World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez minden játékban így van,általában ha jobbak a cuccai mint az átlagnak,akár pénzen vette akár elérte akkor általában nagy arcú parasztokká válnak.Nem véletlenül voltak azok a legszarabb szerverek a WoW-ban ahol sok magyar játszott.

Jó reggelt mindenkinek:-)Hát én tegnap elgondolkodtam egy kicsit azon,hogy sok ember(magyar játékos)..de gondolom mások közt is vannak ilyenek-igazábol milyen ostoba tud lenni.De most konkrétan randomba magyar játékosokkal esett meg a dolog,ami ugy elgondolkodtatott:-(
Tehát az eset:Éjjel-Lakevill.´T62A-val mentem.
Lehet csatatársaim közül magára ismer pár magyar,ha forumozik itt😊
Nem tudom mások hogy játszanak,de nekem minden pályára megvan egy helyem,utvonalam,stratégiám,amit játszok.Itt ugyanezt alkalmaztam.
Beálltam jobbra hátra a bokrok mögé ,hogy onnan lesböl szedjem a gyanutlanul bejövö ellent.Mindössze 1 TigerII jött rajtam kivül erre a vonalra védeni+arty mellém.Tehát az egész jobb szárny össz 2 tank erejére lett hagyva.A komplett egész csapat meg nekirohant össze-vissza a városba..meg a parton.Fejetlenül persze.
Kövekezménye-A totális lemészárlásuk.Ha jól emlékszem 4-15 re lettünk lemészárolva/vagy 5:15..fene se tudja.
Ami elgondolkodtatott,hogy ezek akik igy elöre rohantak,mint hangyák a füben minden fedezet nélkül,2 perc után elkezdtek szapulni..noob,camper idiot..stb..szidás ezerrel,hogy mit képzelek,hogy miért nem rohanok elörre,mert hogy nekem x-es medem van,és mivel én voltam az elsö helyen(többi tank Ix-es hevy,meg 1-2 8-as)és bizony ilyenkor egy x-es meddel,elörre kell rohanni..Na de mikor rájöttek hogy magyar vagyok,és persze ezek is mind magyarok voltak,jött is ám az irkálás,gunyolodás..hogy milyen béna vagyok,menjek tetrisezni..stb..stb..meg mit akarok,ocska 909 es effem van,látszik is.
Végül egyet azért kilöttem az ellenböl,miután ezek mind elhullottak ugyebár.Bár ha elörre rohank,mint ezek egy T62A-val semmi eséyed sincs a IX-es hevyk ellen fejjel rohanni-én igy tapasztaltam:-(
Utánna megnéztem a nekem irogatok tankjait,és bizony szép..erös statja volt,nagy tankokkal,ezzel szemben szépen le is mészárolták öket jelen csatába.Persze ha jobban megnézi az ember,látja hogy bizony igen sok pénzt költve lett az az acc-felépitve.
Na de amin elgondolkodtam,hogy tényleg ennyi ember van,játékos,akik igy beleélik magukat??ráköltenek havisok-sok ezer forintot a játékra ,szabad xp-re és ugy beleélik magukat,mintha az életük függne töle??És ha valaki nem ugy tesz,ahogy ök mondják,akkor bizony nekiesnek gunyolni azt??
Amit tudok,én csak egy atlag játékos vagyok,pénzt a játékra nem költök-mert nekem ez csak EGY JÀTÈK!amit a játék élmenyért játszok,s nem az életemért😊Sajnos amint tapasztalom,sok magyar játékostársam randomba igen nagy bunko tud lenni,föleg az erösebb -jobb stattal rendelkezök.Ugy érzik mert talán kicsit jobbak,az feljogositja öket más játékostársuk lenézésére,gunyolására?Miért kellene mindenkinek ilyen beleélösnek lenni?Ez csak egy játék,ahol nem lehet mindenki pénzel tömött,és nem lehet mindenki azonos képességü.De azt hiszem,nekünk átlagos játékosoknak is jogunk van játszani és élvezni a játék élményét.Nemde??
Ma valami rammolós nap van?T34-el megyek mire egy isu tök gázzal belém jön meg belém is lõ.A hülye ráadásul sérülten zúg belém.Én meg sértetlen voltam így kampó lett neki.De ma már ez a második hülye aki heavy tankban akar rammolni,habár T30 már nem heavy csak td,de nagyon poén volt mikor hülye bat le rammolta és megdöglött.<#nyes>

Az nem lehet hogy a többihez képest értik? mert ahoz képest valóban pontatlan😊

Én ezt pofázom folyton hogy 400-500 méterrõl full gázzal is tud halál pontos lövéseket leadni,de itt mindig lehurrognak mert a T54 ágyúja szerintük pontatlan fos.Hiába rakok be képet hogy majd 600 méterrõl kiszedek egy másik medet kis szutyok helyrõl.Mert olyan is volt már.

