World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UUUU
Mondd meg nekik ne szarozz.
Mondjuk én sem hagynám, hogy valaki csak úgy leszellemi nyomorékozzon,mint a Vandaal, miután felsöbbrendûséget próbál elõadni, annélkül, hogy bármit is tudna a másikról.

Bekészítem a popcornt és mehet, a jöhet. <#taps>

..ugye nem hiszed komolyan, h meri vallani a jatekbeli nevet? 😄D
Szakesz mondanivalójára egy jó példa, akkor van vége ha ég a tankod. Kellett hozzá szerencse is, de egész jó lett a végjáték.
[/url][/img]
Jakuza001
Ez kemeny volt. 😛

Mutasd izibe.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Meg profil nélkül nincs ám keménykedés <#ejnye1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

http://www.troll.me/images/asdasdasdasdasdasd/xwoah-we-got-a-badass-over-here.jpg.pagespeed.ic.Mzb_u_thAx.jpg
sorry de ezt be kellett ide tennem 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Bocs de egy 700 effes retardtól, nem igazán kellenek tanácsok.
Majd ha eléred az én 2072-met jöhetsz az okoskodással.

Addig meg csak úgy lehet ilyen effel, ilyen winratet produkálni, ha csak noobok ellen játszik valaki. Rendes ellenfelek ellen, akár klánban akár nem, jó ha eltudod érni a 70%-t.
"A század és CW sikere gyak. az artystákon múlik"
ez van akkor ha egy karakterosztály rosszul mûködik, millió példát lehetne rá hozni másik MMO-kból

egyik esti company. asszem Szakesz vagy Dugesz vezette, már nemtoom, de lehet vele szépen wr-t húzni ám 😉

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Itt mégis ki volt a hibás azt magyarázd akkor meg nekem?

fsb1000
Löwét is lehet zéró tudással vezetgetni.
Hidd el vannak jó és gyenge artysták. Legalább akkora a teljesítménybéli különbség köztük mintha tankban ülnének.
A század és CW sikere gyak. az artystákon múlik (eltekintve néhány pályától és taktikától)

Én film nézés közben szoktam artyzni,ahhoz nem sok figyelem kell.Kaja+tévé mellett is összejön pár kill úgy hogy nem hiszem hogy nagy tehetség kéne hozzá.

Master91
De szép idõk is voltak azok...
Amikor még régebben volt Sg század az nagyon jó volt,rengeteget nyertünk,volt hogy zsinórban 7-8 win is volt.

Abszolúte zéró tudás kell hozzá akárhogy is próbáljátok ezt bemagyarázni 😄
De azért mindig csak jön valaki.

Az ilyen mentalitás ezen a fórumon nem volt divatban régebben, és nem is kéne divatba jönnie!

Senki sem tudhat mindent, tanulni pedig nem szégyen.
Nem vagy tisztában a klán szintû dolgokkal, semmi gond. Most új információt szerezhettél, amit bölcsebb lenne, ha inkább elraktároznád a buksidban, és a szellemi épülésed javára fordítanád, mintsem a nálad tájékozottabbnak próbálnál beszólogatni.

Ööö ebben még mindig a league of legends a nyerõ de a másodk helyet tuti viszi a WoT

fsb1000
Ja... akkor te új fiú lehetsz. (értsd a késõbb csatlakoztál)
Azok voltak a szép idõk amikor "kistoth" volt az FC. Bár lehet "szakesz" is jó, egyszer szívesen mennék a vezetése alatt.
Lefogadom kevesebbet rusholtat.

A HUNS-ban vagyok, de amúgy ugyan az a játékbeli nickem mint itt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

fsb1000
Te melyik klánban vagy, hogy szoktatok velük találkozni?
Bocs.. a wot-os nickneveket nem ismerem.

Kikérem magamnak!! én jómunkás ember vagyok😄 nem rendelkezem semmiféle artyfossal😊)) objekt212-ig elmentem még az elején de többször megvertem magam így abba hagytam😄

Éppen "csak" 1560 a HAMI átlag eff szintje. De szerintem reálisabban fel tudom mérni a képességeiket mint te, mivel szoktunk ellenük csatázni companyzás közben. De szerintem vannak még itt ez ügyben tapasztalt emberek akik majd megerõsítik a véleményem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kérlek ha van replay-ed, írd be ide , vagy nekem PM-ben a 2 illetõ in game nevét, hogy megkaphassák a büntetésüket!
Maala
Tiszta szerencse, hogy múlt hétvégén vettem meg a t25/2-t...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Persze õk a csodaharcosok. Hagyjad már a hülyeségeddel.
Vidd be valamelyik böszme nagy tróger artydat a játékba,biztos hogy nyerõ szériát fogsz ki vele.
+ olyan megnyugtató is. 😊

Nincs semmi ilyen (am nem létezõ) trükk mint amit Te írsz. Szimplán csak minden este nyomatja a klánjával a T8 companyt. Már pedig elég durván tolják, a gyengébb klánokat simán agyonütik. Szóval innen ered a winrate.

