert az artyk ellen nekem bejött, de ha sniperkedni akarsz a rammer, helyett tedd fel a fix binoculart, kb 25 %-al növeli meg a látó távot álló helyzetben, dönts el mi a jobb neked és, hogyan szeretsz játszani.
ximix
Most nézem a legalsó sort ha nem elavult akkor elvileg nincs is Amcsi és Franci tankra.
ximix
A T29-re melyik jó azt én sem tudom, de ennyi féle van asszem érdemes inkább a garázsban vásárolni amikor látszódik a tank és a kockára kattintva elõ jön a kínálat, de csak az ami a tankra jó semmi más.

Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. szeptember 14. 19:11:48
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 2 652 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 321
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
No ezt magyarázom igaz prémmel ,de ez holnaptól 51000 kredit és a ráfordításom volt 17000 kredit, akkor is Qva sok kredit összejön, ha tudod 3 napig nyomni, bármelyik akciós járgánnyal.
Eagle16
Nálam hatodik érzék van a parancsnoknak, a többieknek meg javítás.

az amcsi tankok különösen sokáig javítják a lánctalpat, még az is lehet hogy az M103-mas ventijét is lecserélem toolbox-ra...

Nem értem mire gondolsz. Akkortól lehet feltenni a stock láncra a terhelésnövelõt?
I.C.ram
USA forgótornyos TD ágnál milyen skillekre érdemes gyúrni T7 felett?
Maala
8.0-tól lesz francia és amcsi tankokra új felfüggesztés...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mondom én, hogy nem bízom az online tech tree-ben! Szerinte fel lehet tenni terhelésnövelõt a T29-re, közben meg a lópikulát lehet. Próbáltam a boltban, de ott sem mutatja kompatibilisnek.
Axon
Na basszus. Éppen most gyûjtök a 100 milis ágyúra. Akkor felejtõs lesz. Gondolom akkor az S-35CA-nál pedig a 105 milis ágyút nerfelik.

Nézd szerintem, lehet,hogy a franciáknak az ágyúit nerfelték, de a ruszkiknak más ágyúi lettek azaz tierrel lejjeb mentek, ami kellett is szerintem, mert egy 8-as tier nagyun durva volt az IS-4 hasonló max ágyújával, de ennek ellenére, most élvezhetõbb és kiegyensúlyozottab a játék, habár reggel 9 óta nem tudok belépni. ABBI-n JE100-al elindultam
jobbra az artytól védett helyen és szembe találkoztam egy hármat lövõ francia tier csoda X-es TD vel és T-62-vel, egyet ne tudtam lõni, szétszedtek mint a [email protected], de ez rendjén is van mert óvatosabban is ki lehet a domb mellõl bújni, már akkor is más a helyzet, ha egyet lövök, mert az 1300-1500 damage között van és legalább a lõszer megtérül, de hülye voltam, és nem is nagyon foglalkoztam vele ki az ellen.Ennyi a saját butaságról és rhanásról. Vannak olyan tankok ahol ez nem kifizetõdõ, pedig már tudhatnám. Ilyenkor jön a mondásom" [email protected] a ge...........nyóba.
Eagle16
Az Mle. 46-nál a 100mm-es ágyút nerfelik azt tudom. Brutális célzási ideje lesz...még a 2.3 is sok volt neki, mert nagyon szétesett a célkereszt, 2.9 meg már kb. nevetséges egy torony nélküli TD-re.

Mle. 48 is megkapja, úgyhogy én már célzásgyorsítót teszek rá teleszkóp helyett...

Remélem a következõ utáni patchben is kapnak valamit és akkor már nem is kell tovább grindelnem õket. A Foch HP-ját esetleg levihetnék 600-ra, meg a célzási idõt 3.4s-re...kb. ilyen irányba haladnak vele.

Axon
A töltés és a célzás idõ növelése van megadva mindkét típusnál, csak az nincs oda írva, hogy ez melyik ágyúra vonatkozik. Mindkettõnek van 3 ágyúja is.

Konkrétan a franciák nem érdekelnek, de a russzkiknak nem az ágyút nerfelték,hanem kisebb tier ágyút kaptak, ennyi.
Axon
Olvastam, hogy nerfelik a francia S-35CA és az AMX AC Mle 1946 ágyúját is. azt viszont nem írták, hogy ez melyik ágyújukra vonatkozik.

No, az öreg csókától,csak egy javaslat.Egy hónapja visszavettem a KV-1S járgányt. Hihetetlen amit mûvelni lehet vele,most, hogy 50%+ kreditet ad aki teheti vegye vissza, én prémmel, 2 nap alatt nem túl sok játékkal (60-70) 1,8-2,3milla kreditet tudok szerezni.
Játszatok azzal ami most többet ad és szerezzetek kreditet, ha megveszed féláron és eladod majd késõbb ugye nem buksz rajta, persze a modulok ára egészen más dolog, azt be bukja az ember, de megéri farmolni velük, fõleg, ha nincs prémem sem prém járgányom. Használjátok ki.
Gyerekek.Nagyon jó a 8.0-a, de ez a server busy tönkretesz,órákat kell várni akkor is ,ha nincs tele a szerver.
Ja, mit szóltok a ruszki TD nerfhez, már aki járt fenn a teszt szerón.Szerintem nagyon durva,de míg így sem lesznek rosszak.Vélemény?