World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet valaki ennyire kretén???
(És miért az én csapatomba???)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vedd meg a WG-t és úgy módosítod a játékot ahogy akarod. Ha akarod kiveszed belõle az artykat.
Attól jobb h mindig itt sirsz?
Mondjuk olcsóbb mintha pszichiáterhez járnál.... 😉 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sógorom imád artyzni, és jó is benne, sokkal jobb, mint én. Elkezdõdik a kör, és az elsõ percekben counter artyzik, és jól is nyomja. volt, hogy mind a 4 ellenséges artyt kiszedte, persze azok hülyék voltak, nem mozogtak szerencsére. Utána is a top tankokat zûúzza, így segít a csapatbnak. Na így kellene mindegyiknek. és nem a 10 hp-s tankot kilõni. Tudja, ha sebzi a nagy tankot, az modult is veszít elõbb -utóbb, és könnyebben kiszedhetõ lesz. Illetve a 10 Hp nem hoz kreditet, nem éri meg. Platoonba meg kimondottan élvezetes vele menni, õ arty én med. védem õt, támogat engem. Íg lett tegnap nekem T-44-el 6 kill, neki francia T5artyval 4 kill. Hoztuk a meccset.
De sajnos az artysták többsége nem így játszik...
egyéni probléma mindenkinek aki gyûlöli õket, eléggé kisajátítják maguknak néhányan a fórumot, a másik meg ez a lenézõ hangnem, engem meg ez zavar például.
wot név: _bitang
Persze a normális emberek ettõl függetlenül még játszani fognak vele és teljes mértékben tesznek az "arty-haterek"-re meg a más tankokat ért hasonló jellegû hozzászólásokra. De befolyásoló ereje van mindennek ami itt elhangzik, mégiscsak ez a játék magyar fóruma. Aki okosodni akar a játékkal kapcsolatban itt kaphat egybõl választ anélkül, hogy google-zni kéne az infókért. Nem akarok meggyõzni senkit az artyk egyértelmû jótékony hatásáról, de be kéne látni, hogy nem mindig rossz, ha van.
Debil-szûrõ mellé tehetnének be egy arty-szûrõt is, hogy mindenki megnyugodjon, de ez úgysem lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Pl német stukák, orosz Il-2, amcsi P47 thunderbolt, angol Hurricane konzervnyitó. A francia MS 406-okat még a földön kiszerûdték, nekik nem lenne. És nem gyûlölöm a franciákat...
😄
Te választod magadnak a "nehezebb utat" és másokat szídsz, mert õk a könnyebbet választották, ami igazából nem olyan könnyû, csak más elõnyei vannak.
Az meg, hogy kinézel a ház mögül és téged lõnek, hát pech. 14 ember van rajtad kívül, akik ezt ugyanígy élik meg, és hacsak nincs mindenkire 1-1 arty. Lehet azok szívják meg jobban, akik vagy 1. a többiek elõtt helyezkednek el, ezáltal az arty számára zavaróbbak 2. a csata kimenetelét befolyásolhatják, mint pl 10es tdk. Rossz lehet félni az artyktól, de nekik is van mitõl, nem csak annyiból áll az egész, hogy a kezdõn ülsz a bokorban. Ha bokorban ül, az a baj, ha mozog bespotolják az a baj. 😊 Map, team, helyzetfüggõ minden. Utáld õket, de ne várd el másoktól, hogy egyetértsenek veled. A 700 dmg mellélövést meg mondd az ap-s obj 261-eknek akik 0 dmges tracket lõnek. Mindenkinek lehet jó meg rossz napja. A t92 lõ max 700at és neki is megvannak a maga hátrányai.
Nem azért írok, hogy szimpatikus legyen bármi is. Jogod van utálni õket. Én is szoktam szídni õket, de nem publikusan és nem állandóan, mintha csak õk tennék tönkre a játékot. Néha kimondottan hasznos, hogy van 1-2. A papír tankoknak pl akiknek mindegy, hogy mi találja el úgyis sérülni fog nemhiszem, hogy nagyobb problémát jelent egy arty, mint más. Sõt sokan kimondottan örülnek nekik, amikor az ellenfélnél már csak olyan tank van, amit senki sem tud sebezni csak az arty. Te is nyerni akarsz, az ellenfél is.
