World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a néha az erõs túlzás, elég sokat van tier10ben. A pen az tényleg jó, de az összes többi statja a tanknak szar: lassú, lassú torony, ágyú pontatlan, és nagyon lassan szûkül is, több idõ alatt tölt be, mint egy top tier TD, soroljam még, ja igen origami papírból van hajtogatva. Hull downban nem átüthetetlen, mert a tier10 TD-k akár a lövegpajzsot is be tudják ütni, illetve a lövegpajzs melletti részt is, a kupoláról nem is beszélve, ehhez hozzávesszük azt a tényt, hogy hulldown, dombos részeknél lehet leginkább alkalmazni, ahol valószínûleg nyílt terepen leszel, a tier8 artyk oneshootolnak, tehát elég korlátolt ennek a hull downnak az alkalmazása.

Persze ingyen kaptuk oké, de kurva szar a játékélmény, az új MM elõtt még jó volt. Gondolkodás nélkül elcserélnám egy 175ös átütésû type59re ha lehetne ilyet.
Én, mint nem igazán ügyes casual játékos a büdös életbe nem tudnám kitermelni a zsetont se modulokra, se új tankokra T8 prém tank nélkül.
Egy átlagos csata 30-40k hasznot hoz KV5-el prém nélkül, de meg lehet nézni itt fent is, a lammaer-féle toplistában, hogy melyik tank mennyi xp/damage-re mennyit ad.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ja és régen T14 max T6 csatába került most meg már T7-be is bedob néha.

patchaou
Type-al elsõ csatám 112k kredit volt. Most a jobb körök hoznak 80 körül, 100 fölé ritkán megyek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

T9 ágyú,csak ledér lassú.Bár tény hogy átok jó ágyú.

Egyébként mikor meg kaptuk a T34-et,akkoriban bõven volt 100k feletti kredit.Most meg örülök ha 60k-t hoz.

Azért hihetetlen, hogy egyeseknek semmi sem jó. Gyakorlatilag ingyen kaptatok egy T8-as premium farmolótankot, amelyiken meghagyták a T10-es ágyút, 240+ átütéssel jó nagy sebzéssel, hull downban átüthetetlen és most meg az a baj, hogy néha betesz 10-esek ellen... no comment.
Akkor a többi 8-as, akik szintén 10-esek ellen mennek és akiknek jó esetben is csak 200-220pen és 300 dmg van azok mit szóljanak?

Prémiummal olyan 30-40 között lehet keresni jobb körökben, legalábbis a Churchillel.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

T14.Nincs prémem és nem is volt.

Egész jó kis köröm volt Pershinggel. 20 lövés/20 találat, pedig a nagyja menet közben volt 😊

fsb1000
Melyik T5 prémtankról van szó? És prém acc-os kredit hozamot írsz?

..a rammolasnal arra figyelj, h csak akkor mukodik ha mindket gep mozog! ha a masik all, akkro kozel sem er annyit.
te igazi ur vagy! 😊
Köszönöm mindenki!<#eljen>
Most kapja a rammolósat,majd ha eljut a 3.skillig cserélem kollektíven Bia-ra az elsõt repairra a 2-at.

Georgie1224
A szankciók nem ennyire durvák, de higgyétek el nem szoktak nekik örülni.
Nem véletlenül igyekszünk leszögezni és a tagok tudtára adni, hogy ezzel minket minõsítenek.
Remélem megkeres Mathiashun és ad egy replay-t amin minden látszik.
Azt is vegyétek figyelembe, hogy csak replay-t fogadunk el reklamációnál, mert akkor az egész csatát végig tudjuk nézni, és dönteni a sértett részérõl a jogosságot. Mindaddig amíg nem kapunk replay-t addig a klán tagot védjük, mert bizonyíték nélkül lehet vádaskodni.

AcE_CSFFCSK
HAD
Cmd

"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync

Ott a pont.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ugyan már,sztem ingyen cirkusznak jók néha,bár múltkor egy hac-os gyerek gyógyszere nagyon elgurult.