Én inkább a Type-ot ajánlanám.
Egyrészt fele annyiba kerül, másrészt a pénzt ugyanúgy hozza. Haveromnak Löwéje van és nagyon utálja. Most már a lövegpajzsát is átlõdözik szembõl, ami eddig azért nem volt divat. Azt mondja, hasonló stílus a T34-hez (csak gyorsabban céloz, de kisebbet üt), aminél én a Type-ot sokkal jobban élvezem.

Itt belépsz support
Írsz egy tickettet, account részre aztán kiderül..

Én cseréltem😊

Ja, a pontatlan t54, mi? A legutóbb 3002db-vel voltam mikor vagy 150m-re egy domb tetején keresztben átszáguld elõttem egy magyar srác t54-el. Félig egy szikla mögül becélzom, de õ ugyanakkor vett észre engem és menet közben úgy kapásból belém sebzett vagy 350-et. Mondanom sem kell az enyém mellé. Mondjuk 1700 fölött volt az eff-je. Le is darált utána.

A t54-rõl eszembe jut a tegnap esti védés Prohorovkán. Max t9 csata e75-tel voltam, nekünk 5 tier9 az ellenfélneknek egy t54-es 3-as szakasszal több. Félúton voltunk lefele a hegyrõl amikor átrusholtak a vasúton. Egy type is kísérte õket. Azután nem tudom hogy, de úgy elhullottak, hogy mi csak egy gwpanthert vesztettünk. Meg is nyertük, pedig az elején nem fogadtam volna magunkra.

A franc.[/url][/img]

Ja és a pontatlan T54 ágyúról még egy képet.T30 buksijából kilátszott pár centi a szikla fölött,három lövést vittem be neki.

De így is mínuszos lett a csata mert sokat lõdöztem.
Szerzett kredit: 29 753
Javítás:
T-54 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 9 578
Megvásárolva:
A lõszerek T-54 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 17 220
Megvásárolva:
A fogyócikkek T-54 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 000
Lehet a végsebesség határolót le kéne róla szedni,mert megdobja a költségeket.

T54-el nagyon durva csatát mentem,a csata maga szar volt,védõk voltunk Sand Riveren,na persze a csapat nagyobbik része egybõl elment támadni,és meg is döglöttek,legnagyobb poén az volt hogy e50 akart scoutolni,mire egybõl hülyére lõtték.Végén asszem hárman maradtunk de nem tudták idõben elfoglalni ezért bukták,én meg mivel úgy gondoltam vesztünk áttörtem az ellenséges td heavy vonalon és kinyírtam a dûnék közt az artyt meg egy e50-et.Kibaszott jó volt,azthittem megdöglök ha közéjük megyek,mert t30 meg Jt meg hasonló jószágok,erre be is kaptam egy rakás lövést de mind a láncomra ment.Át mentem köztük és csak annyit tudtak tenni hogy leláncoltak.E50 utánam jött artyt védeni de megszívta.

type csak a medium!!!
Sziasztok.

Szerintetek arra van lehetõség, hogy a beregisztrált e-mail címemet megváltoztassák?
freemail-el regiztem anno, de azt már alig használom, lehet egy nap törlik azt is, fõleg ha elfelejtek belépni idõnként 😊

a belépõs emilnevet szeretném változtatni, nem mást. supportnak hova kell írni, ilyet nem találtam náluk?

The Matrix has you...

Inkább lõwe,bár az sem valami fényes,de type az T8-9 tankkal gyerekjáték.De T6 td-nek sem nagy kihívás.

