World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Mi lenne ha ki írnánk fejlécben hogy artikról még csak egy szó se essen mert bannolunk mindent???
A kép az imént készült...:

Hogy lehet valaki ennyire kretén???
(És miért az én csapatomba???)

és te döntöd el hogy kinek mi jár??? Na ne viccelj....
..arra szamithat h kitor a minimum fel napos hiszeria. komolyan, mint a 12 eves kislanyok..
.. te figylej megis ki kert meg h megvedj minket az arty statoktol?
patchaou
Nem magánfórum, jöhet bárki az artyjával villogni, csak utána ne rinyáljon, ha megkapja ami jár... 😛

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igazábol nagyon egyszerû..... Ha nem tetszik a játék nem kell játszani vele. Vegyél tamagocsit az lehet h neked való.Sirni-rini lehet de senkit nem hat meg... 😊
Vedd meg a WG-t és úgy módosítod a játékot ahogy akarod. Ha akarod kiveszed belõle az artykat.
Attól jobb h mindig itt sirsz?
Mondjuk olcsóbb mintha pszichiáterhez járnál.... 😉 😄
patchaou
Mindezek mellett, mindig szívesen segítek bárkinek, feltéve ha nem azt kérdezi mit csináljon az artyjával. Bár arra is tudnék mit mondani<#eplus2> Amikor Én amikor elindítom a játékot, tudom, hogy lesz pár dolog ami nem fog éppen feldobni. Ha beviszek egy nagy lomha dögöt, tudom hogy elsõ számú arty célpont leszek. Ugyanígy aki ezen a fórumon az artyk pártját fogja, tudhatná elõre hogy mire számíthat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tessék, egy pozitív kritika:

Sógorom imád artyzni, és jó is benne, sokkal jobb, mint én. Elkezdõdik a kör, és az elsõ percekben counter artyzik, és jól is nyomja. volt, hogy mind a 4 ellenséges artyt kiszedte, persze azok hülyék voltak, nem mozogtak szerencsére. Utána is a top tankokat zûúzza, így segít a csapatbnak. Na így kellene mindegyiknek. és nem a 10 hp-s tankot kilõni. Tudja, ha sebzi a nagy tankot, az modult is veszít elõbb -utóbb, és könnyebben kiszedhetõ lesz. Illetve a 10 Hp nem hoz kreditet, nem éri meg. Platoonba meg kimondottan élvezetes vele menni, õ arty én med. védem õt, támogat engem. Íg lett tegnap nekem T-44-el 6 kill, neki francia T5artyval 4 kill. Hoztuk a meccset.
De sajnos az artysták többsége nem így játszik...

Ez valami magánfórum? vagy mért ne jöhetne ide artys akár villogni is?
egyéni probléma mindenkinek aki gyûlöli õket, eléggé kisajátítják maguknak néhányan a fórumot, a másik meg ez a lenézõ hangnem, engem meg ez zavar például.

wot név: _bitang

Majd ha mész is velük <#wink>
..nem tudom mit huzod magad ezen. mindenki nyugodtan poszolhat, amit akar, hiszen nem utkozik forumszabalyokba. a reakciokra meg nem kell reagalni. ennyi. a hatereket ugysem lehet meggyozni. es telejhsen ertelmetlen erolkodni. aki meg egy ilyen forum velemenye alapjan jatszik valamivel, az meg is erdemli.
Már ki van fejlesztve az E4 (meg a legtöbb tier10 ami érdekelt) egy ideje, most már szabad? 😊
Legyél itt, azt csinálsz amit akarsz, csak idegesítõ, hogy tényleg feljön valaki erre a fórumra és napról napra azt látja csak, hogy az arty így meg úgy rossz. Semmi pozitív kritika. Már úgy megy játszani, hogy teljesen egyirányúan látja az összes artyt, ahelyett, hogy tapasztalatból nem szeretnék õket, sokan már csak azért sem játszanak valamivel, mert mások lehordják és nem akarnak kitûnni a sorból a saját véleményükkel, pedig lehet nekik pont azzal menne jól.
Persze a normális emberek ettõl függetlenül még játszani fognak vele és teljes mértékben tesznek az "arty-haterek"-re meg a más tankokat ért hasonló jellegû hozzászólásokra. De befolyásoló ereje van mindennek ami itt elhangzik, mégiscsak ez a játék magyar fóruma. Aki okosodni akar a játékkal kapcsolatban itt kaphat egybõl választ anélkül, hogy google-zni kéne az infókért. Nem akarok meggyõzni senkit az artyk egyértelmû jótékony hatásáról, de be kéne látni, hogy nem mindig rossz, ha van.
Debil-szûrõ mellé tehetnének be egy arty-szûrõt is, hogy mindenki megnyugodjon, de ez úgysem lesz.
Nincs melegfelvonulás ellentábor nélkül <#idiota>
patchaou
FPS játékokban tetszett, hogy lehetett szervert létrehozni és bizonyos dolgokat, amiket a többség utált be lehetett tiltani. Pl, cod-ban gránátvetõ, akimbo g18 stb...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Nem azt várom el, hogy egyetértsenek. Csak azt szeretném, ha felfognák sokaknak mi is a problémája az artykkal. Aztán már az Õ döntésük, hogy tovább artyznak e. De ha idejönnek arty eredményekkel villogni, megmagyarázni stb... akkor Én is itt leszek 😊

