World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: Atomiccore
Nem túlságosan az. A magfizika, na az bonyolult.
De sok esetben a játékos tehet róla, hogy kapja az áldást. Pl a teljesen nyilvánvaló kemperzónát használja. Vagy nem megy arréb Vagy odamegy, ahol tudja, hogy figyel az arty, és már belõtte a terepet. Ez nem az arty OP hibája, hanem a játékosé. A one-shot +1 tier heavy tank kill. Na az már a játék-balance hibája, meg a 4-5 arty oldalanként.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Szóval azért nem mindig az arty a hibás, ha valaki beleszalad a pofonba.
Annyi megjegyzést engedj meg, hogy szerintem te sem artyztál túl sokat, ha szerinted nem kell hozzá ész.
Elárulom neked, hogy nagyon kevés jó artys embert ismerek.
WoT account: cpt_Hungarian
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Igen, sok esz / skill nem kell hozza, reggel egy 700 effis csoka a Grillevel osszehozott 4 killt... <#alien>#alien> Ezert sok az arty a jatekban - easy mode szobanovenyeknek.
Saor Alba
Volt 1 jól sikerült köröm. Ha esetleg érdekel valakit. Szépen fordítottunk a végére 😄
BattleTag: kabel15#2672
Menjen az ilyen barbizni. Az ilyenekre szoktam ráírni, hogy "Fight or leave but don't cry"
Battles: 10
Efficiency: 1223.37
Average tier: 9.2
problem? 😄
Medium - nem értem miért hiszi az összes medes azt, hogy az õ tankjukhoz kell a legtöbb tudás. A heavyvel ugyanúgy bent vagy a darálóban, ráadásul nagyobb célpont lévén sokkal nagyobb tüzet vonnak magukra, mint a medek. Nem beszélve arról, hogy itt is a manõverezés, térkép, rádió megfelelõ használatával simán ki lehet játszani még a veled egyszinten lévõ létszámfölényt is. Páncélozottság terén egyáltalán nem erõsebbek a játékban jelen levõ nehéz tankok túlnyomó többsége, mint a medek. Ez fokozottan igaz az utóbbi peccsek óta. Gyakoraltilag már mindenki 270 pen ágyúval rohangál. Sõt annyi hátrány mindehhez hozzájön, hogy sebesség meg jó manõverezés, híján itt még elõre is kell gondolkodni, mert ha rossz helyre mentél már nem tudsz elmenekülni és ott pusztulsz.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Tegnap szinte minden idióta megmozdulást sikerült a saját bõrömön is megtapasztalnom, amit ebben a játékban el lehet követni. Feledhetetlen élmények tömkelege. 😊
t5-t7 között nagyon vegyes a játékos állomány ezért ott hullámzó a teljesítmény meg az eredményesség is. Talán ezért van az is hogy épp az átlag fõlé emelkedett de még nem TOP játékosok érzik úgy, hogy vannak a játékban vereség szériák.
Egy TOP játékos alig nyer meg több csatát, de úgy gondolom magas tierben is érezheti hogy meghatározó szerepe volt egy csatában. Legalább a sebzést maximalizálja, a gyõzelem lehet másodlagos.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Az en velemenyem szerint ez a sorrend a tankok altal igenyelt tudasszintnek:
arty - ertelemszeruen ehez kell a legkevesebb tudas
TD - messzirol barki tud lovoldozni, de ha kozel jonnek akkor kell a skill oda is
Heavy - ertelemszeruen a pancelozottsaga miatt, de sajnos az artyk nagyon meg tudjak keseriteni az eletuket.
Medium and light - itt mar nagyon egyben kell lenni fejben es vezetesi kepessegben egyarant es mivel gyorsak jobban kell figyelni a map-et mikor, hol jar az ellenseg. Egy lassu heavy tamadaskor sokszor hiaba nezi a minimapot es latja, hogy az ellenfel kozel jar a bazisunkhoz mert mire visszaer addigra legtobbszor mar keso.
Van ez is annyira jó, mint a T90 kontra abrams, vagy a mig kontra F-akárhány maszturbáció. 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mármint hogy melyik tankosztállyal mennyi az átlagsebzésed, mert ennek van a legnagyobb súllya a pontszámításban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
lassan mínusz lesz.
Na nem mintha a régi szerint kemény lennék. 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szerintem a régi metódus megmarad, egyrészt több helyen is használják már (WotLogger, Dossier) másrészt a hibái ellenére kiegyensúllyozottabbnak tûnik mint az eff2.
Azon lehet vitatkozni hogy a sebzés mennyire alulreprezentált, vagy hogy capeléssel lehet effet javítani, de az eff2-ben is van lehetõség manipulatív pontszám növelésre.
Cap pont csak akkor keletkezik, ha gyõz a csapat, na most akkor hasznos volt a gyõzelem szempontjából vagy sem?
A spot hasznos vagy sem?
Nekem "csak" 42-t esett vissza, szóval akkor nem is jártam olyan rosszul mint itt egyesek, ahogy elnézem.
Én már hónapok óta nem néztem meg.Most lecsekkoltam, érdekes, hogy viszont nekem csak 40 különbség van a kettõ közt, pedig elég keveset scoutolok, szerintem nem az adja ki a különbséget.
Másrészt Scouttal minek szuicidkodni, sokkal poénabb 1-2 felderítõ kört menni, aztán a végjátékban epic gamechangerként leszedni az egyedül maradtakat.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU