World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
és igen ez csak egy kibaszott játék, és néha elcsodálkozok mit hoz ki felnõtt emberekbõl.
de hagyjuk is mert napról-napra elõkerül a téma és soha nem lesz vége.
szép napot!
wot név: _bitang
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ennyi. l2p.
(minap engem is kilõtt egy mocsok arti, nézem, hogy mivan... de jobban megnéztem, épp harcoltam, egy helyben álltam, és épp a legtipikusabb arti hely és én köztem nem volt akadály. én hibám, csak az ellenfélre koncentráltam, az arti ki is lõtt, méghozzá egy noob 600 effes!)
ennyi
War. War never changes...
https://wotinfo.hu
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Majd késöbb csinalok egy videót is egy érdekességrõl, hogy milyen csiterek vannak a játékban és hogy lõtt át a gyerek a domboldalon és a sziklákon.
https://wotinfo.hu
Arty van/volt/lesz. Ha unod, hogy telibelõ egy arty csinálj egyet te is, majd lehúzzák õket idõvel, ha túl sokan mennek velük, vagy válthatnak nevet mert a world of "Tanks" nem lesz helytálló.
15v15 artyval majd lehet "Torpedózni", B5 talált süllyedt. 😊
Bár mondjuk jobban belegondolva nem is a ti hibátok, hanem a wg-é aki képtelen rendberakni a spotting systemet, ami ahogy észrevettem mégrosszabb mint volt + 1 év alatt sem tudta balancolni az artikat... sõt a tendencia az, hogy az összes új pályát nekik fejlesztik, a régieket meg próbálják nyíltabbá tenni, hogy sehol ne lehessen már egy jó kis tankcsatát lezavarni. Szóval marad az unalmas campfest a szikla mögül, meg az, hogy már sokadjára megkaptad az 1500-2000 damageket.
Jah és arról meg ne is beszéljünk, hogy playerek osztályozása miatt is van egy csomó rejtett konfig változó, szóval egyeseknek az átlagosnál sokkal magasabb a nem sebzõ lövések aránya, gyakorlatilag vakon botorkálnak elõre stb. Mintha gyárilag lenne beépítve a csalás.
Annyi elõnye viszont van ennek a peccsrõl peccsre rosszabb játékmenetnek, hogy kezdek kigyógyulni ebbõl a tankos baromságból és már alig játszok ezzel a moslékkal.
Mi az hogy T8 csatában Prohorovka védésnél 2(!!!) tank jön le a hegyrõl(én+egy A-20...),a végeredményt gondolom nem kell ecsetleni...szóltam is nekik,de minek?
Könnyebben tudnád kivenni az ellen artyját.
<#alien>#alien>
Amugy ha jatszanal neha ertelmes jarmuvekkel is, nem lenne a beka segge alatt a hit ratio-d.
Saor Alba
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 17. 6:22:02
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 6 696 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 64 294
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kérdés: Amx M4 csak legnagyobb ágyún revolvertáras?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 17. 2:20:29
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 3 531 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 786
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Meg nagyobb fail-premium szvsz a Matilda Black Prince, szegeny mar ahogy kinez is valami szanalom 😊
Saor Alba
A gondom az(mint gondolom a legtöbbeknek) hogy a kreditfarm mellett jó lenne ha legénységképzésre is lehetne használni,így a type és a T34 (nincs amerikai tankom) ebbõl a szempontból nem nyerõ.Német TD legénységhez ott a Dmax,amivel szeretek is játszani,bár azt már nem tudom hogy a lassan 4. skilles legénységgel mire megyek mert a jgpzE100 egyelõre használhatatlan.
Igazából orosz heavy kellene mert az is7 cw-re,a KV1s meg századba kell,így azoknak a legénységét kellene leginkább húzni.Az orosz prém tankok viszont nem nagyon tetszenek. :S Szóval van mint törni a fejem,ezért is dobtam fel ide a kérdést,hátha a véleményeitek segítenek dönteni.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Löwém ugyan nincs, de az ellene szerzett tapasztalatok alapján nem javasolnám.
IS-6ost ugye eleve csak az 1000 eff alatti vérhülyék vesznek. A többiek nem, mert tudják hogy nem éri meg 1000 kredites lõszerköltséget kifizetni egy 175ös átütésû ágyúért, tier8on.
T34 mellett esetleg a Type59-et lenne érdemes megfontolni, szerintem õ van versenyben a T34-el a legjobb prém tank címért. De csak akkor ha van az embernek gyakorlata medium tankokkal.
De én neked mint profi TD fannak, talán a Jagdtiger 88-at ajánlanám. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Dickermax, csak magasabb tierben, és szépen hozza a pénzt, filléres a lõszer, halálpontos az ágyú és ugye tierkedvezményes. (A jelenlegi MM-ben sajnos lát olyan köröket is ahol 6 db Tier9 van, de az összes MM kedvezményes tankra rájér a rúd mostanság)
KV-5öt nem ajánlanám, mert ahogy írtam, az új MM óta a tierkedvezények nemigazán érvényesülnek, KV-5 is lazán összekerül T9-el. Cserébe úgy veszem észre hogy a legutóbbi peccs óta jóval nehezebb kinyírni.
Amúgy karácsonyig lesz még néhány tesztszerver kör, azt javaslom hogy próbáld ki az összes jelöltet, úgy 30 kör után már el tudod majd dönteni, mejik fejszik a legjobban. Mégiscsak 10-14k pénz elköltésérõl van szó.
Szakik majd meg mesélnek, haver vett 8.8-as Jt-t, jól hozza neki a lóvét nagyon. 60-120k-s körök jönnek neki szépen (a kecseg...😄 )
Egy év játék után elhatároztam hogy karácsonyra meglepem magam egy nyolcas prémmel mert egyre több a 9-10-es tankom és hát nem egyszerû a kicsikkel kifarmolni a költségeiket.
A kérdés már csak az hogy mit válasszak?
Ebben szeretnék segítséget kérni.(a type59 és a KV5-rõl is érdekelnek a vélemények mert karácsonyra úgyis lehet majd venni belõlük valamilyen csomagban)
Elõre is köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot és pár sorban írna itt ezekrõl a tankokról!(tudom hogy már többször volt itt szó errõl de azóta jöttek újabbak is)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!