World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjött a 2. 500 arany is!
Már kezdtem mérges lenni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem vettem észre, medami inkább heavy.
A kis szuperpershing jól rejtõzik, ugye? Az elõbb szinte az orrom elõtt bukkant fel egy a bokrok között.

Nekem batmobillal sikerült.
Ott folyamatosan megvolt a 4-4 arty oldalanként.
Nekem csupán az volt a probléma, hogy a mindig kifogytam a 3. artynál, és kilõtték elõlem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Victory!
Battle: Serene Coast 17 September 2012 18:48:13
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 5,898 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 111,112
Battle Achievements: Bölter's Medal, Steel Wall, Top Gun
Végre valami új.
Asszem megint elkezdek fórumra járni.
Valami álnéven, vagy most nem titkolja, hogy Õ a mi orákulumunk.

Nekem mondod.
Nem is a három tank volt a nehéz hanem az oldalankénti 4-4 arty.
Mentem két nap alatt legalább 30-40 kört és jó ha 5 körben volt adottak a feltételek.
Nem is jött össze.

patchaou
És megjelent a mi Mátyásunk is, de még csöndben van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azt hittem lemaradtam valamirõl a hétvégén, de itt látom minden napirend szerû.
Gondolom péntektõl tegnap estig ment: Rohadt hétvégi noobok miatt nem lehet játszani.
Ma a szokásos hétfõi: Buzi artyik
Holnap jön a: Rohadt MM
Azután: Dob-szerda
Csütörtökönként: Titokban nerfelték az összes német tankot
Nekem csak 1 dolog miatt van hiányérzetem. A minden napos: Ha még1x valaki azt meri mondani, hogy az orosz tankok OP-k, annak feldugok 1 KV-4-et a picsájába. by Tdantes. <#nevetes1>

Maala
A szokásos hétfõi "munkába kell menni, ráadásul minden artys buzi" vita. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sunsetjoy
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. szeptember 17. 18:12:45
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 3 903 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 602
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

A ritka esetek egyike, amikor jót szoroz fel .D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ám milyen arty vita volt ma?
Valami kemény, vagy csak a szokásos hétfõi "buzi minden artys"?

patchaou
Nekem nem fog jönni. A tankokkal noob vagyok, artyval meg nem megyek 😊

Én akartam azt a +500 aranyat.
Tudjátok ti milyen nehéz volt artyval 3 tankot kilõni?<#nevetes1>

Én is csak 500at kaptam, de valószínûleg a replayken futnak végig valamilyen sorrendben és nem a felhasználókon, szóval remélem jön még egyszer 500 arany 😛.
Mert a mai arty vita miatt úgy döntött a WG, hogy azért mégsem jár csak a tankkal elértél az Sg-s fórumtagoknál. xD

Srácok!
Rajtam kívül más is járt úgy, hogy az 1000 arany helyett csak 500at kapott?
Elvileg sikerült mind2 küldetés, be is küldtem mind2 videót, erre csak 500 aranyat kapok.

Kistekila áruld már el mivel égetem magam ha már játékon belül csak úgy mersz írni ha lenémítsz. Kíváncsian várom az okfejtésed. Ha meg csak úgy mersz írni hogy lenémítsz kb magad minõsíted.
patchaou

popey8
Rohadna meg az összes arty én csak ennyit mondok. Az elõbb szedett ki P2-bõl egy kis nyomi M41 1115 hp-ról. Igazságos ám, h egy <#kocsog> tier 5-ös semmirekellõ kiszed ennyi hp-ról 1 lövésbõl egy tier8-ast és ez már nem az elsõ eset.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

én nem buzizom az artyt egészen addig amig belém nem ver egy nagyot 😄😄
de az is inkább magának az "artynak" szól s nem a gamernek.....

egyszer IS-4el volt egy emlékezetes artys dolgom....
randomban szépen lehoztam a meccset Siegfrieden minden hp veszteség nélkül, pedig ment a csihi puhi.... na mondom hála istennek megmarad a creditem..... 1 arty maradt csak, bent voltam városban, na mondom ez se fog nekem már ártani..... épphogy kimondtam -2300HP-t vett le Obj.262..... de hogy hogy a k***a anyjába azt máig nem tudom...
kereken 2300at.... 100hp-m maradt xddd

de amúgy jogos, ha balfasz vagy tankkal akkor nem menj vele.... artyzz ha abban leled örömöd és az megy, de szokd meg az anyázást 😄😄
Valóban nem olyan rohadt izgalmas, de nekem bejön, és ezek is benne vannak a játékban. Én szeretem ezt a játékot, így hirtelen nem jut eszembe másik játék amivel játszanék. Most ezért le lehet nézni meg lehet szidni, de nem hiszem, hogy ettõl rosszabb ember lennék nálatok.(Az utolsó mondat azoknak szól akik élbõl buziznak, ha az arty szóba kerül.)
Sippie
én csak azt nem értem, hogy elvileg ez egy tankos játék (world of tanks) ha balfasz vagy tankkal, minek játszol? Ne mond hogy csak artyval tolni olyan rohadt izgalmas...
patchaou
Elõbb utóbb kiderül. Ha a napokban elõkerülnek videók amiken a Legyõzhetetlen Tigris Páncélosok felvonulását láthatjuk, akkor igen 😊

Master91
Ja azt hittem rám gondolsz 😄

Biztos hogy Õ Becsületes Mátyás ? 😄
patchaou
Nem. Arra aki után közvetlenül írtam. Hõn szeretett, mélyen tisztelt és sokat emlegetett vezírünkre 😊

Esl-es is jöhetne amit go4wot miatt kapnánk 😞

It\'s a trap!!! :)

Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2012. szeptember 17. 16:28:16
Aranyat kaptál: 500

Most lesem nekem is...

Master91
Rám gondolsz?
Nekem megjött az 500 gold.<#eljen>
Na ezt kellett volna megnéznem. 😊

Amibe szintén jó az a motor.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszi, még vacilálok. 55 a következõ tank és 11 plusz lenne a motor.

Én még kivárok. Lehet, csak egy imposztor. 😊

Oh yeah! Matyi is back!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én azért utálom az artykat, mert mikor nagy nehezen sikerül 7 ellenfelet kinyírnom az egyikrõl kiderül hogy 3. tierû arty és lõttek a Bolternak.
patchaou
Mester, Te honnan kerültél elõ?

MINDEN artys monnyon le!!!!
Még egy vita az artykról...

Jakuza001

Trucker39
"Te be mernél menni Modror-ba gyûrûvel?"

magas oktánszámú kell beléjük különben nem fog menni.....túl lomhák mindenhez
Gottfried
Összesen van vagy 40 csatája de már tank ász a prém artyval.Ebbõl még lesz valaki! 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Most nem lesz ingyen garázshely. De a nagy változás örömére adhatnának valami bónuszkódot, meg valami kis picsafüst prémtakot.

Annak a tanknak a mozgékonyság a lelke. Kell rá a legjobb motor.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Merõ véletlenségbõl olyanról nem tud vki, hogy a 8.0-ban kiszednek vmi tankot, de ha vkinek megvan, akkor kap 1 újat + garázshelyet? <#finom>

BF3: Atomiccore

Gottfried
A jövõ artysta reménysége! 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Lassan vehetsz egy Mac-et. <#nevetes1>