World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szembõl postaláda. Bár néha érdekeseket pattint. Beforgatva hát igen. Ha nem lövik a vállakat. IS-7 szembõl jah forgatva már rosszabb. De kevésbé tapasztalt játékso ellen bejön. Én is akkor néztem meg wotarmory-n az is-7 elemzést mikor az új t10es batmannal 5bõl 4szer ledingeltem 70 méterrõl a beforgatott is-7 alját.
Hat ebbol biztos vita lessz :-)
szerintem is-4

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

nehogy eladj egy 10est! 😄 inkább farmold ki szépen lassan, én egyébként jobban szeretem az is-4est, mert sztem szembõl is jó, az oldala a legjobb, és 2500hp-ja van. IS-7et nem lehet forgatni, és pozícióharcnál sztem nem jó.
Üdv emberek!

Kérdés. Is-4et vagy az is-7et gondoljátok jobbnak? Egyiket el kell adnom hogy vehessek t110e5öt. is-4 mellett szól a gyorsabb gun és sztem jobban eszi a lánca a lõszert. is-7 melet pedig az armor, gyorsabb és a gunja picit lasabb de nagyobbat üt.
Maala
Nem csak amcsival... Is4-el, franciákkal is megy az. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hát ha nincs arty vagy csak 1 akkor problémásabb, de az északi oldalról amcsi tankkal még mindig lehet lõni szépen a dombot. Ha meg 3+ arty van és értelmesek, akkor a védés baromi nehéz, és nem tudsz hova bújni, mert kiszednek, átmenni nem mehetsz, a töltés mögé belõnek, a dombon kispotolnak, szintén kiszednek, esetleg a falucskában valami ház mögé, de azok elég picik és szét rombolhatók, én utálok védeni azon a mapon!
http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/wot-statistics#t1:screenshots

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

mert ha igen akkor megtalaltad az ultimate hack-et a jatekban...<#worship>

es 500m -rol eltalalja szerinted az autoaim??

"uristen" <#falbav>

Jakuza001
DE odaceloznak 500 meterrol. 😄 Uristen. 😄

wow! honnan tudom leszedni ezt a faszás statos dolgot? 😄
Hmmm az meg fel se merult benned hogy oda celoznak esetleg

Axon
...hogy mennyire utálom, amikor szépen becélzok valakit , majd megnyomom a tûzgombot és abban a pillanatban elém ugrik egy csapattárs. Aztán akkora büntetést kapok, hogy 2 csata múlva se pótolom vissza.

Jakuza001
Persze,persze. Biztos nem azt jelenti amikor 4szer lovik ki egymas utan az agyut.
Inkabb ne akard megmagyarazni. Mindenki tudja, hogy autoaimmel legtobbszor az agyut lovik ki, mert oda van kalibralva a loves.

Maala
Látom, nem csak nekem jön ki mindig úgy a lépés, hogy kihagyom a leárazott felszereléseket. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ilyen esetekben természetes, vagy akkor is ha az ellenfél a fél pályánál tart a bázisunk felé, és a foglalással egy-kettõ visszafordulásra csábítható, hogy a maradékot a védõk leküzdhessék...
De amikor azt látom, hogy valami prém tankos low effes játékos szépen elsunnyog a nyomomban a bázisig anélkül egy lövést leadott volna, amivel segített volna útközben, majd beáll foglalni.... az kicsit idegesítõ.
Felesleges írogatni nekik, a piros nevû játékosok ahogy a térképet, úgy a chat-et sem figyelik, így sohasem tudják, mi történik körülöttük. LEgtöbb angolul se beszél. Semmire se jók.

Ezért nélkülözhetetlen az XVM, hogy azonnal meg tudd állapítani a másikról, hogy piros nevû értéktelen szobanövény e, mielõtt rábízod magad, hogy mondjuk a hátadat védje, vagy rámenjen az ellenségre mikor az rád ellövi magát. A piros nevûektõl semmit se szabad elvárni, a legelemibb taktikai helyzeteket sem ismerik fel. Ezért aztán ülhetnek bármilyen tankban (lásd:Mátyáshun-E75), mégis értéktelenek a csapat számára.

2 napig hanyagoltam a WoT-ot, ez nálam már nagy szó. Még a dupla legénység xp-t is kihagytam, mert egyszerûen nem bírtam idegekkel.
Ma újra beléptem, és már az elsõ csatában úgy felhúztak, hogy léptem is ki azonnal...
Erre azért nem sok más játék képes 😄

patchaou
Ha maradt 14 HP-m foglalok. Ha a távolság miatt esélyem sincs belelõni az egy két szerencsétlenbe akire ráront 5 tank, akkor is foglalok. Persze engem is bosszant, amikor még ki tudnék lõni egy-két tankot és behúzzák a bázist.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hali
kedvcsinalonak ,itt a t29 statom , moka es kacagas a t32 kifejlesztese :-)

Volna mit csiszolni az eff számításon az biztos. A legértelmesebb talán az volna, ha a tank típustól függõen számolná a rendszer az effet. Az új 8.0-ás részletes eredménylista alapján lehetne is sztem. Ott pl azt is írja, hogy mennyit sebeztek mások az általad mutatott tankokba ----> a felderítõknek már is megvan az alapvetõ pontozni való 😄. Szóval loggol a rendszer kb mindent

Most próbáld ki azt, hogy berusholsz a bázisra foglalni, kikerülsz minden lövést és addig húzod az idõt a bázison, amíg ki nem nyírod az összes visszaérkezõ védõt 😄! Sebzés is lesz meg foglalás is 😄!

