World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, anno lammer is dicserte nagyon. de sajnos elbasztam a legenyseget, ami benne volt. es nem hiszem h belathato idon belul ujra osszekaparok ra egy jo csapatot.. igy marad garazsdisznek 😊
pedig amx 13 90 távcsõvel egy állat.... nem egyszer csináltam vele 15/15ös spotokat 😄 nílt pályákon.... másrészt egy arty killerr másrészt 1v1ben is egy killer xD
am ingame nevem: Benjamin_Breeg nem a foxbat88fx (ez sajna nácinév) XD
am ingame nevem: Benjamin_Breeg nem a foxbat88fx (ez sajna nácinév) XD
Tegnap valami überbrutál nehezen jött össze a duplázás a HUmmelen meg a KV-n.
10 csata (5-5) 1-1 gyõzelem.
Ez az artyk napja volt. A KV-t két csatában (Prokhorovka assault, mi más) lõtték ki mint a szél a feljárón.
A Hummellel, meg töbet rodeóztam, mint álltam. Pont leszarta mindenki a scoutokat, azok meg jöttek, mint légy a dögre. Viszont megvan az elsõ T-50 killem TD üzemmódban HUmmellel
Ennek ellenére volt egy nagyon jó csatám KV-val. 4 kill (amihez a többiek hozzáraktak még 3-mat…😉
Ensk, elindultam a 7-8 vonalon, és a házak között csiki-csukizva lett 4 killem. Jó lett volna, ha legalább egyvalaki segít, de így sem volt rosz eredmény.
10 csata (5-5) 1-1 gyõzelem.
Ez az artyk napja volt. A KV-t két csatában (Prokhorovka assault, mi más) lõtték ki mint a szél a feljárón.
A Hummellel, meg töbet rodeóztam, mint álltam. Pont leszarta mindenki a scoutokat, azok meg jöttek, mint légy a dögre. Viszont megvan az elsõ T-50 killem TD üzemmódban HUmmellel
Ennek ellenére volt egy nagyon jó csatám KV-val. 4 kill (amihez a többiek hozzáraktak még 3-mat…😉
Ensk, elindultam a 7-8 vonalon, és a házak között csiki-csukizva lett 4 killem. Jó lett volna, ha legalább egyvalaki segít, de így sem volt rosz eredmény.
Ma este biztosan. Lehet azutan jelentkeztel, miutan a toborzok raneztek. altalaban napi 1x nezik meg csak a jelentkezeseket. Azert irok a forumunkra, hogy nezzenek ra amint belogoltak.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
amoba emberunket elemezgettuk, h bezezg artyval tud menni, mert ahhoz nem kell tudas. azt feltunt h scouttal jobbak ment mint artyval. erre mondtam ezt. h reflektaljak a szokasos artyfikazasra.
majd meglesem en is, h a tobbivel milyeneket mesz. 😊
m24et pontaddig eroltettem, h meglegyen az 50% winrate. nem szerettem.a vk-t si csak ezert gyurum. az meg az m24nel is hazsnalhatatlanabb. 13-90et anno sosem hasznaltam scoutkent, ahogy az amx12t is inkabb amogy hiena modban.
majd meglesem en is, h a tobbivel milyeneket mesz. 😊
m24et pontaddig eroltettem, h meglegyen az 50% winrate. nem szerettem.a vk-t si csak ezert gyurum. az meg az m24nel is hazsnalhatatlanabb. 13-90et anno sosem hasznaltam scoutkent, ahogy az amx12t is inkabb amogy hiena modban.
Köszi, akkor majd otthon, mert melóba nem mertem telepíteni a játékot, mert akkor nem lenne munka😊
Ingame beírod bárki nevét a keresõbe,és rámész a részletes adatokra.
játékban 😄
én is de rühelltem a "cicis tankot"
Szia!
Tegnap este rászántam magam, és jelentkeztem az akadémiára. Körülbelül mikor várhatok választ? Köszi elõre is.
