World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
ennyit errõl.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
wot név: _bitang
Amúgy ha értelmes ember használja akkor majdnem minden 10-es takot ki lehet lõni. Nekem az M24-gyel csak Moust nem sikerült kilõnöm, igaz még megsebezni sem. Egy szó mint szá, szerintem jó kis szórakozási lehetõség ez a scout dolog.
Így fasza volt, sajnálom hogy eladtam
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ST-1-en mi az a három kieg. amit érdemes megvenni drága pénzért?<#nevetes1>#nevetes1>
próbáld csak ki... megtudod mennyire "könnyû" és hogy nem kell hozzá "tudni" semmit...
De hogy azt ki élvezi hogy bokorban ül meg rohangászik... bah
pz4: 398 csata 17 kill 😄 10% találati arány..
priceless
en egyedul a t-50/2nel lattam 50% felletii aranyz. szoval akkor a scouthoz sem kell tudni semmit 😄
is-7: 781ben 272. 34% win rate. EZT HOGY?????????????
Velüónk volt egy mausban. Ez.... ez miféle ez MI??? Hogy lehet iylen stat csinálni?
Látszik hogy artyval képes alkotni. Ez is mutatja különösebb játéktudást nem igényelnek 😛
Van angolul enyhén bõvebb a WOT Wikin is, de azt most nem találom.
In gém ném: MaxWell125
Nyelviskola off -.-
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nekem a Tigris1 után megváltás volt fullosan, végre nem kell hátul lapulnom a csatákban, persze 10-ek közt már nem ilyen jól használható.
jó ideje kivan már fejlesztve nekem....
Csata: Mines 2012. szeptember 19. 19:16:40
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 564 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 038
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Végre megvan a tank ász 😊
és végre jól sikerül a napi duplázó 😄