Foglalás:
Nem értem miért szeretnek örökké foglalni az emberek, se pénzt se expet nem ad érte, és még unalmas is... pláne amikor átkarolja a csapat az ellenfelet, beszorítja és lazán szétszedhetné õket, erre valami észlény foglalja a bázist...
Eagle16
Jó nagy hülyeség ez az eff. érték is.

Csatánkénti sebzésem emelkedik, az eff. meg megy lefelé mert nem foglalok bázist...legalábbis gondolom azért, mert így félúton nem felejtettem el játszani szerintem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szidják itt sokan az orosz ágat, hogy op az usa vonal meg halkan kitermelt pár irdatlanul használható és élvezetes tankot 😄 m48a1 übereli az összes medet a kategóriában a batchat kivétel talán de teljesen másra kell a kettõt használni. e4 most a legjobb heavy-td a játékban. e5 is biztosan tartja a helyét a must have kategóriában cwken. orosznál két tank van ami tényleg jó cw-re(is7is4), usa vonalon 2 ami szintén(e5e4) németen meg lófasz van ami univerzális cw-re😄 nem op az-az orosz ág, csak a német gyenge, nagyobb odafigyelést igényel..
Lehet, hogy majd azoknak is nekivágok, de egyenlõre elszenvedek a T29-ig😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

t29 már megtestesíti mindazt ami jó az amcsi heavy ágon. nem lenne a tigerp op-nak is mondanám így csak halkan jelentem ki. ha rákerül a torony és a top ágyú imádni fogod. a helyedben elkezdeném húzni az amcsi td vonalat is, durva gépek vannak t49 elmegy, hellcat repked körbe jó ágyúval és roffal, t25 is abszolút bejövõs a proto szívás t30 odabaszós az e4 meg üt mindent jelenleg a játékban(szerintem) kb.. pattanós, hatalmas dmg és pen forgatható toronnyal...
Eagle16
Jó vicc volt, köszönjük.

Cs3: ha nincs SPG vagy max. 1 van akkor menj át...mire az az 1 SPG kiszed egy tankot eltelik 5 perc a 10-bõl. Ótvar szar az egész, én kb. 10-bõl 1-szer nyerek ott támadóként és 10-bõl 9-szer nyerek védõként.

Jakuza001: attól hogy ellövik az ágyúdat az még nem jelenti azt hogy auto-aim-el lõttek rád...tudod, a célkörön belül akármerre mehet a lövedék.

A két fürdõkádat valahogy túl kell élned hogy eljuss a T29-ig és onnan lesz igazán ütõs az ág.
Játékstílusra meg használd ki a gun depression-t minden esetben még a fürdõkádakkal is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Helyesírási hibákért bocsi, mobilról írtam.

Egy-két tanácsot szeretnék kérni amcsi heavy ághoz.még elég kezdõ vagy, legalábbis 3000 cstával nem gondolom, hogy többet tudnék egy átlag játékosnál...eddig szovjet ágat toltam szinte kizárólag(t7 td, t9 heavy, t6 med, t4 arty).honna lesz élvezhetõ, alapvetõ játékmenetbeli tudnivaók, ilyenekre gondoltam.köszi elõre is a tippeket;-)

Jakuza001
Igazan kivehetnek az autoaimet a jatekbol, mert mar nagyon kezdem unni, hogy a sok noob gyömbér, allandoan az agyumat lovi.

Persze TD-vel támadni nehéz, a lényeg h az artykon túl sok dolog múlik, míg meddel ott kell kempelned a 10 percbõl 6-7-et a töltés oldalában... boring!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nálam elég kiegyenlített a dolog.
Utolsó 10 csatám a mapon:
Védõként: 4win 1defeat
Támadóként: 4win 1defeat
Tehát összesen támadó- és védõoldalon is 5-5 gyõzelem ill. vereség. Én sem szeretem azt a mapot btw., bár engem csak az idegesít, hogy camper tankkal(arty,td) ott könnyebb érvényesülni.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

