World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, pl a hegygerinc végig, a sziklától az "A" sor felé. Meg a templomrom környéke, amit a nyugati oldalról kivállóan keresztbe tudsz lõni.
Lehet, h csak nekem van üldözési mániám, de szerintem az utóbbi idõben nagyon megsokasodtak a oneshoot-os arty-kill-ek. Régebben szinte soha sem kaptak el, most meg semmi sebzés, csak egybõl halál.

BF3: Atomiccore

Ki mondta, hogy bonyolult?
Nem túlságosan az. A magfizika, na az bonyolult.
De sok esetben a játékos tehet róla, hogy kapja az áldást. Pl a teljesen nyilvánvaló kemperzónát használja. Vagy nem megy arréb Vagy odamegy, ahol tudja, hogy figyel az arty, és már belõtte a terepet. Ez nem az arty OP hibája, hanem a játékosé. A one-shot +1 tier heavy tank kill. Na az már a játék-balance hibája, meg a 4-5 arty oldalanként.
malinovka assaulton támadás oldalon lehet alacsonyabb tierben blindre kiszedni embereket. vannak elég megbízható bokrok 😊
Karalábé? Szerintem csak nem ismered fel azt a zsenialitást ami a bal egér gomb +W/S(persze ezt is csak akkor ha nem túl megerõltetõ) ismételt nyomkodásához kell 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Egyetértek. Engem az elõbb T-54-bõl (tier9) szedett ki egy Hummel (tier5) 1238 hp-ról. Jó nagy játéktudás kellett ehhez.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezt szeretem a legjobban amikor a karalábé szintû gamplayt meg akarják magyarázni😄 jah kész fatalaty minden artys......

Khmm…eléggé sokat játszom artyval. A játékosok zöme áll, mint egy cövek, aztán akkor is max fél métert gurul elõre, ha telibeverem. Amikor meg elindul, olyan egyenesen megy, hogy simán kiszámolható. Lõttem már ki t50-est is, mozgás közben. MAgas tierben nem tudom, hogy megy, hummellel VIII-ig (néha IX)látom a népeket játszani, és ott tök általános. Meg az is, hogy kilövök valakit, és simán odamegy a roncs mellé a következõ páciens. Nem tudom, mit gondol, meguntam? Meg vannak annyira egyértelmû pontok, hogy na. Lõttem már ki full blinder (mégcsak kondenzcsík sem volt) egy jagdPZIV-est Karélia assaulton, mert felment kempelni a kis lapos platóra a bal oldali szikla mellé. Ott mindig vannak

Szóval azért nem mindig az arty a hibás, ha valaki beleszalad a pofonba.
Master91
Most kár elindítani megint az Arty-showt.
Valaki csináljon már külön topikot róla!
Látom megint kezdõdik az arty téma.

Annyi megjegyzést engedj meg, hogy szerintem te sem artyztál túl sokat, ha szerinted nem kell hozzá ész.

Elárulom neked, hogy nagyon kevés jó artys embert ismerek.

WoT account: cpt_Hungarian

A rohadt kurva anyját aki belerakta az artykat ebbe a szar játékba!Eddig nem szidtam õket de mostantól fogom.M6 full Hp-n vagyok.Éppen hull downban nézelõdöm egy T25/2-re, amikor puff 1 shot kill.Mondom mi a fasz.Erre kiderült, hogy egy rohadt 5-ös arty szedett le rólam egy kattintással 870 hp-t...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Solten
"arty - ertelemszeruen ehez kell a legkevesebb tudas"

Igen, sok esz / skill nem kell hozza, reggel egy 700 effis csoka a Grillevel osszehozott 4 killt... <#alien> Ezert sok az arty a jatekban - easy mode szobanovenyeknek.

Saor Alba

kabel15

Volt 1 jól sikerült köröm. Ha esetleg érdekel valakit. Szépen fordítottunk a végére 😄

BattleTag: kabel15#2672

Ezt de gyûlölöm. Harcolj bazzeg, ne rinyálj! Már WoW -ban is agyfaszt kaptam azoktól, akik az elõs nehézségnél, vagy még elötte irogatták, hogy OMG!n00b team!Loosefast!
Menjen az ilyen barbizni. Az ilyenekre szoktam ráírni, hogy "Fight or leave but don't cry"
Legközelebb talán megpróbál majd normálisan játszani, ha bejön csatára. A csatát akkor veszítjük el, amikor feljön a kis ablak, és nem akkor, amikor önkényesen eldönti magában az artysta, hogy itt már nincs értelme tovább próbálkozni. Mi az, hogy nincs ÉRTELME? WTF?!