Bár nincs E-50em, de szerintem a legjobb lehetõségek sorrendben:
1.BIA
2.1 rammolós . (a tömege állandó, nem vagy bejön vagy nem, nekem ez tetszik legjobban)
2.2 "megelõzõ karbantartás" (ha sokat gyulladsz ki, bár az csak a motortûzre jó asszem, szóval nem tudni mennyit ér pontosan E50en)
2.3 "sima utazás" (bár e50 inkább sniper tank és távolból állva érdemes lövöldözni vele, de amennyiben stabilizátort veszel rá a mellé ez nemárt, hogy teljes legyen.)
3.1 Ha 2. rammolós volt, de mégis kéne a "sima utazás" akkor az mehet ide
3.2 ha elég csak az egyik, akkor mehet ide a repair, 4.nek meg majd a camo.
Az ellentmondás meg a sniper és a rammolás között meg csak addig lényeges, amíg nem találnak meg. Egyszer úgyis közel kerülnek hozzád, akkor meg nemárt a plusz dmg.
offroad: szerintem nem fogsz vele map közepén száguldozni, meg másokat körbetáncolni, mint egy t62
clutch: az e50m, mert gondolom az a cél 44el fordul alapból, szerintem az bõven elég.

SUM: rammolóst javaslom 2.nak, ha még nincs több skill, se BiA, vagy ha full repair után fullcamot teszel az sem rossz, Szakesz megmutatta malinovka bokorban mennyit ér.
Az árváknak meg egy nyalókát. Persze fejenként...
nem a játék okozza! hanem az a sok noob gyökér geci akinek az effije még a kib**tt anyám szintjét sem éri el....
most is mivan? 3 meccs 3 szopás.... berakott a 800 effisek közé.. hát a jó k*** a***-kat nekik... húzzanak már el innen
Követ a nyakukba és a folyóba velük.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

T5 prém tankom van,de amíg régen kerestem vele 60 ezret egy meccs alatt simán addig most jó ha összejön a 20-30.

A játék okozza. Iszonyat fel tudja kúrni az ember agyát, és van aki így vezeti le.

Persze ha afk az a T10 heavy,ha nem rosszabb esetben kettõ jobb esetben egy lövéssel véget vet a pályafutásodnak.

fsb1000
Maximálisan egyetértek. Nem kell a magyarságunkat szégyelni pár bunkó miatt. Viseljék õk a tetteik megítélését. Egyébként úgy tapasztalom, minden nemzetre jellemzõ hogy a WoT-ban magasabb az egy fõre jutó bunkók száma mint más MMO-kban. Vagy csak itt bukik jobban ki a kapanyél...

Kuplung égetõt el kell felejteni szerintem, az egy tipikusan jól hangzó, de semmit se érõ képesség, nem érdemes beáldozni érte a javítást vagy a BIA-t. Ugye 100%-on is csak 5%-ot javít a forduláson, namost ez az E50-nél kemény 1,4 fokot jelent, ennyivel fordul jobban.

De például az 50 fokos fogási sebességû M48-on is kemény 2,5 fokot javít. Nagyon nem éri meg. Off road és megelõzõ karbantartás szintén nem ér túl sokat.

Georgie1224
Üdv!
Amennyiben meg tudod adni az ingame neveket, akkor intézkedünk a srácok viselkedése miatt. Keressetek fel minket ingame, vagy írjatok a fórumunkra.
Jelenleg a játékban a klán kódex szerint a retardált és bunkó viselkedés szankciókat von maga után!

AcE_CSFFCSK
HAD
Cmd

"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync

Sunsetjoy
Az ember a szomszédait ritkán tudja megválasztani. Az, hogy milyen prosztó valaki, nem az okozza, hogy a Rózsadombon vagy mondjuk Rákospalotán lakik. Maguk a szomszédok olyanok, nem a környék (elsõsorban. mielõtt valaki kifogást talál).
A tagok viselkedését nem a klán határozza meg, hanem a tagok maguk. Elõfordul néha, hogy bunkó viselkedésért kirúgnak klánból valakit, akkor van a klánnak vezérlõ hatása. Egyébként csak egy *lesajnáló nézés* actiont érdemelnek ki az ilyenek.

