World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem tudok én se játszani. Ok, ez van. Kösz tesó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Visszatérve kicsit az arty témához, itt néhányan azt gondolják, hogy aki artyzik, annak nincs is másféle tankja? rengetegszer olvasni, hogy az "artysok így az artysok úgy,jaj már megint egy artysta!!!, óhh egy újabb patkány stb..." elég kicsi lehet az aránya ezeknek a játékosoknak akik tényleg csak tüzérrel játszanak, és most nem azt mondom, hogy engem nem zavar amikor van 5-5 arty, (majd ha a fejlesztõk is akarnak ezen változtatni akkor másképp lesz, addig meg felesleges ezen nyarvogni)de leszarom ha kilõnek, megyek mással, vagy megyek tier 5-6-ba, úgy még élvezetesebb is a játék...
és igen ez csak egy kibaszott játék, és néha elcsodálkozok mit hoz ki felnõtt emberekbõl.
de hagyjuk is mert napról-napra elõkerül a téma és soha nem lesz vége.
szép napot!

wot név: _bitang

patchaou
Szóval nem tudok játszani, mert vannak elveim. OK.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Aki szidja az artikat, az tanuljon meg játszani.
Ennyi. l2p.

(minap engem is kilõtt egy mocsok arti, nézem, hogy mivan... de jobban megnéztem, épp harcoltam, egy helyben álltam, és épp a legtipikusabb arti hely és én köztem nem volt akadály. én hibám, csak az ellenfélre koncentráltam, az arti ki is lõtt, méghozzá egy noob 600 effes!)

ennyi

War. War never changes...

-asit-
Én meg a vodkától, ennyi.

https://wotinfo.hu

<#eljen>

Én meg az arty-stáktól hányok. Na bumm.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

patchaou
Nem az a gondom az artykkal hogy mekkorát sebeznek. Az egész játékmód amit megkövetel undorító, aljas és gerinctelen. Csupán ez a bajom velük. A nagy TD-kel amik szintén leveszik a fél HP- semmi bajom, mert nem a pálya másik végébõl egy hegy, vagy egy város másik végébõl teszik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én meg az összes "utáljukkiazartykatmertegyhitelpfj" maszlagtól hányok. 11k csata alatt kb ugyanannyiszor szállt el a tankom normál tank okozta ammoracktõl, mint ahányszor arty egyhitelt. Ettõl még nem kezdtem el utálni a tankokat. Sõt elgondolkodtam, hogy vajon az a tanktípus amelyik megtudott ölni 1 lövésbõl jó-e, kipróbáljam-e. Semmi sem fog változni azért, mert mindig bûnbakot keresünk mindenhol, és itt épp az artyk kapták ezt a szerepkört.
Homofóbok, tehát a saját látens homoszexualitásukat próbálják leplezni.<#conf><#vigyor3>
UUUU
Megint rosszul indult a nap. <#hehe>

Majd késöbb csinalok egy videót is egy érdekességrõl, hogy milyen csiterek vannak a játékban és hogy lõtt át a gyerek a domboldalon és a sziklákon.

patchaou
"Ha unod, hogy telibelõ egy arty csinálj egyet te is" - ettõl a mondattól hányok...