A tegnapi legviccesebb csata:

Hasonló volt nekem is valamelyik nap 28% winrate , mondtam is na ez már valami😄

Abban viszont tényleg nehezebb a medek helyzete, hogyha õ bénán játszik: hátul marad, camp-el, akkor azt jobban megérzi a csapat, mintha egy heavy tank tenné ugyanezt.

Victory ratio: 20%
Battles: 10
Efficiency: 1223.37
Average tier: 9.2

problem? 😄
TD - ez igaz, messzírõl bárki tud lövöldözni, csak nem biztos, hogy el is találja a célpontot.
Medium - nem értem miért hiszi az összes medes azt, hogy az õ tankjukhoz kell a legtöbb tudás. A heavyvel ugyanúgy bent vagy a darálóban, ráadásul nagyobb célpont lévén sokkal nagyobb tüzet vonnak magukra, mint a medek. Nem beszélve arról, hogy itt is a manõverezés, térkép, rádió megfelelõ használatával simán ki lehet játszani még a veled egyszinten lévõ létszámfölényt is. Páncélozottság terén egyáltalán nem erõsebbek a játékban jelen levõ nehéz tankok túlnyomó többsége, mint a medek. Ez fokozottan igaz az utóbbi peccsek óta. Gyakoraltilag már mindenki 270 pen ágyúval rohangál. Sõt annyi hátrány mindehhez hozzájön, hogy sebesség meg jó manõverezés, híján itt még elõre is kell gondolkodni, mert ha rossz helyre mentél már nem tudsz elmenekülni és ott pusztulsz.

Az is lehet ezzel probalnak ravenni a jatekosokat, hogy a tankokat rendeltetesszeruen hasznaljak. A light-med spottoljon, foglaljon, vedjen a td-heavy gyilkoljon. Bar a td-knek kicsit keveslem a defence erteket.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

fsb1000
És egy S51 artystával még magánban is elbeszélgettél.... lehet nem társalgási stílusban.

A tegnapi összesített statisztikám.

Tegnap szinte minden idióta megmozdulást sikerült a saját bõrömön is megtapasztalnom, amit ebben a játékban el lehet követni. Feledhetetlen élmények tömkelege. 😊

fsb1000
Max. egyetértek. Mindenkinek van egy nehezen mérhetõ játéktudása ami egy adott tier átlag szintjéhez hasonlítható. A gyakorlottabb játékosok császárnak, hõsnek, killbajnoknak érezhetik magukat alacsonyabb tierben. Én is úgy érzem hogy van ráhatásom a csatákra, néha döntõ fontosságú, tök mindegy milyen a "win chance". De felfele haladva ez az érzés egyre fogy és valahol t8 vagy felette kezdem érezni, hogy csak másodhegedûs vagyok, rosszabb esetben kolonc.
t5-t7 között nagyon vegyes a játékos állomány ezért ott hullámzó a teljesítmény meg az eredményesség is. Talán ezért van az is hogy épp az átlag fõlé emelkedett de még nem TOP játékosok érzik úgy, hogy vannak a játékban vereség szériák.
Egy TOP játékos alig nyer meg több csatát, de úgy gondolom magas tierben is érezheti hogy meghatározó szerepe volt egy csatában. Legalább a sebzést maximalizálja, a gyõzelem lehet másodlagos.

Meg azt sem, hogy milyen tier kategoriaban erte el azokat az eredmenyeket. Neha lemegyek a BT-2-vel szorakozni kicsit es ott aztan lehet a mikulasokat(piros effi) apritani rendesen. Viszont tier 10-ben mar mas a helyzet a rutinosabb ellenfelek ellen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Vagy a Német-orosz örök rangadó? 😊

Nyomjad neki, Te fõleg érzékeny vagy ezekre a számokra. <#papakacsint> De azért ne haragudj a gyengébb képességû játékosokra, lehet, nem mindenkinek van ideje napi sok órát tolni. Az a baj, hogy egy kicsit magamra veszem ezeket. <#law>

ahh akkor gyorsan megyek növelem az effimet! 1620 még kevés 😛
fsb1000
hehe... azért az a cickány kategória lenne. Még a 2000 effeseknek is erõsen rejtegetni kéne.