<#dumcsi>#dumcsi><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
Viszont van benne némi igazság amit, mond, mert olyan helyekre lönek be az artyk, amik lehetetlenek lennének elvileg a lövés íve miatt.
Bent állsz olyan szikla mogott ami háromszor-négyszer magasabb mint a tankod azt eltalál, ahelyett, hogy beleakadna az objektumba.
"Sokmindenkit lehet szídni a játékon belül, nemhiszem, hogy egy célcsoportra kéne redukálni minden gyûlöletet. Fõleg nem úgy, hogy az adott célcsoport nem elérhetetlen, fizetned sem kell érte, hogy legyen neked is."
Te sem érted, hogy aki gyûlöli õket, az nem akar velük játszani?
"Függõleges esnek"? Te melyik játékkal játszol, az orosz tier2-3mas artyn kívül nemsok arty lövése esik függõlegesen, sõt én a vízszinteshez jobban tudnám hasonlítani, mert ha van elõtted egy roncs, azt lövi telibe általában hiába van rajtad a célkereszt (kivéve ha mögéd céloz, akkor Lehet, hogy eltalálja a tornyodat).
Splash meg nagyon max 1000et sebez, és az már úgy max, hogy nekem t92vel még sosem volt, de már hallottam ismerõstõl, hogy elkapta T30ban, mert ugye td-re meg light tankra nagyobbat üt, gondolom robbant a fuel, vagy nemtudom. Az átlag még így is 3-700 dmg splashel. Ha nem viszi el a legénységed, ami nekem általában 5bõl 1x történik meg, ha arty eltalál. Akkor azt vehetjük úgy, hogy az artytól kaptál 500 dmgt az õ 30-40 seces töltési idejével, amit egy is4 a 9.90 seces töltésidõ ( az enyémnek legalábbis annyi) egy lövéssel tud megoldani. Persze a T92nek mindez 2500ba került, ami olyan szempontból érthetõ, hogy ha ház mögött állsz is tud vele sebezni. Vicces lenne, ha végig lehetne kempelni egy kört egy ház mögött anélkül, hogy bárki is kiszedhetne onnan, pl ha egy erõsebb tank marad egy gyengébb tank+1 arty ellen. Jó, ha mindenkinek van esélye nyerni. És akkor ez csak a t92 volt, a többi tier8 artynak nincs 9 yardos splash dmg-e, cserébe mondjuk pontosabban lõnek.
A legtöbb tier10 csatában amúgy van legalább 1 scout (amx 13 90 vagy kisebb), ha jól csinálja a dolgát akkor szerintem az artyknak kb ugyannyira kell félni mint neked a lassú heavy tankodban. És ha bespottol valakit félpályáról és esetleg rálátsz ami elõfordulhat, akkor te is biztonságos távolságból lövöldözöl, mint az artyk. Sokmindenkit lehet szídni a játékon belül, nemhiszem, hogy egy célcsoportra kéne redukálni minden gyûlöletet. Fõleg nem úgy, hogy az adott célcsoport nem elérhetetlen, fizetned sem kell érte, hogy legyen neked is. No mind1, nem akarok gyõzködni senkit, csak értelmetlennek találom a vitát.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nekem is van artym, egy GW panther személyében, de bõven elég. Én pont ezért megyek szívesebben a tier 7-ben, mert ott az artyk csak támogatók, meg a 4db is igen ritka, 2 vagy 3 van csak max. Az IS-4-el már nem is nagyon megyek, pedig szerettem anno.
Na vegyél szépen egy Tier9 nehéztankot, és azzal mutassad be nekünk, hogyan kell kitérni az arty lövései elõl. Szeretettel várjuk a visszajátszást. De tényleg. Taníts minket, mester!
Picit másképpen néz ki ám az arty történet magas tierben mint alacsonyban. Alacsony tierben az artyk alig sebeznek, kicsi a lõtávolságuk, a tankok pedig villámgyorsak. Magas tierben a nehéztankok és TD-k alig vánszorognak, az artyk pedig akkorát sebeznek hogy egy lövéssel ki tudják lõni a legdurvább nehéztankot is, továbbá akkora a lõtávolságuk hogy átlövik az egész pályát. Emellett a lövedékeik közel függõlegesen esnek alá, így egy ház tövébõl is ki tudnak szedni. Ja és azt mondtam, hogy területre hat a sebzésük, így még eltalálniuk se kell a célt? Nonszensz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
War. War never changes...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog