World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Sokat játszok Leopard+T-50-el, és így is sokat esett az effym...pedig nincs nap hogy szinte 1 felderítõt ne hozzak már.
most azért játszak scouttal, hogy suicid kamikáze módjára rohangáljak, megdögleni, hogy nõjjön az effim... ?
b+...
Ómájgád nekem 260 pontot esett. Legalább megint lesz célom, teperni 1200 fölé <#taps>
Azért, mert a light/med tankok többet spotolnak, foglalnak, így magasabb az effje annak, aki ezekkel játszik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ez egy vicc.... mi a faszt számít hogy milyen cuccal tolom... kb röhej ez bele venni a számításba😊))

Master91
Nekem 145-öt 😮 😮 😮 holly shit !!!!!

A régi.
At új.

BF3: Atomiccore

Új kalkulátor, lemaradtam volna valamirõl? Tudsz linket adni?

Vicces, hogy az új effi-kalkulátor. Az értékem kb 200-at esett a régihez képest. Úgy, hogy javult a gyõzelmi és sebzési értékem is. (igaz, kevesebbet foglalok) Számítottam némi visszaesésre az új számítási mód miatt, de ennyire nem. <#confused>

BF3: Atomiccore

MatthiasHun felhasználói adatlapja
Regisztráció idõpontja: 2012. 09. 10.

ööööööö......... 😊
Ez most az aminek latszik?😊

Amugy nem megfelelo viselkedesert mar jopar tag ki lett teve a klanbol....replayt a nepnek!

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mi 2 db B2+1 db Balinttank komboba szoktunk menni. Jok azok meg mindig 😊
Az a baj, hogy kis tierben sok a szobanoveny, es hiaba nyerjuk meg az egyik oldalt, masik buko es befoglalnak. Legtobb vesztett csata ebbol jon. De ha a masik oldalon 12en elbirnak 7 tankkal akkor nyerunk 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sunsetjoy
A b2-t még szoknom kell nekem is, mert az õ 55- ös átütése pontosabb célzást követel meg, mint a Church 110 körülije... aztán ezek a francia csodákat átlõni...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
B2-nek sajnos elhervadt a szép rózsája... :'(
..valentine a t2es agyujaval es a nulla mozgekonysagval, tenyleg harmatgyenge. de a b2 nagyon is utos! ha nem emyg vele, akkor valamit rosszul csinalsz.
Akkor tényleg szobanövények lehettek, mert a T30-at nem kell oldalbatámadni, hogy átlõhetõvé váljon. Az egy nagyon sunnyogós, hátulcampelõs játékstílust követel meg, nekem az meg nem megy. Mindenesetre bízom abban, hogy egyszer talán kiszenvedem a T110E4-t.

A T14 max T6-ig megy, azt is elég kemény dió átütni neki. Valószínûleg platoonba mehettél valakivel, azért volt IS a csatában. Tény, hogy mióta az új MM van, a T6 sokkal élvezhetõbb, viszont a T14-em így sokszor ritkábban top tank, oldalanként 4-6 Tier6-os is van, ahhoz meg nudli a gép. Régen 90%-ban top voltam, na akkor ért is valamit. Amire jó, az a legénység képzése.

Ja és a hülye t43 nem fogta fel hogy tornyom is van,mert folyton a láncomat lõtte.

T34,T30 is van,én kedvelem.A duplázós csatában 3 med próbált megfingatni,t43,t44,t20.De olyan hülyék voltak hogy egy szûk helyen.Ahol még meg sem tudtak kerülni.

fsb1000
Így van, de sajnos a B2 és a Valaentin nem túl acélosak a saját tierjükben, keveset termelnek és nem is szeretek velük menni... A Churchill maradt 50%-ban TOP tank, de sokan panaszkodnak hogy gyakran t6-osok közé kerülnek. Egyre ritkábban használom, pedig nagy kedvenc az 1,83-as tûzsebességével, de akkor szerencsére szinte mindig TOP.

Most meg a T30-ról beszélünk vagy mi a szösz? 😛

JagdPz4-el találkoztam már Churchillel.

Az manapság mintha többet lenne T6-ban mint anno(a matilda is ua de az nem volt még kedvezményezett ezelõtt)
Ami nem változott(és kedvezett volt) az a Pzkfw B2(f) és a Valaentine(maradtak a max T4 csaták,mindíg top tankok)

Sippie
churchillel a maust is át lehet lõni, nem kell aggódni <#idiota>
Sunsetjoy
A Churchillt is? Arra hasonlóan emlékszem.

Az M6-ot meg hogy visszavettem a pénznöveléshez, és megmaradt: fun tanknak tök jó .D Jó lesz amcsikat képezni a folytatódó amcsi vonalomhoz.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ahogy én észrevettem, mindegyik matchmaker kedvezményes prémtankot elcseszték a 7.5 peccsben, gyakorlatilag lecsökkentették a MM kedvezményeket.

Ha már ingyé tank...Tetrarch...manapság tuti a T3 csata...nem lehet Loltrakit mészárolni mint régen.