..nem hittem volna, h szeptemberben ilyen uborkaszezon lehet..
Nézd meg jobban az adatlapomat, az utolsó 2-300 meccset T30al mentem, hogy meglegyen az E4 és hidd el, nem sokszor voltam top tank. Pontosan tudom milyenek a tier10 csaták és azt is, hogy mekkorát tud sebezni egy arty, ettõl függetlenül nem õk öltek meg a legtöbbször.
Én pl. nem is veszek T10 tankot jelenleg, pedig ki van feljesztve. Az is-4-et is azért nem adom el, mert sajnálom, meg hátha egyszer megváltozik valami. Pl esetleg lehetne légi támogatást kérni. :d
Pl német stukák, orosz Il-2, amcsi P47 thunderbolt, angol Hurricane konzervnyitó. A francia MS 406-okat még a földön kiszerûdték, nekik nem lenne. És nem gyûlölöm a franciákat...
😄

Kb ugyanott vagyunk. Magadtól megtagadod, csak azért mert túl jó és túl könnyû vele játszani, te meg kihívástokat keresel, DE milyen rossz, hogy elrontja a te kihívásaidat azzal, hogy a játék része.
Te választod magadnak a "nehezebb utat" és másokat szídsz, mert õk a könnyebbet választották, ami igazából nem olyan könnyû, csak más elõnyei vannak.
Az meg, hogy kinézel a ház mögül és téged lõnek, hát pech. 14 ember van rajtad kívül, akik ezt ugyanígy élik meg, és hacsak nincs mindenkire 1-1 arty. Lehet azok szívják meg jobban, akik vagy 1. a többiek elõtt helyezkednek el, ezáltal az arty számára zavaróbbak 2. a csata kimenetelét befolyásolhatják, mint pl 10es tdk. Rossz lehet félni az artyktól, de nekik is van mitõl, nem csak annyiból áll az egész, hogy a kezdõn ülsz a bokorban. Ha bokorban ül, az a baj, ha mozog bespotolják az a baj. 😊 Map, team, helyzetfüggõ minden. Utáld õket, de ne várd el másoktól, hogy egyetértsenek veled. A 700 dmg mellélövést meg mondd az ap-s obj 261-eknek akik 0 dmges tracket lõnek. Mindenkinek lehet jó meg rossz napja. A t92 lõ max 700at és neki is megvannak a maga hátrányai.
patchaou
Ja, csóri Masu-t is csak azért viszem be néha, mert jól esik amikor egy két frissebb játékos aki még nem sûrûn látott a csatában Maus-t megdícséri 😄 Élvezni nem igazán tudom vele a randomot, mert elsõdleges célpont. A legtöbb mapon rettegek, hogy full hp-val eljutok e az elsõ fedezékig...