Tegnap este rászántam magam, és jelentkeztem az akadémiára. Körülbelül mikor várhatok választ? Köszi elõre is.
nah megnéztem (ha te vagy az FGJM-es lexlutor)
annyira nem fényes ez amit láttam 😄
AMX 12t - 223 2 scout 128 kill
VK 2801 - 89 csata 2 scout 55 kill
AMX 13 90 - 82 csata 0 scout 100 kill 1 Orlik
T-50-2 - 74 csata 5 scout 45 kill 1 Orlik
M24 - 40 csata 0 scout 27 kill
ez összesen: 508 csata 355kill 9 scout medál 2 Orlik medál
a kill még annyira nem is lényeg... de a scout medál igen kevés ehhez a csataszámhoz.....
enyém:
T-50-2 - 430 csata 43 scout 408 kill 5 Orlik
AMX 13 90 - 290 csata 23 scout 353 kill 1 Orlik
ez összesen: 720 csata 66 scout medál 761 kill 6 Orlik
szóval összességében azt kell hogy mondjam (remélem nem sértõdsz meg)
hogy inkább a magadnak dolgozol a könnyû tankkal mint sem a csapatodért, VAGY nem megy annyira jól könnyû tankkal....
nincs szar statod, nem vagy béna, jó statjaid vannak hvy-kel pl.. de könnyû tank-al annyira nem 😛 és ha jól emlékszem te mondtad hogy könnyû tankhoz nem kell tudás vagy mi 😄 hát azért.....
annyira nem fényes ez amit láttam 😄
AMX 12t - 223 2 scout 128 kill
VK 2801 - 89 csata 2 scout 55 kill
AMX 13 90 - 82 csata 0 scout 100 kill 1 Orlik
T-50-2 - 74 csata 5 scout 45 kill 1 Orlik
M24 - 40 csata 0 scout 27 kill
ez összesen: 508 csata 355kill 9 scout medál 2 Orlik medál
a kill még annyira nem is lényeg... de a scout medál igen kevés ehhez a csataszámhoz.....
enyém:
T-50-2 - 430 csata 43 scout 408 kill 5 Orlik
AMX 13 90 - 290 csata 23 scout 353 kill 1 Orlik
ez összesen: 720 csata 66 scout medál 761 kill 6 Orlik
szóval összességében azt kell hogy mondjam (remélem nem sértõdsz meg)
hogy inkább a magadnak dolgozol a könnyû tankkal mint sem a csapatodért, VAGY nem megy annyira jól könnyû tankkal....
nincs szar statod, nem vagy béna, jó statjaid vannak hvy-kel pl.. de könnyû tank-al annyira nem 😛 és ha jól emlékszem te mondtad hogy könnyû tankhoz nem kell tudás vagy mi 😄 hát azért.....
m24 locust egy mini M26os... nagyon fun tank😉
100%os személyzet+venti+ammo rack(célzás gyorsító esetleg)+coated optics
fõ erõssége a mozgás közbeni pontos célzás,és találat
(egy dolgot nem szabad vle: nyílt terepen megállni..)
100%os személyzet+venti+ammo rack(célzás gyorsító esetleg)+coated optics
fõ erõssége a mozgás közbeni pontos célzás,és találat
(egy dolgot nem szabad vle: nyílt terepen megállni..)
"cicis tank" ez jó 😉)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
használd az 57 mm zis-4 ágyúval, gyors és pontos, jó átütéssel. még a sebzés is elfogadható. És maradj vele a 2. vonalban. úgy élvezhetõ is majdnem. 😊
A gyerekeim egyik kedvence, úgy hívták: cicis tank
A gyerekeim egyik kedvence, úgy hívták: cicis tank
Azt tudod sebezni ami áthatol (HE-t kivéve), szóval inkább az áthatolás.
Köszönöm a válaszod most is ilyen "spotter" szerepkörben használgatom de a sebességén kívül más pozitívumáról nem tudnék nyilatkozni... mondjuk nem is nagyon fejlesztgetem mert a szükséges rosznak tekintettem a KV elõtt.
Sniperkedni nem tudtam vele mert pontatlan számomra az ágyúja.
Még annyit hogy az ágyúknál melyik érték a fontosabb a gyakorlatban?
A sebzés vagy az áthatolás?
Sniperkedni nem tudtam vele mert pontatlan számomra az ágyúja.
Még annyit hogy az ágyúknál melyik érték a fontosabb a gyakorlatban?
A sebzés vagy az áthatolás?
Nem hiszem, hogy egybõl a KV-k közé rak be, max. a kezdõkörben. Aztán arra törekedj, hogy a saját KV-k mögött és az ellenféltõl még messzebb legyél.
Támogass, snajperkedj. Pont azért szerettem a T-28-at, mert seggel elõre is mehettem volna támadni, ha úgy gyorsabb lett volna, annyira papír, még egy Tier 3-nak is. Csak addig használtam, amíg elit nem lett, mert a KV volt a cél, de szerettem. Az egyetlen értelmes ágyúja a jobb 57 mm-es.
