World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Attól te nem leszel okosabb.
Ráadásul ellenörizd le, mennyit ér a minuszolásod te kretén, miután a másodikat már nem számolja a rendszer.
Azért még felrakott pár Mb frissítést,h szakadjon le.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
És miért nem mutatod meg a wot nicked?
Az elején botozással elcseszted a statod, vagy több ezer csata után is gondjaid vannak win és kill arányal?
Nem ez lennél véletlenül? Ha nem akkor érdekelne a tényleges nicked 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Most frissítettem,de nincs szerver.Ennyi volt?
Olyan mint, az "aszthiszem" ? Eskudj, hogy ti ket ikerpar vagytok!!! 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
természetesen oneshot, természetesen mozgás közben <#eplus2>#eplus2>
1k csatával és 360 effivel XD
De egy Hummel csak akkor oszt 1000-et, ha átmegy...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy repkedek mostanában 😄
Gördülő kövön nem nő moha
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
meg1x elnezest mindenkitol <#worship>#worship>
Ez itt valami buzibar es most a langyi hajlam elotort egyesekbol ? 😄
De a legjobb, hogy nevekrol beszelnek egyesek aztan az internet olyan szemelyes dolog. 😛
Emberek ez itt a WOT topic, jo lenne ha mar az lenne a tema.
Mikozben egy egyszeru kerdest feltettem, hogy masnak megy e az XVM, arra nem lehetett ertelmes valaszt kapni.
a helyesiras elemzes utan kicsit foglalkozhatnal az illemmel is es bemutatkozhatnal ( termeszetesen a jatekbeli nevedre gondoltam)
dehat az erre valo keresek leperegnek rolad
Ha írt valami baromságot, amire többen is reagáltak, egybõl azzal vádolta meg az illetõket, hogy õk ugyanannak a személynek a felhasználónevei. El sem tudta képzelni, hogy többen egymástól függetlenül is lehetnek az övével ellentétes véleményen 😊
Na ebbõl az alteregó emlegetésbõl, a felhasználónév eltitkolásából és az öncélú provokálásból ítélve visszatért...
Szvsz a jelentõségének megfelelõ figyelmet kell szentelni neki. Semennyit 😊
A lexlutor helyesírására válaszoltál. Ráadásul, egy az egyben ugyanolyan, a tied is. Igy már érted az alteregót ?
Amúgy pedig, a BKV bérletedet is mutogathatod hidd el, az sem fog érdekelni.
Azzal a téged lesújtó tudattal kell együttélned, hogy teljes mértékben hidegen hagy a nyomozósdid. <#hehe>#hehe>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://worldoftanks.eu/uc/accounts/500034998-atee73/
ez vagyok en ...
mostmar csak az a kerdes ki vagy te??
Megyek vissza lõni, mert ma csak ilyen rossz körök mennek.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. szeptember 20. 20:02:08
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 1 290
Szerzett kredit: 28 435
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Magam sem tudom, hogy hogyan jött össze egyszerûen nem érdekelt semmi és flankeltem amit tudtam.Prémium nélkül természetesen.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)