Eddig prémtank és prémfiók nélkül játszottam(kivétel az ingyenes akciók),de már többször gondoltam arra,hogy venni kellene néhány prémtankot.Fõként a löwe és a type59 a szimpatikus.Egyenlõre sajnálom rá a pénzt.Lehet,hogy hülyeség,mert havonta elcigizek 15E forintot,ebbõl már meglenne a löwe...és ez csak egy hónap...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

10 euro😊 kicsit lejjebb...😊

Vereség
Csata: Ensk 2012. szeptember 23. 7:25:45
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 252
Szerzett kredit: 18 628
Csatában elért Achievement: Kamikaze
<#nyes>

Na sikerült kikapnom T30-al egy igazi retardált csapatot ENSK-en.
Fél perc alatt elhullott a csapat fele,és nem a kisebbek hanem a top.
Ráadásul volt egy rakás arty is.Poén azért volt a csatában,egy batmobil miután a lövései lepattantak,rám rontott és le akart rammolni,bele halt az ütközésbe.<#taps>

replayt errõl dobd fel 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

fsb1000
Prohorovkán védõ voltam JagPZE100-al. 95% Winchance XVM szerint, de a csata nem jól kezdõdött.
Senki nem akart lemenni a hegyrõl. Hiába pingelték az átjárókat a medek és HT-k is fennmaradtak, nem volt spotter eleinte. Persze átjött egy BatChat középen.
Na itt kezdõdött a hihetetlen történet...
300 m-rõl lepattantam a tornyárol... OK. Megy rá az artykra, senki nem mozdul rá!!! (nem látják?) JagPz100-al kezdek legurulni a hegyrõl.
BatChat kilövi 2 artynkat, de letrekkeli valaki a hegyrõl.
100m-en belülrõl 90fokban áll és a 2. lövésemmel is lepattanok az oldaláról. Ekkor a hegy oldalán állok, kapok is 3 arty találatot.
Mondom ennek vége, akkor baromkodjunk, ha már mindenki ilyen jól szórakozik.
Elindulok a túloldalra 900 dmg-vel. A leglassabb tank a csapatban.
Az átjárónál lepattanok egy IS4-rõl. (ez a 3. pattanó) de simán átjutok.
Vagy nem találnak el vagy lepattan rólam is minden. Feltûnik egy AMX12 a kezdõjükön... megállok, komótosan célzok mondom mindegy már... de azt végre átviszi a 295 pen.
Cammogok tovább az ellenfél kezdõje felé. Még 2 artyt bespottolok, egyet kilövök és gyõzünk.
Nem értem mi történt... 12-en voltak mikor átmentem a töltésen, és nem tudtak lesebezni sem, pedig nem rejtõztem, nyílegyenes mentem.
---
A JagPz100 lövege kb olyan mint a T30-é. Nagy pen, nagy sebzés, csak épp nem üt át. Már az E100-on is visszaraktam a kisebb löveget, mert az is pattogós volt.

popey8
Nem tudja, pedig ott a proto...😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

I.C.ram
Ugye tudod, hogy én a tier8-as USA TDrõl beszélek, és nem a ruszki med tankról? 😊
Valaki nem tudja, lesz-e olyan akció a jövõben, amikor bónusz-kóddal lehet majd szerezni tetrarchot, vagy hasonlót?
Szerezd meg a legnagyobb löveget, aztán csatában mindig csatlakozz, egy vagy több tankhoz, onnantól a KV-t is kilövöd. Szerintem az egy nagyon jó kis harckocsi, kár, hogy eladtam, de volt az a KV-s akció, és hát ugye az ingyen KV-2, az ingyen KV-2.

1-t sem sikerült😊 Inkább úgy mondanám h mi voltunk párszor azok😊 (legalábbis ha az elfogyasztott alkohol mennyiség után, "enyhén" illuminált állapotban botorkáló emberek az erdõben annak tekinthetõ)
Éld túl! Mármint nem a tankkal a csatát, hanem ép ésszel a grindet 😊

Én kb egy hete végeztem vele. Borzasztó volt... A platoonozás kicsit segített a statomat értékelhetõ szinten tartani, de az meg nem a tank érdeme. A legrosszabb benne a teljes reménytelenség, amikor hiába tervezel elõre, esélyed sincs alkalmazkodni a változó körülményekhez a sebessége miatt.

Sippie
úgyis szarrá fogják nerfelni. Szerencsére T30-at még heavy vonalról megkaptam, én onnan gyúrok E4-re kb 70k xp kéne, de már nem sietek vele, mire megvenném pont jönne a patch és -50mm páncél. A T30 is szarabb lesz (pedig hát most aztán fúúú mekkora király tank <#vomit>) szóval elég szar vonallá válik.
E4 miatt szenvedd végig,megéri.Én T95-nél tartok,oda már csak 100kxp kell E3-ra, azt még végig gridenelem.
I.C.ram
E4-re gyúrok 😞
Sippie
add el 😄
hat tulelte az biztos

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

"túlélõ túrán voltam"

Hány zombit öltél? 😊

I.C.ram
Megvan életem legszarabb tankja! T-28 proto... Mi a francra jó ez a szarkupac? Kb 5 percig mentem folyamatosan, mire ellenféllel találkoztam, aztán a pálya másik végérõl szétkapott egy arty. Mi a francot csináljak ezzel a szarral?
fsb1000
Nem tudom... csak t-25-öm van, de a Pz4-el is jó volt legénységet nevelni, sõt közben farmolt is.