Nehéztankok mellett akár közepeseket is támogathatsz, ezt most csak azért mondom, mert volt egy emlékezetes köröm vele -sõt úgy képzeld el, a 32 csatám alatt vele még most is több kör van, amire emlékszem, olyan jól sikerültek az elvárásokhoz képest-, amikor egy T-34-gyel megindultunk Mountain Passon az egyik irányba, eljutottunk az ellen bázisáig, neki 2, nekem 5 killem lett addig, úgy, hogy õ ment elõre és pattogott mint az állat, bár én sem full hp-val fejeztem be (akkor nem volt még xvm-em, pedig érdemeim csökkentése nélkül kíváncsi lettem volna egy pár effre a túloldalt).
A másik Live Oaks, dúl a csata a kedvenc helyemen, a városban, 2 korrekt kill sikerül, mire csak én és egy ellen KV marad, a játék szerint pedig az egész mapon a csapatból mi ketten egy KV-val, túloldalt is ugye a KV, 2 arty és két td. A végén kiszedtük õket együtt (ld.: tízszer írod a chatbe egy csata alatt, hogy "work together, dont fight alone" és az 1000 effûek akkor a végére meg is értik), enyém lett a KV, akit full hp-ról csipegettem le, de meghagytam neki az artykat.
Kezeld úgy, mintha olyan, hogy páncélzat egyáltalán nem létezne és legyél tisztában minek hány lövés vagy. Mikor kinyírtak mindenkit a városban, én sem átallottam lelépni a KV elõl, hogy csatlakozzak a sajátunkhoz. Még a gyorsasága miatt is elég jó. Ennek ellenére lehet hogy nem fogsz ráérezni és nem fog megfelelni egyáltalán a te játékstílusodnak, de mindenképp játszható tank (néhány statom vele: 1172 eff, 34%-os túlélési arány, 56%-os gyõzelmi arány, 69%-os pontosság, a killek száma is jó, de azt nem tudom megnézni most).
Végül, nem tudom mennyi az effed, de: "work together, don't fight alone" <#awink>#awink>
Támogass, snajperkedj. Pont azért szerettem a T-28-at, mert seggel elõre is mehettem volna támadni, ha úgy gyorsabb lett volna, annyira papír, még egy Tier 3-nak is. Csak addig használtam, amíg elit nem lett, mert a KV volt a cél, de szerettem. Az egyetlen értelmes ágyúja a jobb 57 mm-es.
Nehéztankok mellett akár közepeseket is támogathatsz, ezt most csak azért mondom, mert volt egy emlékezetes köröm vele -sõt úgy képzeld el, a 32 csatám alatt vele még most is több kör van, amire emlékszem, olyan jól sikerültek az elvárásokhoz képest-, amikor egy T-34-gyel megindultunk Mountain Passon az egyik irányba, eljutottunk az ellen bázisáig, neki 2, nekem 5 killem lett addig, úgy, hogy õ ment elõre és pattogott mint az állat, bár én sem full hp-val fejeztem be (akkor nem volt még xvm-em, pedig érdemeim csökkentése nélkül kíváncsi lettem volna egy pár effre a túloldalt).
A másik Live Oaks, dúl a csata a kedvenc helyemen, a városban, 2 korrekt kill sikerül, mire csak én és egy ellen KV marad, a játék szerint pedig az egész mapon a csapatból mi ketten egy KV-val, túloldalt is ugye a KV, 2 arty és két td. A végén kiszedtük õket együtt (ld.: tízszer írod a chatbe egy csata alatt, hogy "work together, dont fight alone" és az 1000 effûek akkor a végére meg is értik), enyém lett a KV, akit full hp-ról csipegettem le, de meghagytam neki az artykat.
Kezeld úgy, mintha olyan, hogy páncélzat egyáltalán nem létezne és legyél tisztában minek hány lövés vagy. Mikor kinyírtak mindenkit a városban, én sem átallottam lelépni a KV elõl, hogy csatlakozzak a sajátunkhoz. Még a gyorsasága miatt is elég jó. Ennek ellenére lehet hogy nem fogsz ráérezni és nem fog megfelelni egyáltalán a te játékstílusodnak, de mindenképp játszható tank (néhány statom vele: 1172 eff, 34%-os túlélési arány, 56%-os gyõzelmi arány, 69%-os pontosság, a killek száma is jó, de azt nem tudom megnézni most).