7:1 win/loss aránynál abba hagyjam mára szerintetek?😊

UUUU
Nyilvánvalóan máshogy nem képzelhetõ el, hogy a gyereket nagy eff. különbségû csatákba sorsolja be valami miatt a gép.
Nagyon alacsony effesek vs. nagyon magas effesek.

Máshogy nem tudom elképzelni. Vannak érdekességek ebben a játékban.
Mint például, hogy engem már az 53. alkalommal tesz be sorozatban az Assault módban a támadó, azaz a szopó oldalra.

A T49 meg az S-35 CA amúgy is nagyon jól keres, úgyhogy aki kredit hiányba szenved az most megszedheti magát.

..ezt arra mondtam, h nincs hova mozogni, nincs biztos hely, nem latod ki es mikro lo rad.. ezerszer kivesezett tortenet..
T8 company.

hehe.. hat ez tenyleg hihetetlen kategoria szamomra..

popey8
Ha neked igen, akkor nekem is üldözési mániám van, mert én is mostanában többször tapasztaltam ezt. Az utóbbi kb. másfél hétben 2x szedtek ki tier5-ös artyik 1000 feletti hpról pl. P2-bõl.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nyilván erre akartam én is célozni azzal hogy idézõ jelben volt az arty safe.

Master91
És persze megint a francia/amcsi népnek kedvez.

Lehet akkor meg veszem az S-35 CA-t.
Nekem valami 50x pénz termelõ hétvége kellene😄DD

Mert meg kellene vennem lassan E-50M/T-62/Bat/Masu/Obj268(ez túlzás mert vagy 200k)
Ezért nincs kedvem játszani mert soha nem grindelek én már össze 30-40 millát ebben a szarban😄

TD hetvege. Ennyi.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

50% discount on the following tank destroyers:

S-35 CA, the French tier V
ARL V39, the French tier VI
AMX AC Mle. 1946 the French tier VII
T49, the American tier V
M36 Slugger, the American tier VI
T25 AT, the American tier VII
T25/2, the American tier VII

Obtain some of these powerful guns for half their price!

60% additional credits earned with the following Tank destroyers:

S-35 CA, the French tier V
T49, the American tier V

30% additional credits earned with the following Tank destroyers:

ARL V39, the French tier VI
AMX AC Mle. 1946m the French tier VII
M36 Slugger, the American tier VI
T25 AT, the American tier VII
T25/2, the American tier VII

Copy paste ide legyszi. Ceges firewall mogul nem megy 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Valaki magyarazza mar el nekem, hogy lehet ilyen stat mellett 94%-os win rate? Ez nem 10-20 csatabol hanem tobb mint 3400-bol.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Epherandes

Egy tegnap készült kép, jó kis pedo-artis meccs volt. Az ellen egyik SU-26-osa 6 killel zárt, tõlünk az egyik pedig 5 killel. De ugye az arty nem OP, meg csak nagy tier-ben vannak problémák <#vigyor3> (halkan megyjegyzem, hogy én túléltem)<#nevetes1>
En tudom, hogy egyszer a jatekbol meg kitiltanak az artik szidasa miatt.

Amikor egy nap zsinorba 8-9 halal csak arty miatt van, akkor mar el szokott durranni az agyam 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

nem ezt mondtam. Csak azt,h ogy legalább mozdulj meg, amikor eltalállak elõször, és a másodikra ne csak rá kelljen kattintanom. Sokan erre sem képesek. Egyébként oldalazó mozgással állandóan szétesik a célzókör, ami eléggé nehezíti a dolgot.
Meg azt is írtam, hogy a 3+ arty az már a játék hibája, de nem a játékosoké.
..mar scak azert is hulyeseg az egesz, mert olyan h arty safe szikla nem letezik, mivel az spg-n is van lanctalp es lehet vele mozogni.
Ez a kedvenc artys érvem "tanulj meg mozogni". Mutasd már meg nekem hogy bújj el hogy olyan nagy TD-vel mint mondjuk a Jgpz E100, persze 3nál több arty mellett. De ha annyi pénzem lenne ahányszor "arty safe" sziklák mögül szedtek már ki, akkor is gazdag lennék.