Maradjunk annyiban, hogy mostanában nem sokat játszottál t10-ben. "Néha kimondottan hasznos, hogy van 1-2"-na ezzel számmal most is sokan elégedettek lennének, de a jelenlegi helyzet más képet mutat. Átlagban 6-6 oldalankénti arty mennyiséggel bátran számolhatunk. Szerintem porold le azt az IS4-es tankod és menj egy pár kört vele, hogy lásd milyen a helyzet a top tierben. A kb. 200 T10es csatádból 180-at BatChat-el mentél ami nem éppen lassú tank. Szerintem itt néhány fórumozó már alaposan kitapasztalta, hogy milyen szívás tud lenni ha lassú heavy-td tankokkal próbál érvényesülni t10-ben. Meg lehet azt is oldani, csak az élvezeti értéke vetekszik a sajtreszelõvel való rejszolás érzésével..
patchaou
Velük nem akarok játszani. Nem akarok felülnézetbõl a pálya másik végébe lövöldözni, így értettem. Leszarom, hogy van e arty a csapatomban, nem szorulok a segítségére ha az ellenfélnél sincs. Legfeljebb akkor jön jól, amikor az ellen artyja miatt nem tudok harcolni az ellenséges tankokkal, mert amint kidugom a lánctalpam már jön az égi áldás. De jobban élvezem a játékot, ha nincs egyik oldalon sem. Ha nem tudom megoldani a helyzetet hát nem tudom. Szidni pedig akkor szidom õket, amikor ide jönnek fényezni, vagy meg akarják magyarázni, hogy milyen jó is hogy vannak, vagy sajnáltatják magukat amiért csak 700-at sebeznek ha nem találnak el valakit...

patchaou
Ja, Te még új vagy itt 😊 Hát a Masu az Masu. Szerintem Adjunktus kolléga ezt bõvebben is ki tudná fejteni, ha jól emlékszem Õ gyûjtötte elõszeretettel a félregépelt tankneveket.

Legjobb, pl. azzal lehet gyakorolni a kitérést az arty lövések elõl.
Úgy látom te nem érted. Attól ,hogy gyûlölöd õket az egyéni szoc problémád. Neked is lehetne, nem elérhetetlen OP cucc, amit azért utálnak az emberek, mert nekik nem lehet. Nem velük nem akarsz játszani, hanem ellenük, ezt gondolom így akartad mondani. Ha mögötted van 1 arty aki támogat, azért neked a te játékod is jobb lesz gondolom, mindaddig, amig nem KSeli le azt akit meg tudnál ölni egyedül is. Persze KSelni bárki tud, attól még nem az arty a hibás, max aki használja.
Nem azért írok, hogy szimpatikus legyen bármi is. Jogod van utálni õket. Én is szoktam szídni õket, de nem publikusan és nem állandóan, mintha csak õk tennék tönkre a játékot. Néha kimondottan hasznos, hogy van 1-2. A papír tankoknak pl akiknek mindegy, hogy mi találja el úgyis sérülni fog nemhiszem, hogy nagyobb problémát jelent egy arty, mint más. Sõt sokan kimondottan örülnek nekik, amikor az ellenfélnél már csak olyan tank van, amit senki sem tud sebezni csak az arty. Te is nyerni akarsz, az ellenfél is.
Már a múlkor is kérdezni akartam, milyen tank a Masu?
<#dumcsi><#taps><#nevetes1>

UUUU
Azért elég irritáló tud az lenni, amikor 10 méterrel mögéd megy az arty lövése és úgy halsz meg.

Viszont van benne némi igazság amit, mond, mert olyan helyekre lönek be az artyk, amik lehetetlenek lennének elvileg a lövés íve miatt.
Bent állsz olyan szikla mogott ami háromszor-négyszer magasabb mint a tankod azt eltalál, ahelyett, hogy beleakadna az objektumba.

patchaou
Ettõl most sokkal szimpatikusabbak lettek az artyk...
"Sokmindenkit lehet szídni a játékon belül, nemhiszem, hogy egy célcsoportra kéne redukálni minden gyûlöletet. Fõleg nem úgy, hogy az adott célcsoport nem elérhetetlen, fizetned sem kell érte, hogy legyen neked is."
Te sem érted, hogy aki gyûlöli õket, az nem akar velük játszani?

