World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
aszthiszem ez eleg kulturalt , ha megbantottalak valamivel utolag is elnezest kerek
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De amúgy a helyesírásod is zavar, nem csak a kocsmai stílusod, pedig azt még, meg sem említettem eddig. <#vigyor5>#vigyor5>
Inkább megyek lõni, majd akkor jövök vissza, ha mindenki lenyugodott.
Kivéve azt a szegény S-51-es artystát, akinek álmatlan éjszakát okoztál a bárdolatlanságoddal... õ miattad modolta ki 😄
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Akkor nincs vita, aki meg nem adja meg az nyalhat fagyit.,
es igy elejet vehetjuk a parttalan vitaknak
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eszemf... Íme egy példa hogy tudja a csapat elrontani a meccset, miután az ellen felét mindenféle segítség kényszerû nélkülözése mellett kivégzed. Sajnos nincs xvm, pedig kíváncsi lettem volna a két KV-1S-re.
Mondjuk rám is jellemzõ hogy a nyolcadik kill után túl sokat képzeltem a KV-mról 😊
In gém ném: MaxWell125
Szóval honnan is van ez a 700 effes adat? És most már tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk a te játékbeli nevedre is, hogy végre láthassuk, van e bármilyen valóságalapja a hõzöngésednek.
En kiberelnem a hostot, de magahoz a felugyelethez es karbantartashoz keves vagyok 1edul, ha vki erez lelkesedest ,es rendelkezik azert vmi gyakorlattal is keressen meg privatban.
Te ugyanolyan hibás voltál, mert elkezdtél trollkodni vele.
Na de mindegy, én nem akarom ezt a parttalan vitát veled folytatni, inkább maradok a popcornnál.
NO_LOGINAPP ezt írja ki :S
Ezek szerint volt "szerencsénk" egymáshoz a játékban. A leírtak alapján valószínûleg beszólhattam valakinek. Nyilván én vagyok az elsõ és egyetlen, akinek elszakadt a cérna ebben a játékban 😄
Lassan eljutunk oda, hogy nem az a baj, ha valaki gyökér, hanem az, ha valaki szóvá meri tenni? 😄
A modot pedig köszönöm, én is elgondolkodtam már néhányszor egy hasonló program beapplikálásán 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"Mondjuk én sem hagynám, hogy valaki csak úgy leszellemi nyomorékozzon,mint a Vandaal, miután felsöbbrendûséget próbál elõadni, annélkül, hogy bármit is tudna a másikról." Csak mert én semmi ilyet nem találtam benne.
Miklósunknak elmagyarázta Szpecnyaz, hogy hogy is lehetséges az, amit õ nem értett. Erre született egy igencsak megkérdõjelezhetõ stílusú válasz. Ami persze lehet hogy egy csupa báj és kellem gondolatmenetet takart, de ez a hozzászólásán cseppet sem látszott.
És én még tisztán emlékszem a közelmúltból Miklósunk egy szintén minden emberi stílust mellõzõ ámokfutására ebbõl a fórumból néhány nappal ezelõttrõl.
Ezek után rászólok, véleményem szerint kulturált formában, és a végén még kiderül, hogy én vagyok a bunkó? Ejnye, ejnye... 😊
Megy egybol a noobozas es a moronozas, ha nem tudnak nyerni.
Sajnos nalunk ez kifejezetten divat egyeseknel, bar nem mintha a kulfodieknel nem fordulna elo. 😄
Szényen, volt a noobozás és a többi, amit elõadtál.Akkor fogadtam meg, hogy ezzel a jó kis moddal, nem vagyok kiváncsi többet az ilyen gyökérségekre.
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/104033-prehistorics-dirty-no-chat-mod/page__hl__ chat
Remélem rá tudlak beszélni, hogy platoonozzunk kicsit... A segítségeddel talán sikerülne 800-ig is feltornászni azt a bizonyos 700-as effemet 😊
Aki pedig ekkora király, mint te, igazán lehetne kicsit elnézõbb a tapasztalatlanabb kollégákkal szemben 😄