World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játékmódokkal meg nekem nincs bajom. Egyedül prohorovka ami fos védésé támadás szempontjánból.
rakeresel a had-ra. ott jobb font utana lesz egy join clan.
ha megvan a tier 10ed, akkor had-ba, ha nincs akkor a had-m -be jelentkezz.
vagy csak megirod nekem a wot nicked, es kuldok invitet, de azt is a worldoftanks.eu oldalon kell elfogadnod (belogolsz es jobb font invitatons)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De komolyra fordítva a szót alig várom a játékmód-kapcsoló miatt.
És utolsó teszten nagyon jó Fps-t produkált.
Az egyik oldalt védtem én a 3 löwével.
Ellenünk: e100, amx 50b, e4, vk45a és egy tiger
Másik oldalt támadott az összes zöld és lila effis tõlünk. Eredmény:
az egyébként effi alapján jó képességûek kilõttek egy amx 120at és egy kv-4et
Vajon mi történhetett?
ÁÁHHH. Akár hogy is de már nagyon gyöhetne a 8.0 :S
Release 0.8.0 this week was postponed. All the same, there are still unsolved problems
- fps drop in the bushes and in snayprezhime. As it turned out, fixed in test 3 missed the tehprichinam. We'll do one more test.
- Departure by changing / installing the logo or inscription.
- Loss of information in terms of art-ACS.
already fixed:
- no sound of engines and generally sounds when switching between the tanks and aiming mode.
- Final team statistics extended to 15 lines to put both teams without scrolling.
- Fixed cease to function keys of the tank at the end of the previous battle with the active window combat chat.
might still be correct for the voice acting of shots, but I will not give guarantees. Likely to leave as there is now a test 3.
No other changes in the version most likely will not be made.
0.8.0. slowly and inexorably approaching.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Más téma
A su-100 m-1 mennyi xp lesz?
Fel akartam most menni tesztre megnézni, de nem engedi egyik szervert sem.
Olyan kérdésem lenne,hogy melyik klánhoz van lehetõség (és érdemes) csatlakozni úgy,hogy még nincs cw-s tankom.De fejlõdni szeretnék,mert tervezem az aktív részvételt majd vki oldalán.Ha esetleg elérhetõséget is adnátok megköszönném.
Battle: Arctic Region 19 September 2012 16:51:55
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 1,129
Credits received: 108,561
4100dmg, 4kill, a csata elsõ három percében 6-0volt az ellenfél javára...
Csata: Port 2012. szeptember 19. 16:39:55
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 1 007
Szerzett kredit: 21 641
Csatában elért Achievement: Elit lövész
Elég szép körre sikeredett szerintem, full hp-ról kiszedtem egy T-34-85öt, egy SU-85öt és egy M5ös Stuartot
A fogjunk össze ok, gyertek hozzánk, nem ti gyertek hozzánk, mért mi mennyünk hozzátok......ott pl: HAD-M ben már van 63 ember a HAD-A-ban 94 a HAD-ban 81 ez összesen 238 ember akikbõl már csak összejön egy század , ha új klánt alakítasz abból nehezen lesz összefogás.
Persze az eszme az szép is jó is csak nem akar múköggyni 😊
Azért ajánlottak egyet kánt igényeidet figyelembe véve, hogy ne száz fele osztódjon ez a kevés magyar játékos .
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ismét van egy kérdésem:
Ha egy tankból továbblépek egy magasabba, s a legénységet átviszem átképzéssel, akkor azok képességei is átmennek? Vagy elvesznek?
Egy képesség van fejenként 97%-on...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Marad az ellennel egy Tiger2 es IS-3 full HPval, nalunk meg egy kv-13 es egy KV-1S 100hp alatt, meg en. Foglalunk az ellenfel ket tankja 96%-nal er a domb tetejehez, eselyuk sincs lejonni a haz moge,siman megnyerhetnenk erre a ket gyoker kimegy a haz mogul a fedezekbol es leloveti magat 98%-nal!!!
Elqrjak a tank aszomat es a gyozelmet a kretenek.