Nem konkrétan errõl a klánról van szó, hanem az általánosításról. Köszi a figyelmet.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Repair,általában nálam az az elsõ,az a baj,hogy a vezetõnél az összes perk jól hangzik😄
-rammolós(sok tonna ugye...)
-off road(mivel azé csak egy med...)
-sima utazás(lsd elõzõ)
-megelõzõ karbantartás(valami hülye kitalálta az elõlrõl gyújtást)
-kuplung égetõ(jó ha pörög körbe gyorsan)

Bia-t nem igazán szoktam max ha van már 3. skill,jobb szeretem ha dolgozik valami kis buff-folyamatosan

Na ezt én is ki akarom próbálni, hogy lövöd át Churchill-el a Maust! Hétvégén mehet egy próba?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

fsb1000
T34-el elég 4-5 áthatoló találatot bevinni, hogy meg legyen a kellõ sebzés és kredit, már nem emléxem, hogy mennyi a jav. költség, de nem lehet túl sok.
A tankonkénti eff-et kell nézni (hamár azt nézzük), de a lényeg a sebzés. Az átlag sebzésem T34-el elég alacsony (1400), de így is jól keresek vele.
Amúgy lehet igazad van, mert ha prémes eredményekbõl visszaszámolom, akkor csak 40K az átlagos nettó bevétel prém acc nélkül.
Az 50K inkább TOP játékosra lehet jellemzõ.

Az attól függ, hogy mi volt az elsõ 😊
Mert nálam pl 1. a BIA, 2. a javítás, 3. pedig a sima utazás.

igen és ebbõl következik akkor valószínûleg az is, hogy már tier9el se lehet úgy keresni, mint régen prém accal. Ki van ez találva egyébként. Lekorlátozhatnák igazán a T34-t is mondjuk JT88 szintre, h ne kerüljön 10esekkel egybe.
Valamelyik nap két CORPS-os prosztóval futottam össze. Nekemjött, majd kilõtt, közölve, hogy blokkoltam. A barátja pedig egy cizellált "kussolsz geci" javaslattal állt elõ, mikor szóvátettem a teamkillt. Ami azért is vicces, mert a klán elsõ szabálya így szól:
1.: játékon belül viselkedj normális ember módjára
😊

nekem mióta megvana batchat kb 4 csatát nyertem, kemény 30% a nyerési rátám, az utóbbi 10 csatát buktam. és az összes kibaszott T10 es tankkal ez volt a helyzet, ilyenkor durran el az agyam, és adom el a francba, és jövök rá, hogy nem kell nekem T10, és belefogok egy másik ágba..
type nem mindig kapható egyébként, t34 mivel ingyen kaptuk sokan, én biztos vagyok benne, hogy szándékosan van beállítva, még a löwénél is rosszabb MM. Prém acc nélkül a netto 50K-s bevételt nagyon nagy túlzásnak tartom! Nagyon jó körök után kapok 80 körüli pénzeket és akkor még a fenntartási költséget nem vettem le. 50k nyereség egy elég jó kör után jön. Átlag inkább 20-30 között lehet valahol, fõként az olyan körök után ahol csak a tier8 artyk helyezkednek el alattad és sikerül "összelõni" mondjuk 2-3k pluszt😊 1380as effim van ez sztem átlagos, maximum a nagyon ügyes játékosok 1800, 1600+ effis játékosok tudnak átlag 50k profitot elérni vele, de igazából ezt is kétlem.

Prémium számla annyiból jobb, hogy jó akár 9es tankokkal is lehet farmolni, például korábban, mikor is-4 még tier9 volt gyakorlatilag egy pénznyomda volt prém számlával, ugyanez igaz e-75re.

A JT88, type biztosan jó egyébként, azt nem vitatom.
Az új MM a tier9-eknek is betett rendesen...

Régebben az egyik kedvenc tierem volt. Vagy top voltam, és hülyére lehetett lõni mindenkit, vagy berakott 1-2 tier10 alá, ahol legalább nem én voltam az elsõdleges célpont, viszont szintén nyugodtan tudtam sebezni az egész mezõnyt.

Most meg az esetek 80%-ban van oldalanként 6-7 tier10 meg 4-5 böszme arty, és a 9-es tankjaimmal rendszerint a tornasor alján kuksolok. Statisztikailag is jól mérhetõ a különbség a régi és az új MM ideje alatt játszott tier9-es tankjaim között. Pedig elméletileg azóta jobb játékossá váltam, mégis kisebb átlagsebzéseket produkálok.

