World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem akarok a szükségesnél többet menni vele. Elég fostalicska ágyúja van szerencsétlen tanknak. A T-34-85 hegyre menet lehagyott, de amúgy nem érzem lomhának a tankot.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Most meg pár napja 1 hit.
Amikor meg vártam míg felspototlják az ellenfél artyját, vagy láttam is õket a térképen, majdnem mindig ugyan oda állnak ahova kell. Arra gondolok hogy be állok a szikla mögé, és mintha fentrõl jönne a lövedék, úgy csapódik rám.
Vagy pl. Karelia védésnél, mindig a H1-be megyek, mert gyorsan oda érek, már várom hogy feljöjjön az ellenfél , 1-2 lövés, és vissza bújok a magas föld mögé, ahova soha se tudtam belõni artyval, erre 1 hit by french T3 arty. Eh.....
Aki megy nagy tier-el tudja mirõl beszélsz/beszélek/vagy más valaki,aki ír errõl.
Azon mi a csoda, ha oldalba lövöm a másik M4-et a 105-el egy kis szerencsével el is pukkan. Azért ennek a tanknak még csak papíron van némi páncélja. A Bison meg amúgy is egy kis genya arty, nem ok nélkül szeretik századba is.
Ha nem lennének az artyk olyanok amilyenek, sokkal kevesebb flame születne. Nem hiszem hogy Én vagyok az egész kiváltója.
Magasról leszarom ki figyel rám, vagy ki nem. Azt hiszem jóval többször segítettem már, adtam tippet/ötletet, mint ahányszor trollkodtam a fórumon.
Arra azért még kíváncsi lennék, hogy szerinted mit is kéne tanulnom.
Amúgy tényleg ökörség ezen vitázni.
Szerezzen mki tier 8-10es tankokat,aztán ha 5/2-3 esetben kiszed(i) az arty,akkor nem lesz itt fröcsögés arty vs tankok témáról.Egybõl meglátja,h mirõl/miért szól a"vita".
-a kis bison is 300-at baszott belém (TIER 2 !!!) M4-essel....
Nem volt gondom az artival, ritkán szedtek ki, mert tudtam mikor hova szabad állni, láttam mikor ellõtték magukat stb. De ez egy vicc ez a francia arti, mindig be tud oda lõni ahova soha se tudtam némettel.
Utóbbi 1 hétbe baromira más lett valami ebbe a játékba.
Játszhat valaki azért artival mert több ezer kör után ráunt hogy csak is azért vegyen prémiumot vagy prémium tankot hogy szenvedjen a sok kezdõ között mert nagy tankal akar játszani.
Játszhat azért is mert nem bírja a feszültséget és a játék azért játék hogy jól érezd magad és legyen pár élvezetes pillanatod amire jó emlékezni és dicsekedhetsz is vele.Kötve hiszem hogy van ember aki élvezi azt egy játékban hogy folyamatosan nyomás alatt van és idegeskedni kell amiatt hogy eljutott egy szintre és állandóan szívatják és nem tud ellene tenni. Ez is egy ok amiért kell tartani artit. Aki nem klánozik és nem életcélja hogy õ legyen a TERMINÁTOR az nem gyárt magának elméleteket és nem támaszt maga elé falakat.
Rengeteg oka lehet annak hogy ki miért játszik egy bizonyos típussal és szerintem nem kéne emiatt fajelméleteket gyártani és pont hogy a demokráciában élve megvetni valakit emiatt mert azt teszi amit akar.
Még valami az artykhoz, ez már nem az eddigi témába vág, csak megjegyzés, mert a legtöbb csatában nem veszik figyelembe.
Ha sok arty van, és valaki nem tudja megölni a szembejövõ tankot/tankokat, ne akarjon hõs lenni, azért is kap xpt/kreditet, ha az arty lövi õket halomra, amennyiben õ volt a spotter. Sokan nem használják ki, de a tankokat nem csak véletlenül lehet trackalni. Ha sok arty van a csapatban, akkor meg fõleg elõnyös nem sebzésre menni, hanem letrackelni az ellenfelet és esetleg nyomni egy "T"-t, hogy ide lõjjetek. Nekem sokszor bejön és, ha kicsit jobban elterjedne, sok csata lenne élvezetesebb. (elég, ha az arty lelövi low hpra és befejezed, az arty nem fog beszólni a ks miatt, hacsak nem a 4. lövése után történik.)
Még valami, ezt mint t92 user mondom, minden arty más, és nem lehet ugyanazt elvárni tõlük. T92 pl nagyon lassan céloz és tölt, és örülök amikor a csapat eljut addig, hogy akire rányomom "T"t, hogy õt akarom lõni letrackelik és nem megölik, hogy újra 15 secig célozhassak mást aztán még én legyek a noob aki senkit sem ölt. Mozgó célpontot nehéz ellõni vele, nem lehetetlen persze.
Remélem lesz aki ezeket figyelembe veszi ezentúl, ha eddig nem tette, sokat segíthet másoknak.
Inkább veszek egy KV-2/su-152/isu-152-t, azt még a szentek is jóváhagyják, legális artik. 😊 A városi pályás artyval TD-zésnek amúgy nincs párja funfaktorban ebben a játékban. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tegnap Erlenberg támadó mód. Balról mentem T32-vel, alig jött velem valaki. Elakadtam a dombnál, mert egy T95-állt a hídon. Egyedül maradt, az összes HE-t rálõttem hátha kosztok néhány kritikált. Aztán jött egy JpanzerE100 segíteni. Átmentünk a hídon, a T95-nek alig volt élete. Egy Object704 lõtt a szemben lévõ dombról, 1 esélyem volt, hogy a házak közé megyek, ráadásul seggbekaptam így az amcsi páncélvadászt. A JPE100 meg elõröl támadta. Ekkor kb csak mi maradtunk meg 2-2 tüzér. De legalább biztonságban voltunk. Hittem én. Mert a saját GWTigerünk szépen jött killt lopni, és velem együtt posszantotta a T95-öt. Ekkor hibáztam, mert nem kellett volna lenoobozni, és killopással vádolni. Az összes arty a halottak is nekem estek, hogy én vagyok a killopó és hogy jelölte is hogy támadja. természetesen bukta lett a vége. Ja és a JPE100 életébõl is vett le egy jókorát.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
(vereség ez meg megdöglött kill nélkül...)

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 17. 12:35:20
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1 232
Szerzett kredit: 40 568
Majdnem top gun lett, annyira sajnálom hogy nem jött össze. <#shakehead>#shakehead><#ravasz1>#ravasz1><#banplz>#banplz>