Szoval szerintuk az a jo jatekos aki heavy, td meg artyval sebez es gyilkol. Ha valaki ezt meddel vagy konnyu tankkal teszi az nem akkora teljesitmeny. Szerintem legalabb akkora teljesitmeny egy AMX-13-90-nel T10-ez csataban osszehozni a killt mint IS-7-tel ha nem nagyobb.
Az en velemenyem szerint ez a sorrend a tankok altal igenyelt tudasszintnek:
arty - ertelemszeruen ehez kell a legkevesebb tudas
TD - messzirol barki tud lovoldozni, de ha kozel jonnek akkor kell a skill oda is
Heavy - ertelemszeruen a pancelozottsaga miatt, de sajnos az artyk nagyon meg tudjak keseriteni az eletuket.
Medium and light - itt mar nagyon egyben kell lenni fejben es vezetesi kepessegben egyarant es mivel gyorsak jobban kell figyelni a map-et mikor, hol jar az ellenseg. Egy lassu heavy tamadaskor sokszor hiaba nezi a minimapot es latja, hogy az ellenfel kozel jar a bazisunkhoz mert mire visszaer addigra legtobbszor mar keso.

Aztán jön valaki és ráhúz a zuhanyrózsára. 😊

Van ez is annyira jó, mint a T90 kontra abrams, vagy a mig kontra F-akárhány maszturbáció. 😊

1000 ef 1 cm a konverzió?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tudod, minél nagyobb az érték, annál keményebb a farok. <#papakacsint><#vigyor5>

fsb1000
Az is probléma a linkelt oldallal, hogy pont a lényeget nem mutatja.
Mármint hogy melyik tankosztállyal mennyi az átlagsebzésed, mert ennek van a legnagyobb súllya a pontszámításban.

Komolyan, mint 14 évesek a zuhanyzóban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Amíg az xvm mod a régi szerint számol, addig nem mindegy? Mindenki azt nézi nagyjából, aki egyáltalán nézi.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

nekem 350pontot esett.. (tudtam h nem OTPbe kellett volna fektetni)
lassan mínusz lesz.
Sippie
Mindössze 11 pont a különbség a régi javára.
505thZajcev[PT]
Nekem az uj eff szamolosdival 12-vel tobb 😊

Akkor már értem, hogy az újjal miért annyira fos. meddel sebzek.

Na nem mintha a régi szerint kemény lennék. 😊

dante3
Tegnap még 1090 volt 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

fsb1000
Az eff2 több sebbõl is vérzik. Legnagyobb hibája, hogy beskatulyázza a tankosztályokat, pl érthetetlen hogy egy med miért kap kevesebb pontot sebzésért mint egy HT/TD, és egy könnyû tank miért kap 7x annyi pontot capelésért mint a többi.

Szerintem a régi metódus megmarad, egyrészt több helyen is használják már (WotLogger, Dossier) másrészt a hibái ellenére kiegyensúllyozottabbnak tûnik mint az eff2.
Azon lehet vitatkozni hogy a sebzés mennyire alulreprezentált, vagy hogy capeléssel lehet effet javítani, de az eff2-ben is van lehetõség manipulatív pontszám növelésre.
Cap pont csak akkor keletkezik, ha gyõz a csapat, na most akkor hasznos volt a gyõzelem szempontjából vagy sem?
A spot hasznos vagy sem?

Köszönöm szépen a gyors választ.

Jah, igen ezt ismertem, bár mintha az új mintha most mégújabb lenne, mióta legutoljára láttam. 😛
Nekem "csak" 42-t esett vissza, szóval akkor nem is jártam olyan rosszul mint itt egyesek, ahogy elnézem.

Nekem 1491-rol 1223-ra esett eszerint vissza. Probaltam cserelgetni a szamlaloban a tankok szazalakos aranyat, de hiaba tettem a light tankokat 20-rol 1%-ra es a heavyket 30-rol 49%-ra nem valtozott szinte semmit az effi.

Miért, te talán az effi miatt játszol? Egy hivatalosan a játékban meg sem jelenõ, az égvilágon semmit nem befolyásoló érték ennyire fontos?
Én már hónapok óta nem néztem meg.Most lecsekkoltam, érdekes, hogy viszont nekem csak 40 különbség van a kettõ közt, pedig elég keveset scoutolok, szerintem nem az adja ki a különbséget.
Maala
Egyrészt pont, hogy most már nem kell szuicidkodni, hogy nõjön az effid. Max heavyvel. 😄

Másrészt Scouttal minek szuicidkodni, sokkal poénabb 1-2 felderítõ kört menni, aztán a végjátékban epic gamechangerként leszedni az egyedül maradtakat.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szerinted mind1, hogy valakinek azért veri az eget az effi mert folyamat cappel low tier-ben meg suicid scoutol vagy azért mert jó a kill/dmg aránya az összes tankjával?

Maala
Nyehehe, -113 pont. -.- Mehetek újra a zöldikéért. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fsb1000
Lehet hogy rosszul csinálom... 10 csata után hanyagoltam szegény B2-öt mert nem tudtam tartani a 2000 effet vele és a kill, dmg átlagom sem jó.