Összességében persze nem bánom az új MM bevezetését, mert a középsõ tierek játszhatósága többet javult általa, mint amekkorát a nagyoké csökkent. Szóval inkább tartom pozitív változásnak, de mint minden változásnak, ennek is megvannak a maga vesztesei 😊

pár napja/hete sikerült nekem is talalálkozni pár HAD-M -es el egy random csatában. Hát a srácok akkora prosztók voltak, hogy ritka.... Szégyelltem is magamat, hogy magyar vagyok. Azért 17 évesen kicsit kéne viselkedni, még ha azt is hiszik egyesek, hogy az internet névtelenségében akármit megtehetnek, mert nagyon hamar meg lehet találni ki is rejtõzik az adott nick mögött...
Sofõrnek mi ajánlott az E-50-en második skillnek,most látom hogy eljutott oda a brigád,és csak neki nem tudom mit adjak?
(ha el nem adom az egész tankot jókedvembe mindjárt...)

Egyszerûen képtelenség az E-50-et duplázni ma...
Amx50B suicid-scuottol mint top tank sigfried lineon,Is-7 jön a völgybe westfielden(a T9heavyk meg fél perc alatt-3),krímes pályán közép full üresen hagyva,az utolsó körömbe is az elsõ két áldozat a két T9 heavynk volt...
Ordenáré szar vele a statom,mert anno stocckal nyomultam,most öltem bele több mint 40ezer free xp-t és mit értem vele,semmit a Top heavyk szétcseszik az egészet...

Köszönöm válaszod, próbálkoztam ezekkel. Sajnos továbbra is megvan a hiba. Azt nem említettem, hogy ez 7.5ben és elötte nem, csak 8.0nál jelentkezik.
fsb1000
Ezzel a véleményeddel nem értek egyet.
A Type59, KV5 és SuperPershing, JagdTiger nem is kerülhet egy csatába t10 tankokkal 0.7.5 MM szerint, kivéve ha szakaszban viszik.
T9-es tankokkal is csak a csaták felében találkozik, egyébként TOP tank.
A Löwe és a T34-es a szokásos t8 heavyk életét éli 33% eséllyel találkozhat t10 tankkal és 1/3 részében TOP tank lehet a random csatákban.
-----
Prém acc nélkül is könnyen elérhetõ az átlag 50K-s nettó kreditbevétel szinte mindegyikkel, mert magas a kreditszorzójuk.
Persze csataszámtól függ, hogy 3-4 hónapnyi prém.acc vagy egy t8 prémtank jelent nagyobb bevételt. Én úgy tapasztalom prémtankkal könnyebb, gyorsabb kreditet termelni.
Aki sokallja a t8-ak árát annak a t5 prémtankok (kb 1500Ft) lehetnek alternatívák.

Egy Balaton, vagy Debrecen pályát csinálhatnának. 😊

Nekem lassan össze kell szednem a pízt az E-50M-re, a T-62A-ra és egy IS-8-ra. Ehhez azért jól jön a prémtank, mert a tier9-es medekbõl nem ömlik a lóvé. 😊

engem a jt 8.8-al max tier 9 ig tett be

It\'s a trap!!! :)

Kv5, Type, SuperPershing, IS6-al most sokkal jobban, vagy inkább úgy mondom egyszerûbben lehet keresni.
Nekem prém accom van, havi 2500 goldért van kredit bõven. Még a vesztes csaták is hoznak 10k feletti összegeket, szóval szerintem is jobban megérni. Max prém tank+prém acc, ha maxolniakarsz >:-)
kivéve a type 😛
aki azon gondolkozik, hogy tier8 prém tankot vesz felejtse el! Nem éri meg, inkább vegyél prémium számlát! T34et is folyamatosan tier10esek között játszatja, egyrészt játékélmény 0, másrészt keresni se lehet vele ezért ilyenkor valami túl jól, fõleg prem számla nélkül. Ez az új MM nagyon betett neki, de a többi 8as tank is sokat van 9-10esek között.
Sunsetjoy
Tegnap mentünk a HAD-M-be is egy páran innen a fórumról.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...