Végül, nem tudom mennyi az effed, de: "work together, don't fight alone" <#awink>#awink>
In gém ném: MaxWell125
bocs a sok elírásért 😞
Köszi a segítséget! Jelentkeztem a WOTon is meg a honlapotokon is(elméletileg).Kb mikor kapok választ szerinted?
Szégyen vagy nem, engem is szedett már ki M24 KT-ból. Az a 137 mm pen meg a 2 másodpercenkénti lövés oszjta ám. Még nem vettem meg, de az a scout érdekelne, azt tuti ki fogom próbálni. A poén az volt, hogy nem is láttam. Volt vagy 600 HP-m még, õ lõtt, de csak kûmikor kilõtt, láttam meg honnan. Lebecsültem, a szembe levõ KV-3-al goglalkoztam csak, õ meg az oldalamba került.
Na a churchillt azt bátran lebecsültem tegnapelõtt, lõtte szegény a kv-2-met, amíg az arl44-el küzdöttem, aztán ráfordultamés azt mondta: pukk.
Na a churchillt azt bátran lebecsültem tegnapelõtt, lõtte szegény a kv-2-met, amíg az arl44-el küzdöttem, aztán ráfordultamés azt mondta: pukk.
Úgy ám, med-eknek hülye lenék neki menni egy felderítõvel. Viszont a lassabb tankoknak gond nélkül neki lehet menni, feltéve ha közelébe tudsz menni.
Plata: de igazad volt az E-100 50-60% körül volt. Szóval nem kellett leszenvednem annyit belölle. És még hátulról vlt hogy le is pattant, de beletört a bicskája. Td-kel meg csak a forgótornyosak amik veszélyesek.
Plata: de igazad volt az E-100 50-60% körül volt. Szóval nem kellett leszenvednem annyit belölle. És még hátulról vlt hogy le is pattant, de beletört a bicskája. Td-kel meg csak a forgótornyosak amik veszélyesek.
Srácok T-28ra van valami bevállt taktikátok mert nagyon nem érzem a gépet berak a KV-1 közé azok meg szétkapnak pill alatt.
Eddig mindig ráéreztem melyik tankkal mit hogyan érdemes de ez egy rakás .... NEKEM!
Eddig mindig ráéreztem melyik tankkal mit hogyan érdemes de ez egy rakás .... NEKEM!
Sziasztok!
Rég jártam az SG-n, úgyhogy vegyetek új bejelentkezõnek a fórumra.
Van itt néhány ismerõs nick, de a többséget nem ismerem.
A WoT-os nicknevem megegyezik az ittenivel.
---
A hun chanelre még nem jelentkeztem be, de kiváncsi vagyok éjjel mennyien lehetnek ott.
Rég jártam az SG-n, úgyhogy vegyetek új bejelentkezõnek a fórumra.
Van itt néhány ismerõs nick, de a többséget nem ismerem.
A WoT-os nicknevem megegyezik az ittenivel.
---
A hun chanelre még nem jelentkeztem be, de kiváncsi vagyok éjjel mennyien lehetnek ott.
Ne becsüld le,szemét kis járgány az... 😄 Simán lehet vele T10-es heavyket + TD-ket kicsinálni 1v1-ben,ha nem segítenek be nekik és nem tudnak beállni valami falhoz (amit mellesleg láncolással meg lehet oldani,ha elég jó vagy). A probléma a T110E5-nél és a medeknél kezdõdik. Ha ilyet látsz és egyedül vagy, fuss! 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
M24-el nem hiszem hogy megölsz egyedül egy t8-10 tankot,max ha arty lesebzi neked,vagy rá találsz félholtan.T54-el és T34-el is volt ma szerencsém lemmingekhez.T34-nél annyit elért M24 hogy a lánc besárgult.Esetleg Kv5-öt mert azt nem nehéz.
Ah, már megint miket látok ebbe a játékban. Szerencsére hasznom volt a gyökérségbõl: egy Object 268 HE-vel lövöldöz rám és a mellettem álló E-100-ra. Már épp elgondolkoztam, hogy vajon mekkora átütésûnek kéne a lövegnek, hogy ez a szerencsétlen AP-t használjon, amikor belevert a mellettem álló E-100-ba több mint ezret. Gondolom elfogyott a HE lõszere. Persze az ilyen idióták is szerencsések nem csak mi. Sikerült 250 méterrõl kétszer is eltalálnom a lövegpajzsát a 12,8 cm L/61-el, amiatt majdnem kicsinálta az E-100-asunkat.