Köszönöm, azt tervezem is.. a med ág az igazán kérdéses (t-25,ram-2)
Volt vmi változás/fontosabb hír az utóbbi 10 napban?😊 (túlélõ túrán voltam, szóval kicsit távol voltam a dolgoktól)

1-2 oldalt olvastam...de kicsit sokáig tartana mindet😊
Trabant93
Ehhez a prémes dologhoz hozzászólva csak annyit mondanék,hogy engem például sose zavart ha van valakinek prémje,meg prémtankja.Legyen neki,a fene se bánja,megdolgozott érte(ha megdolgozott).De azt viszont kibaszottul rühellem,amikor felvág vele,hogy nekem ez meg ez van és azért az értékért az ujját nem mozdította meg a büdös életben.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

fsb1000
Churchill Orosz hevykhez. Sokat lõ jó az XP szorzó, hamar képzõdik a legénység.

T5 prém tankokat ajánlatok esetleg legénység húzására?
fsb1000
Nos.. a WoT azért is jó terep, mert az ilyen noobozos goldozós vitákban elég annyit mondani nézd meg a statom. (pedig épp az átlag feletti, de a noobozóké messze rosszabb) Persze majd a válasz az hogy igen, mert gold lõszert használsz.
Ezerszer végig vittem már ezt a témát... Nincs megértés. 50%-ban csak CW-n használtam gold lõszert, a maradék 48%-ban pedig a minimaussal, amibe 1 gold/darabért vásároltam akciósan 1000db-ot. (a gold meg 60 fillér volt) A mekiben több egy menû...... 600 Ft? ehhh..
Nincsenek trollok, csak emberek. Vannak akik néha kisiklanak mert azt hiszik a neten más személyiségük lehet, másként viselkedhetnek mint IRL. Pedig nem. Ha ott van veled szem már nem nagy legény.... ezért én minden fórumozót normális emberként értékelek.

Engem igazából csak az zavar a fizetõsdiben (amellett hogy nagy ívben teszek rá, ki mit minek vesz), hogy az ember idõt-pénzt feccöl abba, hogy elérjen egy top járgányt, amit aztán pár hónapra rá lenerfelnek a sárga földig ahelyett, hogy elõzõleg rendesen kibalancolták volna. Nem hiányzik ez az újbóli mókuskerékbe kényszerítés.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Tehát téged érdekel akár a trollok véleménye is? El kell tudni dönteni, adott kérdésben kinek a véleményére lehet, és kiére nem. Márpedig aki pl. csak irigységbõl szól le másokat - ahogy az ilyen fizetõs dolgoknál lenni szokott 99%-ban -, azokét figyelmen kívül kell hagyni, még ha másban akár értelmeset is tudnak alkotni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát én is bxsztam el wotra rendesen lóvét...
4-5 hónap prém...inkább 5...
T-25,T-15,Matilda,Fcmpak40,105LefH,Valentine,Csörcsi,Type-59,B2(f),a garázsba(T34-ingyé,meg T127 is ingyé volt),most ezek jutottak hirtelen eszembe,lehet még akármi😊
30akarhány helyes garázs...
Még számolni is rossz így utólag😄!
(ok ezt szépen folyamatosan adagolva meg sem éreztem,csak a Type-volt a zsebbenyúlós)

na az a tema sose fog lecsengeni ....<#violent>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

fsb1000
Hát lehet régi vágású vagyok, de én inkább azokat az embereket tartom problémásnak (röhejesnek?) akiket nem érdekel a mások véleménye egy közösségben.
Belénk van programozv,a hogy a szûk környezetünkben jó benyomást szeretnénk kelteni magunkról. Még a közös õstõl származik ez is meg a hónaljszõrzet is.

Maala
Van egy másik téma is, amit direkt nem akarok a nevén nevezni, szóval az is le fog csengeni? 😄

Komolyra fordítva, szóval vagy megunták az emberek a játékot nélküle, vagy elkezdték használni. Tehát akkor tényleg butaság volt a véleményükre adni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szerintem arra gondolt hogy kb 1 evvel ezelott nagyon sok flame volt itt az sg-n prem noob,gold noob stb... mostmar ez lecsengett

ott a pont <#worship>