Azt most talán vissza-variálják,õk is rájöttek,hogy nem mûkszik ott a T-127...én meg egy nappal elõtte adtam el hogy meghallottam ezt.

az is ingyen volt, csodálkoznék, ha az ilyen ingyen tankokat nem szándékosan szívatnák 😄
Szpászíbá táváris. <#worship>

505thZajcev[PT]
T-127 MM-jet csesztek el rendesen. Gyakorlatilag KV-1-ek koze rak be folyamatosan, mindig legalul van. 3000 folotti effem volt vele, de igy szopas mostanaban.Pedig jo kis penzfarmolo cucc volt, igazi funtank a sok szaros kozott.

Master91
<#taps>++++1 !!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Inkább az kapja meg, minthogy ne tudjak két töltõ embert egyszerre fejleszteni és emiatt ne legyen meg a BiA mindenkinél egyidõben.
Csak azoknál a gépeknél probléma ahol nincs rádiós és csak akkor ha a pótlásként betett rádiós alacsonyabb szintû mint a többi.
Napi duplára veszem elõ már csak t14-et,ha elõveszem,T34 sokkal jobb.Ha nem szerettem volna annyira régen simán eladnám a francba.

Melyik az az emilcím, ahova, ha elküldöd a régi replayt, csinálnak neked belõle youtube videót?
Köszi.

Sosincs bekapcsolva a replay,majd max hozok képet.Arról meg mi az istenért hozzak hogy szarrá lõ egy is?

igen prém számlával jól hozza a pénzt, de konkrétan, nem az hogy szórakoztató, hanem kínszenvedés, és minden körben maximális 100%ot kell adnod, hogy egyáltalán valamiféle eredményt elérj, elég frusztráló...
patchaou
Aztán meglepõdnél 😊 Vannak olyan idõszakok amikor úgy "gyorsul" mint egy heavy.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezzel egyetértek,én se élvezem annyira az ingyen T34-et,a Type jobban bejön,meg is lehet nézni...
Typeal van 696 csatám,mióta nincs prémem napi szinten játszadozom vele, viszonylag élvezhetõ cucc(sima T-44 1000x jobb játékélmyény így is!).
T34 112 csata...nem nagyon nõl ez a szám😊ágyúját nem szeretem,lassú,,arty imádja,medek szétszedik,inkább tornyos Td ez nekem.

A rádiós mondjuk a T34-ben is megeszi a dupla xp-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fsb1000
replay-ból kiderülne... ha legközelebb lesz ilyen t7-es találkozásod, rakd már fel légyszi.

Egyetértek. Negyedik napja farmolok T110E5-re T34-el, mert még náhány napnyi prémiumom van vissza. Hozza a pénzt így prémium számlával, napi egy milla bevétel megvan vele fél nap játékért, de a játékélmény valami borzalmas. De tényleg.

Én is azonnal elcserélném Type59-re, ha lehetne.

Inkább átok mint jó az a löveg. Egy okádék a célzási ideje.
Ezzel együtt a T34 tökéletesen megfelel arra amire való és talán a legjobb tier 8-as premium tank. Már csak azért is, mert jelenleg az egyetlen olyan tier 8-as premium nehéz harckocsi, amiben bármelyik másik amerikai nehéz harckocsi legénységét egyidejûleg lehet használni. A Löwe, IS-6 erre alkalmatlan, mert csak egy töltõ van hozzájuk, azokban nem lehet a két töltõvel rendelkezõ harckocsi legénységet normálisan húzni. A KV-5 volt még ilyen legénység szempontjából, de azon meg magas tierben használhatatlan löveg van.
Na ne viccelj,nem olyan szar.Type-al legviccesebb az volt amikor tegnap Himmelsdorfon a vasúton szemtõl szembe úgy kinyírtam hogy közben a láncomat csak sárgára tudta lõni.Igaz az enyémen van pár cucc,plusz 3 skilles legénység.De néha valami eszement jó tud lenni T34.Is4 vagy Is7 tudja a franc már melyik,ruszkit is leöltem vele,és valami eszméletlen jól lehet vele távolra pontosan lõni.

patchaou
Már csak azt lehet vele. Élvezni a játékot többnyire csak olyankor amikor akciós és visszatekergetik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

DarkHorSe
tpyeal lehet meg lovet farmolni?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Akkor mi az isten retkes,majdnem mondtam mijéért kellett szembe néznem T14-ben Is-el?

Az átlag játékosok örülnek a +- 10k-s köröknek, ti meg 30-40ks haszonra panaszkodtok?<#eljen>
fsb1000
Az aktuális MM szerint a T14 nem kerülhet t7-es tankokkal egy csatába, mert könnyített a besorolása.
T14-el és Churchillel kb annyi az átlag bevételem mint neked, de prém accal, szóval jól nyomhatod... Szerintem jól termelnek a t5-ös prémtankok, élvezetes velük játszani. A hasznosságukat növeli a magas XP szorzó, ezért ezeken a tankokon lehet legénységet is kinevelni, majd másikra tankra átteni.