Vigyázz Bishop, itt nem szeretik a melegeket 😛

https://wotinfo.hu

Nem értem miért panaszkodtok Bishopra. Azon kevés ember közé tartozik, aki rájött, hogy a WG team mindig azokat a tankokat "nerfeli", amivel a legtöbben játszanak/legjobb a winrate. --> Minél többen mennek artyval annál jobban akarják majd húzni a többi tankot, hogy legyen "balance". Attól, mert szídjátok õket nem fognak eltûnni, sõt, ha látják, hogy azokkal kevesen mennek véletlenszerûen megnõ a találati arányuk és a sebzésük random faktora. Mint amikor sokáig nem megy randomban egy bizonyos tanktípussal ~senki, a többiek hirtelen elkezdenek loss hullámokat szenvedni, hogy újra megjelenjen, miközben azon kevés játékos, akik azt használják hirtelen jobbak lesznek. Persze mostanában van belõlük bõven, de az elõbb leírtak sajnos minden tankra igazak voltak eddig, és az artyk sem kivételek.
Arty van/volt/lesz. Ha unod, hogy telibelõ egy arty csinálj egyet te is, majd lehúzzák õket idõvel, ha túl sokan mennek velük, vagy válthatnak nevet mert a world of "Tanks" nem lesz helytálló.
15v15 artyval majd lehet "Torpedózni", B5 talált süllyedt. 😊
Egy csata kezdésénél a felállás jelent valamit? Mármint, ha engem a térkép bal oldalára sorsol akkor jó ha azon mocorgok vagy ez nem jelent semmit?
<#levele><#levele><#levele>

Szóval inkább azok táborát erõsíted akik tönkreteszik az egész játékot.
Bár mondjuk jobban belegondolva nem is a ti hibátok, hanem a wg-é aki képtelen rendberakni a spotting systemet, ami ahogy észrevettem mégrosszabb mint volt + 1 év alatt sem tudta balancolni az artikat... sõt a tendencia az, hogy az összes új pályát nekik fejlesztik, a régieket meg próbálják nyíltabbá tenni, hogy sehol ne lehessen már egy jó kis tankcsatát lezavarni. Szóval marad az unalmas campfest a szikla mögül, meg az, hogy már sokadjára megkaptad az 1500-2000 damageket.

Jah és arról meg ne is beszéljünk, hogy playerek osztályozása miatt is van egy csomó rejtett konfig változó, szóval egyeseknek az átlagosnál sokkal magasabb a nem sebzõ lövések aránya, gyakorlatilag vakon botorkálnak elõre stb. Mintha gyárilag lenne beépítve a csalás.

Annyi elõnye viszont van ennek a peccsrõl peccsre rosszabb játékmenetnek, hogy kezdek kigyógyulni ebbõl a tankos baromságból és már alig játszok ezzel a moslékkal.

Nálam dettó vagy még rosszabb...
Mi az hogy T8 csatában Prohorovka védésnél 2(!!!) tank jön le a hegyrõl(én+egy A-20...),a végeredményt gondolom nem kell ecsetleni...szóltam is nekik,de minek?

Trucker39
Olyan nagyon nem változott a játékosok arányának helyzete hétvégéhez képest. Alig tudom leduplázni(triplázni) azt a néhány tankot amit épp fejleszteni szeretnék.

patchaou
Végre egy bevallotta.

Azért játszom ennyit artyval mert, balfasz vagyok tankkal. Minek erõsítsem a retardok táborát még jobban? Artyval meg talán még hasznára is válok a csapatomnak.
Használok, de nem mindig van kedvem az elsõ 3-4 percet azzal tölteni, hogy vadászok az artykra fõleg mert Malinovkán a védõ artyk, ha van egy kis eszük úgyis elmozognak. A francia artyk meg egyébként is elég kicsik.
Miért nem használsz arty zoom módot?
Könnyebben tudnád kivenni az ellen artyját.

Solten
Pont ugyanez futott at az agyamon mikor rakukkantottam az adatlapjara 😊

Saor Alba

Hogy lehet ennyit mennit artyval nem unalmas? Jó tudom meg lehet vacsorázni közben, meg TV-t nézni meg sok minden egyebet, de ilyen sokat artyzni az már beteg.

Ha az a barom Hummel nem lövi ki az ELC AMX-et, akkor akár még meg is nyerhettétek volna.

<#banplz> <#vomit>

patchaou
Újabb SG-s aki nem lesz a barátlistámon 😄

Solten
Nagyon ugyi vagy, btw, van egy olyan erzesem hogy nem leszel tul nepszeru ebben a topikban:

<#alien>

Amugy ha jatszanal neha ertelmes jarmuvekkel is, nem lenne a beka segge alatt a hit ratio-d.