Elnézést, a címzett bgabor, nem darkwraith.
Neked van egyáltalán tier8 artyd?
"Függõleges esnek"? Te melyik játékkal játszol, az orosz tier2-3mas artyn kívül nemsok arty lövése esik függõlegesen, sõt én a vízszinteshez jobban tudnám hasonlítani, mert ha van elõtted egy roncs, azt lövi telibe általában hiába van rajtad a célkereszt (kivéve ha mögéd céloz, akkor Lehet, hogy eltalálja a tornyodat).
Splash meg nagyon max 1000et sebez, és az már úgy max, hogy nekem t92vel még sosem volt, de már hallottam ismerõstõl, hogy elkapta T30ban, mert ugye td-re meg light tankra nagyobbat üt, gondolom robbant a fuel, vagy nemtudom. Az átlag még így is 3-700 dmg splashel. Ha nem viszi el a legénységed, ami nekem általában 5bõl 1x történik meg, ha arty eltalál. Akkor azt vehetjük úgy, hogy az artytól kaptál 500 dmgt az õ 30-40 seces töltési idejével, amit egy is4 a 9.90 seces töltésidõ ( az enyémnek legalábbis annyi) egy lövéssel tud megoldani. Persze a T92nek mindez 2500ba került, ami olyan szempontból érthetõ, hogy ha ház mögött állsz is tud vele sebezni. Vicces lenne, ha végig lehetne kempelni egy kört egy ház mögött anélkül, hogy bárki is kiszedhetne onnan, pl ha egy erõsebb tank marad egy gyengébb tank+1 arty ellen. Jó, ha mindenkinek van esélye nyerni. És akkor ez csak a t92 volt, a többi tier8 artynak nincs 9 yardos splash dmg-e, cserébe mondjuk pontosabban lõnek.
A legtöbb tier10 csatában amúgy van legalább 1 scout (amx 13 90 vagy kisebb), ha jól csinálja a dolgát akkor szerintem az artyknak kb ugyannyira kell félni mint neked a lassú heavy tankodban. És ha bespottol valakit félpályáról és esetleg rálátsz ami elõfordulhat, akkor te is biztonságos távolságból lövöldözöl, mint az artyk. Sokmindenkit lehet szídni a játékon belül, nemhiszem, hogy egy célcsoportra kéne redukálni minden gyûlöletet. Fõleg nem úgy, hogy az adott célcsoport nem elérhetetlen, fizetned sem kell érte, hogy legyen neked is. No mind1, nem akarok gyõzködni senkit, csak értelmetlennek találom a vitát.
Hát ige, a su-5 az durva T3 arty, de a másik 4 T3 arty az hulladék.

Azért a low tier B2-es,valentinos baromkodásaimat is rendre szétcseszik a Su-26-osok,nem kell hozzá nagy tier,volt múltkor hogy 15 killt lõtt két olyan izéke,10-et a mienk 5-öt az ellen...bravó.

Ez nem is klozett-artista, hanem felvonulós szivárványszínû tollboával a seggébe tûzve.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

látom azonos a véleményünk :d

Na végre megint ez a téma. Akik itt írnak az arty utálatról, szerintem is csak a T8 és fölötti catákról beszélnek. A nagy T7 és T8 artykkal van csak igazi probléma, mert irreális a splash sebzése, meg az MM az összes T8 artyt a T10 csatába sûríti. És igen, az artyk döntik el a csatát és nem a játéktudás egy td-vel vagy tankkal. Még az okos rejtõzködik sem él, mert a francia artyk mintha B29 bombázók lennének,, szinte függõlegesen ontják az égi áldást. Kis T-44-em is egy szikla mögött lapult és a splashtõl elment 400 Hp-m, meg 3 modul. Gondolhatod, mekkora csapásmérõ med lett belõle. Zéró. De mivel nem változtatnak rajta, felesleges vitázni ezeken.
Nekem is van artym, egy GW panther személyében, de bõven elég. Én pont ezért megyek szívesebben a tier 7-ben, mert ott az artyk csak támogatók, meg a 4db is igen ritka, 2 vagy 3 van csak max. Az IS-4-el már nem is nagyon megyek, pedig szerettem anno.

Hehe, még egy lökött aki elmagyarázza nekünk, a 10k+ meccsel hátunk mögött játszóknak hogy hogyan lehet kitérni az arty elõl. Szép.

Na vegyél szépen egy Tier9 nehéztankot, és azzal mutassad be nekünk, hogyan kell kitérni az arty lövései elõl. Szeretettel várjuk a visszajátszást. De tényleg. Taníts minket, mester!

