World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én sem hagynám, hogy valaki csak úgy leszellemi nyomorékozzon,mint a Vandaal, miután felsöbbrendûséget próbál elõadni, annélkül, hogy bármit is tudna a másikról.
Bekészítem a popcornt és mehet, a jöhet. <#taps>#taps>
[/url][/img]
Mutasd izibe.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
sorry de ezt be kellett ide tennem 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Majd ha eléred az én 2072-met jöhetsz az okoskodással.
Addig meg csak úgy lehet ilyen effel, ilyen winratet produkálni, ha csak noobok ellen játszik valaki. Rendes ellenfelek ellen, akár klánban akár nem, jó ha eltudod érni a 70%-t.
ez van akkor ha egy karakterosztály rosszul mûködik, millió példát lehetne rá hozni másik MMO-kból
egyik esti company. asszem Szakesz vagy Dugesz vezette, már nemtoom, de lehet vele szépen wr-t húzni ám 😉
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Hidd el vannak jó és gyenge artysták. Legalább akkora a teljesítménybéli különbség köztük mintha tankban ülnének.
A század és CW sikere gyak. az artystákon múlik (eltekintve néhány pályától és taktikától)
De azért mindig csak jön valaki.
Senki sem tudhat mindent, tanulni pedig nem szégyen.
Nem vagy tisztában a klán szintû dolgokkal, semmi gond. Most új információt szerezhettél, amit bölcsebb lenne, ha inkább elraktároznád a buksidban, és a szellemi épülésed javára fordítanád, mintsem a nálad tájékozottabbnak próbálnál beszólogatni.
Azok voltak a szép idõk amikor "kistoth" volt az FC. Bár lehet "szakesz" is jó, egyszer szívesen mennék a vezetése alatt.
Lefogadom kevesebbet rusholtat.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bocs.. a wot-os nickneveket nem ismerem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
+ olyan megnyugtató is. 😊
Nagyon alacsony effesek vs. nagyon magas effesek.
Máshogy nem tudom elképzelni. Vannak érdekességek ebben a játékban.
Mint például, hogy engem már az 53. alkalommal tesz be sorozatban az Assault módban a támadó, azaz a szopó oldalra.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mert meg kellene vennem lassan E-50M/T-62/Bat/Masu/Obj268(ez túlzás mert vagy 200k)
Ezért nincs kedvem játszani mert soha nem grindelek én már össze 30-40 millát ebben a szarban😄
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
S-35 CA, the French tier V
ARL V39, the French tier VI
AMX AC Mle. 1946 the French tier VII
T49, the American tier V
M36 Slugger, the American tier VI
T25 AT, the American tier VII
T25/2, the American tier VII
Obtain some of these powerful guns for half their price!
60% additional credits earned with the following Tank destroyers:
S-35 CA, the French tier V
T49, the American tier V
30% additional credits earned with the following Tank destroyers:
ARL V39, the French tier VI
AMX AC Mle. 1946m the French tier VII
M36 Slugger, the American tier VI
T25 AT, the American tier VII
T25/2, the American tier VII
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Amikor egy nap zsinorba 8-9 halal csak arty miatt van, akkor mar el szokott durranni az agyam 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Meg azt is írtam, hogy a 3+ arty az már a játék hibája, de nem a játékosoké.