Saor Alba

dante3
Ez jó kör volt! 😊

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 17. 6:22:02
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 6 696 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 64 294
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

http://youtu.be/XV4KdsxYSRA Így artyzik egy igazi perverz.<#zavart1>
Maala
Oh, csak t8-tól lesz autoloader. Brühühü. :-(

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ah, végre megvan az összes féláras t6-t7es, amit akartam...

Kérdés: Amx M4 csak legnagyobb ágyún revolvertáras?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na ilyen még nem fordult velem elõ, hogy többszörös szorzónál érjek el értelmes eredményt:

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 17. 2:20:29
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 3 531 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 786
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Solten
Annyit hogy meg ne vedd 😊 Regen jo kis tank volt a WG mara elqrta. Anno minden pattogott rola, jo volt az agyuja, manapsag egy sz@ros pz38 atlovi elolrol az agyu meg pattog mindenrol. Raadasul idegesitoen tetu tank (lassabb mint a Csorcsil), nem ersz vele idoben a tuzvonalba (a tarsaid kinyirtak mindenkit vagy a tarsaidat nyirtak ki - aztan mire odacammogsz teged is kinyirnak). Valentine-t hasonloan barmolta el a WG. Gyanus is volt hogy allandoan fel aron osztogattak oket... 😊

Meg nagyobb fail-premium szvsz a Matilda Black Prince, szegeny mar ahogy kinez is valami szanalom 😊

Saor Alba

Gottfried
Köszi ezt a kis ismertetõt! 😊

A gondom az(mint gondolom a legtöbbeknek) hogy a kreditfarm mellett jó lenne ha legénységképzésre is lehetne használni,így a type és a T34 (nincs amerikai tankom) ebbõl a szempontból nem nyerõ.Német TD legénységhez ott a Dmax,amivel szeretek is játszani,bár azt már nem tudom hogy a lassan 4. skilles legénységgel mire megyek mert a jgpzE100 egyelõre használhatatlan.
Igazából orosz heavy kellene mert az is7 cw-re,a KV1s meg századba kell,így azoknak a legénységét kellene leginkább húzni.Az orosz prém tankok viszont nem nagyon tetszenek. :S Szóval van mint törni a fejem,ezért is dobtam fel ide a kérdést,hátha a véleményeitek segítenek dönteni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Maala
T34-el az sem utolsó dolog, hogy a T110E5 legénységét is húzhatod benne folyamatosan... -.-

Olyat, ami olcsó kiképzõnek jó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát én a T34-rõl tudok nyilatkozni. Nem rossz tank, elõnye a remek átütésû és sebzésû ágyú, amivel tényleg bárkit lehet sebezni, és ugye sok sebzés = sok pénz(cserébe nincs MM korlátja, néha T10-ek ellen is megy). Talán kijelenthetõ hogy a prém heavyk közül a legjobb. Plusz ugye ha be tudod vinni hull downba, akkor az artyn kívül senki se tud sebezni. Hátránya, hogy egyfajta támogató tank, és ugye a hull down miatt inkább védekezésben nagyon erõs. Támadni emiatt max buckáról buckára menve érdemes vele. Mindenesetre legalább lehetséges olyan helyzetbe hozni, hogy alig tudják elpusztítani, Löwénél még ezt se lehet, azt 200-as pennel bárki bárhonnan átlövi. T34-nél nagyon nagy még a célzási és töltési idõ is.

Löwém ugyan nincs, de az ellene szerzett tapasztalatok alapján nem javasolnám.
IS-6ost ugye eleve csak az 1000 eff alatti vérhülyék vesznek. A többiek nem, mert tudják hogy nem éri meg 1000 kredites lõszerköltséget kifizetni egy 175ös átütésû ágyúért, tier8on.

T34 mellett esetleg a Type59-et lenne érdemes megfontolni, szerintem õ van versenyben a T34-el a legjobb prém tank címért. De csak akkor ha van az embernek gyakorlata medium tankokkal.

De én neked mint profi TD fannak, talán a Jagdtiger 88-at ajánlanám. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Dickermax, csak magasabb tierben, és szépen hozza a pénzt, filléres a lõszer, halálpontos az ágyú és ugye tierkedvezményes. (A jelenlegi MM-ben sajnos lát olyan köröket is ahol 6 db Tier9 van, de az összes MM kedvezményes tankra rájér a rúd mostanság)

KV-5öt nem ajánlanám, mert ahogy írtam, az új MM óta a tierkedvezények nemigazán érvényesülnek, KV-5 is lazán összekerül T9-el. Cserébe úgy veszem észre hogy a legutóbbi peccs óta jóval nehezebb kinyírni.

Amúgy karácsonyig lesz még néhány tesztszerver kör, azt javaslom hogy próbáld ki az összes jelöltet, úgy 30 kör után már el tudod majd dönteni, mejik fejszik a legjobban. Mégiscsak 10-14k pénz elköltésérõl van szó.

Master91
Karácsonyra azért biztos változtatnak akár az összes 8-as prém tankon.
Szakik majd meg mesélnek, haver vett 8.8-as Jt-t, jól hozza neki a lóvét nagyon. 60-120k-s körök jönnek neki szépen (a kecseg...😄 )
Gottfried
Lenne egy komoly kérdésem azokhoz a játékosokhoz akiknek több nyolcas prém tankja uis van,így van összehasonlítási alapjuk.
Egy év játék után elhatároztam hogy karácsonyra meglepem magam egy nyolcas prémmel mert egyre több a 9-10-es tankom és hát nem egyszerû a kicsikkel kifarmolni a költségeiket.
A kérdés már csak az hogy mit válasszak?
Ebben szeretnék segítséget kérni.(a type59 és a KV5-rõl is érdekelnek a vélemények mert karácsonyra úgyis lehet majd venni belõlük valamilyen csomagban)

Elõre is köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot és pár sorban írna itt ezekrõl a tankokról!(tudom hogy már többször volt itt szó errõl de azóta jöttek újabbak is)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Master91
Sok sziemka nem tudja a kört meg külömböztetni az x-tõl...
patchaou
Akkor el is felejthetnénk a játékot, mert bevétele nem sok lenne a WG-nek 😊

tényleg kéne vmi iq teszthez kötni a játék jogát mert hétvégente rengeteg gyökér van, és még én vagyok akkor a noob😊
patchaou
Majd elmúlik, ne izgulj. Teamkillért egy nap bannt kaptam tesztszerverrõl. Chatban élesen sem tarthat sokkal tovább. Amúgy tényleg nem szép dolog elárulni a csapattárs pozícióját, bár sarokban csatát végigkempelõ utoljára maradt gyökeret már adtam ki Én is az ellennek, miután 6killt csináltam és a rohadék miatt utolsó elõttiként elvéreztem...

ezért érdeklõdök hogy ki mit tud errõl...mert idegesít ez most hogy mivan...
ááááh de tényleg de utálom az ilyen embereket...vamzer patkányok...egy példa engem ha megvert vki a suliban én azt szégyeltem mert azt hittem ,hogy én vagyok a világon a legerõsebb😊 na mind1...nem szóltam a tanárnéninek. elestem kész és közben a bosszún agyaltam😊 de ilyen kis spicli ...de a magáncsatornát se tudom létrehozni, hogy ismerõsnek írjak és ez a gáz
BerserkGuts
Minek neked a chat látod hogy nem érdemlik meg a wamzerspiclispion keverékek<#nevetes1>

Maala
19-én 21:50-ig tart, ahogy le van írva.