Picit másképpen néz ki ám az arty történet magas tierben mint alacsonyban. Alacsony tierben az artyk alig sebeznek, kicsi a lõtávolságuk, a tankok pedig villámgyorsak. Magas tierben a nehéztankok és TD-k alig vánszorognak, az artyk pedig akkorát sebeznek hogy egy lövéssel ki tudják lõni a legdurvább nehéztankot is, továbbá akkora a lõtávolságuk hogy átlövik az egész pályát. Emellett a lövedékeik közel függõlegesen esnek alá, így egy ház tövébõl is ki tudnak szedni. Ja és azt mondtam, hogy területre hat a sebzésük, így még eltalálniuk se kell a célt? Nonszensz.

..te is befejezhetned. netto hulyeseg amit irsz. es igen nekem van par szaz korom artyval is, ugyhogy tudom.
kár hogy tier 8 felett meg az artik egy csatában a 15 killbõl 12-t visznek. na vajon miért 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez tény, de ez a WG hibája, hogy nem tudják limitálni a számukat max 2-re csatánként. Nem az artyk hibája, ettõl függetlenül szerintem jó velük is játszani, ugyanannyira, mint bármelyik masszívabb tier10es tankkal, amirõl a lövések fele pattan. (mert ugye nem csak az kerül sokba ha egyhitel egy arty, ha a fél tár elmegy egy mausra pl csak mert ott is pattan ahol elvileg weakspot van, vagy a csoda orosz tank side autobounce, de ezek csak példák).
igen, unalmas az arti szidás már, ezért írtam ezt. próbáljatok ehelyett folyamatosan figyelni az arti lövésekre, mikor hova miért lõ, mikor miért fog rádlõni, és kitérni elõle. lehet olyan jól csinálni, hogy ne találjon el. (az oldalanként 3+ artis meccseket inkább hagyjuk, ott imádkozni kell csak)

War. War never changes...

Már bocs, de sokkal több normál tankot látok random csatában 6+ killel, mint artyt, engem érdekel az is ,hogy õk azt hogy csinálják. Tankban érdekesebbnek tûnik, mert közben taktikázol is, de a végeredmény ugyanaz, mindegy mivel mész ,ha 6ot tudsz ölni azt a kevésbé jobb játékosok, meg talán a jobbak is érdeklõdve nézik. Attól mert téged nem érdekel, lehet mást igen. Sõt aki nekem t92vel csinál 10 killt annak respect.
Van itt egy kis zavar úgy érzem. Nem gáz ha kilõ a másik, mert minden nap kilõnek (és nem is egyszer, és nem is mindig arty), nem foglalkozok vele. Vagy én hibáztam, vagy az ellenfél egyszerûen jobb volt, vagy csak épp szerencséje volt. De nézz meg egy t10-es csatát tele artyval, meg arty nélkül egy tipikus nyitott térképen. Ha azt mondod, hogy az a jó és élvezetes, szép játék ami az artyval telerakott meccsen megy akkor, én kérek elnézést.
patchaou
Ha nem jönnének a "hû milyen pro voltam artyval" posztok, akkor lényegesen kevesebb szemét születne ebben a témában.

A gond csak az, hogy ettõl, hogy mi nem szeretjük õket, se az artyk, se az "arty haterek" nem fognak eltûnni. Viszont naponta elõkerül a téma és már unalmas, szerintem. "Az emberek, ha sokadszor hallják ugyanazt a viccet nem biztos, hogy érdekli õket, viszont képesek ugyanazzal a problémával évekig foglalkozni." A WG team nem olvassa a magyar fórumot, ne várj csodát. (sõt az official fórumok hozzászólásai sem fogják változtatni a játékmenetet mindaddig, amig nem fektetsz a cégükbe legalább 5-6 nullás pénzösszeget)
patchaou
Aki nem fogja fel, attól nem várok el semmit 😊 De ne mondja nekem egy ilyen,hogy tanuljak meg játszani..

AMúgy csak mondom pajti, hogy olyanok is utálják és szidni szokták az artystákat, akik eff érték alapján igencsak a jobbak közé tartoznak, de hát biztos õk se tudnak akkor játszani na.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

..szep dolgok az elvek, csak nem kell elvarni ugyanazt mastol..