patchaou
Én meg azt vettem észre, hogy a támadás megy nehezebben. Ha védésnél az idióták nem akarnak mindenáron lövöldözni és nem mennek föl a töltésre szétlövetni magukat, akkor be van védve.
Támadásnál meg arra nehéz rávenni a zöldségeskertet, hogy megnyomják az egyik oldalt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Lehet hogy bot volt.
tényleg undorító mikor prohrovkán kell védekezni, egyszerûen esély nincs megévdeni
Sztem kb 95% egyik arty fel másik le és keresztbe lehet lõni a töltés mögé, gyakorlatilag a védõ csapatnak esélye sincs ha 2 normális arty player van bent a csatában 😊
popey8
Na emberek ilyet tuti nem láttatok még a WoT-ban. Az elõbb találkoztam a legfogyatékosabb játékossal. Egy IS-7 elkezdi foglalni a bázisunkat. Erre ez az IS-3-mas szobanövény mit csinál? Elkezdi elõször a városban keresni az IS-7-est, de ami a legjobb, h elindul az ellen bázisához. A sarkon megállt és úgy csinált, mintha az IS-7 ott lenne. Próbálta spotolni. Mondta vmelyik csapattársam, h nem jó bázisnál jár és a zöld felé menjen, de ez szerintem színvak volt, mert csak az ellen bázisánál próbálta "elkapni" az IS-7-et. Nem tudom miért lepõdök meg ezen (vérvörös volt a neve), de ez azért már egy low eff playertõl is túlzás.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egy jó kör KV-1S-el.
Nekem is csak véletlenül jött össze az IS-3-al, amikor még nem volt pénzem mindig teljesen feltölteni a tárat😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ximix
Védõként néha be írtam a dombról léc lefele, mert spotolható és aki fent marad annak sanyi, késõbb meg már necces lejönni egy darabban,én is a város szélén szoktam megállni, de én mind a három átjárót egyszerre figyelem 😊
Prokhorokván engem szinte mindig védõ oldalra rak. Tényleg nagyon nagyon ritkán vagyok támadó, párszor voltam azon az oldalon, az utolsó ilyen emlékem, hogy egy 3-as KV-1 szakaszban top tankok voltunk, de akkor mivel megtehettük meg is tettük, hogy izomból átmentünk a bal oldalon és szétlõttük aki elénk került. Így is utolsó percben lett vége. Nagyon kevéls az a 10 perc az assault módnál, ez legnagyobb baja. Viszont védekezõ oldalon sokszor kikapunk. Az elején még örültem, hogy hú de jó védekezõ oldal, szarrá lövünk mindenkit aki átmerészkedik a töltésen 100% garantált gyõzelem. De már már sokkal óvatosabb duhaj vagyok. Igen könnyen ki lehet kapni védõként, vagy legalábbis a vereség küszöbére jutni. A védõk imádnak a dombon kempelni mert milyen jó móka az. Igen ám, de sokszor van arty. A töltések túloldaláról be lehet õket spotolni, sõt még lõni is lehet õket. Valamelyik oldalt meg tuti nem védik rendesen. S nincs ott elég tank a töltés túloldalán. Ott át lehet menni. Többször is elõfordult már velem, hogy állok középen a város szélén a kedvenc helyemen ahonnan rálátni jobb szélre, meg középre is lehet lõni. Átjönnek 3-4 az egyik oldalon, azokat szarrá lõjük, aztán telik az idõ megy a csiki-csuki a töltések két oldalán és szép lassan fogy a csapat, oszt egyszer csak azt veszem észre, hogy a 4-0, helyett már 4-8 van, a rosszul védett oldalon meg összegyûlik a támadó csapat értelmesebb része és átjönnek, onnan meg game over. Megfejelve azzal, hogy ha a védõk fölénybe kerülnek akkor mindig vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy akkor irány a másik oldal támadni. Nem mindig szokott bejönni, oszt a sikertelen roham után már szarban vannak a védõk. Többször csak a 10 perces idõlimit nyeri meg a csatát a védõknek.
Ez nálam is mindkétszer elég izgalmas volt, mert ugye olyankor már a HE-vel bénázik az ember és marhára kell célozni, hogy az utolsó skuló weakspotot találjon el.
nekem is! S-51el 😄
Trucker39
Nekem is 12k csata alatt csak egyet sikerült szereznem.

Eagle16
Azért egy statisztikára kíváncsi lennék, hogy Prokhorovkán mégis milyen százalékban nyernek a támadók...csak amiatt fogom kipipálni az assault módot 8.0-ban, hányadék az egész.

Grat. A Fadin medál az nagyon ritka, igen speckó feltételei vannak.
Ilyen medálom sem volt még😊
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 14. 21:52:36
Jármû: RenaultBS
Szerzett tapasztalat: 1 076 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 352
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
patchaou
Jól van na. Szar a wot. Ezt tudtuk nélküled is.

Nekem 10-ed annyi csatából ugyanannyi! 😊 Érdekes dolog ez. Másnak a T-43 robbant, nálam nem, itt meg fordítva 😊