Nem értem az ilyennek minek tier 10 TD, menjen Hetzer + 10,5 cm kombóval. Még ellenfélként is felidegesített.
Nem értem az ilyennek minek tier 10 TD, menjen Hetzer + 10,5 cm kombóval. Még ellenfélként is felidegesített.
ehhez képest én csókos vagyok.
utóbbi 6 nap 70-48% között mozgott - napra lebontva - a gyõzelmi mutatóm..
ja nem. most találtam ki. <#wink>#wink>
utóbbi 6 nap 70-48% között mozgott - napra lebontva - a gyõzelmi mutatóm..
ja nem. most találtam ki. <#wink>#wink>
Mondjuk ez most viccen kívül megtörtént, mikor még lorraine40t 8as volt, akkor mentem vele és platoonba bejött két leo mellett egy tetrarch és ammorackelet engem, nem robbantam be, csak "megsérült a modul" 😄 Mondjuk lori nagyon papír😄
Ez akár meg is történhet.😄😄 Simán lehet ütni szembõl az e5-öt az ms1-el...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Na az T1 voltam én 😄 akkor jól láttam ott a térképen hogy valami médium fél kézzel dobálta ki a ház mögül a tankokat ! 😄
Hm nem tudom hogy csak engem szopat minden nap vagy csak szimplán ennyire szar lett a játék. 1 Hete minden nap 5-7 vereséget nyomok le mire feleszmélek hogy ki is lehet lépni a játékból. Ma a legjobb eredmény 3 kill 5-15 vereség.
Az semmi gondoltam E-75-el berongyolok a ház mögé két E-75 állt ott fél azaz fél másodperc alatt elpukkantam a két lövés szinte egyszerre talált el mindkettõ a lõszerrekeszt + az egyik kritikus 5xx+13xx , ja a csavar storyba nehogy megszakadjon lánc pont egy T1 néztem ahogy elfúj egy Maus-t😊
najó. holnapra valami izgalmasabbat találok ki. ígérem 😊
T1-essel lõttem oldalba a maust, felkapta õt a lövedék, és neki csapta egy E-100nak, természetesen azonnal meg halt mind a kettõ.
én múltkor is-7es frontpáncélját bevertem csata közben loltraktorral le is hpztam belõle vagy 400 hp-t😄
Pfff...az semmi! Én MS-1-el multkor shootoltam egy T110E5-öst!<#vigyor1>#vigyor1>...ráadásul szembõl! Csak õ, és én! Õ lõtt elõször de lepattant...utána shootoltam a picsába!<#zavart1>#zavart1>
(Nem vagy leszármazottja véletlenül Münchausen bárónak?)<#vigyor3>#vigyor3>
(Nem vagy leszármazottja véletlenül Münchausen bárónak?)<#vigyor3>#vigyor3>
láttam. mind1. természetesen gakorlóban. állított helyzetben és harmadszorra sikerült neki.
de mindegy is. most találtam ki. ez a hobbim.. regisztrálok és ilyenekre áll fel.
de mindegy is. most találtam ki. ez a hobbim.. regisztrálok és ilyenekre áll fel.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha a crewt egyik tankról a másikra átképzem 80%-ra, akkor a képességek addig fejlõdnek, ameddig el nem érik a 100-at az adott tankon, vagy halmozódik legalább rajtuk az xp és hozzáadódik, amint elérik a 100-at, avagy egyáltalán nem is fejlõdik?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 19. 22:50:54
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 024
Szerzett kredit: 36 191
Csatában elért Achievement: Mesterlövés
Elsõ csatám egy angolul beszélõd bajnok századba. Tetszik!
Csata: Steppes 2012. szeptember 19. 22:50:54
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 024
Szerzett kredit: 36 191
Csatában elért Achievement: Mesterlövés
Elsõ csatám egy angolul beszélõd bajnok századba. Tetszik!
szerintem egyébként azóta rajtad röhög, hogy elhitted 😄
lol egyre jobb 😄😄😄 beszarok😄😄 csinálj egy klánt a haveroddal és vigyetek be loltrakikat, maust úgyse nagyon visznek a t110e5-t még könnyebb átlõni😛 😄
Nem azert, de nincs nagyobb fun, amikor egy francia revover taras light tankkal szarra lovod a 2-3 tierrel nagyobb heavy tankot. 😄
Nem, sokkal jobbra számíts. Nekem az egyik legélvezetesebb járgány a játékban. Nálam egyáltalán nem gyúlékony.