World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ingyen kaptuk oké, de kurva szar a játékélmény, az új MM elõtt még jó volt. Gondolkodás nélkül elcserélnám egy 175ös átütésû type59re ha lehetne ilyet.
Egy átlagos csata 30-40k hasznot hoz KV5-el prém nélkül, de meg lehet nézni itt fent is, a lammaer-féle toplistában, hogy melyik tank mennyi xp/damage-re mennyit ad.
[HUN]Kami*, kiskami*
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Akkor a többi 8-as, akik szintén 10-esek ellen mennek és akiknek jó esetben is csak 200-220pen és 300 dmg van azok mit szóljanak?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Most kapja a rammolósat,majd ha eljut a 3.skillig cserélem kollektíven Bia-ra az elsõt repairra a 2-at.
Nem véletlenül igyekszünk leszögezni és a tagok tudtára adni, hogy ezzel minket minõsítenek.
Remélem megkeres Mathiashun és ad egy replay-t amin minden látszik.
Azt is vegyétek figyelembe, hogy csak replay-t fogadunk el reklamációnál, mert akkor az egész csatát végig tudjuk nézni, és dönteni a sértett részérõl a jogosságot. Mindaddig amíg nem kapunk replay-t addig a klán tagot védjük, mert bizonyíték nélkül lehet vádaskodni.
AcE_CSFFCSK
HAD
Cmd
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
1.BIA
2.1 rammolós . (a tömege állandó, nem vagy bejön vagy nem, nekem ez tetszik legjobban)
2.2 "megelõzõ karbantartás" (ha sokat gyulladsz ki, bár az csak a motortûzre jó asszem, szóval nem tudni mennyit ér pontosan E50en)
2.3 "sima utazás" (bár e50 inkább sniper tank és távolból állva érdemes lövöldözni vele, de amennyiben stabilizátort veszel rá a mellé ez nemárt, hogy teljes legyen.)
3.1 Ha 2. rammolós volt, de mégis kéne a "sima utazás" akkor az mehet ide
3.2 ha elég csak az egyik, akkor mehet ide a repair, 4.nek meg majd a camo.
Az ellentmondás meg a sniper és a rammolás között meg csak addig lényeges, amíg nem találnak meg. Egyszer úgyis közel kerülnek hozzád, akkor meg nemárt a plusz dmg.
offroad: szerintem nem fogsz vele map közepén száguldozni, meg másokat körbetáncolni, mint egy t62
clutch: az e50m, mert gondolom az a cél 44el fordul alapból, szerintem az bõven elég.
SUM: rammolóst javaslom 2.nak, ha még nincs több skill, se BiA, vagy ha full repair után fullcamot teszel az sem rossz, Szakesz megmutatta malinovka bokorban mennyit ér.
most is mivan? 3 meccs 3 szopás.... berakott a 800 effisek közé.. hát a jó k*** a***-kat nekik... húzzanak már el innen
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De például az 50 fokos fogási sebességû M48-on is kemény 2,5 fokot javít. Nagyon nem éri meg. Off road és megelõzõ karbantartás szintén nem ér túl sokat.
Amennyiben meg tudod adni az ingame neveket, akkor intézkedünk a srácok viselkedése miatt. Keressetek fel minket ingame, vagy írjatok a fórumunkra.
Jelenleg a játékban a klán kódex szerint a retardált és bunkó viselkedés szankciókat von maga után!
AcE_CSFFCSK
HAD
Cmd
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
A tagok viselkedését nem a klán határozza meg, hanem a tagok maguk. Elõfordul néha, hogy bunkó viselkedésért kirúgnak klánból valakit, akkor van a klánnak vezérlõ hatása. Egyébként csak egy *lesajnáló nézés* actiont érdemelnek ki az ilyenek.
Nem konkrétan errõl a klánról van szó, hanem az általánosításról. Köszi a figyelmet.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
-rammolós(sok tonna ugye...)
-off road(mivel azé csak egy med...)
-sima utazás(lsd elõzõ)
-megelõzõ karbantartás(valami hülye kitalálta az elõlrõl gyújtást)
-kuplung égetõ(jó ha pörög körbe gyorsan)
Bia-t nem igazán szoktam max ha van már 3. skill,jobb szeretem ha dolgozik valami kis buff-folyamatosan
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A tankonkénti eff-et kell nézni (hamár azt nézzük), de a lényeg a sebzés. Az átlag sebzésem T34-el elég alacsony (1400), de így is jól keresek vele.
Amúgy lehet igazad van, mert ha prémes eredményekbõl visszaszámolom, akkor csak 40K az átlagos nettó bevétel prém acc nélkül.
Az 50K inkább TOP játékosra lehet jellemzõ.
Mert nálam pl 1. a BIA, 2. a javítás, 3. pedig a sima utazás.
1.: játékon belül viselkedj normális ember módjára
😊
Prémium számla annyiból jobb, hogy jó akár 9es tankokkal is lehet farmolni, például korábban, mikor is-4 még tier9 volt gyakorlatilag egy pénznyomda volt prém számlával, ugyanez igaz e-75re.
A JT88, type biztosan jó egyébként, azt nem vitatom.
Régebben az egyik kedvenc tierem volt. Vagy top voltam, és hülyére lehetett lõni mindenkit, vagy berakott 1-2 tier10 alá, ahol legalább nem én voltam az elsõdleges célpont, viszont szintén nyugodtan tudtam sebezni az egész mezõnyt.
Most meg az esetek 80%-ban van oldalanként 6-7 tier10 meg 4-5 böszme arty, és a 9-es tankjaimmal rendszerint a tornasor alján kuksolok. Statisztikailag is jól mérhetõ a különbség a régi és az új MM ideje alatt játszott tier9-es tankjaim között. Pedig elméletileg azóta jobb játékossá váltam, mégis kisebb átlagsebzéseket produkálok.
Összességében persze nem bánom az új MM bevezetését, mert a középsõ tierek játszhatósága többet javult általa, mint amekkorát a nagyoké csökkent. Szóval inkább tartom pozitív változásnak, de mint minden változásnak, ennek is megvannak a maga vesztesei 😊
(ha el nem adom az egész tankot jókedvembe mindjárt...)
Amx50B suicid-scuottol mint top tank sigfried lineon,Is-7 jön a völgybe westfielden(a T9heavyk meg fél perc alatt-3),krímes pályán közép full üresen hagyva,az utolsó körömbe is az elsõ két áldozat a két T9 heavynk volt...
Ordenáré szar vele a statom,mert anno stocckal nyomultam,most öltem bele több mint 40ezer free xp-t és mit értem vele,semmit a Top heavyk szétcseszik az egészet...
A Type59, KV5 és SuperPershing, JagdTiger nem is kerülhet egy csatába t10 tankokkal 0.7.5 MM szerint, kivéve ha szakaszban viszik.
T9-es tankokkal is csak a csaták felében találkozik, egyébként TOP tank.
A Löwe és a T34-es a szokásos t8 heavyk életét éli 33% eséllyel találkozhat t10 tankkal és 1/3 részében TOP tank lehet a random csatákban.
-----
Prém acc nélkül is könnyen elérhetõ az átlag 50K-s nettó kreditbevétel szinte mindegyikkel, mert magas a kreditszorzójuk.
Persze csataszámtól függ, hogy 3-4 hónapnyi prém.acc vagy egy t8 prémtank jelent nagyobb bevételt. Én úgy tapasztalom prémtankkal könnyebb, gyorsabb kreditet termelni.
Aki sokallja a t8-ak árát annak a t5 prémtankok (kb 1500Ft) lehetnek alternatívák.
It\'s a trap!!! :)